• header

NEW BABIES

esossonreebokosonnike-1

esossonreebokosonnike-2

esossonreebokosonnike-3

Esos son Reebok o son Nike? Haha har ni inte hört det klippet så måste ni söka efter det på youtube. ;P

Här har ni iallafall senaste tillskottet i min Air Max-samling! Behöver snart en hel garderob bara för dessa älskade skor.. Gjorde det här paret själv på Nike’s hemsida (även mina helvita är därifrån) där man kan designa sina egna. Sjukt bra och inte alls så mycket dyrare än ett par vanliga! Det tog dock flera månader att få hem dem..

// Esos son Reebok o son Nike? Haha if you haven’t heard that one you have to search for it on youtube. ;P Anyways, here you have the latest addition to my Air Max collection! I’m gonna need a whole closet soon just for these shoes.. I designed this pair myself on Nike’s webpage (my white air max are also custome made). Really cool and it wasn’t that expensive! It took a few months to receive them though…

48 Comments

Juliah of Sweden

åhh satan vad snygga!! Coolt att designa sina egna :)

läs gärna min blogg som handlar om mig som är en helt vanlig 16årig tjej förutom att jag haft en väldigt tuff uppväxt! kram

Reply
Nina Mimii

LOVE LOVE LOVE THEM!!!!! but nothing comes over the all white ones <3 :D now you have like 6pair or something nike air max. hahaha great!!!

Reply
Sanna

fy fan va snygga dom va !
blev riktigt sugen på att gå och göra mina egna haha men får nog hålla mig lite har köpt för mycket skor på sistone ;)

Reply
S

Jättefina! Ska nog också försöka mig på att göra egna! Har dock ingen aning om hur jag vill att de ska se ut haha, vill att de ska vara unika och personliga.

Reply
Nina Mimii

ahahahhahahahaha I DIE laughting. I couldnt find the video with subtitles before so i didnt understand what they talking..but now i found it hahahahahhaahhahaha. SO FUCKING FUNNY Esos son reebok o son nike? hahahahhahahaaaaaa

Reply
L

aaaah. jag köpte mina första air max här om dagen. Air max thea. dum som jag var tog jag på mig dom för första gången till jobbet. fick sån jävla skoskav att jag ville tuppa av. fick gå hem i kollegans tofflor. hahaha.

Reply
emily

Kan du länka sidan du gjorde du dina skor på? Hittade det inte på nike’s sida:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*