• header

Häng med mig till London och träffa Rita Ora!

OriginalsbyRitaOra_AW1429_AUG

Nu har jag en jäkligt rolig tävling på gång här! Jag har fått äran att åka till London nästa vecka för att vara med på lanseringen av Rita Ora’s samarbete med Adidas – och dessutom får jag ta med mig en av er läsare!

Du som vinner flyger till London på morgonen den 4:e september. Jag och min kompis Shiva möter upp dig där och går på lanseringen av samarbetet i Adidas-butiken ihop (Rita Ora kommer att visa kollektionen OCH uppträda!!), på kvällen går vi på en grym efterfest hostad av Rita Ora. Vi kommer bo på fint hotell, äta gott och ha det jäkligt kul i LONDON BABY!

 

För att vinna: 

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

Jag kommer att utse en vinnare på IMORGON, 29/8. Det är snabba puckar eftersom att vi åker nästa vecka, så glöm inte att ha koll på mailen! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Det var så jäkla svårt att välja ut en av er. Vinnaren är Rita Ora-fanet Delila! Grattis!

 

892 Comments

Claudia

Hej,

Jag skulle vilja vinna denna tävling inte för mig själv utan för en vän till mig. Hon tycker att Rita Ora både är en grym artist samt otroligt vacker, hon gillar henne skarpt med andra ord. Dessutom är min vän en av de allra finaste människorna som jag träffat och det vore ju sjukt kul att få säga till henne att hon ska få åka till London och se Rita Ora! Så nu håller jag tummarna riktigt hårt!

Kram :)

Reply
Astrid

Jag heter Astrid, är 20 år och bor i Göteborg. Jag älskar mode, musik och att upptäcka nya platser så det hade vart en dröm att vinna detta! Jag har aldrig varit i London men har alltid velat åka dit och dessutom är Rita Ora en av mina favorit artister både för att hon gör bra låtar och för att jag tycker hon är en väldigt bra inspiration. Sen hade det vart så roligt att få hänga med dig också eftersom du är en av mina största inspirationer när det kommer till mode och du verkar vara en riktigt rolig och snäll människa att umgås med. Mycket jobbigt som har hänt i mitt liv det senaste så det hade vart underbart att få komma bort, ha en fantastisk helg med er och komma tillbaka med ny glädje :)
Kram

Reply
Vega

Hade lätt anmält mig om inte min lilla hund precis hade fått valpar som jag måste ta hand om <3

Reply
Anna Stolpe

Hej Kenza, vilket erbjudande för de människor här i världen som bara önskar och önskar och ständigt hoppas på en dag då turen ska vända och det blir jag som får chansen att träffa den person som jag ser upp till och att få uppleva en resa som bara finns i den där drömmen. Det finns människor här i livet som får de dem vill och ändå inte blir nöjda, sedan finns dem som jag, som ser på och blir glad för deras skull, kvar inombords finns fortfarande bara det där hoppet! Jag har alltid sett upp till Rita Ora och hon har alltid varit en person jag följt genom åren. Hon är underbar. Detta är en chans för mig som hoppas på att den en dag ska vända och det blir jag som står och njuter av livet.

Jag hoppas verkligen att jag blir en av dem som lottas ut, men om inte så blir jag ju väldigt glad för dem som blev utlottade. Du är en grym person Kenza som ger människor sådana hära möjligheter. Det anar inte vad det kan betyda för folk som endast spenderar sina liv på att hoppas på något bättre. Tack för att du ens ger hoppet.

Många kramar Anna

Reply
hannah

Hej kenza. Har i många år läst sin blogg och vill börja med att säga att du är grym. Jag har länge velat komma iväg någonstans. Förra året började jag läsa om lagen av attraktion (du blir det du tänker och kan få allt du vill i denna värld) jag var ute en natt med min vän i skogen och promenerade. Jag sa till honom att jag vill göra något annorlunda. Jag hade i hela mitt liv levt på socialtjänsten. Jag sa till honom att jag tänker gå in i mörkret, ovissheten och säga nej till mer hjälp från soc med pengar. Inte förens jag mött den rädslan som innebär att pappa blir galen för att det finns ju inga pengar eller annan utväg för mig. Efter jag sagt det så slocknade alla lampor i skogen. (Ja. Vi vart rädda) :) jag sa efter det att jag ville åka till Egypten. 6 timmar efter ringer min mamma och berättar att hon beställt resa till just Egypten. Haha. Resan kostade 18.000. Så blev det. Jag och min syster åkte. Precis som min högsta dröm var. Men sedan dess har jag ej lyckats med samma sak igen. Detta vore ungefär en sådan grej. Att få åka till London och hänga med dig. (Jag vad den första kommentaren tror jag) :) om inte. Ha det bäst. Detta var rakt från mitt hjärta. Hoppas det når fram till ditt!! Kärlek /Hannah Thoor

Reply
Naya

Hej Kenza!
Jag är en 21årig Malmöbo som 1, älskar ADIDAS, 2, Älskar RITA ORA & 3, hade ÄLSKAT att få hänga med dig och din vän Shiva!
pluggar på Malmöhögskola, annars så umgås jag med vänner/familj. Har typ försökt skriva detta tio gånger nu för att det ska låta intressant haha. Men en orsak till varför jag tycker om RITA är för att hennes attityd är skön, hennes stil är grym och musiken är lätt braaa!
Adidas har varit ett av mitt favo märke så hennes kollektion är något jag sett fram emot länge nu.
DU, verkar/är riktigt ball, så att hänga med dig kommer vara skit kul det vet jag! så jag tror detta hade varit super kul helt enkelt! Shit, detta va svårt haha men jaaaaaaaaag vill lääääääääätttt komma! :D Ha det bra! Naya.

