• header

BACK IN THE CITY

countryside bikini-3

countryside bikinin-1

countryside bikini-1

Tillbaka i stan efter en lugn helg på landet! Vi har haft det så himla mysigt… Bjussar på tre dåliga mobilbilder så länge, ni får bättre bilder imorgon. Nu ska vi äta thaimat och titta på film! :-) Men först en dusch, har inte duschat på två dagar haha. Det finns ju inge vatten i stugan och vi har varit för lata för att värma vatten från brunnen. Men det funkade ju fint att doppa sig i sjön istället!

(PS. Ni som har problem med att bloggen laddar segt, kan ni inte skriva en kommentar där ni berättar vilken webbläsare ni använder? Eller om det är via mobilen? För mig och alla jag frågat funkar det nämligen finfint, men säg till så ber jag någon kolla på det.)

// Back in the city after a calm weekend out on the country side! We had such a cozy time… Here you have 3 crappy photos from my phone, I’ll give you better pics tomorrow. Now we’re gonna eat thai food and watch a movie! :-) But first a shower, I haven’t showered for two days haha. There’s no water in the cabin and we’ve been too lazy to heat up water from the well. But we took a swim in the lake though!

279 Comments

Sofie

Framförallt med min iphone 5, safari, ger oftast upp då. Men också med datorn & chrome :/

Reply
Nellie

Jag använder mig av Safari och för mig laddar det ganska länge, både på data & mobil, men detta har bara skett nu efter du har ändrat design.
Dock prövade jag Google Chrome om det skulle vara bättre där och det gick betydligt snabbare där tycker jag.

Annars hittar jag inga problem. Älskar din blogg! Kram

Reply
Josefin

Jag surfar pa min android och kenzas.se laddar lite langre an andra sidor. Jag marker nu att jag inte kan anvanda de tre sista bokstaverna i alfabetet heller.

Reply
Moa

För mig blir det segt på min dator när jag använder safari men från mobilen funkar det jättebra! :)

Reply
Moa

Laddar segt i början innan det kommer igång, då är det inga problem. Använder Google Chrome på en HP :)

Reply
wilma stålhult

Använder mig av safari på macbook pro, tror det går lite långsamt via iphonen också..
Kram!

Reply
Jennifer

Jag använder mig av google chrome både på datorn och mobilen. Båda laddas lika segt :(

Reply
linda

För mig går det skitsegt i mobilen (har chrome där, android) och även i min PC (använder chrome där också). Ibland går det så segt att det inte är värt att vänta och absolut inte att läsa kommentarer eller byta till page2.

Reply
Anonym

Safari laddat väldigt segt för mig! Men inte alltid utan ibland går det bra.

Reply
jennifer

Jag har Samsung galaxy s4 och läser på det normala internet som man får med (inte Google crome) och det är sjukt segt :/

Reply
Sophia

Jag använder Safari och ibland går det inte att ladda bloggen och andra gånger tar det väldigt lååång tid:/

Reply
Jenny

Använder mig både av min iPhone och min MacBook pro. Safari på bägge ställena! Otroligt segt att ladda mestadels.

Älskar din blogg

Reply
janelle

Jag använder mig av Google Chrome och ända sen du böt design så har jag varit tvungen att vänta ett tag innan dina inlägg, och header m.m syns. Dock vet jag inte om det beror på att jag har en internet sticka just nu eftersom att jag för tillfället bor på landet.

Reply
mari

I use safari, btw I wonder where your bikini and shorts and sunglasses are from? You look amazing

Reply
Nikita

Jag använder google chrome och när jag läser bloggar har jag oftast bloglovin. Vissa av dina inlägg går typ inte att se för att det laddar så länge att jag ger upp! Om jag går direkt in på bloggen så tar det 1-2 minuter att ladda sidan om jag har tur :/

Reply
Therese

Jag använder Safari på mobilen (iOS 7) och då brukar den ladda segt innan allt kommer fram, d v s bloggen är helt vit.

Reply
Emilie

Bloggen laddar ganska segt, det står inte att den laddar mer att sidan inte visas förrän ett tag efteråt. Använder mig av chrome på min mac book air.

ps. älskar dig och din blogg Kenza!!!!!

Reply
@inredningsdesign på Instagram

Google Chrome via datorn och Samsung Galaxy via mobilen, det går jättetrögt för mig på båda enheterna. Tar minst 30 sekunder innan sidan laddar, och då har jag ändå maxhastighet på både dator och mobil. Helskumt.

Reply
Julia

Jag använder safari på min macbook air och bloggen har blivit väldigt långsam sedan du bytte design..

Reply
Malin

Hej! Jag läser via min iPhone 5 (safari) det tar ett tag innan jag kommer in på sidan men när den väl kommit upp går ser snabbt med att ladda bilder och text!
Tack för en bra blogg :)

Reply
Julia

Använder mig av safari både på min iPhone och på iPad och det går väldigt segt att ladda bloggen. Får oftast börja om för det dröjer så länge och då fungerar det!

