• header

LUNCH

lunchhhhn-1

lunchhhhn-2

lunchhhhn-3

Grabbarna kom förbi för en snabblunch! Vi hade 20 minuter på oss att käka & catcha upp innan vi var tvungna att rusa på varsitt håll. Men det är ju bättre än inget! Jag skulle till ett möte som blev uppskjutet så istället gick jag förbi en blomsterbutik och beställde fyra fina kransar till midsommarafton. Ja, vi är för lata för att göra våra egna haha.

Vi får dock hoppas på att någon där uppe får för sig att ge oss kanonväder, för just nu står det att det ska vara typ 15 grader och regn. :-( Det blir liiite knepigt eftersom att vi planerat att fira uppe på berget vid vattnet där vi alltid firar… Hur ska ni fira midsommar i år?

// The boys came by for a quick lunch! We had like 20 minutes to eat and catch up before we had to go. But that’s better than nothing! I was supposed to go to a meeting but it was postponed so I went to a florist instead to order four beautiful head wreaths for Midsummer’s Eve. Yes, we are too lazy to make our own haha. But let’s hope someone up there decides to give us good weather, because right now they say it’s gonna be 15 degrees and rain. :-( So that makes it a bit tricky since we’re planning to celebrate at the rocks by the river where we always celebrate….

30 Comments

Matilda

Mysigt det låter men tråkigt om det ska regna :/ vi ska vara i min stuga precis vid vattnet ett gäng, ska bli 17 grader och uppehåll hos oss så hoppas det stämmer :)

Reply
Dixi Wonderland

Minns att du ett år hade den mest fantastiska kransen! Ska bli kul att se vad du har i år :D Jag har inte bestämt mig för om jag ska göra min egna eller inte än men kommer fira tillsammans med familjen :)

Reply
Ida

Vad mysigt! Himla söta bilder :D. Och jag vet inte vad jag ska göra på midsommar än :D hihi.

Reply
Nina

Åh, jag vill också ha en fin krans! Men jag kommer antagligen vara den enda då vi ska på 35*2-årsfest

Reply
Sanna

Åh så gottit och mysigt!

_En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar” men dom behövs). “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
Johanna Svensson ♡

Ja hoppas verkligen vädret blir bra! Förresten drömde för inte så länge sen att jag firade midsommar med dig.. du bar en gul klänning och vi hade picknick med några andra haha :D

Reply
Emelie

Så mysigt med svensk midsommar ju :)

I år får jag dock fira midsommar i Norge och jobba..

Reply
anonym

Hur är det mellan dig och Tyra? Ni var ju så himla bra kompisar förut och verkar inte ha setts på länge? Svara gärna i ett inlägg :)

Reply
Sanna

jag ska fira med min familj som har en stor fest för ca 30 personer i sin trädgård med massa god mat och lekar =)

Reply
Jossan

Blir långbord fullt med mat från Ikea då jag bor i Sydney sen utgång!! Min sista helg i Sydney innan vi ska resa östkusten upp till Cairns så vi ska fira ordentligt :D Men känns konstigt att ej vara hemma bland vännerna och i min sommarstuga på Östkusten i Sverige.

Reply
Elvira

Jag ska på bröllop, min kompis mammas bröllop, sedan på kvällen ska vi vara barnvakt åt min kompis lillasyster och så ska jag sova hos henne!❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*