Reply
samantha

Att åka till London har vart ett sug jag har haft jävligt länge och sen att åka med dig skulle bara göra drömmen bättre. Jag har följt ett bra tag nu Kenza och känner att du och jag skulle komma så bra ihop och sen verkar du vara en helt underbar person + lika fjantig som mig! :D Rita Ora har jag spanat på länge, älskar att titta på bilder på henne, så vacker. Kan nog känna att du och Rita har några likheter och det skulle vara så kul att hänga med och upptäcka allt med er! Vem jag är, jag är Samantha är 24 och bor i goa Göteborg. Pluggar till undersköterska och är klar i dec. Så en liten semester till London hade inte suttit fel! Jag bor med min underbara kille och jag älskar att skoja runt och att upptäcka, även så har jag en stor kärlek till Adidas! Tröjor, skor, väskor, träningskläder.. ah, u name it! Jag är väldigt pratglad och tror verkligen inte att du skulle ha en tråkig stund med mig! Om du väljer mig så skulle du inte ångra dig + att du skulle göra mig till världens lyckligaste! Ha en underbar dag!! :)

Reply
Linnéa

Jag vill jättegärna vinna då jag tycker Rita Ora är grym, men även för att det skulle vara superkul att hänga med dig som är en förebild för mig.

Just nu pluggar jag heltid distans samtidigt som jag är hemma med min dotter på två år, så det blir lätt ganska mycket om dagarna. Annars är jag en helt vanlig 21-årig tjej som älskar att ha kul och träffa nya människor! Det skulle vara nyttigt för mig att komma iväg lite och öva på att vara ifrån min lilla prinsessa ett tag, då hon börjar förskola i vår och jag knappt kan släppa henne med blicken för en sekund just nu utan att sakna henne varenda minut.

Jag håller tummarna!

Reply
Annie

Jag vill träffa Rita Ora för att jag tycker hon är en sjukt ball brud! Jag älskar att bära adidas när jag tränar så ett stort intresse finns. Jag är 21 år och bor i Götelaborg. Jobbar som barnskötare och på fritiden gillar jag att göra lampor!! Vore en ära och underbart kul att hänga med er i London då jag har fått uppfattningen att ni verkar helt underbart konstiga. Vi ses i London då! / Annie

Reply
Lisanne

Awh, it’s sad that I live in the Netherlands and I’m only sixteen years old so I can’t participate. But have funnn!

Reply
viktoria

Heej. Ååh va kul. Låter så härligt. Mitt namn är Viktoria 24 år gammal. Har följt din blogg i flera år. Varför jag tycker du ska välja mig. För att jag är en rolig spontan tjej som älskar att ha kul och uppleva nytt. Jag jobbar väldigt mycket och kämpar för allt jag vill ha. Och Rita är riktigt grym. Skulle vara en ära för mig att träffa er båda. Jag behöver lite lycka nu i livet så jag håller tummarna att du väljer mig. Ha det bäst kraaamiiiiiis

Reply
Paulina

Hej Kenza, jag skulle så himla gärna vilja följa med dig till London. Jag älskar rita ora och älskar att sjunga! Festa e alltid kul och du är grym!! Jag tror att du och kommer ha kul ihop! Du är min förebild
Kramar paulina :)

Reply
Josephine

ÅÅH! Jag vill! Jag är en nybliven 23-årig mamma som väldigt gärna skulle vilja få en paus från vardagen! Jag och min lilla familj bor i Malmö och jag är inte en person som säger nej till en rolig kväll. Jag är alltid glad och positiv. Jag har aldrig varit i London och jag älskar Rita Oras musik. Jag tycker hon är nytänkande och det känns som hon är en mycket jordnära och underbar person.
Det vore så fantastiskt roligt att få följa med! Och jag tror verkligen att vi kan ha jätteroligt tillsammans! :)

*hoppas, hoppas, hoppas*

Reply
Selma

Jag är väldigt spontan av mig, träffar gärna nya människor och testar nya saker. Tyvärr är inte mina kompisar så spontana att de bokar en sista minuten resa. Den här resan skulle därför passa mig perfekt, en resa som jag kan börja mitt sista år i gymnasiet med och sen minnas hela livet för att jag spontan åkte, träffade Rita Ora och festade med KENZA!

Reply
Jovana Jovanovic

Jag älskar älskar London! Har dock bara varit där en gång tillsammans med min syster men jag blev verkligen kär i staden och hoppas verkligen jag får besöka den igen! Jag är inte världens största fan av Rita Ora men älskar hennes musik och henne ännu mer, jag har koll på kollektionen hon ska släppa och att få vara där och se henne och kollektionen skulle vara så sjukt grymt!