Reply
Angelina

Laddar trögt på iPaden, har inte provat gå in via en laptop men alla andra bloggar laddar som vanligt i alla fall. Använder Safari.

Reply
Matilda

Jag använder Safari på macbook pro 13 årsmodell 11, alla andra hemsidor funkar fint och har alltid gjort. Men din blogg laddar segt, men bara i några sekunder dock.

Reply
Alma

Ibland när jag ska läsa bloggen på min mobil kan det ta ca 10 minuter för det att ladda upp själva bloggen även om jag har kommit in på den om du förstår vad jag menar!

Reply
Nicole

jag använder safari på dator och då tar det en liten stund att ladda, man kommer in på bloggen men det är liksom helt vitt haha

Reply
Carro

datorn: google chrome – tar en liten stund för sidan att ladda, men det är inte överdrivet segt
mobilen: Safari på en Iphone – går inte att ladda sidan alls! :(

Reply
Sara

Hej, jag använder mig av safari på min iPhone och det tar jättelångsamt att komma in på din blogg :/

Reply
mate

Alltsååååå guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad segt det går. Tappar ju lusten att kika in på din blogg. Både på iphone och på google chrome. Byt tillbaka till gamla. Gick smidigt och fort där!

Reply
f

för mig är det sjukt segt i både safari, firefox och google chrome. alla andra hemsidor/bloggar laddar snabbt, men så fort jag ska gå in på din blogg så tar det kanske 3 minuter innan sidan laddat klart. samma sak när jag ska gå in på ivyrevel.com! :(

Reply
Lova

Jag använder safari på datorn! Idag laddades sidan upp mycket snabbare så jag vet inte om det kanske går i perioder

Reply
Linnea

Jag använder explorer och det laddar jätte segt.. Och jag vet inte om det ska vara så men på din “header” så står det bara Kenza Zou :(

Reply
Alida

Jag använder Safari på både min macbook air samt min Iphone. Det går segt för bloggen att “komma igång”, det tar lång tid innan något kommer upp över huvud taget.. Ibland är det även några bilder som “saknas” (alltså inte kunnat laddas).

Reply
Denise

Jag använder safari och det går extremt långsamt. Jag kan sitta i tio minuter och då är skärmen fortfarande helt vit…

Reply
Anni

Jag använder mig utav Google Chrome och din blogg laddar så segt såå det tyvärr har blivit att man drar sig för att besöka den via en dator :( I mobilen funkar det fint!

Reply
Sara

Använder safari på min mac och det går skitsegt. Kommer inte in på ivyrevel via datorn heller. Bilderna laddar inte alls där…

Reply
Mikaela

Jag har problem med att allt är supersegt från mobilen och jag använder chrome.

Reply
Annie

På min iphone (safari) kommer jag aldrig in på sidan, och den är rätt långsam även på min macbook, men där kommer man iallafall fram! :)

Reply
Erica

Använder mig av safari på mobilen och datorn och det är as segt :( snälla fixa det

Reply
Jenny

Det går segt för mig, använder safari på iPhone! Har inte suttit vid en dator på evigheter så vet inte hur det funkar där ;-)

Reply
Linn

Använder mig av Safari på min Mac, laddar långsamt men är värt det alla dagar för din blogg!

Reply
Kimberly

Jag använder mig av Safari på datorn & Chrome på mobilen, på båda är det skitsegt! :(

Reply
Sagis

För mig laddar det extremt långsamt varje gång… Jag använder Google Chrome.

Reply
Michaela

Det går segt både på datorn och mobilen för mig. :/ På datorn använder jag mig av google chrome och på mobilen är det safari.

Reply
Hannah

Hej,
Jag använder Dolphin browser på telefonen(samsung) och det laddar långsamt.
+Att din header de två senaste dagarna har varit ihoptryckt på bredden.

Reply
Lisa

Laddar trögt för mig ibland, då jag använder safari på mobilen! Kram bästa du!<3

Reply
Mona

Jag kollar på datorn och mobilen, på min dator funkar det bra och då använder jag Chrome men på mobilen laddas det jätte segt, och det är Safari :/

Reply
Karro

Jag använder mozilla firefox och den laddar jäääääättesegt! Tar upp till fem minuter innan jag fått upp tillräckligt mycket av bilderna så att jag kan läsa inläggen ostört.

Reply
Marie

Sidan laddar JÄTTE segt, ibland kommer jag inte ens in på din blogg:/ IPhone 4s har jag. Men det är lite från dag till dag hur snabbt den laddar,

Reply
Isabelle

Jag använder mobilen (iPhone) och det tar mycket längre tid än vad det tidigare har gjort!

Reply
Linnea

Jag använder safari på mobilen och jag tycker det går jättebra, laddar inte segt för mig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*