• header

SUMMER TIME

KenzaZouiten_offshoulder-1

KenzaZouiten_offshoulder_c-1

KenzaZouiten_offshoulder_st-1

KenzaZouiten_offshoulder-2

Dress HERE // shoes from Jeffrey Campbell // Mulberry bag // bracelet from River Island

Hej på er! Jag har suttit i möten halva dagen, hann dock med ett träningspass vid lunch tillsammans med Angelica och grabbarna på Odenplan Fightgym. Alltså det var så sjukt jobbigt, var helt blöt. Nu känns det bra som fan! Kommer dock ha världens träningsvärk imorgon, hehe..

Nu är jag tillbaka på kontoret och ska jobba en stund till, sedan hem och byta om och göra mig i ordning för kvällen! Lite onsdagsfest har väl aldrig skadat. ;-) (säg det imorgon Kenza, säg det imorgon…)

// Hey you! I’ve been on meetings half of the day, I did have some time for a workout at lunch though together with Angie and the guys at Odenplan Fightgym. Oh God, it was so tough, I was completely wet. It feels great now! But I think it will hurt tomorrow though, hehe.. Now I’m back at work and I’m gonna stay here a little while, then go home to change and get ready for tonight! A little Wednesday party never killed nobody. ;-) (say that tomorrow as well Kenza…)

74 Comments

Julia

Alltså kvinna – INSE HUR FINT DITT HÅR ÄR. Inte alla som passar i den där längden, men du ser så sjukt chic ut. Jäklar. Fattar att du trivs bäst i långt hår (vem gör inte), men UPPSKATTA hur aaaaa-mazing du faktiskt ser ut. Puss och ha så kul på onsdagsfesten!

Reply
Giulia

When are the four winners of Ivyrevel’s instagram contest going to be announced? *-*

Reply
Motionerafetto

Hahah jag vill gärna höra det imorgon ;-)!!

Jag har precis startat upp en hälsoblogg, med fräschmat, inspo, träning, tankar och mycket mycket mer! Kika gärna in vetja, vi kanske kan göra denna resa tillsammans?! :D

Motionerafett.blogg.se

Reply
Olivia

Hej!

Du har exakt en sådan Mulberry-väska jag vill ha! Så jag undrar vilken modell du har :) Riktigt fin!

Kram på dig

Reply
Sanna

Åh vad fin du är! Inte ok ;)

_En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar” men dom behövs). “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
Emelie

Måste bara säga, hur kan du INTE gilla ditt korta hår? Du är ju DÖÖÖSNYGG i det!!!!! Avundas dig att du skulle vara supervacker utan hår ens. Tänkte mest som pepp medan håret växer ;-)

Reply
L

Du shoppar väldigt mycket och jag gillar verkligen din stil. Men tänker rätt ofta på om inte ni bloggare funderar kring konsumtionssamhället vi lever i? Det är extremt dåligt för miljön att konsumera i exempelvis dina mängder. Kommer aldrig skuldkänslorna ifatt? Eller glömmer man bort att reflektera kring detta i “mycket-vill-ha-mer”-världen?

Reply
Johanna

Alltså du är så otroligt vacker! Fattar inte hur du när dig åt, seriöst! Jag bokstavligt talat älskar alla dina outfits & alla dina blogginlägg såklart! kram<3

Reply
Linda

Hej kenza!

Kourtney kardashian har skrivit om dig i ett blogginlägg. Kul va !!!

Reply
Aishe

Helt ärligt kenza vad har hänt? Du blogga mycket mer och om mer intressanta saker förut men nu? Varje dag ser man samma inlägg, bara outfits o lite text under. Bloggen är helt död o jag fortsätter ändå läsa den eftersom jag gillar dig men det Börjar bli tråkigt med en o samma inlägg varje dag. :/

Reply
nellie

Hej kenza! Jag fyller 18 på fredag och undrar om du har lite tips på bra klubbar där man kan dansa mycket och dricka goda drinkar, vill liksom inte riskera att sluta upp på någon sunkig krog med svettiga gubbar om man kan säga så haha, kram på dig!

Reply
Asrar

Jag älskar ditt hår! Hur håller du det så fräscht och glänsande? Verkar som att vi har ungefär samma hårtyp med lockarna osv och mitt ser bara ut som hej kom och hjälp mig hela tiden haha.. Tacksam för svar :) x

Reply
Jessica Siwek

Är det sant att du ska vara med i “fångarna på fortet” det här året?
Vet inte om du har bloggat om det eller ej, men ville bara säga lycka till ifall det är sant!
Puss, och btw du passar sjukt fint i håret :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*