• header

BLOGGERS BREAKFAST CLUB

bbc-2

bbc-1

bbc-4

bbc-5

bbc-3

bbc-6

Breakfast with my babes ♥

Men alltså, HUR perfekt start på en regnig torsdag?! Vi är ett gäng bloggvänner som har en grupp på what’s app där vi dagligen pratar om allt och inget och skickar extremt fula bilder & videos till varandra. Och imorse kl 8 träffades vi allihopa för en härlig frukost på Café Saturnus! Ja alla förutom Lisa och Vic då (ni saknades!). Det här måste vi fan göra till en tradition, det var sjukt mysigt. :-)

Nu är jag på kontoret och jobbar hela dagen, sedan är det midsommarledigt!!

// Seriously, SUCH a perfect start of this rainy Thursday. We are a bunch of blogging friends talking to each other everyday in a what’s app group, we talk about everything and send extremely ugly photos and videos to each other. And this morning at 8 am we met for a lovely breakfast! Everyone except Lisa & Vic (we missed you guys!). We have to make this a tradition, it was really cozy. :-) Now I’m at the office working all day, then I’m taking the Midsummer weekend off!!

44 Comments

Dixi Wonderland

Älskar att ni alla umgås! Känns så roligt att man kan vara glad för någon annans skull och att det inte är en massa bloggbråk som så många andra håller på med! Frukosten såg läskigt god ut :D

Reply
Carro

Låter som en toppenstart på dagen! Hoppas du får en jättebra midsommarhelg! <3

Reply
Jovana

Läkarstudent i Belgrad, Serbien där jag skriver om festlivet samt min passion för mode och hälsa :)

jovi.devote.se

Reply
Sanna

mysigt värre!! :)

_En blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar” men dom behövs). “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
Lucy

I don’t believe that you send ugly pics and videos to each other, you’re all gorgeous! Looks like such a fun morning :) breakfast is the best meal of the day and it’s such a luxury to spend time with friends over it xxx
Lucy @ La Lingua : Life in Italy

Reply
li

Har du och Tyra S bråkat eller umgås ni bara inte längre? Ha en fin kväll. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*