• header

TEAM RED

fortboyard-1

fortboyard-2

fortboyard-3

Tre bilder från vår tripp ut till Fortet. Ah fasen vad kul det var! Simon, jag & Malin gick in i tävlingen med tanken “vi ska bara ha kul”….. Och det hade vi! Mer får ni som sagt se i höst. :-)

Kom hem sent inatt och sedan upp idag helt död av pollenhelvetet men iväg på möte. Jag har blivit bokad för plåtning + reklamfilminspelning för ett företag och först ut är plåtningen på tisdag följt av inspelning veckan därpå. Det ska bli jättekul! Kampanjen kommer gå hela hösten i butikerna i Norden & på tv. Men innan nästa veckas tighta schema drar igång så ska jag njuta av en ledig helg med Summerburst och annat skoj. ♥

// Three photos from our trip to Fort Boyard! Oh God it was so much fun! Simon, Malin & I went into the game with the thought “we’re just gonna have fun”…. And we did! Like I said you’ll see more in the show this fall. :-) I got home late last night and when I woke up today I was completely knocked down by this damn pollen, but I went to a meeting anyway. I’ve been booked for a photoshoot + tv commercials for a company and on Tuesday we’re doing the photoshoot, followed by the recording of the commercials the week after that. It’s gonna be so much fun! The campaign will be out this fall in their stores in Nordic & on tv. But before starting with next week’s tight schedule I’m gonna enjoy a weekend off with Summerburst and other fun stuff. ♥

21 Comments

hana

I understand how it feels to be allergic to pollen, horrible! Try eating local honey, it does make it better with medication :)

Xoxo

Reply
Marie

I think it would be good if you talk about other things like you used too, instead of just work. You get to do such fun things all the time it seems but unfortunately a lot of the posts are still you kind of complaining about how much work you have. Many people wish they had the “work” that you do.

Reply
yasmin

Pollentips! Jag led som f*n varje sommar pga av pollen helvetet. Sa frustrerande eftersom jag ALSKAR sommaren! Hursomhelst for 6 ar sedan fick jag Grazax utskrivet. En taabl under tungan varje dag i ca ett ar. Fungerar som ett vaccin. Min huslakare skrev ut det. Kan vara lite svart att fa utskrivet eftersom det ar sa dyrt for landstingen men i varsta fall ga privat. Det ar vart varenda krona. Jag tog det bara 3 man eftersom jag flyttade utomlands men fan vilken skillnad!!! Visst har jag besvär idag med men det racker med en tabl o lite naspray pa morgonen och Im fit for fight! Inga somnlosa natter nar man kippar efter andan eller roda ogon el nasa. El snor som bara rinner nar man ar pa dejt :) 6 ar och det fungerar fortfarande!! LIVSKVALITE! Hursomhelst sa funkar det bara om du ar grasallergiker…. DU MASTE TA DET!

Reply
Elsa

Vilken dag o tid sänds programmet? Eller när är det start för Fångarna på fortet? Jag kan inte vänta! Alla som är med är ju bäst. Vet dock inte alla som ska vara med, men det kommer nog bli den bästa säsongen på länge! Jag läängtar. Tacksam för svar :) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*