• header

BEAUTIFUL

kenzaaleks

Åh, hur fin är inte denna? En tjej som heter Frida har ritat av min favoritbild på mig och min karl. Så sjukt duktig! Blir alltid så glad när jag får sånt här på mailen. Speciellt en dag som denna, har suttit i möte sedan åtta imorse med en pollen-näsa som driver mig till vansinne haha. Är så sjukt trött också, men har lovat Roxy att träna thaiboxning med henne idag på lunchen så jag ska hälla i mig kaffe och försöka vakna till ordentligt.

Förutom jobb & träning så ska vi iväg till djursjukhuset och träffa en ortoped i eftermmiddag. Mani är mycket bättre nu (både magen och ryggen) men de gav oss den här tiden när han var inlagd så det är lika bra att kolla för säkerhetsskull. Han får fortfarande inte gå i trappor eller hoppa upp/ner från sängen eller soffan så han anstränger inte ryggen så mycket, men det har bara gått en vecka sedan han senast skrek till när han försökte vända sig i sin väska i bilen så jag vet inte om ryggen är helt bra än. Bäst att kolla!

// Oh, how beautiful is this? A girl named Frida draw my favorite photo of my man and I. So talented! It always makes me happy getting drawings etc. Especially on a day like this, I’ve been in a meeting since 8 this morning with a nose that drives me insane (pollen..) haha. I’m so tired as well, but I promised Roxy to work out with her on my lunch break so I’m gonna drink coffee and try to wake up. Except for work & thai boxing we’re also going to the vet today. Mani is so much better now (both his stomach and his back) but they gave us this appointment when we were there the last time so we better go there just in case. He’s still not allowed to go in stairs or jump up/down from the bed or the couch so he doesn’t strain his back at all, but it’s only been a week since the last time he screamed (he tried to turn around in his bag in the car) so I don’t know if the back is alright yet. We better check it out!

54 Comments

Dixi Wonderland

Gud vilken underbart fin bild :D Måste vara så roligt att få sånt på mailen! Min sambo hade det jätte jobbigt med pollen igår men vi fick världens oväder här igår kväll så förhoppningsvis är det enklare för honom idag :) Lycka till med Mani! Bonzo fick åka in för operation i början av året och de var den värsta tiden på länge för man är så himla orolig :( Håller tummarna för er!

Reply
Johanna

Med tanke på att din kille också är Serb vet jag inte om du hört om det, men tycker du absolut har kunnat nämna det i din blogg – som har flera flera tusen läsare – att hjälpa dem drabbade i Serbien och Bosnien. Hade varit en bra inspiration och göra goda gärningar, hjälpa, be folk skänka 50 kr som betyder hela världen till Bosnien & Serbien men skadar inte en vanlig person, alls. Skicka iväg ett sms “AKUT” till Röda Korset 72900 och hjälp katastrofala situationen i balkan. Folk har förlorat sina hem, evakueras, har ingen mat, ingen elektricitet, dödsoffer, bilar är under vatten och djur dör. Inte nog med det – översvämningen är självklart enorm, men sjukdomar som kommer dyka upp och även MINOR har grävts fram. VISA ER MEDMÄNSKLIGHET OCH ERT HJÄRTA NU OCH HJÄLP TILL FÖR VI BEHÖVER ER !!! INFORMATIONEN MÅSTE SPRIDAS OCH ÖPPNA UPP ÖGONEN TILL FOLKET VAD SOM SKER !!!! BALKAN BEHÖVER ERT STÖD. #Prayforserbia #prayforbosnia #prayforcroatia #prayforbalkan

Reply
Sandra

Sjukt fin bild verkligen! Åh hoppas Mani blir bra snart. Idag ska vi få hämta hem våran hund som legat inne för dropp då han slutat äta och dricka förmodligen efter en reaktion från medicinen Metacam. Så jag förstår precis din oro för Mani. Kram!

Reply
Moa

Jag skrev om dig på mitt nationella prov på engelskan! Det handlade om “role models” och självklart valde jag dig. Tänkte bara du kanske ville veta det! Min förebild! Du är grym. Kram och ha en underbar dag! :)

Reply
Linnea

WOOOOW! Shit va snygg!! :o
Skulle betyda guld om du ville kolla in på min blgog & lämna en kommentar. Bloggar ÖPPET om min ätstörning UNS, depression och mitt självhat & självskadebeteende. Dessutom har jag precis gjort min första videoblogg..! Bloggar 10 inlägg om dagen, alltifrån min vardag med mina psykiska sjukdomar, produkttester, mat, vänner & fritid. Runt 1000 unika läsare följer bloggen dagligen, så skulle va sååå kul om du ville kika in! Kramar! :)

Reply
Amanda

Wow! Är den verkligen ritad för hand? Det ser ut som en photoshopad bild på något sätt. Fan vad folk är duktiga! :D

Reply
Nina Mimii

WOW what a drawing…i first thought that was the real photo of you 2 before i read the lines that it is actually a drawing. BEAUTIFUL !!!

