• header

COZY NIGHT

Processed with VSCOcam with f2 preset

Har ni en fin torsdagskväll? Jag myser till det ordentligt med de här tjejorna + Nadia & Mika. Vi har ätit tacos och nu tittar vi på matchen. :-) Imorgon kommer Aleks hem och jag längtar!! Och på lördag ska vi till Västerås och hälsa på mormor & morfar. Vi ska förhoppningsvis grilla, om vädret tillåter!

// I hope you’re having a great Thursday night! I’m having a cozy night in with these girls + Nadia & Mika. We ate tacos and now we’re watching the world cup. :-) Aleks is coming home tomorrow, I really miss him!! And on Saturday we’re gonna visit my grandparents. We will hopefully have a bbq, if the weather is ok!

35 Comments

Nina Mimii

i kinda miss dilay in the last time. hope everything is fine between you girls. i just noticed that she wasnt there the last few times when you hang out with the girls and on midsummer she wasnt with you either. :) <3 have a fun night!

Kenzas answer: She’s fine! She’s just working a lot.. :((

Reply
Liisa

I guess “mysigt” is a popular word or expression in Swedish because you describe many things as “cozy”. Just a fun detail I’ve noticed! :)

Kenzas answer: Haha, it is!! ;PPP

Reply
Maddo

Jag har haft en bra kväll, har sänt Bråvallafestivalen live på svt.se/ostnytt ni som missade ikväll borde kolla in imorgon kl 17 ;)

Reply
Gaby

Hej Kenza! Jag skulle uppskatta om du skulle kunna svara på min fråga gällande Frends hörlurarna. Jag är nämligen i valet & kvalet om jag ska beställa hem dom, det finns ingen affär som man verkar kunna testa dom i nämligen. Det är ändå närmare 2000:- så skulle du säga att ljudet är värt pengarna eller betalar man mer för utseendet? :) ha det fint! // Gaby

Kenzas svar: Hej! Åh jag är verkligen ingen hörlursexpert haha, jag vet inte riktigt vad som är bra eller dåligt ljud. Jag tycker de funkar finfint iallafall! Men ja, man betalar nog mest för utseendet.. :P Ha en bra dag! Kram Kenza

Reply
Sara

Det ska regna enligt SMHI här i Västerås imorgon.. Sist jag kollade så tråkigt! Men hoppas de är uppehåll! Det är ju cityfestivalen här :)

Reply
sara

Vart är den “melerade” vit gråa tröjan som hon med runda glasögon har på sig ifrån? :)

Reply
Kathrine

Please ask your friend with the brown curly hair, where her kind of cardigan is from with that nice print. :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*