• header

A FEW DAYS AGO

KenzaZouiten_Ivyrevel_skirt_tisha_st-1

KenzaZouiten_Ivyrevel_skirt_tisha_st-2

KenzaZouiten_Ivyrevel_skirt_tisha-2

KenzaZouiten_Ivyrevel_skirt_tisha-3

KenzaZouiten_Ivyrevel_skirt_tisha-1

KenzaZouiten_Ivyrevel_skirt_tisha-4

Photos by Rami Hanna

T-shirt and skirt from IvyRevel // bag from Asos // coat from Chicy.se // sunglasses from LeSpecs at imso.com // bracelet from Snö of Sweden // shoes from Jennie-Ellen

Hår är bara hår och det kommer växa ut så småningom, men fasen vad jag saknar mitt långa svall. Kort hår var kul i några veckor, men det är inte jag. Nu har jag googlat i en timma och bestämt mig för att testa både det enda och det andra för att få håret att växa ännu snabbare. Vi får se hur det går haha.. Vägrar iallafall löshår! Vill verkligen inte slita på håret..

Mvh ska aldrig klippa mig igen.

// Hair is only hair and it will grow out eventually, but damn I miss my long hair so much. Short hair was fun for a couple of weeks, but it’s not me. I’ve been googling for an hour now and I’ve decided to try lots of stuff to make my hair grow even faster. We’ll see about that haha.. But I refuse to try extensions! 

Regards from someone who will never cut her hair again.

159 Comments

sofia

har du och alex någonsin haft problem? Eller har ni det alltid som en dans på en ros?

Reply
E

Vad kan man använda för att håret ska växa? Jag har samma problem klippte mig lika kort som dig och saknar mitt långa hår. Vad kan jag göra för att de ska växa snabbare. Hoppas du svarar ❤️

Reply
Matilda

haha men hallå du är ju skitsnygg i ditt hår nu.. Du hade till och med passat ännu bättre i kortare page, som är kortare där bak och längre där fram- typ som victoria beckham har/hade. Assnyggt när man har rakt hår, så slipper du locka det och hålla på. För om du inte vill slita på håret- varför lockar du det då? ;)

Reply
Vivi

I feel the same way.I regret cutting my hair of so much!It also takes longer for me to grow it back because I have curls….

But I actually think the short hair looks even better on you :)

Reply
dboom

I don’t like hair extensions too :/ they look really fake. and don’t worry Kenza, the hair will grow back fast, eat lots of fruits, vegetables, drink lots of water and everything will be fine! I also recommend herbal infusions for hair and scalp :)

Reply
Gianna

gosh you got so skinny girl. i feel like you even lost weight since you dont dance anymore which is strange because now you dont work out everyday and burn all that food but you git skinnier…

Reply
Emma

När kommer det in mindre storlekar på dime perfekt Green dress på ivyrevel. Skulle bli så sjukt glad om den kom in då jag vill ha den på min skolavslutning! <3 tacksam för svar

Reply
Motionerafetto

Va?! jag som tycker att du är vackrare än någonsin! (får man säga så?) Haha.. Men jag tycker verkligen att ditt korta hår är otroligt vackert och passar dig utmärkt!

Reply
Dixi Wonderland

Tycker du är så snygg i ditt korta hår! Om du aldrig hade klippt dig kort så hade jag nog aldrig vågat klippa bort allt de slitna i mitt hår, ca 8 cm känner mig jätte korthårig haha! (Drama queen). Du klär väldigt bra i ditt korta men jag förstår dig :)

Reply
Sabina

Men vad säger du?! Du är ju jättefin i kort hår! Ser mycket mognare och snyggare ut! Men långt hår är ju också fint.

Reply
Ann-Sofie

Så sant, men håret känns ändå som en del av en. Det är väl kanske därför det känns som om man är sig själv igen när håret är precis så som man vill ha det :)

Reply
Katrin

I love your short hair! You were my inspiration to cut my hair like yours :D it looks so much better, makes you even more beautiful <3

Reply
Angeliqa Gidlöf

Du är jätte fin i kort hår :) Men vet hur det känns, jag klippte av mitt långa hår som va ända ner till midjan och ångrar mig fortfarande… Har börjat ta tabletter som man ska ta i 3 månader o håret ska växa jätte snabbt… INNEOV från Nestle & Loreal.
Har hört mycket om det o det ska vara det bästa!! :)
Kram

http://www.angiesmemoires.blogs.elle.es

Reply
Maria

DU är ju jätte fin i det korta. Såg på nelly festen när du hade det rakt. Satsa på att platta ditt hår i stället. Du ser faktiskt fräshare ut med kort hår!!!!! Passar nog dig bättre ändå.