Reply
Jennifer

Shit! Det där är en sjuk bra teckning! Trodde först när jag såg bilden på bloglovin att det bara var fotot som var redigerat, snacka om chocken när det inte var det :)

Hoppas resten av dagen blir bra för dig o att pollennäsan lugnar ner sifg :)

Jennifer, blivade au pair

Reply
sandra

Hej! Kommer med ett kanske ovanligt inlägg nu, men kan du snälla lägga upp information om översvämningskatastroferna i Bosnien och Serbien. Det är den största naturkatastrofen någonsin i balkans historia. Det är sorgligt och tragiskt attt det är så tyst om detta i svenskmedia. En miljon människor är drabbade, folk har förlorat sina hem, står utan vatten och mat och elektriciteten utslagen på flera håll. Vägar och broar har förstörts vilket gjort att kommunikation är utslagen på många håll. Det flyter döda djur och avföring i vattnet,landminor har förflyttat och det finns stor risk för epidemier pga värme, all smuts och förorenat vatten. Många människor i området är fattiga och kommer aldrig kunna bygga upp det dom har förlorat:( snälla Kenza sprid detta budskap, lägg upp en bild det tar inte så mycket av din tid och det kanske är en liten grej för dig men det kommer betyda så oerhört mycket för alla drabbade människor. Snälla sprid detta och stöd insamlingen. En hundring mindre är en fika mindre för oss, men för en människa betyder detta så oerhört mycket!

http://foreningsinsamling.se/fundraisers/hjalpbosnien/

Sms:a BIDRA 300 HJALPBOSNIEN till 72672
Byt ut 300 mot 200, 100, 500 eller valfritt belopp tex BIDRA 500 HJALPBOSNIEN till 72672.

Reply
Maria

Hej Kenza igen!Har tipsat andra som också har pollenallergi. Hörde att en luftrenare så kan det hjälpa iallafall i hemmiljön att bli av med mycket av besväret. Prova om du vill. På tretti.se finns det en fin fast tyvärr dyr luftrenare som heter Coway. Kanske det finns nånstans också som kostar mindre, vet ej men kolla in denna luftrenare om du vill iallafall. Samt läst att dessa mat kan hjälpa till i pollenbesvären att lindras:C-vitamin rika grönsaker och frukter tex selleri,röd paprika osv. Så det är bara prova om man vill för har hört att vissa fått bort hela sin besvär men det kan juh vara olika till person till person. Jag vill alltid komma med tips och sedan kan alla göra självklart precis som dom vill. Ha en bra fortsatt bra dag Kenza!Kramar

Reply
ida

Guud avd fin bild :D. Himla duktig tjej som gjort denna!

Och hoppas att Mani blir bättre snart.. stackaren <3

Reply
victoria

Hej, skulle du kunna berätta eller visa hur du lockar ditt hår? blir så otroligt fint!!

Reply
Sanna

önskar verkligen att jag hade den talangen som många har att kunna måla och rita sådär otroligt fint, det är verkligen magiskt !

Otroligt duktig !!

Reply
Claar

Wauw! This is amazing. It’s looks so real. You go Frida! Talented big time +1000000!

Reply
Jenny

Om det visar sig att det inte är en allvarlig ryggskada så vill jag verkligen tipsa om laser, det hjälper verkligen min vovve med ryggont. Hon blir som en valp efter behandling och mycket rörligare i kroppen!

Reply
Tiffany

Gu, trodde jag tittade pa en fotograf!

angaende pollen nasa sa kan jag rekommendera bee pollen extract eller Quercetin, bade ar naturliga produkter o funkar jatte bra.

Reply
Nina

Verkligen fin bild! Jag ritade också av dig, i februari, har mailat bilden till dig men man kan även se den på min instagram tillsammans med många andra porträtt och teckningar jag ritat :)

Reply
Maria

Helt otroligt fin bild!
Vilken talang denna tjej har, kunna rita så precis och exakt!

Mycket bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*