• header

WHITE SHIRT

KenzaZouiten_mad_acneshirt_st-1     KenzaZouiten_mad_acneshirt-2

KenzaZouiten_mad_acneshirt-5

KenzaZouiten_mad_acneshirt-1

KenzaZouiten_mad_acneshirt-4

Shirt from Acne // YSL bag // Prada sunglasses // shoes from Zara

Photos by Madelene Holmström

En varm dag förra veckan bar jag min nya långa skjorta till bara ben. Och ändå svettades jag ihjäl haha. :-)

// A hot day last week I wore my new long shirt with bared legs. And I was still sweaty like hell haha. :-)

38 Comments

Karolina

Look at you, just wearing a plain white shirt looking awesome! :)
that’s what i call natural beauty :)
Greetings from Germany

Reply
mimi

loooooooooooove it wouldnt wear it without a short thought ;) just because i would be too scared…dont you wear anything under it besides your underwear?
what do you normaly wear under such long shirts? you wore this fanny lyckman shirt also some days ago when you was in gröna lund..I reeeaallly love this style but it would be great if you could give us some tips what to wear under it?!? :) <3

Reply
Adina

Alltså Skorna, jag bara dör så himla snygga!

Klicka gärna in och läs min blogg, du är en så himla stor inspirationskälla till mig Kenza!

Reply
Hanna Watson - nygift i Kanada

Jag vet att du har fått den här frågan förrut, för jag har läst den men minns inte svaret, men jag är nyfiken på vilken kamera och lins din pojkvän använder för alla bilder på dig. Jag fotar en del och ska köpa ny i höst och tycker dina bilder blir superfina. TACK

Reply
Eugenia

Great look! I really like the plain white shirt combined with black shoes, purse and nails. Simple and chic! :)

Reply
Sandra

Jag använder nästan aldrig högklackat, det är max 1-2 ggr per år som jag använder det pga att det är opraktiskt osv. Men när jag kollar igenom dina outfit bilder blir jag helt kär i dina skor, och blir inspirerad till att springa runt i högklackat varje dag. Så kanske vågar mig på att gå ut i ett par klackar någon dag. Tack för att du inspirerar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*