Jag är en 19 årig glad tjej som i somras tog studenten och just nu är arbetslös (Suger hästballe), jag älskar kläder, musik, och människor. Som person är jag otroligt social och jag älskar verkligen att träffa nya människor. Jag hoppas verkligen jag får chansen att följa med er till London och få uppleva det här sjuka eventet! Jag behöver komma bort, träffa nya människor och inspireras så jag kan komma på vad fan jag vill göra med livet.
Jag lovar att jag inte är en jobbig 19 åring, är faktiskt rätt så mogen för min ålder (ok lite omogen kanske jag är). Du får helt enkelt behandla mig som din lillasyster om du skulle bli allt för irriterad på mig haha vilket inte kommer hända! Lovar. Jag är väldigt lätt att prata med och kommer inte alls bli pinsamma tystnader då och då! Jag hoppas verkligen jag får följa med er och lovar att vi kommer ha sjukt kul tillsammans!

Reply
Sinem Elita Gurler

GRYM TÄVLING!

Jag är med och tävlar då jag är ett stort fan av Rita Ora. Rådiggar hennes helgalna stil och musiken hon skapar!
Och sen att åka till London med två superhärliga och modegalna tjejer (som mig!) vore superkul! Jag är en 18 årig musik och modeintresserad( nyss tagit examen i Textil & Design) tjej från Helsingborg som skulle bli otroligt glad om jag vann denna tävlingen! På min fritid så skapar jag egna lace bra’s som senare kommer att komma till försäljning! Jag har inte kunnat göra något på hela sommaren pga nyss tagit studenten= inget jobb= inga pengar så detta hade gjort min sommar… om inte mitt år! Jag är redo att skaka rumpa samt att spana in hennes samarbete med Adidas!
Min pappa bor i Stockholm och jag ska faktiskt åka dit redan nu i helgen för att hälsa på i en vecka så varför inte dra till London direkt efter! GAH, hade varit så perfekt!

Håller tummarna för att jag kan åka med er tjejer och ha en helgrym dag med er i London + Rita Ora + hennes samarbete med Adidas!
Mvh Sinem :-)

Reply
Sara

Hej! Jag skulle jättegärna hänga med! Älskar musik, speciellt live :) älskar fester och älskar storstäder! Vore sjukt kul att kombinera allt det och få hänga med dig och din kompis!

Jag är social och trevlig, kan hänga med alla olika typer av människor :) bästa jag vet är som sagt musik och att resa! Är 22 år och kommer från Stockholm.

Har en rätt “tråkig” höst framför mig med förbredelser inför högskoleprovet så skulle verkligen liva upp med o få hänga med på detta! Då kommer man ju verkligen minnas hösten 2014 :)

Reply
Gabriella

Det här är ju bara en grej jag måste få uppleva, hur sjukt vore det inte att få träffa dig + Rita Ora :O
Ett helt sjukt minne för livet. PLUUUS att få åka till London på köpet. Ja det skulle göra mitt år!
Perfekt sätt att avsluta sommaren på. Jag bara måste få vinna! WOHOO!

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Matilda heter jag. 23 år gammal och bor på ön Tjörn på västkusten! Efter att ha levt ö-liv hela sommaren så hade det suttit fint med en resa till London som är en av mina favoritstäder! Och hur kul hade inte det varit och se Rita live med er!?!? Jag hade dött! :) Hoppas vi hörs!

Reply
Linn

Fy sjutton va coolt det hade vart! London är min favoritstad trots att jag bara vart där en gång. Men drömmen är att åka dit igen men pengarna tillåter inte det. Det hade bara vart så sjukt nice att både åka dit och att få träffa er samt gå på lanseringen. Det går inte riktigt att beskriva vilken häftig känsla det hade vart.

Jag själv är en spontan och härlig tjej med glimten i ögon. Jag är positiv och tar mig an världen med ett leende. 19 år fyllda och tog studenten iår. Att bli mer seriös med mitt modellande är en dröm. Detta jade helt enkelt var super häftigt!

Reply
Elisabeth

Hei!
Har akkurat flytta helt for meg sjølv til ny by, nye folk å bu med og nytt studie. Eg har en veldig travel høst foran meg med alt for mye kjemi og matte. Dette hadde vært en super motivasjon og avbrekk fra hverdagen!
Eg er ei jente på 21år fra Norge. Eg elsker å reise, oppleve nye ting og møte nye mennesker. Dette hadde vært en veldig kul opplevelse! *fingerscrossed*

Reply
Pebbles höglind

Mitt namn är Pebbles höglind jag är en glad och sportig tjej på 19 år, jag har tävlat och tränat i friidrott på elitnivå men drabbades av en skada vilket har gjort att jag bara tränar på egen nivå för att man mår bra av det, jag är en mode älskare och jag tycker att ha snygga träningskläder gör träningen mycket roligare och mer motiverande, Adidas är ett grymt bra märke på alla olika fronter och rita ora är grymt cool och en förebild! Hoppas vi ses :) mvh Pebbles

Reply
Farris

Varför förtjänar en 26-årig businesswoman som pendlar mellan London-Stockholm varje månad att få åka med dig tänker du? Mina resor till London består bara utav jobb jobb och åter igen jobb. Jag älskar mitt jobb och sliter hårt precis som du – men om jag vinner tävligen skulle jag äntligen kunna få åka till min favorittstad och ha KUL utanför jobbet! :)

Reply
Kia

Heeey Kenzaa ! Jag är en social, laid back tjej som älskar musik, resande och nya upplevelser. Jag kastar mig i nya situationer och fösöker få ut allt som går av livet. Jag borde vinna för jag älskar Rita Ora, London och dig ! Detta är en perfekt tävling för mig att vinna ! Jag skulle DÖ av att vara med om sånhänt, jag kan inte ens drömma hur det skulle vara ! Plus att jag lovar att jag är skitkul festsällskap ;) Ha en härlig modevecka, puss !

