• header

YESTERDAY’S

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket_st-4

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket-2

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket_c-2

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket-1

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket-7

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket_st-1

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket_c-1

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket_st-7

KenzaZouiten_JofamabyKenzajacket-5

Photos by Sania Claus Demina

Dress HERE // leather jacket from Jofama by Kenza // old boots from Zara // Miu Miu bag // Prada sunglasses // watch from Larsson and Jennings

86 Comments

Julia

Hej! Har haft bekymmer att hitta en liten klänning till skolavslutning pga att jag är rätt så liten och kort. Var inne på ivyrevel och hittade Dime white. Däremot är den slut i xxs. Undrar om den kommer att komma in snart igen? Kramar

Reply
Maria

Hej!
Tycker din blogg är jättebra och gillar din stil och dina kläder! Jag brukar ofta vilja köpa det som är inne när det gäller sneakers. Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa! Helst inte converse. Undrar om du har något bra tips på snygga sneakers som inte är allt för dyra?
Kram!

Reply
Elin

Hej, kan inte du berätta mer om hur du stylar ditt hår nu när det är lite kortare? Har själv haft axellångt ett par år som är rakt och lyckas inte locka det utan att se ut som Marilyn Monroe, så skulle du kunna visa hur du gör dina perfekta “avslappnade” lockar??

Reply
mmmm

Your hair still looks nice and you’re so damn beautiful that you’d look good with really short hair too but to be honest, the long hair was your thing. You look so fabulous with big hair, now you’re more ordinary. Fortunately hair always grows back and it’s not that serious after all. :)

Reply
Kenzazouitenfp

Hej Kenza!! Jag har en fanpage om dig på instagram och det skulle göra mig så himla himla glad om du bara kunde kika in och lämna en kommentar för jag skriver så mycket till dig och ägnar tid! Älskar dig! @kenzazouitenfp

Reply
pbt

Läs bloggen å inse vad jag har skrivit, don’t judge :D
Om den är bra varför kan du inte kommentera haha XD

Reply
E M E L I E ♥

Hej!
Just nu har jag ett jättebra erbjudande på min blogg!
40% på gelenaglar i centrala Stockholm (ord. pris 595:-)
Passa på att ta del av erbjudandet nu! det gäller bara i maj månad
Ha det bra! ♥

Reply
Karin

Ååh, alltså ditt hår! Gud vad snyggt det blev! Trodde inte du kunde bli finare än du var förut men tydligen så var det inte helt omöjligt. :)

Reply
cornelia

Hej! Läs jättegärna min blogg som innehåller mycket tips, mode, skönhet, vardag och inspiration! Är öppen för länkbyten :)

Reply
Lisa

Hej Kenza!

Tänkte bara kolla om klänningen du hade på midsommar 2013 finns kvar? Den som var från ivyrevel och hade små röda blommor upp till och vitt nedantill. Den var verkligen sjukt fin och är i behov utav en sommar klänning så skulle vara tacksam för svar :) kram

Reply
Michaela

Hej! Jag är en tjej på 20 år och äälskar att klä upp mig. Dock är det nu så att jag ska på bröllop i juni… Har aldrig varit på bröllop tidigare och det är verkligen inte mitt territorium så att säga. Har du varit på bröllop tidigare? Vad är det för typ av klänningar man som tjej ska ha? Kort/lång?! Färg?! Herregud! Enda jag fått reda på är att man ej får bära vitt, svart eller rött (ofc). Skulle bli tacksam om du kunde svara med tips eller dyliknande. Är blond, normal kroppsbyggnad, 170 cm lång. Rätt ljus i hyn om de hjälper med färger dyl. Försökt googla som ett djur på andra bloggar och så.. men det fanns inget så varför inte fråga dig som är GRYM på mode. Tack på förhand! :)

Reply
Nina

Ah Kenza! Ditt hår är för jäkla snyggt! Kan du snälla förklara hur du får det sådär underbart vågigt!?

Reply
Tilda

Hej Kenza! Jag undrar bara hur du gör dem här fina lockarna? använder du plattång eller någon speciell locktång? har själv en ganska smal locktång men jag får bara till korkskruvslockar med den.. Skulle du kunna visa hur du gör i ett inlägg? eller har du några tips om hur man gör? :D

Reply
Emelie

Kom på en till fråga! Du som är så himla vettig och smart Kenza (OBS är inte ironisk haha? Lät så! Menar det alltså), tänker du någonting på representationen på “modellbilderna” för Ivyrevel? Alltså just nu är det ju endast vita, smala modeller (som ju är normen och det vanligaste i modevärlden). Hur tänker du kring detta? Vill ni främja representationen av tjejer som inte är vita och som inte är pinnsmala :)? Tack för en bra blogg, du är bezt!

Reply
Inari

Hey! I would like to know what size your jofama leatherjacket is?:) I’m thinking of buying it for myself but i dont know what size should i take..

Reply
AA

Jag måste bara säga en ska: Giiiirl, you´re rocking that short hair look! Även fast du nog är medveten om hur otroligt snygg du är så förtjänar alla komplimanger. Hoppas du trivs i ditt nya jag för du ser otroligt bra i det. Dock gjorde du det även innan :)

Reply
Alva

Att klippa ditt hår var verkligen rätt val! Inte för att du inte var skitsnygg innan men det känns bara mycket fräschare (haha) och det passar dig så himla bra! Är dessutom väldigt glad att jag själv klippte kort, det är såå skönt :D

Reply
Louise

Hej Kenza! jag kom precis hem från frissan med en likadan frisyr och jag skulle vara jätte tacksam om du ville visa hur du får till dom fina vågiga lockarna. uursnyggt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*