• header

BEAUTIFUL NATURE

tara view-3

tara view-1

tara view-4

tara view-2

Top here // scarf here

Den här utsikten alltså! Inte så illa. Vita stränder osv i all ära, men fan vad jag har fått mersmak för NATUR. Höga berg, gröna skogar.. Vill ha mer sånt! Och det finns ju inte så långt härifrån. Det får nog ta och bli en tripp till Norges fjordar snart!

// Seriously, this view! Not so bad. White beaches etc is great, but now I want more of NATURE. High mountains, green woods.. I want more of that! And you can find it not so far away from here. I think I’ll take a trip to the fjords in Norway soon!

77 Comments

Christie

I agree! Lots of beaches have nice views, but it honestly gets boring just lying in the sun.

It’s way more interesting to explore different countries and actually DO THINGS.

And Montenegro looks AMAAAAAAAZING. WOW.

Reply
Jasmin

If you like a loot of green and mountains, you should definitelly come to Austria one day – and also Vienna is soo beautiful!
xx Jasmin

Reply
Andromeda18_

Not so bad?! It’s gorgeous!
I live 700m away from the beach and much prefer mountainous landscapes and the countryside. Not everyone here thinks like that, most people actually love the beach, but my personal preference is different.

Reply
Ida

Då borde du verkligen åka till Korsika. Som Europas nya zealand typ, helt magiskt vackert! Och hyr bil så ni kan åka runt ön (och i bergen)!

Reply
emma

Fantastiskt fin klänning!! Vart får man tag på den?:) sen undrar jag hur det är med mani kenza…. eller har jag missat hur dett gått för honom? Hoppas han blir bättre iaf! Kram

Reply
Matilda

Så underbara bilder från Montenegro! Sån inspiration och man blir verkligen sugen på att åka dit. :-)

Reply
Julia

Är också supersugen på Norge. Väntar till killen fått körkort dock så man kan dela på körningen ;)

Reply
Nicole

Om du ska till Norges fjordar så tipsar jag utan tvekan om en liten hike till “Preikestolen”. Bilderna där uppe blir magiska och det känns lite som att det är en dröm. Något av det vackraste jag har sett, men liiite läskigt blev det när en helikopter körde förbi och jag insåg vilken höjd vi var på…

Reply
Johanna

Om du vill åka till Norges fjordar tipasar jag att ta en kryssnig efetrsom då får man se så extermt mycket (jag har själv åkt på en kryssning men MSC):D

Reply
Camilla

Om du har fått mersmak för natur så kan jag verkligen tipsa om Yosemite i Kalifornien. Min pojkvän och jag var där förra året och blev helt förälskade i den fina naturen. Sen dess har vi åkt runt bland svenska naturreservat som är minst lika fina. Ta fulufjäll tex, sveriges högsta vattenfall & har världens äldsta träd. Bara 5h från Stockholm.

Reply
Linda

Åh Kenza; som en stor, stor fan av just natur så rekommenderar jag dig starkt att åka till Norges fjordar. Tänk att det finns så många som inte vet hur nära vi faktiskt har en alldeles magnifik natur? :-) Vi i vår familj satsar på nästa sommar – det blir tredje gången för min del med egna barn och man, därutöver har jag spenderat många, många uppväxtsomrar där. Jag rekommenderar särskilt lilla Geiranger. Ett måste!

/Linda

Reply
Amanda

Oj va vackert!!

Har skrivit ett livsviktigt inlägg på bloggen om att inte tycka om sig själv och sin kropp. Kram

Reply
Mia Simonsson

Då tycker jag du ska besöka Näröfjorden och Flåm! För där jobbar jag på somrarna hehe Sjukt vackert med Norska fjordar och naturen runt omkring!
Dessutom Norges längsta fjord (världens näst längsta), massa UNESCO listade platser runt om fjorden och i Flåm finns den berömda Flåmsbanan som är en av världens mest berömda tågbanor (går brant upp i berget!).
Norges fjordlandskap slår vita stränder alla dagar enligt mig! <3 Påminner om bilderna du visat :)

Reply
Maria

Om man sen vill längre bort än Norge är Nya Zeeland mitt absoluta favorit land! Hyr en bil och kör runt! Fantastiskt natur och blåare vatten får man leta efter !! Är en väldigt aktiv resa och skydiving är sjukt kul;)

Reply
Jensvollen

Jag och min pojkvän var i Norge för någon vecka sedan på en roadtrip. Och jag kan tipsa om Eidfjord, finns en underbar camping där och det var ett helt magiskt ställe alltså! Fjordarna var amazing! Norges natur är verkligen helt jävla oslagbart!
Kram!

Reply
Elin

Kan tipsa om Island om du gillar sånt, speciellt norra delen. Jag bor utanför Akureyri och det är berg och fjäll och dalar överallt. Inte lika grönskande som Montenegro ser ut att vara men ändå otroligt vackert och finns ju också massor att göra och se på Island.

Reply
Hanna

Fast Kenza om du vill se vacker natur med höga berg kan du även åka till Sveriges fjäll? Det är supervackert på sommaren. Sverige har fler guldklimpar än vad man tror!

Reply
Hanna

Kom hem från Norge igår, var i bla nordfjord och geiranger. Så otroligt vackert där! Man fattar inte hur höga bergen är och det är så grönt överallt :) dessutom var det ljust ute nästan hela dygnet :)

Reply
Ida

Ja! Roadtrip’a på Lofoten är riktigt häftigt! Där finns det (faktiskt!) vita stränder, höga berg och djupa fjordar. Lätt värt. Himla vacker natur! Fascinerande! Något man måste göra.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*