• header

INSTA LATELY

IMG_8368

Follow me @kenzas

Guten tag! Vilket tråkigt väder vi har idag, Valborg och allt. Det känns som att det alltid är dåligt väder den 30e april haha. Men något skoj ska jag hitta på ändå! Hur mår ni idag? Jag mår bra! Sitter på kontoret och jobbar. Om en timme ska jag iväg och testa bikram yoga för första gången. Mirre kör det och hon lyckades få med mig på ett pass idag. Problemet är att jag hatar att svettas så 1,5 timme i 40 graders värme…..ahh vet inte riktigt vad jag tänkte haha. Men det ska bli kul att prova på!

Jag har inte tränat på snart 2 veckor, ville unna mig lite vila efter att ha dansat varje dag i flera månader men nu har jag vilat klart och vill försöka hitta något roligt att träna. Tänk vad kul att testa på typ en ny träningsform varje vecka. Ena veckan yoga, andra veckan löpning, tredje veckan dans, fjärde veckan badminton osv osv. Då kanske man inte tröttnar. Jag tröttnar ju och blir omotiverad på en gång annars, speciellt när jag tränar ensam.. :-(

// Guten tag! So boring weather today, holiday and all (ehm I googled and I think it’s called Walpurgis night? Haha..) It’s always bad weather on the 30th of April haha. But I will find something fun to do anyway! How are you today? I’m great! I’m at the office working. I’m gonna go and try bikram yoga later today. Mirre loves it and she made me say yes to try it out today. The problem is that I hate to sweat so 1,5 hour in 40 degrees…ahh I don’t know what I was thinking haha. But it will be fun to try it! I haven’t been working out for almost 2 weeks, I wanted to rest after dancing everyday for several months but now I’m done resting and I want to find a fun workout. Imagine trying out a new workout every week. First week yoga, second week running, third week dance, forth week badminton etc etc. Then you may not get tired of it. I get tired and unmotivated really fast, especially when I work out alone… :-(

30 Comments

Sofia

Vad skönt att du mår bra!
Själv ligger jag hemma och är magsjuk och kan inte äta något!
Hatar för att vara sjuk…
Ha en trevlig Valborg ❤️

Reply
Marica

Hade ändå varit kul att testa massor av olika trängisformer. Så skulle idrotten i skolan kunnat vara, istället för att spela samma urtrista bollsporter hela tiden!

Reply
Emelie

Jag tänkte som du med att jag bara tröttnar på alla träningsformer tills jag hittade kickboxningen. Vågade gå till en riktig klubb och tycker att det är så himla roligt och utmanande. (Mycket bättre än Box på gym) Man kan ju prova på på de flesta klubbar så det kanske du kan testa om du ska köra något nytt varje vecka. :-) Men det bästa med kickboxningen var när vi började sparras. :-D

Reply
Angelica

Hej vackraste Kenza! Kan inte du göra ett inlägg om ditt hår? Hur du sköter det, vilka produkter du använder och så vidare! Hade varit jätte kul! Puss.

Reply
Sara

Substantiv börjar med stor bokstav på tyska, så det heter alltså “Tag” ;-) Men kul att du skrev på tyska :-)

Reply
Katrine

Herlige instabilder! Så herlig at du skal begynne å trene igjen da! Jeg selv tester på mye forskjellige treningsmåter og det er helt sant at man blir umotivert og det kan bli fort kjedelig å trene det samme hver dag! :-)

Reply
Matilda

Jag minns när jag var på Hot Yoga. När det var ca 5 minuter kvar av passet kände jag hur magen vände sig på mig och jag var tvungen att rusa ut för att hinna till toaletten. Tyvärr hann jag inte så det kom upp utanför deras cafeteria. Splash! Lite pinsamt :)

Tydligen var jag inte den enda som hade spytt under/efter passet utan det verkade vara hyfsat vanligt.
Det är bara ett tecken på att den träningsformen verkligen påverkar kroppen. Jag var helt slut efteråt! Men på ett skönt sätt.

Reply
Linnea

Jag tycker verkligen du ska testa på badminton! :D det är jobbigt men jättejätteroligt!!

Reply
Petra

Då måste du ju prova crossfit. Inte så jobbigt som det ser ut och låter :) Är lätt att anpassa till sin egen nivå.

Reply
Ebba

Testa badminton! Det är världens roligaste sport och man kan bli bra rätt snabbt. Bra fär kondition och motorik också, en speciell men superkul sport

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*