Reply
Sandra tasic

– jag har alltid velat åka till London, men har aldrig hittat något sällskap som vill åka med mig eftersom alla antagligen jobbar eller går i skolan! KAN DET BLI BÄTTRE ATT ÅKA MED ER

Reply
Lisa Friberg

Hej hej! Jag är en tjej från Åre som älskar att träna och skulle tycka det var riktigt roligt att få åka till London och få se Ritas samarbete med adidas! Skulle behöva några roliga dagar i London! :) / Lisa

Reply
Madeleine

Den 3e September är min sista arbetsdag innan jag går ut i studentlivet och lever på CSN. Då är inte en resa något man kan unna sig och jag tror att detta kommer ge mig grym inspiration att plugga till Inköpare och nå toppbetyg!

Reply
Line Mårtensen

Jag vill vinna för att min dröm är att åka till London. Och jag är även ett stort fan av Rita Ora och dig Kenza har jag följt Way back!
Jag har haft en jobbig sommar, har känt mig ensam då min dåvarande pojkvän gjorde slut med mig på vår 5 års dag. Att få komma bort med er hade gjort mig så glad! Snälla jag behöver detta mer än någonsin!!

Line Mårtenson

Reply
Ajdina

Hej! Har läst din blogg i så många år och det hade varit det sjukaste i mitt liv att få åka iväg med dig! Älskar London också vilket hade gjort det ännu bättre. Är 19 år gammal, precis blivit klar med skolan och är redo för äventyr. Hade gärna startat med denna resan.

Reply
"pepparpeppar"

Heey!
Jag är en otrolig tjej på 21 år, bosatt i mysiga Malmö. För mig kommer september vara en väldigt hektisk och stressig månad, massa tentor och körkortet som närmar sitt slut. Har gått in i väggen p.g.a jobb denna sommaren så jag Behöver en kort getaway och att det är till London med er otroliga tjejer Och träffa inspirerande excentriska Rita Ora, alltså mer än magiskt och behövande.
Om inte, ha en underbar resa och lycka till alla vackra läsare!!!

Reply
Lovisa

Ååååh va glad jag blev när jag såg denna tävlingen!!
Jag ÄLSKAR London!!
Tycker att Rita Ora är helt fantastisk och likaså du!

Jag bodde i London år 2012 då jag arbetade som au-pair mitt i centrum. Det var helt fantastiskt. Människorna, shoppingen & utelivet. Absoluta drömstaden!!

Men kanske ska berätta först vem JAG är. Lovisa heter jag, 21 år gammal och bor i Göteborg tillsammans med mina föräldrar. Börjar nu 2a året för att bli fastighetsmäklare. Har pressat mig SÅ hårt denna sommaren med tentor jag har efter mig och har min sista tenta på lördag(30/8). 1 september börjar år 2. Att få åka iväg tillsammans med er hade varit som att få en liiiten snabbsemester bort från allt plugg och bara njuta!!

Håller alla tummar och tår jag har!

Med vänlig hälsning, Lovisa

Reply
Lisa N

Lisa heter jag, är snart 25 år gammal och kommer ursprungligen från Mora i Dalarna. Men bor numera i stockholm.
När jag inte jobbar så tränar jag en hel del då jag genomgått en resa och tappat väldigt mycket i vikt. För mig skulle detta vara en belöning för allt slit som jag gått igenom och kämpat för. Att hänga med er och se Rita Ora som är en grym artist skulle vara en dröm. Jag har heller aldrig varit i London vilket jag hade velat riktigt mycket.
Den 5sep fyller jag även 25 år, så det skulle vara en helt fantastiskt födelsedagspresent om jag får åka.

Jag hoppas hoppas hoppas på att få vinna det här, skulle betyda så mycket.
Ha det bra
/Lisa

Reply
Janita

Heei søte, snille, gode, fine, tøffe, kule Kenza!
Jeg er en 28 år (begynner å bli veeeldig gammel her, haha) gammel tjei som kommer fra Trondheim i Norge, som tenker at det hadde vært utrolig gøy å vært med dere til London! Ofte når det er snakk om slike konkurranser kommer det veldig rørende og fine historier om hvorfor nettopp de skal vinne. Jeg har ikke en slik historie. Mitt liv er bra, jeg er frisk og rask, og har masse flotte mennesker rundt meg! Et fint arbeid har jeg også, altså; ingenting å klage over!
Alikevel vil jeg så gjerne være med til London! Dere virker så kule å henge med, og noen virkelig GØYALE dager hadde vært strålende!
Håper det holder :) Klemklem!

Reply
Evelin Kachoa

Jag heter Evelin Kachoa och bli 20 år imorgon :) Jag älskar mode och fotboll. Jag är en vädligt social och pratglad tjej. Jag har 3 bröder och en pappa så jag är ensam tjej i familjen och det har gjort att jag har vuxit som person och blivit mode galen :D Jag skulle jätte gärna vilja träffa Rita Ora för att hon är en sån himla cool tjej och det skulle vara grymt att få träffa henne och åka mer till London. Jag har aldrig vart i London och åka dit första gången med er vore grymt.