Reply
Amina

Cocus olja kenza. Ha det i håret i några timar eller sova med den. Jag har fått så långt hår av den och det e Många som rekomemderar det.

Reply
Julia

Tycker ditt korta hår är skitsnyggt,speciellt när du har det rakt. Men har själv varit där, klippt en frisyr man inte tycker är riktigt en själv, spelar liksom ingen roll om det ärende eller snyggt då, man vill ju trivas.

Reply
Linnea

Men du passar ju så himla bra i kort hår!!!! Du är jättefin – om inte finare – i detta håret. Kram!

Reply
Lovisa

Du borde prova MAGO hårförlängning! Samma som din vän Angelica Blick har :) Ska tydligen inte slita alls på håret.

Kram

Reply
Flisan

Du kan ju ge ett utlåtande ifall några produkter funkar, så kan ju en annan åxå testa hihii, tycker iallafall att du är jättesnygg i din frisyr!

Reply
Fedelia

Är du seriös? Du är ju skitfin i kort hår! Långt hår passar alla i, men det är bara vissa som har turen att passa i kort hår så var glad och njut över att du är en av dem :) Ha det bra!

Reply
Anna

För mig fungerade LANZA Healing Nourish Stimulating Shampoo Balsam och serum jättebra. Det ska förhindra att man tappar hår, men för mig fick det mitt hår att växa hur mycket som helst. Fick det att må bra också! Kan inte garantera att det blir likadant för alla, men för mig fungerade det jättebra! :)

Reply
sofia

kenza testa MAGO hair.. det är en ny metod som inte sliter alls på ditt egna hår.. det är super bra för dom som vill göra en hårförlängning men som är jätte rädd om sitt hår och ej vill slita på det!

Reply
Tin

Nej tänk inte så!!! Du är super fin både i långt & kort! Du får också tänka på att, att du klippte dig var BRA för håret. Man behöver göra en sådan “förändring” någon gång för att det ska bli långt & friskt senare. Det växer snart ut ska du se, nu kan du ju t.ex använda mer halsband som folk kanske lägger märke till! Och det ser mycket mer “stylish” ut att ha kort hår.
Men om du verkligen vill få det att växa snabbare är “resin olja” bra har jag hört! :))))

Reply
Sara

I cut my hair just like you last friday and I’m very sad:( I wanted a change but I think it doesn´t fit me… I also had long hair and I miss it too much! Could you tell me what are you going to do to help your hair grow up faster? I would be very very pleased. Despite your “short” hair you’re beautiful, and of course I love your outfit. xx :)

Reply
Astrid Bäckström

Tycker du passade bättre i kort hår, långt hår känns trist och hängigt bara.

Reply
Sandra

Gjorde samma drag o har haft ångest såå länge, ju mer man tänker på det vägrar det typ växa ut. Men så småningom när jag la det på hyllan och glömde av det, då jäklar hände det grejer! Testat på Silica, det funkar hyfsat. Sedan fick jag tips om Ricinolja som gör håret sjukt fett även om man tvättar o gnuggar noga, o det var rätt effektivt men orkade ej i längden. Använder mycket oljor, moroccan oil är en klassiker så att det inte blir så frissigt. Det stärker nog topparna också. Vet att du har testat wen, det har jag med o tyckte det var helt ok! :) vanliga rådet e ju klippning var 3e månad minst, vissa säger till och med var 8e vecka. Då knakar utväxten, men känns sådär halvkul när det redan e kort.. Lycka till, fråga frisörer! <3

Reply
Penny

I knew it! Vet inte en enda med långt hår som klippt kort och sen inte ångrat sig!

