• header

WEEKEND

IMG_6563

Hoppas ni har haft en underbar helg! Har hört att det varit kanonväder hemma. :-) Jag tog lite ledigt i Barcelona för en gångs skull, behövde det.. Men nu är jag hemma igen och jag har såååå mycket bilder att visa er! Vi har verkligen haft en helt galen helg!

Men först vill jag mysa med Aleks och min familj, så vi hörs imorgon. Puss!!

// I hope you had a great weekend! I took some days off in Barcelona, I really needed. But now I’m back home and I’ve got soooo many pictures to show you! We had a crazy fun weekend! :-)

But first I’m gonna spend time with Aleks and my family, so see you tomorrow. Kisses!!

63 Comments

Anna

För en gång skull? Du har precis varit med i lets dance (tack vare dina läsare och då kunde du inte uppdatera. Innan det jobbade du hela tiden, då kunde du inte uppdatera och mellan det har du rest och då har du också tagit ledigt? Är det verkligen schysst att du drar in så mycket pengar som du gör på bloggen när vi bara sitter och klickar oss in utan uppdateringar, har vi tur får vi instagrambilder vi redan sett eller en ivy revel reklam. Hmm

Reply
R

Skulle du kunna tipsa klänningar för en som går i 7an kan ha?? Har alltid problem med sånt. Skulle vara sjukt kul. :)

Reply
Carolin

Så himla härligt! Vill se bilder och få tips! Håller för övrigt inte med suris-kommentaren längst upp, så ta inte åt dig av sånt!

Reply
Rosa

Håller med Anna. Vadå “en gångs skull”? Du vill ju bara mjölka dina läsare på pengar. Du kunde väl skriva att du tar en bloggpaus men nej du vill att man ska klicka in här så du får tjäna en massa pengar för ingenting. Förlåt men det är sanningen. Ibland förstår jag mig inte på dig. Alla andra verkar ha minst lika mkt i gång och bloggar 3-4 gånger om dagen minst. Kolla på framförallt Blondinbella. Hon är mamma och driver flera företag men ÄNDÅ kan hon slänga ihop några intressanta inlägg om dagen. Du gör bara reklam nu för tiden. Tack för mig.

Reply
Johanna

Borde du inte säga till innan om du tar ledig så slipper via kolla din blogg flera gånger per dag utan upptadering :) eller gör du inte det för att slippa att du får mindre besökare :) har inget emot att du tar ett par dagar ledigt, men jag tycker att du borde låta oss läsare också få veta om det :) inget illa menat :)

Reply
Charlotte

You look absolutely amazing in the outfit in the picture down in the right corner!! Can’t wait to see the pics from your awesome trip, kisses dear. Xx

Reply
Emma

Anna: Använd Bloglovin då så slipper du klicka dig in på bloggen och bli besviken när det inte finns något nytt inlägg.

Reply
Sandy

Anna. Jag förstår hur du tänker, men snälla, ha förståelse. Vanliga människor tar faktiskt också ledigt. Om hon vill ta semester, så FÅR hon göra det. Kenza förtjänar de pengar hon drar in och gör mycket mer än bara bloggar bakom en datorskärm.

Reply
Nina Mimii

Im glad that you had a great time :) I missed u here but it was ok since you didnt totally disapear and kept us updated through IG.
Enjoy your life, if it only feels like work for you to update your blog then its better to take some free time and finding the joy of blogging again :)

Btw You have to tell us where the skirt is from which you wear at the photo at the right-corner. its so pretty :)

have a nice evening with your family <3

Reply
Rana

Hii Kenza,

I had a question about your hair. It’s always looking gorgeous! Do you curl it everyday or do you have natural curls? Which curling iron do you use?
Thank you!

Kisses from Holland

Reply
Felicia

Alltså jag förstår inte folk som klagar på att du tagit ledigt från bloggen några dagar, come on people. Börjar fundera hur mycket andra gör när de tycker att du borde hinna uppdatera bloggen på din semester också. Det enda jag hinner om dagarna är att jobba och äta i princip haha! Logiken hos vissa alltså.