Karm Evelin

Reply
Hakima

Rita Ora gave me a lot of more confidence and learned me to accept myself as I am. Because of her and her music, I’m enjoying life more and having more fun and now I am able to really be myself, the fun and crazy Hakima. I don’t have to hide myself for people who will have an opinion about me. I was always afraid of what other people will think about me, but as long as I don’t hurt other people, I can be who ever I want, when ever I want. Rita Ora really showed me that. Besides this she is one tough and gorgeous lady! Her style is great and I love her style and personality! She really knows how to have a good time and still be herself. I’m starting with my master studies in Law in London this September and meeting the inspiring Rita Ora, YOU and Shiva in London would be one hell of a start of my year! Lets rock the 4th of September! And oh, I’m 22 years old. I like to have a good time, enjoy good food and music, meet new and awesome people, absolutely love, love, love fashion (check out my Polyvore page, where I sometimes combine outfits) and my dream is to make this world a better place for everyone and inspire people to do good :) Starting with myself!

Reply
Emma

JAG BEHÖVER FÅ ÅKA MED DIG OCH SHIVA TILL LONDON! Jag älskar Rita Ora, Adidas, dig och Shiva verkar som en grym tjej hon med! :) Jag är 22 år gammal, hemma från Finland (flytande på svenska dock haha) och väldigt res-sugen! Jag har aldrig varit till London men tycker det verkar som en kul stad. Välj mig om du vill ha ett skönt resesällskap i form av en go tjej! Kram Emma

Reply
Melina

Wow vilken möjlighet! Jag är ett sjukt stort fan av Rita Ora och skulle så gärna vinna denna tävling!

Jag är Melina, en 18-årig tjej från södra Finland (hoppas det inte stör mina chanser i tävlingen) som går sista året i gymnasiet. Skall troligtvis börja plugga finska eller ekonomi efter att jag skrivit studenten. Är sport och musikintresserad.

Alltså genom att vinna tävlingen skulle jag ju få få hela sommarens flugor i en smäll; uppleva London, träffa Rita Ora(!!!), vara med om en lansering som är sportorienterad, vara med om musikuppträdande OCH få hänga med The Kenza! Jag menar huuur galet?!?

Ha det bra! :)

Reply
emma kristoffersson

hej! jag heter emma kristoffersson och är 18 år. jag bor några mil utanför borlänge i dalarna och pluggar sista året på gymnasiet. london är en utav mina absoluta favorit städer och att få åka dit och se en av mina favorit artister skulle vara helt fantastiskt! i stora drag älskar jag allt som har med london att göra, människorna, shoppingen och bara känslan som staden andas! har ingen bra snyft historia till varför jag ska få följa med egentligen förutom att det skulle vara en jäkligt rolig och häftig upplevelse! skulle verkligen bli ett minne för livet om jag vann och fick följa med och hållar tummarna för det! kraaaaaaaaaaaaaam

Reply
Helena

Hej! Helena heter jag och är 22 år. Jag har pluggat tre år på högskola och är nu examinerad (!) men ska bara hitta jobb också. Det tär verkligen på en att vara arbetslös och det vore så skönt att åka bort för bara en liten stund och komma tillbaka med nya krafter sen. Sedan skulle det såklart vara jättekul att träffa dig och Rita Ora!! Har ju dessutom varit i London varje år sen 2011 så kan ju inte bryta en sån fin tradition!!! :)

Reply
Emelin Aslani

Jag vill jättegärna följa med då jag älskar henne som artist, mår bra av hennes musik när jag mår dåligt, gått igenom en jobbig period i ca ett år men får en skön känsla när jag lyssnar på hennes musik, musiken är min flykt från verkligheten och träffar gärna en av artisterna som hjälpt mig i flykten. Älskar även London, det är förmodligen dit jag kommer flytta efter jag tar studenten iår, vill gärna vara i staden så ofta som möjligt och se mig i omkring i min kanske framtida stad. Velat åka dit men har inte pengarna själv och vill inte be mamma och pappa då de redan försöjt mig, vill inte bara vara beroende av dem, vill stå på egna ben då de verkar ha fallit från sina. Vill visa mig stark inför dem, inte be dem om saker, det är min tur nu som vuxen 18åring. Har slitit i skolan och slitit med att hjälpa mina föräldrar så gott jag kan med deras nuvarandes problematiska situation, en resa bort vore behövligt då jag rivit ner väggarna (inte bokstavligt talar självklart..) hemma och får ångest av att vara där numera.
Det vore även en ära att få resa i sällskap med dig och Shiva. Jag ser upp till dig väldigt mycket och skulle även vara jättetrevligt att träffa Shiva då jag själv är från Iran. Det hela vore en jätterolig upplevelse! Kram

