• header

ROADTRIP

20140628-121422-44062105.jpg

Vi är påväg till mormor och morfar! Jag, Aleks, mamma och lillebror. Mormor har planerat den här dagen länge så vi får hoppas att det inte börjar regna så vi kan grilla och ha det mysigt på deras uteplats. Vi stannar över natten också så vi kan kolla på matcherna ikväll.. ;-)

Hoppas ni får en underbar lördag!

// We are on our way to my grandparents! Aleks, mom, my brother and I. My grandma has been planning this day for a long time now, I hope it won’t rain so that we can have a cozy time outside with bbq etc. We will also sleep over so that we can watch the games tonight. ;-) Have a wonderful Saturday everyone!

23 Comments

Nina Mimii

wonderful kenza….enjoy the time. there is no love compared with the love your family gives you. <3

Reply
Karolina

Loving your sunglasses! Currently watching the game right now! SOOOO CRAZY EXITING!

Lovely greetings from Patricia and Karolina from Germany :)

Reply
Josefine

Jag älskar verkligen din blogg, du verkar vara en helt fantastisk människa. Du är en riktigt stor inspirationskälla och jag kollar din blogg flera gånger om dagen, för någon dag sedan började jag blogga också och jag vill jättegärna att du går in och kollar och ger mig ditt expertråd på vad som borde ändras på! http://www.josefinejonsson.for.me Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*