• header

MONDAYYYY

gustavharproblem2-1

gustavharproblem-1

Finn ett fel?

Det var väl själva fan att man aldrig får ta sina bilder ifred.. ;-) Vet inte hur många sånna här bilder jag har haha. God morgon förresten! TACK till som tipsade mig om att ta en pollentablett extra till kvällen. NI HAR RÄDDAT MITT LIV!!! Ok, min sommar iaf. Nyser fortfarande mycket men jag känner mig inte längre dödssjuk när jag vaknar och jag behöver inte längre klia mig i näsan var 5e sekund. Sjukt jobbigt att alla tror att jag petar mig i näsan hela tiden, men jag försöker bara få det att sluta klia. ;P

Hoppas ni får en härlig måndag, vad ni nu än gör! Jag sitter på jobbet som vanligt, men ska nog luncha med en vän vid tolv och sedan iväg och träna lite. Pusssss!

// Wtf, why can’t everybody just let me take my photos.. ;-) I don’t know how many of these kind of photos I’ve got haha. Good morning btw! THANKS to those of you who gave me the advice to take an extra dose of my pollen medicine before going to bed. YOU SAVED MY LIFE!!! Ok, at least my summer. I’m still sneezing a lot but now I don’t wake up feeling sick and I don’t have to scratch my nose every 5th second. It kinda sucks that everybody thinks I’m picking my nose all the time, but I’m just trying to make the itching stop. ;P I hope you’ll have a great Monday, whatever you’re doing! I’m at work as usual, but I think I’m gonna eat lunch with a friend soon and then go to the gym. 

39 Comments

Jemma

This is the first time I’ve seen a chunky flower crown worn on someone and loved it! You have gorgeous hair! xxxx

Reply
Agnieszka

Omg you should wear warmer clothes… haha maybe I sound like your mother :P you don’t see it? that everybody wears a lot of on them and you have only shorts on and your (beautiful) stomach uncovered :) you should take care of you :) kisses from poland :* you are oh my God ..magnificent :)

Reply
Kinga

Hi ! I am not good at English as well, last time I’ ve got my tests’marks, but I love so much Your reflections ,your normally life..And U write it in easily meaning,clapping hands for me ;)
So, I am waiting for your next amazing photos! ;)

Reply
Ida

Haha söta bilder :D! Du är dock lika vacker som vanligt ;) hihi. Hoppas du får bästa dagen :D.

Reply
Marie

Jag har oxå svår pollenallergi, tar oxå aerus men även nässpray regelbundet per dag och ögondroppar ett par ggr/dag. De tre tillsammans gör att jag mår bra. Har aldrig sett dig skriva om du tar de sakerna ihop. Jag har bara ett råd om inte: Gör det :)!! Nässprayen tar ett par dgr på sig att börja verka, men sen så :)

Reply
Sofi

Jag kommer till hösten börja med en kur för att vänja kroppen mot gräspollen och förhoppningsvis bli av med det. Man tar 1 tablett varje dag i 3 år och sen en dag vaknar man förhoppningsvis upp utan pollenallergi! Har också extrem allergi så min läkare rekommenderade det. Kanske värt att kolla upp med din läkare?

Reply
Anonym

Lol.. Aleks… Påminner mig om min kille som ska alltid photobomba mina bilder med sina fula grimaser haha, ya gotta luv em…

Reply
Rebecca

Hey kenza, it would be awesome if you could more pictures about your workout and gym days !:) or maybe some workout videos !:)

Reply
Angelica

Skönt att det blivit bättre. Jag har just hämtat ut kortisonnässpray och ögondroppar som jag fått på recept. För mig funkar dessa mycket bättre än receptfria läkemedel. Hör av dig till vårdcentralen om du inte redan gjort det :)

Reply
Chiamaka Abasilim

The pics are hilarious, photobomb much haha. Get well soon, yours is pollen mine is running nose all year round. It’s disgusting. I have running nose because of heat or dust, I have running nose because of cold, I have a running nose when am stressed and also when am sick. It’s like a born with the damn thing.

http://thinkworkandgo.blogspot.com/

Reply
Ellen

Hett tips är även att alltid duscha håret innan läggdags, det är såklart fullt av pollen om en vistats utomhus under dagen! Samma med örngott om det inte är rent.

Reply
Tina

Du klagar gång på gång på din pollenallergi. Fler har tipsat dig om att man kan ta sprutor eller tabletter i några år för att bli av med den värsta allergin (jag har själv gjort det och klarar mig på några tabletter per säsong). VARFÖR tar du inte tag i din pollenallergi och går till en allergimottagning? Vi som är pollenallergiker ger dig dessa tips för att vi vet hur jobbigt det är, så VARFÖR behandlar du dessa kommentarer som om de vore reklam och bara ignorerar dem?
Sluta lida av din allergi och GÖR NÅGOT ÅT DET som VARAR länge!

Reply
Tove

Ett tips till nästa år är att börja redan i januari med att ta aerius. Då förebygger du emmunförsvaret och det kommer göra stora skillnader. Det räcker inte att börja ta när pollensäsongen startar då hinner kroppen inte bygga upp ett försvar och kommer få svårt att hinna med det under säsongen. Hoppas det kan göra det bättre för dig.
Kram

Reply
Malin

Använder du någon nässpray med kortison i? Gör all skillnad i världen mot pollen! Finns receptfritt bland allergimedicinen på apoteket :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*