• header

FINALFEST

finalfest_a-1

FINALFEST-1

FINALFEST-8

FINALFEST-3

FINALFEST-4

FINALFEST-5

FINALFEST-7

FINALFEST-9

finalfest_IvyRevel_playsuit-1

FINALFEST-2

I wore a playsuit from IvyRevel (size XS. available next week!)

Bilder från finalfesten på Grand Hotel i fredags. ÅH vad jag kommer sakna dessa människor!! Men vi kommer såklart ses igen, som vi sjöng i vår låt “fast dansen tar slut, så kommer vi va vänner livet ut.” :-) På finalfesten firade vi bästa Benjamin ordentligt (och Steffo som kom på en stark andraplats!), vi sjöng även vår låt på scenen haha. Sedan dansade vi loss till 5 på morgonen. Perfekt avslut på den här resan! Åh, vill bara göra om allt igen. Det har lätt varit det roligaste jag någonsin gjort i hela mitt liv!! Tack till tv4, alla medarbetare och alla deltagare & dansare. Jag älskar er! ♥
// Photos from the final afterpaty at Grand Hotel. OH I’m gonna miss these people so much!! But ofc we will see each other again, like we sang in our song “even though the dance is over, we will be friends for life.” :-) At the party we celebrated Benjamin (and Steffo who ended up in a strong second place!), we also sang our song on stage haha. And then we danced till 5 am. A perfect ending to this journey! Oh, I just want to do it all over again. It’s been the most fun thing I’ve ever done in my entire life!! Thank you tv4, all the co-workers and the competitors & dancers. I love you! ♥

67 Comments

Ida

Hej! Jag undrar om den byxdressen kommer att komma i vitt? Skulle nämligen vilja ha en vit byxdrss till studenten, och den skulle vara perfekt!
Hälsningar Ida

Reply
Stina-Lee

Blev helt rörd av låten, märks att ni kommit varandra nära under denna tid <3 Hoppas vi får se dig i rutan snart igen! :-)

Reply
Sandra

OMG! I love the playsuit and your lipstick so much! You need to tell us which lipstick it is! (:

Reply
Kajsa

Hej! Jag bara undrar att eftersom Benjamin bara är 16 år gammal? Dricker han fortfarande utav alkoholen för han är ju väldigt ung men det ser ut som han är med och festar i alla fall. Tacksam för svar.

Kramar <3

Reply
Kärlekspodden

Hej alla söta tjejer och killar där ute!

Vi är 2 st tjejer som är 22 & 23 år som håller på att starta en kärlekspodd. Vi ska snart börja spela in första avsnittet och vi tänkte ha ett dagens ämne som vi diskuterar och även ta upp frågor från tjejer och killar som handlar om kärlek/vänskap och svara på dem och diskutera frågorna. Vi kommer även att ha gäster t.ex. killar som kan svara på frågor om hur killar tänker och om ifall det är lika okej för killar att ha känslor osv. Vi vill även ta upp självförtroende/självkänsla och diskutera viktiga ämnen som rör unga tjejer. Vet att det är många som har frågor om kärlek, kanske precis fått ett krossat hjärta, inte vet om man ska göra slut med sin kärlek, kanske undrar när man kommer träffa någon att bli kär i, inte känner att man har några nära vänner eller inte känner att man kan lita på någon riktigt.

Vi vill jättegärna att ni ställer frågor till oss som vi kan ta upp i podden och svara på i bloggen. Se oss som era extra vänner. Maila jättegärna frågor till [email protected] eller lämna en kommentar här eller på http://karlekspodden.blogg.se så tar vi upp dem i podden.

Man får självklart vara helt anonym! Om ni har frågor angående podden får ni också jättegärna slänga iväg dem till oss så lovar vi att svara. Massor Kramar!

