• header

LAST NIGHT

_D4A2937

20140516-163024.jpg

20140516-163900

Bilder från gårkvällen, första bilden är tagen av Julia Dansarie

Igårkväll var vi på sommarpremiären av Josefina! Med 14 grader och sol. :))) Svensk sommar, haha. Vi drack vin och satt ute och pratade tills fötterna blev till isbitar. Efter det drog vi till 309 en sväng och dansade.

Nu ska jag iväg till Jenny på Stockholm Beauty och få en spraytan inför helgens fest. Nelly firar 10 år och har bjudit in till middag, fest och övernattning på Lydmar Hotel. Lyxxxx!

// We were at the summer premiere of Josefina last night! With 14 degrees and sun. :))) Swedish summer, haha. We drank wine and sat outside and talked til our feet became ice. After that we went to 309 to dance. Now I’m gonna go to Jenny and get a spraytan for tomorrow’s party. Nelly is celebrating 10 years and they’re having a party at Lydmar Hotel with dinner and sleep over. It will be so much fun!

63 Comments

Dixi Wonderland

Det sista jag vill är att klaga så hoppas inte du tar illa upp men vad har hänt med uppdateringen? :( Trodde du skulle uppdatera som vanligt igen efter Lets Dance men nu är de max 2 inlägg om dagen med knappt någon text alls. Du kanske har en massa att göra på jobbet men du ska veta att du är saknad :) Kramis

Reply
Rana

Kenza, Maybe I am wrong but I saw you on the blog from Khloe Kardashian. You had a bandana and I recognized your eyebrows.

Kisses, Rana

Reply
Helena WJ

Kenza, jag måste bara säga att jag blev sjukt imponerad av ivyrevel. Jag har sett att många skriver och klagar litegrann på att det är “dyrt”. Jag beställde en t-shirt under tisdagkvällen (en 13e) och den kom idag. Jag bor i ett samhälle som är sjukt avsides där leveranser brukar dröja länge. Kommer inte ihåg när senast det gick så fort för mig att få en vara. Dessutom var den så himla fint inpackad. Om de som klagar på priserna bara skulle klicka hem något litet skulle de nog förstå priset lite mer. Sjukt mycket plus till er alltså. :)

Reply
Jovana

Kenza kan inte du skriva ett inlägg om översvämningarna i Serbien och resten av Balkan. Vet att många läser din blogg och det skulle betyda guld om du kunde uppmana folk att skänka pengar och hjälpa till!!

Reply
Linnéa

Måste bara säga att gud va fin du är med lite kortare längd på håret ! Passar dig sååå bra!! Kram

Reply
Nicole

Jag har alltid tyckt om din blogg mycket men det börjar bli lite väl lite uppdatering nu, känns knappt värt att läsa dom inläggen du väl skriver… 200 papp i månaden liksom hahaha

Reply
Matilde

Åh helt förälskad i vart och varenda plagg från ivyrevel! Dock undrar jag om det kommer att komma in fler klänningar? Massvis med kramar till dig

Reply
Matilda

Typ exakt ett sånt linne letar jag efter!! Vill du snälla skriva vart det kommer ifrån så kikar jag in här bland kommentarerna igen sen vad su har svarat ;) hehe

Reply
db

Hej Kenza.
Skulle du snälla kunna uppmärksamma katastrofen i Bosnien och Serbien på din blogg.
Man kan smsa till Röda korset för att skänka pengar akut.
Med alla dina läsare kan du göra enorm skillnad.

Reply
Ella

Kenza du är så jävla snygg i din nya hårfrisyr!! Det passar dig riktigt bra! KRAM

Reply
Aisa

I Bosninen/Serbien är de just nu översvämningar och många familjer har förlorat sina hem, bilar, vissa har till och med förlorat familjemedlemmar.
Det går inte att gå på gatorna och folk måste simma för att kunna ta sig till affärer för att köpa mat osv.
Eftersom du nu har en så stor blogg och verkligen kan sprida dina åsikter till flera tusenmänniskor, så undrar jag ifall du kan sprida detta så att de i Bosnien och Serbien får hjälp!
Man kan tagga #prayforbosnia och #prayforseribia på de flesta av sina bilder! Sedan kan man även skänka några kläder som man själv inte använder, men som andra hade haft en stor nytta av. Man kan söka på #prayfor-bosnia-seribia så hittar man tel nummer där man kan skänka pengar! Tror alla hade vart super tacksamma ifall de får någon hjälp där nere, eftersom de är ett mindre “kännt” land så är de inte lika lätt att få hjälp.
Tack :)

Reply
Alona

Hej :). Tänkte vad hände med dina dagliga uppdateringar? Uppdateringar är dåliga, tänkte efter Lets Dance blir samma som före..
Kram

Reply
Sanna

Helvete vad snygg du är!! Inte friskt :PPPpPPp

_En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar” men dom behövs). “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
^^

Hej, förlåt men du verkar lite stel ibland? Typ som att du tom m dina vänner inte bra kan slappna av o ha kul, utan måste typ posea?

Reply
linn

Kan du berätta hur/vad du använt för att skapa en sån fin frisyr som inte är lockig men lite vågig? Skulle vara sjukt uppskattat! Superfin som vanligt!

Reply
Emma

Hej! Gud vad snygg du är! Vart är jeansen, linnet och skinnjackan ifrån? =) tacksam för svar!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*