Reply
SV

En frisör klippte typ av 15 cm på mig utan att jag märkte det…han hade misslyckats att göra mitt hår ljusare så han kunde inte säga det utan klippte av allting så det vart nästintill en page strax nedanför öronen.

Det var först när han började kapa på sidorna vid öronen som jag såg HUR JÄKLA KORT det vart. Fick en chock. Smått identitetskris…

OM DT ÄR T NGN TRÖST – det växte ut apfort. 1 år och 2 mån senare är jag galet nöjd med mitt blonda hårsvall som är tjockare än innan.

Så…innan du vet ordet av så har du fått tillbaka din längd. 6 mån gumman så e du där :-) <3

Reply
Olivia

Do you know where I can get the bag? I can’t find it at ASOS :( I want it so badly!

Reply
Alva

Jag kände exakt likadant när jag klippte av mitt hår, haha! Men jag provade på ricinolja. Jag tyckte väl att det var helt okej, det växer lite snabbare än normalt hehe, men det kanske funkar för dig, ifall du har tänkt testa det! Och bara så du vet är du jätte fin i både långt och kort hår, men jag lider med dig eftersom jag vet hur det känns! Mvh en som precis har fått tillbaka till samma hårlängd som jag hade innan jag klippte mig! Puss

Reply
Lina

Gjorde samma sak för något år sedan. Från att ha långt, fint hår ner till svanken så gick jag till frisören och klippte kort page (de använde rakapparat i nacken!!!!)
Gillade själva frisyren, men att vaaaaaaarje morgon stå och fixa håret är inte min grej. Så jag började spara ut igen. När jag fick den längden att håret liksom låg på axlarna ville jag klippa av det igen, har aldrig känt mej så ful. Och den lilla “hästsvans” som blev var ju det mest patetiska jag någonsin haft.
Tur nog så växer mitt hår som ogräs, så nu är det “mitt-på-ryggen”-långt.
Hår liksom… vägrade också löshår.

Reply
Rnja

Åhh, jag tycker kort hår är så jävla snyggt och on point just nu! Men ja, jag förstår dig. Jag klippte spontant lugg för några månader sen.. ALDRIG igen säger jag bara. Det var kul i någon vecka som du sa men nu vill jag inte ha det mer. Haha åhh :( Har också börjat googla efter saker som ska få håret att växa haha. Säg till om du hittar nått som verkar funka!
Hade jag haft jämn långt hår hade jag klippt som du däremot :)

Reply
Charlie

I think your hair looks beautiful like that ! Before it was a little too long in my opinion….but anyway, you’re stunning with all kind of length hair !
And I’m in love with your shoes and your coat as well !

Reply
sunandsany

Haha Kenza, you are funny! But you don’t really have to worry about your hair. I guess you know it and it’s not about this, but you are beautiful no matter what your hair-cut is! Trust me! xo

Reply
Linnea

Har verkligen också tröttnat på mitt korta hår jag klippte för ett tag sedan och vill verkligen ha långt igen! skulle vara jättesnällt om du skrev vad som behövs för att de ska gå lite snabbare för det att växa. Kram

Reply
Lisanne

Hahaha, aww. I think short hair really looks good on you, but I also loved your long hair. I think both long hair and short hair look good on you! :) Love the skirt, by the way!

Reply
Nici

As mentioned a few times before, try coconut oil as a hair mask twice a week and leave it on over night :) it’s the best!

Reply
Josefine

Jag som har hår med maxlängd som inte ens går under brösten + tunt hår tycker verkligen du ska spara ut till långt ;) Du är fett snygg i kortare med såklart, du är snygg i allt… men är sååååå avis på alla med långt vacker hår, börjar nästan överväga löshår men då blir man väl beroende också….

Reply
elin

pröva balsammetoden. det växer snabbare då.
sök på youtube så får du upp klipp om vad det är för något. :D

Reply
Duärfin

Hej! Ville bara säga att jag tycker du passar otroligt bra i din nya frisyr. Du ser mer trendig, elegant och coolare ut. Så tills ditt hår växer ut igen så skulle jag inte vara så ledsen om jag var du, för du är jättesnygg och vacker nu också :)

Reply
Carro

Snyggast när det är rakt tycker jag. Som på de första bilderna när du hade klippt dig.

