• header

KENZAS.SE / 2.0

headerbild-22

Välkomna till kenzas.se 2.0!!! Äntligen! Vi har jobbat med den här designen i ett par månader nu. Jag har, som ni vet, alltid hatat förändringar vad gäller utseendet på bloggen så det tog ett tag för mig att bli helt nöjd. Jag ville ha en clean men snygg design där bilderna ligger i fokus. Stora ska de vara. Jag ville även göra det lätt för er att hitta till mina andra kanaler (symbolerna uppe i högra hörnet) och för er att själva dela mina inlägg i era kanaler (symbolerna under varje inlägg). Hoppas ni gillar det! Säg till om det är något som inte funkar. (PS. En ny header kommer upp i slutet på månaden. Denna med korthåriga frillan får duga så länge!)

Nu ska jag fnula på en text till “about”-sidan! Sjukt svårt att få ner hela den här galna resan i ord. ♥

// Welcome to kenzas.se 2.0!!! Finally! We’ve been working on this design for a couple of months now. I have, as you may know, always hated changes when it comes to the way my blog look, so it took me a while to become completely satisfied. I wanted a clean but stylish design where the focus is on the photos. I want them big. I also wanted to make it easy for you to find my other channels (the symbols up in the right corner) and for you to share my post in your own channels (the symbols under each post). I hope you like it! Let me know if something’s not working. (PS. I will change to a new header in the end of the month. This one with my short hair is okey for now!)

Now I’m gonna write down the story for the “about” page! So hard to put down this crazy journey in words.

87 Comments

Elin

Jag satte i halsen när jag gick in här nyss, så fantastiskt snyggt! Alla tummar upp!!! :D Äntligen en toppblogg med toppdesign!

Kenzas svar: Åh vad kul att du gillar den! Tack! :))

Reply
Frida

Supersnyggt! Det enda tråkiga är att det inte går att zooma in med telefonen :/

Kenzas svar: Det är för att sidan är responsiv (anpassar sig efter varje skärm så att det ser snyggt ut för alla) vilket jag gillar. Om man vänder mobilen så att sidan är liggandes istället så blir det ju lite större.. Men jag ska kolla om det finns någon annan lösning! :*

Reply
Annika

Riktigt snyggt, classy & cleant med STORA bilder, precis som man vill ha det! Tummen upp :)
Ps. Har följt din blogg sedan 2008 och den blir bara bättre & proffsigare med tiden samtidigt som du (om det ens är möjligt) blir vackrare och vackrare och verkar vara samma gamla “Kenza” med härlig personlighet & humor med fötterna på jorden. Tack för en grym blogg!

Kenzas svar: Men TACK!! Fan vad glad jag blir!! <3

Reply
michelle

det enda jag märker är att när jag klickar på “home” så hamnar jag typ i mitten av startsidan. Är det bara för mig det blir så? Inget problem direkt, men det kan va bra för dig att veta ju :)

Reply
Emilia

Typsnittet ser horribelt jobbigt ut i Google Chrome. Det förra var superläsvänligt, detta ser konstigt ut för mig iallafall? Annars jättefint!

Reply
Nina Mimii

Oh wow i LOVE it…i love love love it. it is sooo nice. so clean and just wow. and the symbols to find all your other chanels and all…hach it is just perfect. <3 <3 so much love for it. :)

when i first saw your header i had to grin: i thought "haha although she didnt like her short hair she used a pic when her hair was short as a header pic" but then i read your post and that you gonna change the pic (i think you will take a pic from the new shoot you did yesterday!?) and i was like ah ok…she will change it :D

Reply
Myhrans

Ser bra ut! Känns dock lite konstigt, som att det inte är din blogg man har kommit till haha. Jag antar att man vänjer sig med tiden, jag har precis som du lite svårt med förändringar. Snyggt och stilrent är det iaf! :)

Reply
Lolly

Your blog seriously sucks nowadays. You rarely update and everything is just cold girls where your swag at?

Reply
Maria

Jättefin! Jag gillar när bloggdesignen anpassar sig efter telefonen, plattan eller datorn. Tummen upp!

Reply
Mya

Men varför går det inte att gå bakåt mer än till 2013? vill ju se allt från 2008-2009 din student och allt;( *snyft*

Reply
Moa

Shit vad förvånad jag blev när jag klickade mig in här haha! Men herreguuuuud vad fint det blev! <3

Reply
Charlotta

Jätte snyggt! Jag har aldrig kommenterat tidigare på någon blogg men nu måste jag verkligen göra det!! Designen anpassar sig perfekt med iPhone 5s, texten är passligt stor och jag tycker det är så mycket skönare nu när man inte behöver zooma in eller ut för att se bättre. :) bra jobbat Kenza!

Reply
Mathilda

Supersnyggt! Älskar att den ser liksom ut som den gamla versionen fast lite bättre, lite snyggare, lite mer lättläst. Grymt jobbat! Så roligt att jag har läst så länge att jag nog har sett mer eller mindre alla olika versioner haha, verkligen en galen resa! Du är min absoluta favoritbloggerska <3 Tack för alla fina år Kenza! <3 Hoppas det blir många till! :*

Reply
Christine

Jättefin ny design! Jag passade på att klicka runt lite och hamnade på outfits 2010.. så roligt att se hur du förändrats och insåg hur himla annorlunda modet var och det dök upp en massa minnen i huvudet från den tiden när jag såg dina gamla bilder haha. För övrigt så kan jag inte fatta att jag läst din blogg i ÖVER 4 år, hur sjukt är inte det egentligen? Keep up the good work Kenza! <3

Reply
anita

Hej!
Jätte jätte fin ändring du är helt amazing din stil och allt med dig ba kolla ditt utseende ååhh love, har en fråga angånde ivyrevel hur länge är rean ?