Reply
Moa

Hej! Åh shit, den här tävlingen var ju grym. Skulle vara så häftigt att få följa med! Jag tycker för det första att rita ora är grym! Även adidas så det kan ju inte bli mycket bättre!
Jag vill så jätte gärna vinna för att få komma iväg och göra något så häftigt.
Mitt liv har varit väldigt tufft i ett par år med mycket motgång men det har precis börjat ordna till sig så det skulle verkligen vara pricken över iet att få följa med!
Jag har alltid varit väldigt mode intresserad och älskar att läsa bloggar o inspireras! Att få göra något så coolt som att gå på modevisning är typ min dröm faktiskt.. Förut när jag hade ett par jobbiga år så gjorde jag nästan inget beroende på massa saker.. Jag var aldrig ute och jag brydde mig inte om något men nu har jag äntligen fått livsglädjen tillbaka och jag är gladare än någonsin det börjar ljusna och jag har nästan blivit frisk från min anorexia!
Åh vad jag skulle vilja de här massor!
Att få träffa dig är även de hur stort som helst då du alltid varit min mode ikon! Har alltid älskat och följt din blogg!
Är just nu i livet nöjd med mig själv och tycker jag är fin som jag är så skulle va så kul att få komma ur i världen och känna mig stolt!
Nu är jag en glad och sprallig tjej! Som gillar kläder i stora mängder :D hehe
Fyller även 19 den 6 sept så skulle vara den perfekta presenten!
// Moa

Reply
Isabelle Carlsson

Vilken jädra tävling!!! Att följa med två galna och härliga brudar för att uppleva Rita Ora LIVE vore bara så himla ballt. Hon har en röst som får en att bara vilja shakea loss totalt! :)

Jag heter Isabelle och är 18 (snart 19 år). En galen och spontan tjej som älskar alla möjliga typer av äventyr, fota och skratta. Älskar att skaka på höfterna till bra musik och bjuda på mig själv.

Jag hoppas att jag är den som 4:e september möter upp er på flygplatsen för ett RIKTIGT äventyr!! :) WEHO

Reply
Sofia

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är strax 19 år gammal, för att vara exakt så fyller jag 19 den 4 sep ! :D Jag pluggar sista året på gymnasiet på en samhällsinriktad linje, mina intressen är bland annat musik och jag har en stor passion för mode ! Vilket är därför jag just följer din blogg ! Jag har alltid velat åka till London och uppleva det classyiga londonlivet sen jag var i England på skolresa, men tyvärr fick vi aldrig åka till London utan istället åkte vi till en helt annan liten regnig stad så långt ifrån London det bara gick… Det skulle verkligen uppfylla en av mina drömmar och mer om jag fick vinna denna fantastiska resa och åka på min födelsedag med ingen mindre än dig och får träffa den underbara Rita Ora live ! Men ska jag vara ärlig så är jag mer förväntansfull över att få träffa dig Kenza ! <3

Reply
Veronica B Engelstad.

Tjena, mitt namn är Veronica, 21 och jag kommer från Värmlands fina skogar.
Det här måste nog vara bästa tävlingen tror jag. Rita Ora och Adidas på en gång? Plus London på det också!! Vet inte varför just jag ska vinna.. alla bör få uppleva detta. Men skulle betyda fruktansvärt mycket för mig. Resor och musik är mina största intressen så detta passar mig helt perfekt!
Hoppas det blir awesome för vem som nu får åka med. Och tack för en underbar blogg Kenza♡

Reply
Naila

Hej:D mitt namn är Naila, och jag vill jätte gärna vara med till London!!! som en stor musikentusiast är jag besatt av att höra artister live men har tyvärr inte haft så stora möjligheter att göra det. Musik har alltid varit mitt hjälpmedel med att ta mig igenom svårigheter vilket gör att jag alltid har musik att höra på vart jag än går :P Annars så är jag väl en ganska avslappnat och rolig person med folk jag känner men kan ibland vara lite för blyg när jag möter nya människor, men ingen är ju perfekt:) Jag älskar att följa alla möjliga tv serier och är väl ganska nördig av mig. Jag hoppas att jag kanske har övertalat dig med dessa meningar om att få vara med till London:)

Kram
Naila

Reply
Evelina Sjölin

OH MY GOOOOOODD! Asså det skulle vara såå sjukt om jag vann, få träffa dig ( vilket jag velat i 10000 år nu) din kompis och sen rita ora. Jag tycker Rita Ora har sånn grymt kool stil, både klädmässigt och inom musiken. Jag har inte så mycket att säga, jag har alltid haft svårt med sånt där “jag ska vinna för att” hah ba jag är bäst ok haha nej men jag läser din blogg varje dag. Jag tycker du är så grym, en jättebra förebild för alla typen av tjejer, dom som fått gå igenom en massa. dom som vill bli modeller. dom som vill bli bloggare osv.

Reply
Emma

Åh vilken rolig upplevelse! Jag skulle vilja bli med till London då det är en stad jag alltid har velat åka till men tyvärr aldrig kunnat åka dit pågrund av ekonomin. Alla säger att jag borde byta jobb för att tjäna mer och få resa som är en dröm men jag älskar mitt jobb alldeles för mycket för att bara sluta sådär, gillar alla människor jag träffar dagligen för mycket. Jag har heller aldrig varit på något riktigt uppträdande även att jag är 23år. Så då skulle de bli två stora drömmar som går i uppfyllelse för mig och Rita Ora är GRYM!! Skulle jag vinna detta så skulle jag nog smälla av, nypa mig i armen och gråta lite :)

Reply
Caroline

Hur grym tävling??? Den här chansen tänker jag inte missa ;D

Det hade varit galet kul att uppleva detta med er! Jag är en sprallig Norrlänska på 28 jordsnurr som gärna drar iväg på roliga upptåg :) Är flummig, skrattar mycket och hade verkligen uppskattat en break i vardagen med en vistelse till London.

