• header

DANSEN TAR SLUT

studio-1

 studio-2

studio-3

Såhär såg det ut när vi var i en studio och spelade in + filmade vår Let’s Dance-låt som Benjamin gjort! Ni kommer få se resultatet i programmet imorgon. Imorgon är det dags för finalen och alla paren kommer få dansa en sista gång. Jag och Calle ska dansa en bit av vår jive och det ska bli sååå kul!! :-) Vi var i studion och repade igår och det är verkligen helt sjukt hur min kropp blivit så svag efter bara 3 veckor utan dansträning haha. Orkar knappt kicka längre..

Bara för det så drog jag till gymmet på lunchen. Hur tråkigt det än är så måste jag försöka komma igång igen! Kände mig så pigg, snygg & stark när vi dansade varje dag.

// This is what it looked like when we recorded our Let’s Dance song! You’ll see the result in the show tomorrow. It’s time for the final tomorrow and all the couples will dance one last time. Calle and I will dance a part of our jive and it will be soooo much fun!! :-) We had rehearsals in the studio yesterday and it’s crazy how my body got so weak after just 3 weeks without dancing haha. I can barely kick anymore.. Because of this I went to the gym at my lunch break. No matter how boring it is, I have to get started again! I felt so alert, good-looking & strong when we danced every day.

26 Comments

Ella

Kenza ditt hår är jätte fint när det är lockigt sådär, hur gör du dom lockarna? När jag lockar håret blir det små jätte lockiga lockar:(
Tacksam för svar

Reply
Adina

Åh så mysigt ni ser ut att ha det, längtar till att få höra resultatet! Ja det måste bli en superomställning att helt ålötslikt bara sluta, när man har tränat så länge innan. Men varför inte fortsätta med dansen då? Du som var så duktig!

Reply
ida

Fina bilder och det ska bli roligt att se och lyssna imorgon ;). både på dansen och musiken :D hihi!

Reply
stinaaass

Kolla jätte gärna in min blogg där jag nyss skrivit om ögonbryn, Kenzas är ju de snyggaste i världshistorien GOSH vilken förebild!<3

Reply
Lywe / SÖDRA Stockholm

KICKA??

Nej nu sablar KHIMIS!

Syftar Du till gatuvåldet / fotboll???

Heelt ok med mig, men håll det liitee profilerat anonymt så att säga! HAHA

Reply
Emmy

Vad roligt det ser ut! :)
Så synd att finalen är just imon exakt samma tid som min pojkvän ska spela på en liten konsert, hatar att missa ett live-program (speciellt en final!!) och så råkar man få reda på via facebook eller instagram vem som åkte ut/vann/ellernåtannat, utan att man ens fått se lite av programmet. Frågan är om jag kanske kan smygkolla lite via mobilen… hehe
Hoppas iaf jiven går bra för er! :D

Reply
Angelica

Varför inte börja med någon dans som din träning, du verkar ju tycka att det är hur roligt som helst=).

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*