Reply
Myhrans

Haha du passar jättebra i ditt korta hår! Det är inget du behöver ångra. Någon gång i livet måste man ju testa och det blev dessutom skitsnyggt. Outfiten är förövrigt också jättesnygg. :)

Reply
Savannah

Love this coat so much! Your hair looks gorgeous and believe me, it will grow back in no time! Coconut oil really helps x

Reply
Luxmom

Du er kjempe fin på håret nå :-) Det er ikke så kort, så det tar sikkert ikke så alt for lang tid før det blir langt igjen :-)

Reply
Johanna

Det är nog inte så många grejer som hjälper till att håret ska växa snabbare.
Massera hårbotten så du får blodcirkulation i hårbotten. Annars växer håret mycket snabbare under sommaren. När håret får sol, värme och näring.

Går frisörlinjen nu. Nu när det är sommar och håret växer lite lite snabbare så kommer du nog inte veta om det är produktet eller sol och värme som gör det.

Reply
Linnea

Nej, jag måste säga att du är toksnygg i håret!!
Det ser mycket mognare ut med axellångt och ger en lite mer “grown-up” touch. Men det är ju bara mitt tycke.

Reply
Athena

Du är ändå mycket vacker!!! Det ser annorlunda, spännande och vågat ut med lite kortare hår. Tänk på Beyonce ;) Håll ut ;)Det växer ;)

Reply
Sha

Du är så fin i alla längder av hår!
Haha kan man säga så?
Men om du vill att de ska växa snabbare, så kan du använda ricinolja, de e en tjock olja som du måste massera in i hårbotten i en halvtimme ca 3 ggr i veckan å så växer de mycket snabbare.
Ricinolja finns att köpa på apotek och hälsokost butiker.

Reply
Andrea

Köp msm pulver på hälsokost och ät b-vitamin. Msm är ett svavel som finns naturligt i odlad mat som hjälper cellerna att bli lättgenomtränliga.. (Hah, är det ens ett ord??) och b-vitamin är bra för hud, hår och naglar. Min frisör sa: “nu måste det vara ett halvår sedan du klippte dig?!” Trots att det var precis två månader, så det går sjukt fort! :) lycka till :)

Reply
Sofia

VA?! Nej detta är sååååååå snyggt! Attans jag ville att du skulle klippa dig ännu mer!!!! Du är en av mycket få personer som skulle kunna rocka hår 5cm över öronen!!!! (Asså nedanför öronen)!!!! Det skulle se SO fashionnn ut

Reply
Chris

Haha I like yout hair, I did the same and my hair is shorter now, but I love it :-) Great skirt you wearing!

X Chris

Reply
Chayma

You should try the brand Hairfinity , it’s american and it does work really well.A lot of celebrities use it , kim kardashian posted a photo on instagram and she loves it. You should google the before/after to judge by yourself.

Kisses xxx

Reply
Lova

Förstår att du inte trivs i kort hår, gör inte heller det. Men hoppas du vet att du ser lika bra ut i båda två. Så det är inget att får dåligt självförtroende av! <3

Reply
Sara

Känner precis som du. Saknar mitt långs hår då jag klippte mig för några dagar sen. Vägrar också att använda hårförlängning då jag vill ha mitt naturliga svall tillbaka.

Ska ALDRIG klippa mig kort igen även fast det inte är jättekort men när man har haft långt hår så pass länge innan så känns det kort.

Reply
rana

I really love your hair! But if you want to let it grow fast, eat a lot of vitamin B. You can find a lot of it in ; whole grains
Liver and kidneys
milk
eggs
potatoes
legume
mushrooms
avocados
Nuts and dried fruits
bananas.
I like to read your blog!

Reply
Katrine

For et utrolig fint antrekk! Jeg syns du kler kort hår jeg, men kan skjønne at du ikke helt føler deg behagelig i det lenger. Men heldigvis finnes det så mye nå som skal få håret til å vokse fortere, så det ordner seg nok :-D

Reply
Anna

Börja käka Holistics Magnesumtabletter 1-2 till natten.Hjälper även mot stress,spänningar och gör att man kan sova lättare.Mitt hår har växt mkt efte detta,är journalist och sjukt kritisk men detta funkar.Prova!Jag byter mellan olika magnesiumtabletter ibland :-)

Reply
S

Du är jättefin i ditt “korta” hår! Kan du inte bara vara en förebild och stå för att man inte behöver ha långt svall för att vara (mer än) duglig fashionista!!

