• header

#TB

KenzaZouiten_tblook-1

KenzaZouiten_tblook_s-1

KenzaZouiten_tblook-2

KenzaZouiten_tblook-3

A look from last summer

Vill lägga mig ner och gråta som ett barn som inte får sin vilja igenom haha.. Har stressat som en dåre både igår och idag för att fota och förbereda inlägg för resten av veckan så att jag kunde koppla av ordentligt på landet. Dagarna vi åker ut till landet på somrarna är ju de enda dagarna om året som jag verkligen kan koppla av ordentligt eftersom att det inte finns något internet där, det enda som finns att göra är typ att ligga och läsa böcker.

Och nu blev det inställt. Vi måste stanna kvar i stan hela helgen och jobba. :-( Vi får se om vi kommer iväg senare i augusti men jag tror fan inte det. Bajs.. Jaja, det är bara att acceptera att sommaren typ är över för min del.

Nu ska jag iväg och plocka kläder hos Monki! Puss. ♥

// I just want to lie down and cry like a child who doesn’t get what they want haha.. I’ve stressed like a fool both yesterday and today to take photos and prepare posts for the rest of the week, so that I could relax out on the country side. The days we go out to the country side are the only days I can really relax since there’s no internet there, the only thing you can do is to relax and read books. And now it’s cancelled. We have to stay in the city all weekend and work. :-( We’ll see if we can go later this month but I don’t think so. Crap.. Well, I guess I have to accept that the summer is kinda over for me.

Now I’m gonna go and pick out some clothes at Monki! Kisses.

55 Comments

Ella

vill bara säga att sen du skaffade den nya designen så laddar den blogg så otroligt långsamt! den är himla snygg men har blivit lite trött på det..

Reply
Maria

I read ‘About K.Z.’ page here at the blog and it’s SO inspiring! Love the text!

Reply
kh

asså inte så men Q”acceptera att sommaren typ är över”… du kanske ändå ska uppskatta den semester du haft? dagen efter jag slutade skolan började jag jobba och jobbar till dagen innan skolan börjar igen.. går upp fem varje morgon för att pendla till en annan stad och är hemma fem på eftermiddagen. jobbar varannan helg, har inte gjort ett piss på hela sommaren eftersom jag måste försörja mig på dessa pengar i höst. så för mig är din sommar helt fett överlyxig.

Reply
Javel.

Tråkigt för dig.. genomlider något liknande. Det var inte såhär det skulle bli?
Bara att komma igen! Kämpa på!

Reply
Nina Mimii

OK that sucks really but speaking of focusing on the positive things…you still have a wedding in front of you this summer and you see your nices (this you have two little cuddle moster to hang with :) ) and then thinking back…dont you think you had a pretty aaamaaazing summer and year so far. you had a looot of fun at lets dance, the nelly party, then the metallica concert, a weekend at your sisters, summerburst and a lot of nights hanging out with your friends and having bbq…a cozy middsummer, 2 or more times at Gröna Lund, a lot of swimming and just hanging in the sun with your friends, barca with shiva, ibiza with alexs, montenegro with alex, france with your new bff ;D and so on…and the fall will even be more exciting for you because there will be soo many things which come out with you…the commercial…i think the solo shoot also…then ofc the show which you did in france….so always focus on the positiv things because you have aa looot of them.. :-******

Reply
Aniqa

Love these photos and your style!
Also, I totally understand you for feeling down for not going to the country side. I am surrounded by nature as I am typing this and even though it is raining heavily at the moment I love it. Hope you will able to go to the country side a bit later. It is definitely worth it:)

http://aniqadreams.blogspot.com

Reply
Amanda

Åh va tråkigt att höra :( kämpa för att få några dagars ledighet, det förtjänar du!!

Tips på outfit, bilder från när jag gick i prideparaden och mycket mer! Kram

Reply
Karro

Kan faktiskt inte tycka synd om dig för du har rest betydligt mer denna sommaren än vad jag gör på typ ett år… Vill du att vi ska tycka synd om dig eller? Du kan väl fixa en sponsorresa till istället för å lipa…!

Reply
Johanna

Har du hört om den hemska branden i Västmanland? Som har hållit på i 6 dagar nu och som dom inte tror kommer gå att släcka på 1 månad ungefär pga av den varma vädret, som blivit 10 000 hektar stor. Det är över 1.000 personer tvingats lämna sina hem, en person har dött och en blivit allvarligt skadad.

Vad tänker du om det här? Det är den störta branden nånsin här i Sverige. Tänkte att det var är värt ämne att ta upp.
Bor själv i närheten och är livrädd.

Reply
kisses

hur ar dina mamma och bror utan nagon lght men du har tillrackligt med pengar for att kopa dom en lght?

Reply
Jossan

Snälla fixa så att din blogg inte är så extremt jävla seg som den nu blivit sedan du bytte design. Tar minuter att ta sig in på och ibland går det inte ens. Det gäller bara din blogg också! Kasst

Reply
Chantal

Totally love this look! But are the clothes still available and if yes where can I buy it?

Reply
Yasmine

Ibland är livet orättvist :( Men du är stark, du klarar dig och rätt som det är dyker en liten mini-semester upp. Hoppas att du kommer iväg senare denna månad ändå! :)

Reply
Minza

Men å, gumman då…. det låter inte skoj alls! Håller tummarna på att du kommer iväg i augusti… Men jag tycker att du är duktig, som kämpar på ;) Du…hoppas att några vänliga själar kan hjälpa din mamma och bror, att hitta lägenhet så snart som möjligt… har tyvärr inga kontakter så långt uppåt landet, annars hade jag ryckt in på direkten! Be strong, girl! Skickar styrkekramar :)

Reply
Sarah

Att din mamma och bror inte har boende än säger en hel del om boendesituationen i Stockholm :( Helt sjukt ju… Hoppas ni hittar något.

Reply
Anna

Men är väl bara att du stänger av mobiljäveln när du är på en av dina femhundratusen andra resor? Kan tyvärr inte tycka synd om dig, då du reser mer, och har mer semester än dom allra flesta människor i den här världen.

Reply
thess

Älskar denna outfit, flannelskjortan ger verkligen en knuff i rätt riktning eller hur jag ska säga haha :)

Reply
berrin erdem

Hej Kenzas :)
De sko du har på billedet, som er fra Zara. Har du et link, som jeg kan bestille dem fra?

Hilsen
Berrin

Reply
B.

Åh jag får sån ångest av bilder tagna på järnvägsspår! Jag utgår från att du tittade så det inte var ett spår som används, men däremot småtjejer som vill ta selfies vid järnvägsspår gör ju inte alltid det. Jobbar själv på järnvägen och har sett tjejer som varit SÅ nära att bli påkörda när de stått och fotat sig själv i spåren. Vill verkligen inte låta superbitter men efter att ha tagit hand om vänner och kollegor som varit med och sett människor blivit påkörda i spåren känns det inte bra med sådana här bilder, dessutom är det inte tillåtet att vistas i spåren…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*