• header

SPORTY CHIC

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts_st-5

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts-2

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts_c-2

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts-4

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts_st-2

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts_c-1

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts-1

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts-3

KenzaZouiten_IvyRevel_sportyshorts-5

Photos by Rami Hanna

Shorts from IvyRevel (I’m wearing size XS) // shirt from H&M // Rebecca Minkoff bag from kyssjohanna.se // shoes HERE // Sophie by Sophie bracelet // Zara bracelet // Prada sunglasses

Bilderna tog vi för några dagar sedan, innan jag klippte mig. :-) Älskar förresten denna look med ett par sportigare shorts till klackar. Körde mycket på det förra sommaren och kommer göra det även denna sommar. Shortsen är utan tvekan ett av mina favoritplagg från vår nya kollektion, älskar dem i svart också. Ska styla dem i veckan om vädret tillåter och visa er! När vi fotade detta var det 20 grader och sol. ♥

// We took these photos a few days ago, before I got a haircut. :-) I love wearing a pair of sporty shorts with high heels. I went for this look a lot last summer and I will do it again this summer. The shorts are definitely one of my favorite pieces from our new collection, I also love the black ones. If the weather is ok, I will style them this week and show you!

99 Comments

Meta

Hello :)! I wanted to buy this shoes but wasn’t sure about size and comfort… Can you please tell me are they very uncomfortable and are they true to size? Thank you, please never stop posting because I adore your blog!

Reply
Hanna

Hur brukar du bära såna här vita “genomskinliga”
Har du bara en vitt bh under heller line bandur ?
Har alltid problem med att ha såna här vitt tröjor :)

Reply
Aylin

Hej, detta blir min första kommentar på din blogg!

Jag beställde den där svarta klänningen på ivy revel, den med kryss vid bysten. Jätte fin på bild och jag längtade efter att få hem den.. när jag dock fick hem den var den SUPER KORT (jag är smal, beställde S) och såg ut som ett porrigt nattlinne man sover med, då det är sjukt svårt och returnera till er behöll jag plagget och betalade för det med ett löfte att aldrig handla hos er på ivy revel igen. Dock var jag inne på hemsidan och idag och ni har fina kläder och jag känner ju att JAG VILL kunna handla hos er med ett förtroende till att plaggen ser ut som på bilderna?! Hoppas ni tar till er av denna sortens kritik!!

Reply
Cheyenne

Hi Kenza!
Love the outfit! I recently bought my first IvyRevel clothing yay!
I love the shoes in this picture, are they true to size? I normally wear 38 but these shoes seem like they don’t have much space at the toes…

Reply
Olivia Jakobsen

Wow, I just love your outfits. :) Especially this.. oh well.. actually all of your outfits! So so pretty!

Reply
Nikolina

Det gick inte att öppna url:en till skorna, skulle du kunna skriva den här istället? Hade varit jättesnällt! Kram! :)

Reply
H

HUR lyckas du hålla skjortan/blusen så ren, struken, kritvit, fräsch och fin? Har sett den på många av dina bilder, använder du den bara för att plåta i? Köpte en liknande nyligen och tycker att den blir tristare och tristare efter varje tvätt och alltid blir den skrynklig under dagen!

Reply
Lina

Har alltid undrat när du lagt ut bilder på dina outfits.. Fryser du inte?? :D Det ser så kallt ut.. :o

Reply
Mina

Din kollektion är så himla dyr. Har inte råd med ett ända plagg :( btw så himla fina kläder❤️❤️

Reply
Monika

Sporty & elegant :) :D
Love the whole outfit! Absolutely amazing :) I like your make-up too, hairstyle, beautiful photos and YOU!

Reply
Anonym

Hej! Jag undrar om du skulle kunna förklara någonting för mig, jag undrar varför det ofta kan stå “modellen bär storlek (XX) och är XX lång”, istället för att storlekarna på kläderna går efter standard EU mått? (36, 38, 44 osv)

Jag förstår att det kanske ska underlätta för köparen men jag undrar om det inte istället skapar en viss kroppsfixering? Att undermedvetet tror vi att vi bör se ut på ett viss sätt för att kunna bära plaggen?

Tacksam för svar! Kram!

Reply
Anna

Den här outfiten är helt amazing! Det vita ihop med guldet är skitsnyggt och den classy blusen till de sportiga shortsen! Ahhhhhhh

Reply
Läsare

Hej Kenza!
Tycker om ivyrevels kläder jätte mycket och går ofta in och kollar men något som gör mig väldigt besviken är de höga priserna. Det är ju rena rånet. Finns det någon möjlighet att ni kommer sänka priserna? Tror det skulle gynna er väldigt mycket! :))

Tack på förhand!

Reply
Sanna

Hej Kenza!!

Jag tänkte bara ställa en fråga. Under tiden du var med i Let’s dance, ökade antalet läsare då ytterligare? Med tanke på att du redan innan hade så många läsare, så vore det intressant att veta.

Kram på dig fina Kenza!<3

Reply
Erika

Jag gillar att er modell på ivyrevel-hemsidan ser sund och frisk ut! Smal men fit och inte benig. Coolt! Och shortsen är verkligen asfina. Good job!

Reply
S

Fett snygg chick om inte annat! :) Känner mig som en kopia av dig (I WISH) varje morgon när ja ska välja outfit! Thanks! Både för inspo och för att du är snygg & down-to-earth på samma gång!

Reply
Romana

gillar shortsen och gillar hur du matchade den med skjortan, det blev fin, den outfit är riktig min stil :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*