Reply
Chrystin @+A+Mate+&+a+Rottweiler

Every single detail of this outfit is just perfect! The trench, the skirt and the bag are such amazing pieces!

And I feel the same way about cutting my hair…I used to have really long hair too—got sick & bored of it one day, cut it, and then regret it probably a week later haha I can’t wait until it grows back—I’ve been taking vitamins and using a special shampoo…I think it works, but who really knows!

Kisses xx
http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

Reply
M

Hahahhahahahah har du sett star trek-avsnittet The trouble with tribbles?? Literally roligaste någonsin. Kom att tänka på det när jag såg väskan för den ser ut som en liten tribble haha❤️

Reply
Julia

Å men du är ju så himla snygg i det korta. Förstår dock att du saknar svallet :)

Reply
Javel.

Jag tycker du passar i kortare hår! Men tack för att du varnade mig. Nu vågar jag inte heller ;-)
Mvh en som för 1 månad sen lovade att aldrig klippa mig igen någonsin och ångrade mig när jag såg dig. Och nu ångrade mig igen.
;-)

Reply
Nina

Tråkigt att du inte gillar det längre, jag tycker att du passar jättebra i det. Men och andra sidan så är du snygg i allt ;)
Jag har tänkt klippa mitt men det är bara för att jag har så tjockt hår och det blir så jääääkla varmt på sommaren. Vet att jag varje sommar blir galen på det och bara sätter upp det, vilket är sjukt tråkigt… Men o andra sidan så är jag lite rädd att känna som dig efter några veckor. Jag har haft kort hår innan (när jag var runt 20). Till och med mamma tyckte att jag såg yngre ut än vad jag var. Tack för den morsan, precis vad man vill höra, haha. Men gud vad jag babblar, haha! Hoppas det ordnar sig för dig i alla fall :)

Reply
y

Testa rincinolja! Det var min räddare på bara ett år fick ja långt hår typ till under axlarna och jag hade världens kortaste page,tack vare ricinoljan kunde jag ha uppsatt hår på min bal! Jag var världens lyckligaste. Nya saken är ju hairvits från USA! Dem tabletterna gör mirakel!! :) Lycka till! Du är dock väldigt fin i ditt korta hår också :)

Reply
isa - Live your dreams

om det är någon tröst så är du sjukt jäkla snygg i “kort” hår med :) Finns något som heter Panto3 som är bra för håret annars, vet inte om det växer snabbare men blir väldigt fint och fräscht.

Reply
Anna

Jag tycker att du är superfin i det korta!!
Men jag vet hur du känner jag gjorde likadant förra året och ångrade mig som tusan. Jag lyckades få mitt hår att växa tillbaka ganska snabbt, det jag körde var:

1. Silicea kapslar (det funkar grymt bra för mig, håret växer snabbare o blir tjockare + att naglarna blev hårdare)

2. Avsluta varje hårtvätt med kallt vatten (innan jag ska gå ur duschen böjer jag huvudet framåt och spolar igenom håret med kallt vatten, det försluter hårstråna och ökar cirkulationen i hårbottnen. Så det ger både superglansigt hår OCH gör så att håret växer snabbare)

Reply
Amanda

snyggare och mer “moget snygg” i kort :D (även om du ser mogen ut o långt hår sålart också ;))

Reply
Erika

Alla löshår metoder sliter inte och de beror på din hårtyp. Jag hade Kreatin lim och de skyddade mitt hår så mycket så mitt egna hår växte ifatt löshåret :)

Reply
Saraphina

I know how you feel when you say that short hair “isn’t you”, but luckily there’s a bunch of things you can do to get long hair faster :) Love the combination of Asos bag and IvyRevel skirt, bueno!

