• header

DINNER

foodbbc-1

foodbbc-3

foodbbc-2

Har haft en dålig dag idag, men den räddades när jag mötte upp Vic, Rami & Alex för en middag. Vi åt oss mätta på vitlöksbrödet till förrätt och satt sedan och petade i maten samtidigt som vi skrattade och pratade om allt möjligt. Tack finisar för att ni fick mig på bättre humör!

Nu ska jag sätta mig och gå igenom min mail. Har fått en hel del lägenhetstips till min mamma, tack för att ni bryr er och tack Bloggkommentatorerna för att ni också delade! ♥

// I’ve had a bad day today, but it ended good when I met Vic, Rami & Alex for a dinner. We were already full after the starters so we just sat there and barely touch the food while laughing and talking about everything. Thanks babes for making me in a better mood!

41 Comments

siman

Snygga bilder älskar dem<3
Varför kan inte din mamma och din bror bo kvar där dem bor. Är det 2:a hand dem har?

Reply
miranda

Varför kan dem inte bo hos dig och din pojkvän?
Du tjänar ju väldigt mycket pengar du kan väl hyra en lägenhet åt dem på det sättet kan du ju hjälpa till!

Reply
Shilan

Undrar även vart din tröja är från? Såå fin <3 Hoppas allt löser sig! Håller tummarna

Reply
E

Kan säga att jag har också haft en dålig dag. En dålig vecka som sagt!
Jag bor kritiskt intill branden som härjar och anhöriga har tvingats att lämna sina hem och det vet inte om huset står kvar eller när det kan återvända hem. Man stressar ändå till jobbet och andas in brandrök 24 timmar om dygnet så att man får ont i huvudet.. Brandbilar och polisbilar stänger av vägar så att man inte kan åka
Någonstans. Men man kämpat på ändå för att hålla humöret uppe!

Reply
LOL

Angående att din familj kan vara utan hem snart. Du skriver att om du hade kunnat göra något hade du gjort det. Ett tips är att du kan köpa en lägenhet till henne så att de slipper vara utan hem och då menar jag inte en bostad mitt i stockholm, utan utanför stockholm finns en HEL DEL bostäder som inte kostar miljoner. Vad gör man inte för att få ett hem eller hur?

Reply
Michelle

Åh så gott! Och härliga bilder!

Gillar du livsstilsbloggar med inriktning på mode, design, heminredning, skönhet, träning, foto och vardagsliv? Kika gärna in på min blogg :)

Reply
Liza

Hoppas dem hittar något!!! Håller tummarna! Vet hur svårt det är. Tusen styrkekramar till dig Kenza! ♡

Reply
Josefine

Hej!
Min svärmor ska flytta ihop med sin nya kille i februari. Hon har en 3a i Jakobsberg som hon då kommer att hyra ut så hör av dig om det är av intresse!

Reply
Amanda

looks delicious but i am suprised that you are full after the starters? i mean you are 4 grown up and you shared 2 starters….on every starter were 4 slices garlic bread…that means everyone ate 2 slices bread..and that was enough to get full? i always thought you are a girl who eats…guess i was wrong or you lie to us and also starving yourself to stay so skinny like every other model too…they always say they would eat but they only make pics of the food but never eat it.

Reply
aa

varför köper du inte en lght till din familj som dom sedan kan hyra i andra hand av dig? Smidigaste lösningen och investering för dig med om du senare väljer att sälja den?

Reply
sara

Förstår inte du som har så mycket pengar varför köper du inte ett hem till din mamma och lillebror om det är akut med boende för de? Känns jätte själviskt av dig att du inte hjälper de mer på det sättet

Reply
Julia

Ser så gott ut! Kan du inte tipsa om denna restaurang, blir så sugen på att gå dit :)

Reply
Beatrice

“Förstår inte du som har så mycket pengar varför köper du inte ett hem till din mamma och lillebror om det är akut med boende för de? Känns jätte själviskt av dig att du inte hjälper de mer på det sättet” – Är det här ett skämt? Ser flera liknande kommentarer och jag blir så ledsen att man kan ha så dålig koll. Tror ni att man kan ta lån hur som helst eller förväntar ni er att Kenza sitter med miljoner på banken?? Hon har ju ffs sin egna lägenhet att ta hand om.. Dags att börja kolla upp hur det funkar med privatekonomin..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*