• header

IVYREVEL PLAYSUIT

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit_st-1

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit_c-1

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit-3

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit-1

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit_st-2

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit-2

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit_st-3

KenzaZouiten_IvyRevel_playsuit-4

Playsuit from IvyRevel (I’m wearing size XS) // clutch from Saint Laurent // shoes from Jennie-Ellen

Min look från lördagen, fotat av bästa Rami såklart. Just nu har vi 15% rabatt på bla denna shortsdress så passa på! Det finns en liten krok mellan bysten om man vill stänga den lite (som jag gjort på några av bilderna).

// My look from Saturday, shot by Rami ofc. Right now we have 15% off on this playsuit so go get it! There’s a small hook between the bust if you want to close it a bit (which I’ve done in some of the photos).

89 Comments

Emma

Hur gör du när du använder ett så urringat plagg? Man kan ju inte böja sig fram alls utan att visa allting. Eller använder du sån tejp?

Reply
Ha An

i’m so jealous of your long legs! you’re beautiful!
kisses from the Czech Republic! <3

Reply
Luisa

love your make up.. you would do filming a video for your youtube channel with your everyday makeup routine. Is it coming? With your to-do’s and make up producs.

Greets from germany xoxo

Reply
Emmy

Hej! Din klädstil är verkligen så inspirerande och jag kollar dina outfitbilder varje dag, tänkte bara att det vore så kul om du kunde ge lite tips på inredning? För eftersom du har så bra smak med kläder lär du inreda jättesnyggt. Vore jättekul om en skulle få se bilder från hur du har inrett hemma hos dig och så!
puss och tack för en så fin blogg!

Reply
Nina Mimii

you are so BEAUTIFUL Kenza *.*

Im so happy, I just ordered this and a few more items on friday…Im sooo sooo thrilled to get them wuhuuuuuuuu. the summer is finally here in germany and i will soon get some new ivyrevel summer clothes, that makes me so happy..cant wait for it :)
and you should be thrilled, too because only 3days left until you go to barcelona. life can be so good :)

Reply
Sanna

Shit pommes frites vad snyyyyyyyyyggg!!

_En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar” men dom behövs). “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
Malin

Ditt hår! ♥ Får lust att bara klippa av mitt midjelånga hår och ha det som ditt!

Reply
Anna

Åh älskar denna! Så otroligt fin. Är så sugen på något i denna stilen men känns som man måste vara typ lång och smal för att inte se ut som en påse typ haha!

Vore kul att se Ivy Revels kläder på modeller som är lite kortare och kurvigare någon gång!

Reply
rebellaberlin

The romper is sooo perfect for summer!! And your chunky heels looks in combination!!
Please follow my new fashionblog, just posted an outfit…

Reply
camilla

Fint (du är vacker i typ allt :-)) Men varför har du nästan alltid ett o samma märke på skor den senaste tiden? Känns lite väl mycket sponsring….

Reply
Elin

Hur stylar du ditt hår nu när det är kortare? Använder du någon typ av värmetång eller sover du med någon slags håruppsättning, typ flätor?

Jag har samma hårlängd som dig och skulle gärna vilja få till det lika bra som dig, för det är verkligen underbart vackert!

Reply
Ida

Beställde den nyss efter att ha sett dessa bilder. Dock kommer den ju inte sitta lika bra på mig som på dig (Din kropp är fantastisk!!) men jag hoppas att den sitter bra på mig så att jag kan ha den på lördag då jag ska fira min 20års dag :D

Annars vill jag bara säga att alla ivyrevel kollektioner är så otroligt fina! Favoriten är Kingston, den har jag nästan varje dag, Love it!

Reply
Lidija

Blir faktiskt riktigt besviken på dig Kenza. Du har alltid uppmanat alla till att hjälpa och alltid lagt upp när de har hänt någon katastrof i världen och nu är de så att hela Balkan är en stor katastrof speciellt Serbien Bosnien Kroatien och Turkiet och tycker faktiskt du ska göra folk “aware” av detta för många läser din blogg. Har gått in på din blogg sen de började och tänkt nu har hon säkert lagt upp något men de kommer aldrig ett enda litet inlägg om de. Blir sjukt besviken och speciellt med tanke på att du har en pojkvän som är serb ( ja han är från Montenegro men han är Fortf serb). Tycker du ska göra de men de är din blogg men du vore en väldigt konstig och dålig människa om du inte gör de.

Reply
Laura

Hej Kenza! Ditt hår är såå fint, och jag undrar hur du får så snygga lockar! Använder du locktång? Och isåfall, vad heter den? Kan du berätta mer om ditt hår nu när det är kortare? :)

Reply
amanda

vad vacker du är! Tycker playsuiten är fin oxo, men eftersom den ser ut som en klänning tkr jag att den ser lite för kort ut

Reply
Sanna :)

Vad använder du för locktång för att få så fina lockar och hur gör du?? Är det den du alltid använt? För jag har nästan lika kort hår som du har och kan aldrig få till en så fin och naturlig look :/

Reply
A

Detta kanske är en lite för personlig fråga men ställer den ändå :) har du någon religion eller så du är uppvuxen med eller är du troende?

Reply
Angie

You are better promotion to Ivy Revel brand than anything else, which is amazing, you look stunning ! xoxo

Reply
Tilde

Hej kenza! skulle du ha något tips på (ganska billiga) avslutningskläder åt en tjej som är 150 cm. Hittar aldrig något fint som passar för jag har så liten storlek.. tack på förhand :)

Reply
Sofia

Ååh, den är så fin♥︎ Hade passat perfekt till studenten! Önskar bara att jag hade råd… Älskar ditt hår förresten!!!

Reply
Nella

Kan du inte uppmärksamma dina läsare om översvämningarna nere på Balkan? Livshotande situationer och människor behöver varje lilla donation de kan få i form av allt! Pengar, mat, kläder, hygien…

Reply
Linnea

Hej fina du !
För ett tag sedan klippte jag håret kort nästan i samma längd som ditt. Men jag har så svårt för att styla det på rätt sätt så det blir fint, hade du kunnat lägga upp video på hur du stylar det ? När du vågar/lockar, och om du har andra idéer man kan göra med håret bär det är i den längden, ditt hår är så perfekt !!!

Reply
Davila

Gud så snygg Kenza! Allihop, jag har precis startat en blogg, känner mig lite ensam så välkomna att kika in om ni vill vara så gulliga! :)

So beautiful Kenza! Everybody, I’ve just started a blog and I’m feeling kind of lonely there. Welcome to visit my blog, it would be nice! :)

Reply
Lovisa

S Å V A C K E R !
Har typ samma längd på håret som du men när jag kockar det blir det inte alls så snyggt som på dig? Hur gör du?? Vad använder du för tång osv? :)

Reply
Johanna

Börjar du Inte å bli less ut av din harfärg? Den er väldigt snygg, men du har liksom haft den i alla år.. :-)

Reply
Sara

Riktigt snygg i håret är du!
Skulle du möjligtvis kunna berätta vad du använder dig av för produkter och verktyg för att få till det sådär? Gärna hur du gör också. Är helt kär.

Reply
Erica

Sjukt snyggt! Men hur gör du när du har så där urringade kläder? Man måste ju visa en hel del när man böjer sig framåt osv? Tacksam för svar =)

Reply
Emilia

Alltså den här jumpsuiten är perfektion! Finaste jag sett någonsin! Kan ni inte snälla släppa den igen?? Typ en favorit i repris? ;) Skulle köpa på en gång!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*