Att se Rita Ora uppträda, fram å skaka loss framför scenen, shoppa snygga kläder från Adidas, äta en gomiddag med gott snack och partaj hela kvällen.. Ja drömma kan man ju :)

Tro mig, det skulle vara min belöning efter en hektisk period att bara fly landet och uppleva det tillsammans med er :)

Reply
fatima

Jag är en tjej som snart fyller 20 år jag ska precis påbörja min 3åriga kandidatutbildning inom sociologi uppe i Luleå. Jag vill jättegärna åka med eftersom att jag tycker Rita är en väldigt cool kvinna, jag älskar London och jag tycker om din blogg väldigt mycket. Att hänga med er hade varlt hur roligt som helst och en trevligt minne att komma ihåg! Jag älskar att ha kul och uppleva nya saker. Att träffa nya människor är inte heller något problem!

Reply
Kaja Høglund

Herregud, så kult! Jeg er en jente fra Norge, som veldig veldig gjerne vil være med! Jeg elsker Rita Ora – ikke bare på grunn av musikken, men også på grunn av hennes attityde. Jeg er også super fan av adidas nyeste kolleksjoner, de er så sporty! Noe jeg også er :) å oppleve London sammen med dere hadde vært utrolig kult! Du virker så herlig!

Reply
Elin

Den 5.9 är min födelsedag och jag kan inte tänka mig något bättre sätt att fira det än att åka till London, hänga med er och få se asballa Rita Ora!! Älskar hennes stil och musik och är supertaggad för hennes Adidas-kollektion. Åååh jag har aldrig varit så excited för en tävling!!

Reply
Angelica Hansen

Hej Kenza!!
När jag såg det här inlägget blev jag så glad och så taggad, helt sjukt vilken rolig tävling! Och jag vill sååååå gärna vinna!! Jag läser din blogg varje dag och uppskattar dig så mycket! Du är en förebild verkligen!

Varför just jag ska vinna är för att jag är en riktig rolig och skön tjej! Jag har aldrig varit i London och att få åka dit med dig och se Rita Ora hade varit helt fantastiskt!! Dessutom så tycker jag Rita Ora är grym, så det är ju sjukt coolt att det just är hon tävlingen handlar om! Och jag kan lova dig att du inte ångrar dig om du väljer mig!

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv!
Jag heter Angelica och är 18 år gammal. Jag går sista året på gymnasiet, så nu taggar jag bara studenten!! Jag är en tjej som älskar att resa, festa och ha kul, så den här resan hade varit helt otrolig, och att åka med dig hade ju varit grädden på moset.
Alltså Kenza jag vet inte vad jag ska säga, jag vill bara så gärna åka med dig!!
Ha det fantastiskt så länge!!!
PUSS

Reply
Tessie Kvarnestedt

Rita Ora! Vilken kvinna säger jag bara. Jag har varit ett stort fan av hennes stil sedan långt innan hon blev känd i Sverige, Adidas kunde inte haft ett bättre samarbete! Under en period bodde jag i Brighton och har varit många vändor i London, det hade varit helt underbart att få åka med på detta!! Kolla gärna in min insta: t_yeeyoo , jag är en go Göteborgare på 22 år, älskar sneakers och pondus brudar!

Kan inte säga annat än att detta är min dröm-kombo; Rita, Adidas, London!! Att dessutom få träffa dig hade varit underbart kul:) Ja, det hade varit helt jävla fucking amazing att vinna detta!!!

Love, Tessie

Reply
Alice holmberg

Hej Kenza, jag är en 18 tjej som är bosatt i härliga Göteborg. Jag är en jävligt skön tjej som älskar att göra det bästa av allt. Jäkligt spontan och social och skulle säga att jag är otroligt lätt att umgås med.
Varför jag vill vinna detta är för att Rita Ora är världens ballaste, så grym på sin grej och jag diggar henne hårt. Att få gångna med dig och Shiva ser jag bara som ett megastort + för ni båda verkar som riktigt goa tjejer.

Reply
Tara

Jaaaaa såå kul!! Jag vill så gärna åka till London för att jag aldrig någonsin varit där och alltid drömt om att komma dit! Sen så älskar jag Adidas – båda skor och kläder. Detta ville vara den absoluta drömmen!! Jag är en 18 årig tjej som just nu går runt och gör ingenting, super svårt att hitta jobb fast jag sökt över allt, i flera månader nu.. Så detta villa definitivt ge lite lyster och glädje i vardagen! Sen ville det vara hur spännande och fantastisk som helst att träffa Rita Ora! Hoppaaaaaaaaas :-)

Reply
Angie

Åh vilken grej! Jag vill med till London för att det är min favoritstad och jag tar min examen på måndag efter 5 års hårda studier, så jag tycker att jag förtjänar att komma bort och bara ha det allmänt GRYMT med er och fröken Ora. Jag är 27, bor i Köpenhamn och är glad och rolig att umgås med (tycker jag själv ;) ) och så lovar jag att ta med dig och Shiva på världens grymmaste cocktailbar när vi är där ;) Jag har önskat mig en London-resa i examenspresent men jag har ingen som kan följa med så det här vore verkligen PERFEKT!

