• header

PEACH DRESS

KenzaZouiten_peachdress-1

KenzaZouiten_peachdress-2

KenzaZouiten_peachdress-4

KenzaZouiten_peachdress_c-1

KenzaZouiten_peachdress_st-2

KenzaZouiten_peachdress-3

KenzaZouiten_peachdress_st-1

Shoes here // dress here // watch here // Le Specs sunglasses

Såhär har jag sett ut idag! Gjorde mig lite fin eftersom att vi skulle spela in videos för Glitter. :-) Nu är jag hemma från jobbet och vi har satt igång i tvättstugan. Sjuuukt mycket tvätt pga alla badhanddukar haha. Lär väl bli klar sent ikväll och medan maskinerna är igång så förbereder jag outfits för imorgon. Ska plåta en del och förbereda inlägg för dagarna vi är ute på landet, där ute har jag knappt mottagning på mobilen.

Men nu – pizza paus! ♥

// This is what I looked like today! I dressed up a bit since we recorded some videos for Glitter. :-) I got home from work a little while ago and now we’re doing our laundry. Sooo much so wash because of all the towels from the beach haha. I guess we will be done late tonight and while the machines are on I’m preparing outfit for tomorrow. Gonna shoot a lot and prepare posts for the days we’re out on the country side. Got almost no reception at all out there. But now – pizza break! ♥

71 Comments

Sarah

Åh, är himla sugen att köpa dom skorna! Skulle du säga att de är stora eller små i storleken, eller ska man välja den storlek som man har på skor annars?
Blir såååå inspirerad av dig och dina outfits, keep up the good work!:) Kram!

Reply
AdinaKristina

Åh, jag bara älskar dig och din blogg! Du är en så himla stor inspirationskälla till mig! Jag kämpar på att skriva och tycker att det är hur roligt och givande som helst, om du har lust så får du jättegärna klicka dig in och ta dig en titt. Jag skulle dö och hamna i himlen ifall du ville ge mig några tips eller så, jag uppskattar allt!

Kram!

// Adina, https://adinakristina.wordpress.com/

Reply
Karolina

LOVING that peachy dress on your brown skin! The watch is really cute, loving it more than all the big and heavy golden watches which one can see all over the blogs!
Greetings from Germany
Karolina

Reply
Freddie - brottning & foto

Alltså jag fullkomligt ÄLSKAR alla dina olika outfits! Jag blir alltid så himla inspirerad till att ha på mig snygga och stilrena kläder när jag ser dina bilder, dessutom verkar du vara en jättesnäll person :)

Reply
Angelica

Skitsnygg design på bloggen nu, härligt jobbat. Det enda lilla minuset är att det nu tar väldigt lång tid för sidan att laddas, vilket det inte gjorde förut. Men som man brukar säga; den som väntar på något gott.. haha.

Apsnygg klänning förresten!

Reply
Emma

Kan du inte svara på varför du bara förbrukar och förbrukar. Tänker du på miljön?! Tänk om alla levde som du?
Varför inte inspirera unga tjejer att göra något bra istället? Men du peppar dem att handla o handla.
Tycker det är jätte tråkigt

Reply
Vendela o Vanessa

Så snygg outfit… Vi är två tvillingtjejer som älskar din blogg, och vi bloggar själva om resor, shopping, mat, träning, tips etc. Vi skulle bli jätteglada om ni ville kolla in våran blogg: wlaukkanens.se

Reply
Anna

Aaah nu märker jag det nån annan påpekade, att typsnittet är sjukt svårt att läsa! Den som skrev det hade en teori om att det berodde på Chrome men jag vet inte?? Svårt att ens läsa ett så kort inlägg, bokstäverna är liksom ojämnt svarta och konstiga…

Reply
Ly

Bonjour Kenza!
I would like to ask you about your hair color. I really love it! I guess you do some kind of light balayage? have you ever colored your hair with a hair supermarket hair color? just wondering…do u have any beauty secret to share?
thanks!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*