Reply
Dilan caliskan

Wow Kenza! Du är så enormt jävla bra! Skit snyggt och du gör allt för att vi ska ha det bäst! Kram bästa tjejen!!

Reply
Malin - MalinBelle.com

Den nya designen är väldigt snygg! :)

Dock så har ditt arkiv försvunnit? Jag såg förut att inte alla månader visades då menyn går neråt över sidan när man nuddar på arkivet med musen & därför kunde man inte se alla månader, men nu när jag kollar så ser man alla månader men bara till Aug 2013? Jag vet inte om ni håller på och fixar det nu, annars så vet du det nu. :)

Reply
Veronika

the new design of your website looks really great! :) and i like a lot the bar on the top and the header picture is beautiful :) great job!

Reply
Gabriella

Alltså WOOOW! Blev helt överlycklig när jag kom in här på bloggen! Himla snyggt men ändå så lätt att hitta, 10 av 10 toasts! :D

Reply
Julia

Skitsnyggt och clean! Känns väldigt mycket mer i tid än den förra. Tummen upp!

Reply
Jelena

Hi Kenza! Your new blog design is really something special, I love it, but I have one small suggestion for you?! :) You can add a pin it button on every picture, so we can share every single picture on Pinterest. :) Thank you and keep up the good job! :D

Reply
Hanna

Jag var skeptisk till en ny design i början.. men WOW säger jag bara! Grymt snyggt och lätt att hitta, SUVERÄN!! :D

Reply
Liza

Kenza!!! Så himla fräsch bloggdesign. Älskar verkligen den här simpla och cleana looken!!! Superbra gjort! Du ska vara så stolt över dig själv! Bamsekramar! ♡

Reply
vee

Kom på när jag läste Annikas kommentar häruppe i början att jag känner samma sak men du har aldrig skrivit det här och kanske är det mest klagomål som orkas skrivas bland kommentarerna så här kommer det – Superbra blogg, du gör ett otroligt jobb och jag håller med till 100% att den blir bättre och bättre (har läst den 2007) och jag tycker man fortfarande får ta del av din generösa och sköna personlighet.

Reply
Yasmine

Woooww, vad proffsigt det ser ut. Fick en liten chock när jag klickade mig in här precis!! SÅ snyggt, snyggare bloggdesign får man leta efter. Den nya designen tar din blogg till en helt annan nivå, och den som redan var den bästa!!! Ögat älskar det den ser! :) Bra jobbat!!

Reply
Kate

I think you look absolutely great with the short hair…I know you dislike but it suits you well.it looks very stylish!!!!but sure you are also pretty with long hair ;)

Reply
Nikoline

Har du satt förlängning i ditt hår:)? Eller växer det så fort:)? Snygg är du alla fall:) kram och tack för en bra blogg

Reply
Mira

Jättebra att ha formatet anpassat efter skärmen!

Dock känns det inte längre som en blogg, utan mer som ett newsfeed riktat till lite äldre läsare/samarbetspartners? Men det beror ju på vad du är ute efter :)

Reply
Aine

Åh, verkligen ÄLSKAR den nya designen! Ser så himla proffsig ut – nu lever också den upp till dina redan perfekta bilder & underbart personliga inlägg! xx

Reply
sanna

As snyggt Kenza! Jag håller på att hitta någon som gör snygga bloggdesigner, känns som det är dax att byta för mig med!

Reply
Anna

Ovant vid det nya, även att det är ett nytt K i bokmärket gjorde att jag inte hittade igen det först bland ikonerna. Stilrent men är inte crazy about det svarta, känns som en sorgekant! Den vågräta linjen gör dessutom att man inte ser lika mycket av inläggen även om bilderna är större. Delningsikonerna gör att det ser proffsigt ut.

Ända sen du skrev nån gång att bloggen inte längre känns lika kul så har jag gått och bävat lite för att du ska lägga ner helt, men med en ny design och allt så verkar det ju som att du blir kvar ett tag till!

Reply
Anna

En annan grej också är att jag fastnade för din blogg just för att den inte är lika hipster och pretto som t ex Elin Klings. Tycker det är så jääävla trist med stora vita ytor och ba “ooh kolla på mig, jag är så himla cool och överlägsen. Här är en miljon bilder på mig där jag uttrycker min narcissism”. Den här avskalade designen påminner lite om det, hoppas du inte går mer åt den riktningen! Din blogg har alltid känts färgglad och kul så hade hellre sett nåt annat än just svartvitt. Många verkar gilla det men är rädd för att jag själv inte ska tycka det är lika kul att klicka in här i längden :/

Reply
Anna

En annan grej också är att jag fastnade för din blogg just för att den inte är lika hipster och pretto som t ex Elin Klings. Tycker det är så jääävla trist med stora vita ytor och ba “ooh kolla på mig, jag är så himla cool och överlägsen. Här är en miljon bilder på mig där jag uttrycker min narcissism”. Den här avskalade designen påminner lite om det, hoppas du inte går mer åt den riktningen! Din blogg har alltid känts färgglad så hade hellre sett nåt annat än just svartvitt. Många verkar gilla det men är rädd för att jag själv inte ska tycka det är lika kul att klicka in här i längden :/

Reply
Katrine

Wow, for et utrolig enkelt og stilfullt design! Mye finere enn det forrige og jeg elsker at du har store bilder nå! :-D

Reply
Julia

Sjukt snyggt!! Stilrent, men ändå avancerat! :D Tänker också lite på kayture.com när jag ser den! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*