Reply
Aleksandra

Prova köra en keratinbehandling hos frisören (inte bara växer det utan det blir extremt lent!)efter behandlingen får man köpa shampoo, balsam och treatment mask med keratin i för att fullfölja behandlingen. Det finns även biotin tabletter som funkar jätte bra, om du kombinerar båda tror jag håret kommer växa extremt fort! Lycka till :)

Reply
malin

Gjorde precis samma sak som dig men klippte mig så kort att jag inte ens kunde ha hästsvans!!! Dock hade jag en väldigt bra anledning till att klippa så kort då jag hade så slitet hår innan efter blekning och permanent. Jag har efter klippningen sparat ut håret och idag är det långt. Har aldrig haft så långt hår som jag har just nu. Ett tips är att använda så lite värmestyling som möjligt och inte klippa håret för ofta. Använd bra produkter och ha hårinpackning en gång i veckan. Lycka till! :)

Reply
Annie

Tycker ditt hår är jättefint nu, men förstår känslan :( Ditt långa hår var verkligen vackert! Det viktigaste för att få långt hår igen är att inte slita på det i onödan! Så ta det försiktigt med överdriven styling. Prova även Silica-tabletter, funkar för vissa! Men, tycker du ska passa på att vara snygg i page nu innan det växt ut, eller försök njut lite iaf, för lär ju vara enda gången med den frillan för dig? ;) Så fort det växt typ 5-6 cm tror jag du kommer uppleva det som längre eftersom det då blir mer långt hår längd och kommer ner en bit på axlarna. Kram

Reply
Den barnsliga

Penny: Jag klippte mig kort, axellångt, från att ha haft till midjan och jag älskar det! Vill aldrig gå tillbaka till långt hår, så en finns det iallafall. :D

Reply
Wilma

Men nej!! Ditt korta hår är ju så himla fint. Jag tycker visst att det är du!

Reply
Style Recital

I also regret ma hair cut, but I cut it only 5 cm thankfully:-) I think Kenza You look better in a longer hair, in shorter Your lips look much fuller, and You look a little bigger than You really are. In a long hair You look much thiner, and more like a boho- chic and glamour:-)

Don’t worry they grow up! And don’t use the extensions- You will damage Your hair badly! Even short hair are better than a long and dry and damage.

best regards, Paulina from Poland!

Reply
Some little girl

Du är fin precis som du är, passar hur bra som helst i både kort och långt hår! Som sagt någon gång lovar jag dig att det kommer att växa ut igen. Du är hur fin som helst i mina ögon hur du än ser ut! <3

Reply
sanni

Googla “Stora Hårkuren” , bra tabletter för att få i dig rätt näringsämnen som hjälper håret och naglarna på vägen!

Reply
Joanna Ostrowska

Testa mandelolja och ät mycket vitaminer alltså grönsaker och frukt. Mitt hår växer helt sjukt fort nu när jag äter massor med frukt och grönt! :)

Reply
Elli

Jag klippte mitt hår lite kortare än ditt för två månader sen och ångrade mig två veckor senare haha men har nyligen börjat använda lee stafford hair that never grows produkter (shampoo, balsam, inpackning och värmeskydd) efter 3 veckor ser jag verkligen en skillnad på mitt hår. Nu har jag beställt hairbell som ska göra så håret växer 4 ggr snabbare, har bara hört bra om de så jag hoppas att det funkar på mig med :D

Reply
Anna

Finaste Kenza! Du ser väldigt bra ut i ditt nya hår! Låt håret få ta sin tid! Bäst mår det av bra mat och ingen stress! Njut av de olika längderna under tiden det växer! Gör roliga och somriga uppsättningar vetja! Kolla in hälsokostbutikernas utbud för hår! Må gott! Anna http://www.bjornensover.se

Reply
Emma

Visste nästan att du skulle känna så, det blir typ ALLTID så när man klipper kort haha :/ been there done that

Reply
Maria

Har läst precis i dom senaste veckorna att vad är bra för håret att det ska vara friskt och växa långt.
Det som jag hittade och läste är: Lax,makrill,sill,räkor,sötpotatis,ägg,grekiskt yoghurt,pumpakärnor,valnötter,nötter,aprikoser,mango,pumpa,
avokado,morötter,broccoli,spenat,linser,ärtor,kidneybönor,sojabönor,kiwi,blåbär,jordgubbar och magert kött från fågel.

