• header

THE MAKE UP

IMG_5224

Helt kär i dagens sminkning av bästa Linda! Plåtningen gick superbra idag (bästa teamet med Linda, Rami och Madelene!) och jag kom precis hem. Dags att äta middag och krypa ner i soffan framför en serie. Aleks åker bort över helgen så vill passa på och pussas lite. ♥

Imorgon ska ni få lite behind the scenes-bilder från plåtningen. Puss på er! Godnatt!

// Totally in love with today’s make up by Linda! The shoot today went great (the best team with Linda, Rami & Madelene!) and I got home a minute ago. Time to eat dinner and cuddle up in the couch in front of a good tv show. Aleks is going away for the weekend so I want to kiss a little. ♥ Tomorrow I’ll give you some behind the scenes photos from the photoshoot. Goodnight!

41 Comments

Nina Mimii

LOVE IT *.* just think she MAY had blended the contouring-lines at your nose a bit more..but i am no make up guru at all so what i think is completely irrelevant and maybe even wrong ;) i know that you wont see the contouring-lines at the result pics anyways and you look stunning and i love the make up anyways :)

just would love to know why you didnt choose maria this time for the shoot, i looooved her recent work on you…the valacia shoot you 3 did together was insane! anyways can wait for the result…rami is perfect in taking pics and there is just no better model than you…so the pics will be *.* *.* <3 flawless *.* *.* <3

Reply
Stephanie i USA

Jätte fint!! Linda är verkligen så duktig :) jag funderade på något likt till vårt bröllop men valde istället sotade ögon vilket jag var nöjd med men detta får mig att undra om jag skulle ha haft brunt istället :)

Reply
Sara

Jag måste säga att du är lite lik Jennifer Love Hewitt på dessa bilderna. Lika vackra bägge två :-)

Reply
Matilda Strömdahl

Så himla fin makeup, du är så himla inspirerande på alla sätt :)
Kolla gärna in min blogg för att se hur jag matchar ihop accessoarer till min fantastiska vita byxdress från IvyRevel. Kramis.

Reply
Hedda

Fina du! Måste bara säga att jag ÄLSKAR den nya designen! Så grymt snygg.
Massa kramar till dig

Reply
Charlotte

I love the new design!! Good job :)! I also really love your blog I’m coming every day :)!

Reply
tova

tkr du måste gästa lindas youtube kanal och be henne gör en exakt tutorial på denna!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*