Reply
Victoria

Men lägg ner vilken snygg byxdress!!!! :O Den lägger jag till på min önskelista. Förhoppningsvis kommer den se lika snygg ut på mig då haha

Reply
Céline

You look beyond beautiful with your short hair! Fits you incredibly good :)

xoxo from Luxembourg

Reply
Zara Juntunen

Skitsnygg frisyr du har nu! Du passar verkligen i den längden. Träffar du Gunhild igen får du gärna hälsa så gott från mig till henne och familjen. Är barndomsvän till hennes brorsdotter. :)

Reply
Jessica

Hejsan Kenza! Jag har förstått att Mani har gjort illa ryggen och att han ska iväg och träffa en specialist angående det. Jag har en liten Bichon frise hane som jag har opererat båda knäna på då han haft dåliga ledband, operationerna gjorde han 2010 och 2012.

Nu som eftervård så går jag hos en tjej som ger honom laserbehandlingar några gånger om året. Laserbehandlingen arbetar på djupet och man kan behandla hela kroppen eftersom att hela kroppen oftast blir belastad om det gör ont någonstans.

Jag bor uppe i Östersund men det kanske finns någon i dina hemtrakter som också jobbar med laserbehandlingar. För det är något som jag verkligen kan rekommendera. Det är helt klart varje krona!

Hälsningar Jessica

Reply
Malin

Vad roligt att du är så glad över erfarenheten! Det har varit jättekul att följa spektaklet hela våren :)

Reply
Sofie

Åh, skulle ju vara en dröm att få vara med i Let’s Dance! Fantastiska bilder! Ser ut att ha varit en grym fest! :D

sofienordberg14.spotlife.se

Reply
Emelia spjut

Hejhej!

Jag har under flera månaders tid skrivit en egen “justin bieber fan” novell som jag aldrig riktigt vågat visa för andra. Men jag bestämde mig för några dagar sedan att börja lägga ut kapitel för kapitel på en blogg, för att dela med mig till andra och för att få lite kritik om vad ni tycker.

Jag skulle verkligen bli jätte glad om ni gick in och läste och kanske slängde in en och annan kommentar. Det är en novell till för ungdomar, det kan vara ganska mycket “avklätt” och så senare i novellen, men från åldern 10-11 och uppåt.

Det är om justin och en 17 årig tjej, men även ni som inte är justin tokiga skulle nog gilla den, då dagens ungdomar lätt kan relatera till den. Tack!
Kram

Reply
Emma

Jag har en fråga till dej. Som jag ställt tidigare. Tänker inte du på miljön? Så som du förbrukar och förbrukar och reser hela tiden. Väldigt själviskt. Att bara för att du har så mkt pengar så bidrar du till att förstöra. Varför uppmuntrar du inte dina läsare till ngt bra och klokt istället för bara förbruka och köpa kläder hela tiden..

Helt sjukt..Alltså

Reply
Mathilda

My grandmother is a big fan of the Let’s dance show! She watched all the episodes on TV. Her favourite was Benjamin and few weeks ago she was on a cruise in Sweden and saw Benjamin in the harbour. She took a picture with him and said that if you win I’ll send this photo to you. So you can tell Benjamin that the photo will be on it’s way soon hahaha! :) Hugs from Finland!

Reply
B

Tja, hur är liksom skillnaden mellan xs och xxs? E de stort skillnad i storleken elr?

Reply
Frida

Inget illa menat men du som designer borde veta att playsuit är när den är kort i benen och det du har är en jumpsuit(långa ben).
Bara fakta =)

Kram

Reply
Gina

This jumpsuit looks cool with red lips and Your new hair Style :) hope Your dog Gets Better and Better :)

Reply
Ida

Hej! Kommer den byxdressen att komma i vitt? Letar efter en vit byxdress till studenten, och denna skulle vara perfekt!
Hälsningar Ida

Reply
Roshmi

Vilken fin byxdress, den ska jag definitivt köpa! Och eran härliga låt ni sjön var så fin, förstår att det här måste ha varit kul!

Reply
Helena

Hej Kenza! Kommer ni att ta in klänningen Day Grey i storlek XXS/XS igen? Skulle verkligen uppskattas, då jag inte hann på den när den låg ute!

Tack för en bra blogg! Kram!

Reply
Josephine

Men guuud så snygg playsuiten var! Den skulle vara perfekt till min examensbankett! Kommer den bara i svart eller kommer den i fler färger?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*