• header

#OOTD

KenzaZouiten_Blackoutfit_st-2

KenzaZouiten_Blackoutfit_c-2

KenzaZouiten_Blackoutfit-4

KenzaZouiten_Blackoutfit_st-3

KenzaZouiten_Blackoutfit-1

KenzaZouiten_Blackoutfit_c-1

KenzaZouiten_Blackoutfit-3

KenzaZouiten_Blackoutfit_st-1

KenzaZouiten_Blackoutfit_n-1

Kimono from Monki // top from Zara // shorts from Bershka // sunglasses HERE // shoes from Jennie-Ellen // Céline bag

Photos by Sania Claus Demina – Edit by me

Haha kan ni snälla kolla min långa tå på min vänstra fot? Tån bredvid lilltån. Seriöst, jag tror fan att den VÄXER fortfarande?! Den har liksom blivit så lång att den hänger över skokanten…. Haha.. När jag var yngre hade jag aldrig öppna skor för jag tyckte jag hade så fula tår. Men seriöst, vem har inte det. Ni som har vackra fötter, grattis! Jag har dock en helt egen fot-sida. Ja, det är någon som har skapat en fotogalleri på en hemsida där hen har croppat ut mina fötter på mina bilder och laddat upp där.. Ehh….

Nu ska jag packa ihop här på kontoret och åka hem. Ska bannemej ge mig ut på en löprunda ikväll!

// Haha can you please look at my long toe on my left foot? The toe next to the pinky toe. Seriously, I think it’s still GROWING?! It’s getting longer and longer and now it’s even hanging over the edge of the shoe…. Haha.. When I was younger I never wore open shoes because I thought my toes were so ugly. But seriously, who doesn’t have ugly toes. You guys with beautiful feet, congrats! I have my very own foot website though. Yep, somebody created a photo gallery on a webpage where he/she cropped my feet on my photos and uploaded them there. Ehh…

Now I’m gonna back my things, leave the office and go home. I’m gonna go out on a run tonigh! Yes I will!

85 Comments

Nathalie

Det är det här som är det bästa med dig, att du kan skämta om dig själv!

Reply
Sandra

Vi ser ut att ha likadana fötter. De tre i mitten är superlånga (ser nästan ut som fingrar.. heh) och lilltån är en liten stump i jämförelse ;)
Jag hatade också mina fötter förr. När jag gick i grundskolan hade jag aldrig på mig sandaler eller ballerinas där man kunde se hur långa tårna var. Jag blir lite ledsen, nu när jag är äldre och inte längre bryr mig om vad någon annan skulle tycka om mina tår, att det tog så mycket av min energi när jag var yngre. I ärlighetens namn är det ju (typ) ingen som kollar på ens fötter. Speciellt inte när man är i skolan och sitter på lektioner.
#vimedkonstigafossingar <3

Reply
Olivia Blake

I love that you can laugh at yourself, all the while looking ridiculously beautiful at the same time! :) Love your blog!

Reply
lång tån

Eeeeh, du ska fan va glad att det är den tån. På båda mina fötter är den andra tån bredvid stortån mycket längre (ca 0,6 cm) än själva stortån, dessutom är det ganska stort mellanrum på vänstra foten! Vilket gör mig jävligt osäker att visa mina fötter offentligt, så därför har jag nästan alltid converse på mig. Även när det är sommar…

Reply
Amina

Ahaha, very scary That someone created a blog about your feet.. by the way, love your short ! Your hair looks so Natural with the extensions, if I didn’t know you have some I would have never known !

Kisses from France

Reply
Nina Mimii

THIS KIMONO !!! OMG!!!!! i couldnt find it on their website…noooo kenza i neeeed it. help meee, do you know where i could it instead?

i am soo in love with this kimono…actually with the whole outfit, it is just on point – perfect!!! (i remeber this shorts soo well haha last summer you were all in for the cow trend…you had this shorts, jennie-ellen boots and a bag with this print – i still stink it is a fucking hot trend and i love it on you ) :-***

Reply
W

Kenza snälla vilket program använder du för att redigera dina bilder? Alltså effekten. Älskar den! Och på instagram?

Reply
AA

Jag själv har väldigt små tår…haha, hatar fötter det är ingen vacker syn asså.

