• header

B/W

black and white-2

black and white-1

black and white-4

black and white-5

black and white-3

Borrowed some photos from Rami. PIMP haha

Ni Stockholmare.. Hörde ni åskan tidigt imorse? Jag vaknade vid 5 och kunde inte somna om för jäklar vad det lät där ute och hela rummet lös till av blixtarna. Tycker åska är lite läskigt haha.. När jag väl somnade om sov jag till halv tolv (SÅ skönt!) och sedan gick jag upp och gjorde äggmackor & smoothies till mig och Shiva. :-)

Nu är det asfint väder vilket vi inte var beredda på så vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Antingen drar vi och badar idag igen, eller så åker vi in till stan och hittar på något. Kanske kolla lite höstnytt i butiker eller gå på bio?

// It was a big thunder here early this morning. I woke up at 5 and couldn’t go back to sleep because it was so loud and the whole room were lighten up by the lightnings. I think thunder is a bit scary haha.. When I fell asleep I slept til 11.30 (SO nice!) and then I got up and did egg sandwiches & smoothies to Shiva and I. :-) Now it’s lovely weather again which we weren’t prepared of so we don’t really know what to do today. We might go swimming again, or else we’ll go and hang out down town. Maybe check out some fall news in the stores or see a movie?

51 Comments

Emmy

Det åskade här med, i sydvästra Småland typ. Jättehögt och länge och regnet öste ner, tror att det också var nån gång vid fem-sex. Jättekonstigt och läskigt, och nu är det jättevarmt och helt kvavt ute…

Reply
Liz

I Värmland (Karlstad) har vi haft 2 åskoväder och nu håller ett 3:e på fast denna gång skiner solen också, haha :)

Reply
Felicia

Du jag är Västervikare och jag vaknade vid kö 3 inatt och trodde jag skulle bli bortförd av aliens. Kunde ju inte tro annat eftersom hela himlen lystes upp varannan sekund och det blåste som bara denn! Ett ufo helt klart, haha! ;)

Reply
Hanna

Ja shit alltså, jag vaknade också vid fem av att det lät som om nån sprängde en bomb typ, har aldrig hört så hög åska förut! Vr tvungen att gå upp och springa runt naken och stänga alla fönster också för att det kändes som om regnet skulle ösa in i lägenheten, haha.

Reply
Erica

Jag bor i Nyköping (en timme söder om Stockholm) och här var det åska, blixtar och massvis med regn också. Höll väl på i lite mer än 1 timme. Riktigt obehagligt haha! 20 år och fortfarande rädd för åska ;D

Reply
Jouline

Hur har Linda gjort lockarna/vågorna i ditt hår? Snyggt som tusan, men får inte till det själv :/

Reply
Lovisa

Jag vaknade ca 06:15 och jag är väldigt rädd för åska och blixtar så jag somnade i mammas och pappas säng (är 12 år:)) och vaknade sen 12:15 typ:D Räknade hela tiden mellan blixten och åskan för att se om den kom närmre, typical me:) Men om du har en kompis kan ni införa traditionen att när det åska sjunger ni “fuck you thunder” från Ted tillsammans, det gör jag och min kompis och vi skämtar och skrattar jättemycket då istället för att vara rädda XD

Reply
Nova

Nä jag hörde inte åskan… men mina föräldrar sa att det lät jättehögt inatt!

Reply
Denise

Snälla, snälla, snälla Kenza… Du står väl inte och posar i äkta päls va…..?

Kenzas svar: Haha nej det är fuskpäls från River Island.. :-)

Reply
Johanna.

Var hittar man “örhänget” som ser ut som en solfjäder? Sjukt snygga bilder!

Reply
Nicole

Jag vaknade också av åskan och låg vaken. Tyckte också att det var läskigt. Var rädd att den skulle slå ner fastän vi bor i lägenhet så jag stängde alla fönster och stängde av mobilen :P Min pojkvän höll om mig så tillslut kunde jag somna om :)

Reply
sofie

Herregud är helt mållös. den näst sista bilden är typ den vackraste bilden jag någonsin sett. så perfekt

Reply
Denise

Tummen upp för dej Kenza! Du är en förebild som inte använder äkta päls! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*