Så maten hjälper till mycket och att speciellt hjälpa att det blir gynnsamt för hårbotten eftersom hårcellerna påverkas av vad man äter.

Samt det ska vara hälsosamt balanserad kost och solljus, bra sömn osv. Och ett hett tips också är att klippa sig väääldigt sällan och det har jag gjort och har jättelångt hair =) Går aldrig numera till frissan för dom klipper alltid kort så jag klipper själv och med hjälp av min make =) Så gör du så Kenza också om du vill.

Hoppas jag kunde hjälpa till med mina tips!
Ha en Jättebra fortsatt dag!Kramar =)

Reply
Rebecca

Din look nu är bara helt perfekt. Förstår att du saknar det långa men det korta passar dig helt grymt bra!!! pussar och kramar :D

Reply
Lola

Well everyone loves the feeling of long hair, it kind of makes you feel awesome, BUT you should be happy, that until your hair grows back, you look fabulous with your short hair in the meantime! Seriously, it suits you so well. Next summer you will already have your usual hair back, but until then enjoy how high fashion (and girl-next-door-pretty at the same time) you look :) xx

Reply
Mimmi

Hej! Jag gjorde också samma förvandling inom frisyr som du för ca ett halvt år sedan. Ännu efter ett par – tre månader ville jag ha tillbaks mitt långa hår, men nu känns det superbra med lite kortare! Äter dock biotin för att öka växtligheten.

Reply
Christina

Your short hair looks so pretty! I like that it’s a little different from everybody else and you pull it off sooo well!

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag hoppas du läser det här. För det första så tycker jag att du ser fantastisk ut i kort hår, det passar dig. För det andra så har jag ett tips som är värt att testa! Jag har en kompis som har provat “Avage oil” som får håret att bli friskare från slitna toppar, hon klipper sig dock ganska ofta så jag vet tyvärr inte om det funkar.. Men hennes hår är jätte fint och glansigt. Sen finns det ett schampo som är för hästar som heter “Mane ‘n Tail”, jag använder det hela tiden. Jag läste lite om det först sen beställde jag det på nätet och nu använder jag bara det schampot. Det får håret att växa väldigt fort och det funkar så jag rekommenderar verkligen det. Innan jag började använda schampot så var mitt hår precis under mina bröst och nu har det växt 5-6 cm till (!!) OCH du skrev att du inte vill ha slitet hår, då kan jag rekommendera att du inte lockar det ända ut i topparna för det är av värmen som håret blir slitet. Så använd värmeskydd och locka inte ute i topparna, då slipper du klippa dig så ofta. :)

Reply
Jennifer

ricinolja hittar du på apoteket och är hur bra som helst för håret. 1h innan du duschar håret gnuggar du in oljan i hela hårbotten och sen tvättar du ut det 2 ggr med schampoo. Lycka till

Reply
Julia

Hej, kan inte du skriva hur du träffade aleks och allt som hör till? Ni är verkligen ett superpar! Du är verkligen en inspiration för mig. Massa kärlek till dig!

Reply
Anna gulltoffs

Man ångrar sig alltid när man klipper sig i ny frisyr.. Varför gör man så? Nåväl..

Jag har läst att an ska blanda honung och äggvita och låta det sitta i ca 20 min, sedan tvätta ur med schampo /2 ggr i veckan. Det ska vara mer skonsamt än ricinoljan. Massera hårbotten innan du tvättar det.. Ät Silica. Håret växer ut snart.. Ca 1,5 cm per mån.. Du är fin i kort också. Puss

Reply
Christina

Hey – when did you buy your jacket – it’s not online on chicy.se?? Best regards, Christina

Reply
Löshår kvinnan

Om du vill köpa ett löshår med mycket bra kvalitet till rimligt pris så vet jag en affär som jag har köpt i från. Det löshåret är ett av dem bästa som jag har köpt genom tiderna, tål färgning samt blekning.

Reply
Emilia

Jag har börjat köpa mitt löshår från http://www.hairtastic.se de har olika kvalitér att välja bland och jag är verkligen nöjd med vad jag har fått.
Både med leverans men framför allt tiden jag kan ha i mitt löshår. Är inne på min fjärde månad med nail hair nu och det är fortfarande som nytt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*