Reply
En person med frågor

Hej finaste Kenza! Det var ett bra tag sedan du använde dig utav kategorin “dagens fråga” och tror att det hade varit superkul om du besvarade lite olika frågor någongång i veckan! Har följt din blogg ett bra tag nu och blir nästan glad av att se hur du har växt som person, samtidigt som din karriär går så himla bra. En fråga som jag har klurat, eller ja, undrat ett tag är om du fortfarande har kontakt med kanye west? :D

Reply
N. C

Hei vakre =)

Jeg har lest bloggen din helt siden du startet å skrive. Jeg er halvtmarrokansk akkurat sånn som deg, og halvt norsk. :-)

Reply
Jessica

Hahah tår är inte det snyggaste håller så med om det!! Och guuud så snygg du ser ut i den outfiten, gotta love ur shoes girl!! Ska nog beställa några också :* hoppas du har det bäst för du äger kenza<3

Reply
Amina

HAHAHHAHA sjukt att någon gör det. Har lite av något komplex jag med när det gäller mina fötter. Tån bredvid stortån är liksom lite sned och lutar mot tån i mitten. Dessutom på båda mina fötter… Därför känns det jobbigt att gå i klackar :/ Du strålar bara, så vacker som du är! <3 Kram

Reply
Kay

HEY!!
I just sent you another email with the links of all your travel posts from 2011 (with the subject “Travel posts 2011 (Around the world Category)”)

I like how suits you the red lips, I’m loving the dark lipsticks and I am wearing them a lot.

Reply
Maria

Haha, det har du så rätt i – Finns det ens någon som har fina fötter ?!?!

Reply
Elli

Tack för att du skrev det där, känns mer okej nu. Jag har aldrig gillat mina tår. Du har också en lång tå men bryr dig inte, jag orkar inte heller bry mig! Låt världen se tårna

Reply
Elli

Tack för att du skrev det där, känns mer okej nu. Jag har aldrig gillat mina tår. Du har också en lång tå men bryr dig inte, jag orkar inte heller bry mig! Låt världen se tårna hahah. Jag skrev alltså just en kommentar om tår hahaha

Reply
Pauline

Kenza, you’re sooo beautiful, the most beautiful ! We don’t care of your feet you remain beautiful …. :)

Reply
Minza

Hahaha, jag döör! Känner så ibland med min jävla glugg mellan mina tänder på VÄNSTRA sidan- ovankäken! Och så fort nån kamera riktas mot mig så försöker jag vända huvudet åt höger, så att gluggen inte syns- då jag hela tiden ler… Så sjukt, egentligen… ingen annan noterar sånt, förrän man själv nämner det. Och i detta fallet blev det likaså ;) tänkte inte på din detalj, förrän du nämnt det… men jag tycker du är skitfin för det!! ;) Härlig personlighet har du också, eftersom att du bjuder mycket på dig själv och humorn är inget fel på heller :) Ha det bäst, snygging!

Reply
Lovisa

Läsare sedan säkert 5 år men här har du första kommentaren (grym blogg btw men det säger väl sig självt efter så många år)! Tacktack och åter tack skönt att veta att även en sååå snygg tjej som du har haft sånna tankar om just TÅR! Jag hatar mina tår, tänker på det sjukt ofta egentligen, iaf så har jag också kommit över den där tröskeln. Nu vill jag aldrig mer stänga in dom stackarna igen, som du skriver vem fan har snygga fötter? Om det är största problemet bara idag ska man nog skatta sig rätt lycklig ändå… Keep up the good work :) <3

Reply
Linda K

I just love to read your posts ! This one made me laugh so hard ! You’re natural, you’re yourself, I really appreciate it :)
Love from France,
Linda.

Reply
rebecca

Naturlig skönhet är det finaste som finns o du är lätt en utav dom finaste jag sett!! Inte fint med alla tjejer som opererar sig för att bli nöjda, ärligt så blir dom ännu fulare. En stark person som du som visar både vacker insida o utsida, DET är vad som är naturlig skönhet :) roligt att se att de faktiskt finns en framtid för ungdomstjejer. :)

Reply
thess

Helt perfekt, du visar upp otroligt många snygga stilar, men måste säga att detta är en utav de bästa:)

Reply
Erik e

Det är fler killar än ni tror som kollar på era fötter. Ett par välvårdade fötter ger ett tecken på att resten av kroppen också är det! :)

Reply
kim

WOW u look amazing! what a beautiful look! <3 red lipstick, hair and sunglasses!

Travel Blogger: VanillaSkyDreaming.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*