• header

NEW NAILS

greynails-2

greynails-1

Var förbi Alexandra idag och gjorde nya naglar! :-) Jag kör gellac som vanligt, längden är min egna. Har aldrig kunnat ha långa naglar för de har alltid gått av, men när jag kör gellac är de starka som berget och jag får fila ner dem hela tiden för att de blir för långa.

Den här gången fick det iallafall bli en ljus brungrå färg, så himla snyggt till smycken i roséguld. Toppen jag har på mig hittar ni här, armbandet är från Björg och ringarna är från Angelica Blick for BikBok (ej fingertoppringarna). Är helt besatt av smycken i roséguld!!

// I went by Alexandra today to do my nails! I still do gellac, the lenght is my own nails. I’ve never been able to have long nails because they always split, but when I do gellac they get really strong and long. Anyways, this time we did a light grey brown color, it looks really good with jewellery in rose gold. Get the top I’m wearing here, the bracelet is from Bjorg and the rings are from Angelica Blick for BikBok (not the finger tip rings). I’m so obsessed with rose gold jewellery!!

45 Comments

Maria

Fina naglar! Finns en jätteduktig nagelterapeut på salongen Skönhetsgrottan i Karlaplan.. De har även andra behandlingar så som vaxning. Är själv stamkund där, vill verkligen få dit kunder då all personal är så duktiga och trevliga. Kan varmt rekommendera Skönhetsgrottan!
Mvh Maria :)

Reply
ida

Vad fina bilder! Du är så vacker :D och ringarna är ur snygga :D. Får nog ta och köpa mig ngr ;).

Reply
H

Idag på mitt engelska nationella skulle man skriva om en förebild, alltså en person man ser upp till väldigt mycket! Jag skrev om dig :)♥

Reply
Caroline

Hej! Ville bara tipsa om att craycray.se idag fick in din favoritmascara “define-a-lash” så nu kan du och alla andra som älskar den enkelt köpa den över deras hemsida för 99 kronor. Puss & kram!

Reply
Frida

hej Kenza!
jag har en fråga, kommer man kunna köpa nån av klänningarna DALLAS eller DOWNEY någon gång framöver eftersom dom inte finns på hemsidan? ÄLSKAR dom klänningarna!

Reply
Flora

Hej! Jag ville bara säga att jag älskar alla IvyRevel kläder och vill bara ha ALLA! Just nu tänkte jag beställa Tipp Blue blusen och undrar om jag ska ha xxs? Eller är det jätte litet? (Jag är 14år och normalstorlek) jag vet att det finns storleksguide på hemsidan men jag förstår inte riktigt sånna…
PS. Du är såååå snyggg och en sån otroligt bra förebild!

KRAM /Flora

Reply
Matilda

Snyggt! Älskar också roséguld, har en klocka från Michael Kors i den färgen, sjukt snygg!

Reply
Lywe

Goood – MORGON. :D

Här sitter man hemma.. – och har… – exakt. Man. .. tråkar. Det är fint väder.. —-> MAN SER BRA UT

Reply
Anna

Tycker Dune som kommit in idag är helt fantastisk! Men är den genomskinlig så man ser trosorna i och med att den är vit? Vill jätte gärna ha den annars :)

Reply
Pawel Macieszonek

” har aldrig kunnat ha långa naglar för de har alltid gått ut…” – vill du ha långa naglar som inte går ut så vänd dig till en tjej som heter Kasia och driver Snygga Naglar Nynäshamn. @snygganaglarnynas

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*