• header

SUNDAY NIGHT RUN

20140706-205425-75265018.jpg

Gav mig ut på en liten kvällsrunda för att rensa tankarna lite. Börjar faktiskt tycka om att springa, trodde aldrig att jag skulle säga det men det är ju rätt….skönt! Utomhus.. På sommaren.. När det är bra väder..

Nu ska vi äta gårdagens matrester. Aleks gjorde lasagne för typ 100 pers igår så vi har så det räcker i några dagar haha! Det är tomt här utan vovven dock.. Längtar till imorgon när de ringer från djursjukhuset efter att ha röntgat lillen och vi äntligen får veta exakt vad det är för fel på honom. Och om det är diskbråck, som de tror, vad vi nu kan göra åt det. Om det måste opereras eller om det räcker med vila. Nu känns det som att vi inte vet ett skit och det är det som är så jobbigt. :-(

// I went out on a little night run to clear my head. I’m actually starting to enjoy running, I never thought I would say that but it is pretty….nice! Outdoor.. In the summer.. When it’s good weather..

We’re gonna eat yesterday’s leftovers now. Aleks made a lasagna yesterday for like 1000 people so we’ve got dinner for a few days haha! But it’s empty here without Mani.. I want it to be tomorrow now so they can call from the animal hospital after the x-ray and tell us exactly what’s wrong. And if it is slipped disc, which they believe it is, what we can do about it. If he needs surgery or if resting is enough. Right now it feels like we don’t know a shit and that’s so hard. :-(

40 Comments

Emma

Har själv en hund som är sjuk ofta och behövs läggas in så vet hur det känns, det är för jävligt. Men det kommer bli bra, du får tänka att han är på rätt ställe just nu där de km ge honom den hjälp han behöver. Och även om man önskar mest av allt att ens hund alltid vore frisk får man sig i alla fall en ordentlig påminnelse om hur mycket man älskar sin plutt och hur viktigt det är att ta vara på alla stunder man får tillsammans

Reply
Lisanne

I really hope the animal hospital can tell you more about what’s wrong and what they can do about it tomorrow. ♥

Reply
Nadine

Nothing better than a good run to clear your head. I hope they managed to find out what is wrong with Mani and can get his situation sorted. I read your previous post where you spoke about people’s negative comments on the situation but really do not let it bother you. Just try and keep your spirits up :)

Reply
Josefin

Förstår att det måste vara jätte jätte jobbigt! Om det är diskbråck så finns det en grupp på Facebook som heter “fysträning för hund” och där är det många som diskuterar rehabilitering för hundar med diskbråck och hur man kan bygga upp muskulatur och så efteråt för att stödja upp kroppen om de har/haft diskbråck. Ett tips bara, tror det kan vara till stor hjälp! Hoppad att blir bra, hundar är verkligen som ens barn så det skär i hjärtat att höra att han mår så dåligt!

Reply
Sofia

Min hund (labrador) blev för ungefär ett år sen förlamad helt plötsligt i båda bakbenen, hon fick läggas in på sjukhus i en vecka innan vi fick hem henne, då fick vi hålla på med rehabilitering och övningar för att bygga upp benen igen i några månader. Det kändes verkligen helt hopplöst ett tag och ingen visste varför det hade hänt, och det var det absolut jobbigaste precis som du säger. Men efter några månader kunde hon gå igen och nu springer hon och är nästan helt återställd :) hoppas verkligen att Mani har samma tur som min hund, kramar till dig Kenza!

Reply
Wicky

Nej nej!! Lägg aldrig ut kartan vart du springer!!
Ta det säkra före det osäkra man vet aldrig i dagens samhälle.. <3

Reply
sofia

Läste precis ditt inlägg där du berättar att läsare tycker att lillen ska avlivas. de finns många sjuka människor ! Kämpa kämpa kämpa säger jag bara ! Allt kommer bli bra ! Och blir han sämre, så MIRAKEL sker dagligen ! Inte skulle vi avliva mormor eller morfar för att de är dåliga ?! Be strong ! Styrke kramar !

Reply
Alexandra

Kan någon snälla svara på vad den “springappen” heter? :)
Älskar din blogg Kenza och hoppas verkligen allt löser sig med Mani så han bli bra igen!

Reply
Christie

Please be careful about publishing details of where you run, especially if you’re running at night! Don’t give criminals the opportunity of knowing where you might be.

Anyway, sending my love to you and Mani – hoping he recovers very soon!

Reply
JuliaFulia

HVORDAN GÅR DET MED RÖKNINGEN?!?! Jag måste få inspo att slutaaaa!!!!!

Reply
cecilia

Vad fin du är! Var kommer dina hörlurar ifrån?, jätte snygga! Mina är sönder och behöver några nya som är bra och snygga.

Reply
Angie

Det där är verkligen skitjobbigt. En hund (som Mani t.ex) som har varit med mycket och länge blir ju som ens bebis! Det är alltid jobbigt när man inte riktigt vet vad som kommer hända. Men om det är till någon liten tröst så har jag haft hund i hela mitt liv, och min mamma har haft i drygt 30 år. Jag frågade henne hur det är med diskbråck och hon sa att oftast är det operation som gäller, men en chihuahua har kortare och därför starkare rygg än t.ex taxar. Men operation är det vanligaste sättet att behandla diskbråck med! :)

Försök tänka att veterinären kommer göra det bästa för Armani, om det så är operation, vila eller medicin. Det är en liten trygghet att tänka på att han blir ompysslad och omhändertagen av proffs :) hoppas allting löser sig och att ni får mysa med honom snart. Kram!

Reply
Emma

Tänker på dig och lille killen. Det är jobbigt när dom små inte mår bra, det är speciell relation man har till sina djur. Hoppas att han blir bättre snart, det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt :)

Reply
Sanna

Min chefs vovve hade diskbråck i vintras. Fick vila i 3 veckor och ta det lugnt. Han mår superbra

Reply
Thorsten

Very good time for 5km! I see, you run really often. :-)
Your Mani feel better?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*