• header

BLUE

KenzaZouiten_IvyRevel_acnejeans-2

KenzaZouiten_IvyRevel_acnejeans_st-3

KenzaZouiten_IvyRevel_acnejeans_st-1

KenzaZouiten_IvyRevel_acnejeans_st-2

KenzaZouiten_IvyRevel_acnejeans_c-1

KenzaZouiten_IvyRevel_acnejeans-1

Sweater from IvyRevel (I’m wearing size XS) // jacket from Zara // Acne jeans // Mulberry bag // boots from Jeffrey Campbell // Le Specs sunnies

Mirre var snäll och hjälpte mig fota idag! Vi tog en lunch ihop och planerade en plåtning. Våra snygga bikinis släpps snart och jag skulle vilja plåta dem för bloggy, så jag ska styra ihop mitt lilla dreamteam. Mirre som sminkar & Rami som fotar. Tänkte eventuellt poolen uppe på Clarion, eller om ni vet något annat snyggt ställe som skulle passa? Här i Sthlm. :-)

// Mirre helped me take photos today! We had lunch together and made plans for a photoshoot. We are releasing our lovely bikinis soon and I want to shoot them for my blog, so I’m gonna gather my little dream team. Mirre will do hair and make up & Rami will photograph. 

65 Comments

Pawel Macieszonek

Inte direkt i Stockholm men inte så långt att åka heller. Nynäshamns Havsbad är en vackert plats med bra möjligheter och vackert miljö som kanske skulle passa din projekt.

hälsningar / Pawel

Reply
V

Jag dör. Du är värsta förebilden och är värsta modeikonen för många PLUS att du ser på The Vampire Diaries.
Kan du bli mer perfekt, haha

Reply
Lina

haha måste bara säga att det är sjukt konstigt att jag faktiskt kommer ihåg vart den där jackan kommer ifrån sen tidigare inlägg :o

Reply
Ellinor

Hej Kenza!
Tänkte tipsa om Nynäshavsbad i Nynäshamn, finns en varm pool som man sitter i, typ som jacuzzi fast större och utan bubblor, perfekt för plåtning, utsikten är MAGISK! Kolla in det!

Reply
A-J -singelbloggen

Kenza, skulle inte du kunna ta outfitbilder bakifrån också? Alltså så man ser hur du ser ut o ryggen och så… Haha kanske bara jag, men vill veta bland annat hur byxorna sitter över rumpan :)

Reply
jen

clarion hotell i skanstull. de har pool uppe på taket i ute. väldigt fin utsikt.

Reply
Izza

Något jätte fint och harmoniskt ställe är inne på Grand Hõtels gym och spas pool. Det kan dock bli lite mörkt och om det är några bikinisar som är väldigt sportiga kanske det inte är så bra. Men om det ska vara lite glamoröst så skulle jag nog tycka att det skulle vara perfekt!

Reply
S

Jag tycker det skulle bli ascool vid Clarion’s pool som du funderade på. Superfint där!

Reply
Sandra

I have to say..YOUR NEW ACNE JEANS LOOK SO DAMN AMAZING!! sorry if I sound a bit explicit, but they fit so well on you!! You look great!! :) I might buy some of those jeans now because of you! :)

Reply
Anonymm

Hej Kenza! Jag har inget emot dig eller din blogg som jag förövrigt läser varje dag och älskar. Men alltså, jag är faktiskt väldigt besviken på storlekarna i din kollektion. Jag älskar verkligen plaggen men hur ska jag, en tjej på 160cm kunna bära dem kläderna när XS är den minsta storleken och du som är runt 175cm kan bära den storleken? Jag har detta problem i de första butiker, men jsg förväntade mig faktiskt mer av ditt märke. XS ska vara för extra små personer, och jag anser inte alls att du är så liten..Du kanske iallafall kan förklara hur du har tänkt, för jag är väldigt ledsen och besviken…Dessutom är jag ingen 12-årig flicka som inte ens vuxit klart än, jag är bara en väldigt kort 16-åring.

Reply
Sandra

Om ni vill ha en magisk plats att fota på kan ni fota hemma hos mig haha, jag har sjötomt och trampbåtar och allt om ni vill låna. Bara å höra av sig

Reply
Alex

Båda poolerna som nämnts (nynäs havsbad och Clarion Skanstull) är byggda av steelpool.se :-) otroligt fina pooler med unik design!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*