• header

FRIDAY

KenzaZouiten_barceloneta-1

Idag är man på bra humör! Det är fredag, jag jobbar halvdag och ikväll ska vi se Metallica! Fett!! Vi har haft möte hela morgonen, nu sitter jag och jobbar och snart kommer en fotograf hit för att ta lite bilder. Men sen….sen tar jag helg! :-))

Vad ska ni hitta på i helgen då? Imorgon ska Let’s Dance-gänget ut och käka middag och sedan gå på Jasmine’s spelning. Innan det måste jag dock rensa mina garderober en gång till inför bloppisen på söndag (Outletbutiken på Gärdet kl 11). Kommer sälja allt sjukt billigt som vanligt. Allt kommer kosta mellan 50-200 spänn. (Spänn? Det låter så sjukt töntigt. Är det någon som säger det fortfarande? Ja tydligen jag haha.) Hoppas vi ses där!

// Today I’m in a good mood! It’s Friday, I only work half the day and tonight we’re gonna see Metallica live! Awesome!! We had a meeting all morning, now I’m sitting by my desk working and a photographer’s gonna come here soon to take some photos.. But after that it’s cheers to the freaking weekend! :-)) So what are your plans for the weekend? Tomorrow I’m gonna go out for dinner and drinks with the Let’s Dance team. But before that I have to clean out my closets one more time before our flea market on Sunday. I will sell everything very cheap. Like 50-200 sek. I hope to see you there!

50 Comments

Thea

När jag läser din blogg via bloglovin så är annonsen turiketresor, den till vänster under googletranslate rutan, alltid iväg. Den täcker en ganska så bra bit av din text. Så antingen så tvingas man att zooma ut så att texten blir jätteliten eller att gissa på vad du skriver. Har tänkt på det ett tag så var dags att säga något… :) Så ja, den annonsen är lite för stor för att vara där helt enkelt, kanske går att fixa?
Ha en bra dag!

Reply
Christie

OMG! I love Metallica. You should totally dress like a metal chick for it.

Have a great time. \m/

Reply
Emilia

Sån himla otur art jag inte bor i Stockholm! Skulle jättegärna vilja komma! Du har som himla fin stil och vi har samma klädstorlek med ju! Ni som bor i Stockholm har sån himla tur! :(

Reply
Dixi Wonderland

Vilken underbar klänning du har på bilden!
Låter som ett par riktigt roliga dagar med andra ord :D Idag ska jag och min sambo gå på dejt!!! Tycker det ska bli skit kul, länge sedan jag och han hittade på något bara vi två :)

Reply
Linda s

Hej! Jag har alltid undrat vad du specifikt jobbar med under dagarna? Vet att du har klädkollektioner, bloggen osv. Men när du går på möten och är på kontoret och sånt vad sysslar du med då? :)
Tacksam för svar! Trevlig helg
Mvh. Linda

Reply
Sanna

Så jävla snygg vaaa

_En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar” men dom behövs). “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
Nina Mimii

you are not going to summerburst? :) anyways have fuuuuuun…thought you were listening to hiphop all the time but cool to hea you going to metallica, my sister would be sooo soo jealous if she would read this haha, they gonna rock for sure.

Reply
Karolina

Metallica live? Love that You are like their music! Everytime i listen to them. my BF is looking at me like : what the hell is wring with you? :D

Reply
Serena Quagliarelli

oh i’m so jealous… I would love to come by at this flea market and buy some cool stuff! :) Have fun and to all the people who lives in Stockholm, GO to this flea market! ;) Hugs from Zurich (Switzerland) :**

Reply
Dessi

Lika snygg som alltid… Men gaaah vilken klänning. Den vita, var kommer den ifrån?

Reply
Maria

Samma problem som thea, ja läser med Ipad och den reklamen som är under google translate täcker en del av din text/ bilderna. Varit så längre redan.

Reply
nathali

Åh jag som preciiiis kom hem ifrån att ha sett Metallica på gärdet, visst va dom sjukt bra?! :)) .. kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*