• header

BANANA

yellow-1

yellow_c-1

Idag är jag en gul banan. :-) Måste leta efter fler enkla färgglada klänningar. Så lätt att bara slänga på sig dessa svettiga sommardagar. Fast ärligt talat så är jag mer inställd på höstkläder nu! Ja.. Dövar min ångest över att sommarn snart är slut (!) genom att klicka hem nytt från både H&M och Acne. Får visa upp det i dagarna.

Har ni haft en fin dag hitills? Vi var uppe tidigt imorse för att göra ett återbesök hos veterinären angående Manis diskbråck. Han är fortfarande lite slapp i bakdelen och ryggraden är fortfarande lite krökt, men han verkar inte ha ont längre. Vi fortsätter vila & ta det lugnt och om 2 veckor ska vi träffa sjukgymnast för att lägga upp en rehabiliteringsplan. Vad kan det bli, vattengympa? Ser framför mig hur folk går och simmar med sina bebisar och jag går med min hund.. Haha.

(PS. En ny bloggdesign är på g så det kanske kan se lite rörigt ut här under tiden!)

// I’m a yellow banana today. :-) I have to find more simple & colorful dresses. It’s so easy to wear on these sweaty summer days. But honestly I’m more into fall fashion now! Yep.. The summer is almost over and I’m killing my anxiety by shopping fall news at both H&M and Acne. I’ll show you later. Are you having a good day so far? We were up early this morning to do a recheck at the vet with Mani and his back. He’s still a bit slack in the back and his spine is still a bit curved, but it seems like the pain is gone. We will continue to rest & take it easy and in 2 weeks we will meet with a physiotherapist to plan his rehabilitation. Maybe swimming? I can imagine everyone go swimming with their babies and I go with my dog.. Haha.

(PS. A new blog design’s coming up so it might look a bit messy here while we’re fixing it!)

71 Comments

Toti

Vad använder du när du har klänningar/linnen där det inte går att ha vanlig bh?
Bara typ nipplecovers eller freebra eller typ byebra?

Reply
Dixi Wonderland

Du klär verkligen i allt! Men håller med dig! Så underbart skönt att dra på sig en snygg klänning nu när värmen är så himla galen! Dock älskar jag höst kläder och shoppade också en hel del på HM men har beställt lite överallt :D

Reply
Andie

Komiskt att jag läste detta nu! Om ca 20 min är jag på väg ut genom dörren för min första rehabilitering med min hund, även han är en chihuahua! :) Har tänkt precis samma tanke, blir det vattengympa nu kanske? ;)

Reply
nathalie

Alltså varenda år är du bloggaren som tjatar om att sommaren snart är slut. Och du börjar fan tjata redan i mitten av juli. Det är en hel jävla månad kvar av sommaren. Svenskar gnäller att sommaren är kort fast det är vi som gör den kort. Det kan fan till och med vara varmt långt in i september. Sluta tjata så tävla mycket varje år eller ge en varning nästa sommar så kan man sluta läsa din blogg.

Reply
Theresé

När våran hund hade diskbråck gick han på rehab. Då fick han gå i vatten, tyvärr så hatade han vatten..men det gick bra ändå! Kanske nått liknande Mani får göra? :)

Reply
Lottie

Gaaaash! ÄÄLSKAR klänningen. To die for. Perfekt längd, perfekt färg och den låga skärningen i ryggen gör den (om nu möjligt hehe) ännu mer perfekt!

Reply
Milica

Amazing look <3 I was just wondering were did you buy the dress?
Hopefully Mani will get better soon <33

Reply
Caroline

Åh så fin du är Kenza! Får man fråga vart du köpt klänningen? :) Kram!

Reply
Jenny

Har skrivit om det förut, men jag säger det igen: prova laser på Mani! Det är det bästa jag gjort för min hund med ryggont, nästan som magi! Prova åtminstone, vet hur det är med en sjuk vovve men ibland finns det hjälp :)

Reply
Matilda

Gud vad fin klänning(och du såklart!)! Vart har du köpt den? Soliga kramar :)

Reply
Karolina

Hej! Har en liknde klänning men vet aldrig vad jag ska ha för BH under?… Freebra halkar ju lätt av när man blir svettig, hehe. Ha det bäst!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*