• header

THE LOOK

IMG_5527

Top HERE // shorts from Stradivarius // bag from Zara (put the gold chain on myself) // Jeffrey Campbell shoes from henrykole.se // Sophie by Sophie bracelet

Fick en miljard frågor om vart kläderna på denna Insta-bild kommer ifrån så jag tänkte att jag lägger upp det här. Har även toppen i rosa & blått. Så söta! :-) Shortsen förföljde mig även till Montenegro haha.. God morgon förresten! När vi kom in till kontoret imorse möttes vi av en översvämmad dusch/toalett. Ovädret igår fyllde ju brunnarna och avloppen till max så det var kaos. Som tur var bara inne i badrummet så vi klarade oss bra! Det hade varit sjukt jobbigt om lagret blivit översvämmat också med alla kartonger med kläder…

Jaja nu är vädret bra igen så jag hoppas ni får en fin vecka! Nu har jag precis varit iväg och fixat nytt pass inför Japan i september (SÅ taggad!!) och nu väntar en heldag med jobb. Puss på er! ♥

// I got a lot of questions about these clothes in this Insta photo so I thought I could post it here. I also have the top in pink & blue. So cute! :-) The shorts stalked me all the way to Montenegro haha.. Good morning btw! When we got to the office this morning we found the shower/toilet completely flooded. It was a big storm here yesterday, all the wells were filled so lots of shops and subway stations were flooded. Luckily we got away with only a flooded bathroom so it’s alright! It would have sucked big time if the water got to our inventory with all the clothes…

Well well, now the weather is fine again so I hope you’ll have a great week! I just got back from getting my new passport for our trip to Japan in September (I’m SO excited!!) and now I’ve got a long day of work ahead of me. Kisses!

40 Comments

Sandra

Hej fina Kenza! Skulle du kunna tipsa om vart man kan hitta fina vita toppar? Om du ex kollar på BARCELONA PART I från i år. Den fina vita toppen när du håller i en drink och gör peace, vart är den köpt? och den vita toppen som du matchade med aztec kjolen. Vore supersnällt om du kunde vara <3

Reply
Christie

Those shorts would complete a great outfit if they weren’t so high waisted. I don’t like the high waist trend, personally.

But you look beautiful as always!

I’m glad you didn’t lose anything in the storms. :)

Reply
Carro

Jag hoppas ni inte har kartonger på golven… OM ni har det, ställ upp dem!
Vår tvättstuga svämmade över och vattnet rann in i vårt förråd där vi hade lådor på golven.. förstört!

Reply
Yuri Vivas

Kenzaaaaa! You’re coming to Japan? I cannot believe it! I’m a big fan of you from Japan and I was hoping all this time that you come here. I have now live here in Tokyo for 10 years so there are so many places I would like to recommend you to visit! It’ll be nice as well if there’s a chance to meet you!

Reply
Bella

Så fin!
Tänkte fråga dig om klänningen som du hade på dig häromdagen som du la ut på insta. En nyonrosa/röd klänning, så snygg och vill så gärna köpa en likadan! Vart köpte du den?

Kram finaste!

Reply
Olivia

You are so beautiful ! I am observing your blog since long time and I have seen such a beautfiul change in your body ! Can you please tell me how did you do it I mean you quited smoking and you lost weight ?!! Did you excersice more often ? Eat less ? I want to give up smoking but I am so afraid I will put on weight :( Greetings !!! Love you

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*