• header

WEDNESDAY

summerburstläsarbilder-1

Summerburst with my readers ♥♥♥

Hej onsdag! Jag var helt slut i huvudet när jag kom hem från plåtningen igår. Vi körde från 8 till 8 med massvis med klädbyten med superfina smycken & accessoarer! Det ska bli kul att se bilderna i höst. Nästa vecka spelar vi in reklamfilmerna också, det är jag lite nervös för eftersom att jag inte gjort så mycket rörligt. Men det ska bli kul! :-)

När jag kom hem på kvällen så hade vi vänner över, kollade på VM och spelade nya Mario Kart. Alltså det är SÅ kul! Ni måste testa det!!

// Hello Wednesday! I was so tired when I got home from the shoot yesterday. We were working from 8 to 8 with lots of changes of clothes with super pretty jewelleries and accessories! I’m so excited to see the photos this fall. Next week we’re gonna record the commercials as well, I’m a bit nervous because I haven’t done that a lot. But it will be fun! :-) When I got home last night we had our friends over, we watched the world cup and played the new Mario Kart. Omg it’s SO much fun! You have to try it!!

13 Comments

Dixi Wonderland

Du har verkligen ingenting att vara nervös för! Du är vacker, framgångsrik och lika gullig som en cupcake :D Ska bli jätte kul att se dig i tv-rutan igen :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*