• header

LAS SALINAS

salinabeach-7

salinabeach-6

salinabeach-3

salinabeach-4

salinabeach-1

salinabeach-2

salinabeach-5

Yesterday at the Salina beach

Igår åkte vi till stranden! Vi badade och åt paella till lunch. Jag fick låna Alexandras fina bikini från H&M, nu har jag dock äntligen fått min väska (!!) fyra dagar senare. Ska se till att njuta ordentligt nu sista dagen innan vi åker hem, i mina egna kläder. :-)

// We went to the beach yesterday! We swam in the sea and had paella for lunch. I borrowed Alexandras pretty bikini from H&M, I’ve finally got my bag now (!!) four days later. I’m gonna make sure to enjoy the last day now before we go back to Sweden, in my own clothes. :-)

57 Comments

Lilia

Ooh I’m sooo glad for you that you got your bag back! it would be awful if you have lost all of your belongings! xo

Reply
annie

vad skönt att du fick tillbaka din väska till slut!
Skulle verkligen inte vara kul om man inte fick tillbaka den och miste allt som var i den!!

Reply
Julia

Skönt att du fick tillbaka väskan! Det är värsta mardrömmen för mig att min resväska råkar hamna fel hehe^^

Reply
Eva

Vad bra att du äntligen fått din väska! Men hur ska du nu våga lämna ifrån dig den igen under hemresan? :/

Reply
Anna

Hi Kenza can you pleaseeee ask Alexandra what hair colour is she using? Love it!
Have a nice vacation! :)

Reply
Johanna

http://www.chicy.se/rea/sale-flowery-dress

Hej! på den här sidan säljer de några klänningar med bilder på dig när du har på dig dem, men det ser ut som att det är ett privat foto och inte för en plåtning, eftersom personen bredvid är bortklippt. Kanske vet du om detta och att du gett ditt godkännande, men om inte så tänkte jag att du kanske ville veta :)

Reply
Yvonne

Hejsan!
Undrar över var man får tag i hm-bikinin? Online, butik, trend, årets…?
mvh Yvonne

Reply
Erika

Hej! Kan du skriva ett inlägg hur det går för ivy revel? Du har inte skrivit något om det sen det startades tycker jag. Anledningen till varför jag ställer frågan är för att jag var på en stor outlet idag och där hängde en hel vägg med dina plagg för halva priset!? Har för mig att anledningen till att företag har sina plagg på outlets är för att plaggen är svårsålda. Tyckte dock det var överpriser även fast det var 50% haha så jag köpte inget.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*