Hoppas du hunnit slappna av på riktigt, eller iaf haft det grymt!

Reply
Linda

Hej!!!! Jag undrar en sak… Träffas du och Tyra fortfarande? Ni skriver inte så mycket om varandra så jag funderar lite… Ni var så fina och härliga med erat program så jag saknar er och eran humor haha!
Kramkram!

Reply
Sanna

Äntligen är du tillbaks! Har saknat dig <3<3

_En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa "mådåligtbloggar" men dom behövs). "Man är inte sin/sina diagnoser". Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
Lina

Anna: tycker du att hon är ledig när hon jobbar och är med i lets dance. Man har liksom bara 24 timmar på ett dygn. Vad begär du av Kenza liksom?
Tänker du sådär om alla mediapersoner? “Hade inte vi köpt biobiljetter hade du inte varit världsskådis!”, “hade inte vi lyssnat på din musik hade du inte haft ett öre och setat utanför Ica med din gitarr” eller “hade inte vi tittat på ditt program hade de haft sämst tittarsiffror”.
Kenza har fixat som egen framgång. Skapat något som vi gillar. DÄRFÖR klickar vi in här. Inte för att hon ska dra in stålar. Märkligt resonemang alltså.

Reply
Mimmi

Haha men snälla Anna, du behöver inte klicka din in här om du tycker att hon kör en så ful stil? Hon uppdaterade väl mig tusan varje dag under Lets Dance perioden? Om du inte nöjer dig med det, och om det bara gör dig frustrerad så lägg fokus på något som du blir glad av istället :)

Reply
Malin

Men det det handlar ju inte om att hon inte får ta semester, det har ju hon rätt till som alla andra, grejen var ju hon hade kunnat meddela att hon inte skulle göra inlägg under semestern eftersom folk kanske väntade sig det. Inte för att jag klickar mig in här så ofta men hon hade kunnat skriva att hon tar några dagars paus. Skitsamma egentligen men klart hon ska vara ledig.

Reply
lisa barcelona

VAd kul att få se bilder! Jag bor ju i Barcelona så jag tycker att det är extra spännande! Kolla min blogg om ni vill så länge!

Ps. Var i sverige förra veckan och fick njuta av all sooool!

Reply
arg läsare

Håller med anna för fullt. Glöm inte bort vilka som gjorde att du är där du är idag i första hand…..

Reply
Jennie

Hej Kenza, vet inte om du kommer att läsa det här men behöver din hjälp. Du har en jättefin relation som jag beundrar så därför vänder jag mig till dig. För ett tag sedan så träffade jag en kille som verkligen verkade tycka om mig. Han bjöd mig på fester och sånt, råkade alltid hamna bredvid mig och använde liksom en speciell röst för mig. Men situationen var lite känslig för jag hade precis gjort slut med min pojkvän och ville inte kasta mig in i något nytt, speciellt inte om den här nya killen bara flirtade lite utan att mena något speciellt med det. Sen åkte jag bort i en vecka och när jag kom tillbaka var han som förbytt. han mumlade mest när vi sågs. Helt plötsligt bjöd han ut mig på en grej igen men när jag kom dit ignorerade han mig större delen av kvällen och satt mest bredvid en annan tjej som det verkar som att han gillar och ligger med. Min fråga är: hur ska man bete sig runt killar man tycker om utan att vara för på eller tvärtom för avvisande? Jag vill ju vara mig själv men när man blir nervös eller osäker är ju det svårt. Jag tror att det här tåget ha gått, men det kan ju vara bra att veta för framtiden. Jag vill inte skrämma bort killar jag tycker om! Kram på dig

Reply
Ella

Håller med ovanstående, ta hand om dina läsare. Det är tack vare dom du kan leva ditt liv som du gör, vara med i Let´s dance etc. Ge lite tillbaka! Framförallt säg till om du tar ledigt, det gör man ju på vanliga jobb med!?

Tycker du tar väldigt mycket för givet!

Reply
Jessica Dahlberg

Vad har du under din beigea kappa? har köpt en nästan likadan men vet inte vad jag ska ha under den! tacksam för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*