• header

COUNTRY SIDE

countryside weekend-6

countryside weekend-7

countryside weekend-8

countryside weekend-4

countryside weekend-3

countryside weekend-5

countryside weekend-1

countryside weekend-2

Bilder från vår helg ute på landet! Det är verkligen standard för mig att käka mannagrynsgröt till frukost där. När jag var liten och vi bodde i Marocko så var vi alltid i Sverige på somrarna hos mormor och morfar ute på landet. Då gjorde mormor alltid mannagrynsgröt till mig, med smör i och massor med hallonsylt på. :-)

Något annat jag tar med mig från den tiden är snigeljakten jag och mormor gav oss ut på så fort det hade regnat. Så jag tvingade med mig Aleks att gå ut och räkna sniglar med mig längs vägen.

Haha nä skoja bara…

// Photos from our weekend out on the country side! It really is standard for me to eat semolina porridge for breakfast out there. When I was a kid and we lived in Morocco, we always spent our summers in Sweden at my grandparent’s house out on the country side. And my grandmother made me semolina porridge every morning, with butter and lots of raspberry jam on. :-) Another thing I take with me from that time is that everytime it rained, my grams and I went on a snail hunt. So I took Aleks with me to go and count snails along the road. 

Haha naah just kidding…

80 Comments

Sanna

gud vad jag vill ha de där skorna !
De är så sjukt snygga, någon som vet om de går att köpa någonstans ?

Reply
Fantastiska ting

Spana in våran instastore på instagram :) sök på fantastiskating

Reply
Javel.

Vilken vacker bild på Aleks! Den måste du rama in och sätta upp någonstans…

Reply
alexx

Måste bara säga att din man är något av de snyggaste jag sett!! hälsa han de!!

Kram Alexandra

Reply
Wilmaaa

Hej, kan ni fixa så man kan beställa med postförskott på Ivyrevel?:) Kraaam

Reply
Malin

Alltså åh, Mani ser så härligt sur ut på bilden! Och vad fantastiskt vacker din karl är på bilden :)

Reply
Emmy

Så HIMLA härliga bilder! :) Älskar verkligen den på Mani och den på Aleks i mitten. Så kul för er att ni kunde komma iväg en stund, älskar landet!

Reply
Fr

Hej, jag vet att det här blir lite som reklam, men jag vill verkligen få ut mina åsikter om detta ämne. Skrev precis ett inlägg om vad jag tycker om all hysteri kring mollys nya video och samhällets skeva kroppsideal! Läs gärna! :) http://fridajunegard.blogg.se/

Reply
Sleepieh

Aleks är så jäkla snygg haha! Värsta drömkillen verkar han som ! Inte för att du är sämre ;) Bästa paret,blir glad av att se er tillsammans <3

Reply
Anette Starby

Otroligt vackra bilder från landet! Det där sista om sniglarna var roligt för det är precis så jag oxå kan skriva i min blogg haha! Jag är lite tokig & kan hitta på vad som helst men det är kul att bjuda på sig själv. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh http://starby.devote.se/

Reply
Susan

Looks like having quite a peaceful summer on the countryside. Lucky! Reading books and having cool drinks, hope your having a great day! And your dog looks so cute! Is it a papillon? :)

Reply
Stephanie i USA

Jag ÄLSKAR mannagrynsgröt! Jag äter alltid det i Sverige för det smakar inte likadant här. Jag ska be pappa köpa med sig mannagryn åt mig för jag glömde att köpa med mig det när jag var i Sverige.

Reply
Ellen

Åh, Kenza, måste bara fråga vart du har köpt solglasögonen du har på den sista bilden när du läser?
Har sett dom förut i din blogg med aldrig sett vart du köpt dom, dom är så sjukt snygga! :)

Reply
Anna // AnjaAJ

Åhh, vad härligt det ser ut! Du och Aleks är så fina tillsammans och ni ser så otroligt lyckliga ut på bilderna.
Du ska veta hur mycket glädje du sprider via din blogg som är så mycket mer än “bara” en mode blogg!

Reply
renee

where did you get that water bottle from :)? that dress looks super good on you btw ♡

Reply
Louise

Mannagrynsgröt är ju så gott. Du är så vacker Kenza och hoppas att din lille kämpe Mani mår bättre!

Reply
Jeanna Holmgren

Åh, vad gott med gröt! Och porslinet var väldigt fint det med, konstigt att många landställen har liknande inredning och husgeråd. Hmm, jag kanske borde kommentera om någonting mer klassiskt också, typ som kläderna? Men, det här inlägget osar verkligen landet, och det är det som är det fina.

Reply
Sanna Pettersson

Åh Jesus så fin den vita klänningen är! Om du har tid att svara så vill jag gärna veta vad man kan köpa den! Om inte du har gjort den själv ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*