• header

SHOOTING ALL DAY LONG

IvyRevel_shoot-1

IvyRevel_shoot-10

IvyRevel_shoot-6

IvyRevel_shoot-9

IvyRevel_shoot-8

IvyRevel_shoot-7

IvyRevel_shoot-3

IvyRevel_shoot-5

IvyRevel_shoot-4

IvyRevel_shoot-2

Hej och hå! Här fotar vi IvyRevel’s höstkollektion hela dagen. Över 40 looks på två fina modeller, vi har varit här sedan 8 imorse och har knappt kommit halvvägs. Stress!! Men det ska vi nog klara. :-) Idag plåtar vi shopbilderna och imorgon kommer vi fortsätta med lite imagebilder med en av tjejerna.

Om ni undrar varför jag är så brun så är det för att jag spraytanat mig hos Klara! Är alltid megabrun första dagen då, men sen tvättas lite färg bort.

// Heyhey! Here we are shooting IvyRevel’s fall collection all day. More than 40 looks on two gorgeous models, we’ve been here since 8 this morning and we are almost half way through. Stress!! But I think we’ll make it. :-) Today we’re taking the lookbook photos and tomorrow we will continue with some image photos with one of the girls.

If you wonder why I’m so tanned it’s cause I got a spraytan! I’m always super tanned the first day, but then the color washes off a bit.

64 Comments

anna

your models look all the same or is it the same girl?? haha i cant distinguish your brown hair models :)

is it her from your last collection? http://cs310530.vk.me/v310530787/9cd1/jLCpH202LY0.jpg

or her from the collection before from fall?http://vk.com/photo-8867973_312968828?rev=1

or do you always book completely new models?

anyways cant wait for the collection to come out :)))

btw: dont exaggerate the spray tanning..you just got one shorty before the wedding and now again you was actually reeealy tanned…didnt need a new one ;)

Reply
J

Vad roligt! Att få styla, välja, vraka, fixa, dona för sitt eget företag är fantastiskt!
Hoppas alla blir nöjda och glada.
PUSS

Reply
Dixi Wonderland

Själv missbrukar jag brun utan sol till max xD Måste säga att det är så himla roligt att du börjat blogga mer om Ivyrevel! Det uppskattas verkligen då det är så spännande! Hoppas verkligen att jag hittar något i höstkollektionen :D Har ju plagg från de tre tidigare :)

Reply
Lina M.

Du är alltid så himla fin och en av mina största förebilder. När jag mår dåligt så tänker jag på dig och då mår jag genast bättre. Tack för att du är en så underbar människa och fortsätt så här!!

Reply
VonHemlig

hej kenza, har alltid tyckt du e söt o skön smak.
Men måste säga att blir lite frustrerad när ja kommer in på din blogg mellan åt. Altså Du ger en illusion av att man kan klä sig som dig varje dag i vilket väder. De e svin kallt ute o du ger intrycket av de se så enkelt ut o klä sig i en mini kjol eller en tröja ner till knäna i de vädret??? varför gör du så? Jag tycker om redan att du har en äkta personlighet o atittyd, tycker du ska ge en lite mer verklighets uppfattad bild av livet också gällande att klä sig efter vädret :-p du får göra vad du vill, men altså lite realistisk får du va :) jaja,, lycka till me höst kollektionen.. Kul att du har den snygga danska modellen i år igen ;-)) kram

Reply
media

Du är en så himla vacker kvinna som jag ser väldigt mycket upp till. Du är en väldigt stark och självsäker kvinna. Du har alltid varit en stor förebild för mig och du inspirerar mig så himla mycket. Både inom karriär, mitt liv och mina relationer. Jag kämpar varje dag till att bli en inspirerande sångerska. Om det inte vore för din blogg så skulle jag ha tappat mitt självförtroende och inte kämpat alls.

Tack så himla mycket Kenza

Reply
Madde

Hej! Besök gärna min nya blogg där jag bl.a. skriver om hur det är att leva med fibromyalgi och kronisk smärta./Mvh Madde

Reply
Malin

Det vore kul att få veta mer om arbetet bakom IvyRevel. Vilka är ni som jobbar? Är Aleks med och har något annat jobb också? Hur kommit ni fram till namnet – det lovade du att berätta ;) och hur ser kontoret ut? kram

Reply
Elin

Åh alltså drömjobbet!
En dag ska jag stå i samma miljö och jobba som makeup artist eller fotograf!

Reply
Lisanne

Good luck with shooting the rest of the photos! Can’t wait to see them. By the way you look amazing as always!

Reply
Maria

Tack Kenza! Äntligen har ni ändrat hemsidan, så att vi som vill kan zooma in på dina bilder. Stort plus! Älskar din nya design och funktionalitet btw

Reply
Jonna

Det vore fint om du hade modeller i olika storlekar. Coolt. Med tanke på att inga andra märken har det. Bara en tanke. :) jag kanske hade känt mig lite inkluderad då hehe. Puss.

Reply
Lina

Hej! Jag har letat efter den vita perfekta bas t-shirten, ungefär som den du har på dig! Får man fråga vart den är från? Tack :)

Reply
Hanna

Kolla in min second hand sida. Jag lägger löpande upp nya plagg i kategorierna barn, dam och herr. Kolla in!

Reply
Isabelle

I love your style! you look amazing!

where i can get the whole outfit from the first picture? Rock, Tshirt and shoes?
I would be extremely grateful if you could answer!

Thank you <3

Reply
Kiia

Du är en sån GRYM inspirationskälla, Kenza! :) Blir alltid så pepp av att läsa din blogg.
Förresten, om du fortfarande gör videor (tycker det var ett tag sedan sist?) så vore det sjukt kul att följa med dig en dag på jobbet, typ! :D Se hur det går till när ni har photo shoots, kanske se hur det ser ut på ditt kontor, osv. Jag är sjukt nyfiken! ^^ Förstår ju att du säkerligen har sekretessregler att förhålla dig till, men några “sneak peeks” från ditt arbetsliv vore så himla roligt att få se!
Många kramar!
– Kiia

Reply
Elina

Hej Kenza! Jag älskar bomberjackan du har på dig i detta inlägget, kan du berätta vart den kommer ifrån? xx

Reply
Flyer Printing

I know this web site provides quality depending articles or reviews and additional information, is there
any other website which provides these kinds of data in quality?

Reply
Rebecca

Jag försökte beställa en känning från ivyrevel idag men när jag klickade på den så kom det inte upp något om att välja storlek och “add to bag” alternativ. Laddade om sidan och gick in på andra datorer med samma resultat. Betyder det då att plagget är slut eller? Har det hänt någon annan också?

Reply
julia

stunning !. jag skulle välja fråga vart har du köpt din bomber jäcka ifrån jag tycker om denna jackan så himla mycket :)

Reply
julia

jag skulle välja fråga vart har du köpt din bomber jacka ifrån, jag tycker om den så himla mycket

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*