Reply
Josefin

Hej! Mitt namn är Josefin och jag är 19 år. Jag kommer från en otroligt liten by i norra Värmland. Ja, varför bör jag få chansen att åka till London? Vi kan börja så här: mitt liv är rätt trist just nu, och jag skulle kunna göra vad som helst för att få det lite upplivat! Jag tog studenten i juni och har alldeles nyligen slutat mitt sommarjobb. Så det händer inte särskilt mycket i mitt liv just nu. Och mina vänner kan jag inte umgås med, för de har flyttat för att plugga. Eller så har de turen att ha ett jobb. Men jag, jag sitter hemma om dagarna och gör ingenting (nåväl, jag ska ge mig ut på äventyr om några månader, men inte för tillfället).

Jag är även en stor musikfantast – och Rita är ju grym! Jag sjunger en hel del själv, och det vore mycket inspirerande att få se en cool tjej som Rita Ora uppträda. Sedan tror jag ju heller inte att London är helt fel! Det är en stad jag verkligen velat besöka många gånger i mitt liv, men inte kunnat.

Så snälla, liva upp min vardag lite! Jag är fylld med glädje och äventyrslust, så detta skulle passa perfekt. Och jag tror att det vore skitkul att hänga med dig och Shiva, ni verkar så härliga! Samt att festa i London… HERREGUD VAD SKOJ! Vi har en enda “klubb” (den kan inte ens kallas för klubb) där jag bor, och den fyller inte ens upp lokalen de få gånger den har öppet. Så snälla, snälla, låt mig få följa med. Jag behöver få göra något spontant och nytt nu när hösten är kommen och vännerna har annat för sig! :)

Reply
Michelle

Jag tycker att jag borde få äran att åka med er då jag följt dig sedan 2007, handlat ett flertal gånger på din hemsida, åkt på semestrar dit du rekommenderat och för att jag aldrig varit i London och behöver en natt ensam med tjejkompisar…fick en son i Maj som tyvärr fick kollick och det har varit 3 VÄLDIGT intensiva månader utan sömn och verkligen ingen shopping eller roligheter. Det hade varit en ära helt enkelt!

Reply
modde

Hej kenza det är modde här :) skulle va GRYMT KUL att få åka till london och träffa rita ora. Jag fyllde 18 i april, Att få åka och till london och hänga med dig och kolla på hennes konsert och få gå på hennes efter fest skulle va så himla feett.. jag hoppas jag får denna chans att följa med er på detta galna äventyr. mvh modde :) jag går ialf på gymnasiet och gillar att umgås med kompisar samt lyssna på musik. musik är min största passion så det skulle vara underbart att få uppleva den här upplevelsen. håller tummarna mvh modde :)

Reply
Zero Zavec

Är en modeinriktad person baserad i Göteborg. Går min egen väg och flyttar till Japan i Oktober. Är en mångsysslare av fotograf, basist/gitarrist, designer och min egen modell samt bloggare. Det hade varit en oerhört rolig resa att få hänga med er till London och inte nog att få se Rita Ora’s kollektion och träffa Rita Ora och något man faktiskt skulle ha med sig länge. – Och på tal om inspiration.

Reply
Jessica Svensson

God eftermiddag Kenza. :)
Det hade varit en ära att få vinna och åka till London med dig. Jag är en ung tjej på 24 år som annars lever ett väldigt normalt liv, jag vaknar varje morgon kl 05.00, lämnar min dotter på dagis, jobbar 8 timmar, hämtar min dotter och när man kommer hem ska maten lagas, hon ska underhållas och till slut ska hon läggas och efter en sådan dag är man själv helt utpumpad.
Jag älskar mitt liv och min dotter över allt annat här på jorden men dessa dagar bara går om och om hela tiden, känns som att min dag bara går på repeat hela tiden och inget nytt händer. Jag skulle bara för en dag, en helg vilja testa något nytt och glömma att jag är jag bara för en liten stund och bara ha kul och unna mig själv något någon gång. Sen samtidigt känna glädje med att få komma hem och få träffa min älskade flicka igen och hoppas på att hon saknat mig lika mycket som jag saknat henne. :)

Kramar Jessica

Reply
Emma

Hej. Jag heter Emma och är 22 år. Jag har varit sjukskriven en längre period för att jag, ärligt talat, mått såpass psykiskt dåligt. Jag har velat ligga under täcket och gråta hela dagarna.
Det var mycket som hände samtidigt när jag kände att jag inte klarade mer, när jag gick in i väggen. Det var dödsfall hit och dit, bråk inom hela min familj, jag var inne på sjukhus och alla mina vänner försvann. De brydde sig inte ett piss, och det fick mig ju inte på bättre humör, att veta att de inte var “riktiga” vänner.

Det har gått ett tag sedan det var som värst nu, och detta är faktiskt första gången jag känt att “detta VILL jag faktiskt göra!”. Jag har inte känt mig sugen på att göra något på så länge, men det här låter hur kul som helst. Jag hoppas så att vi hörs av. Det skulle vara underbart.

Varma kramar Emma.

Reply
Jennifer

Hej, såklart jag vill åka till London men jag vet någon som både vill OCH förtjänar det mer än jag! Min brownie är alban och såklart väldigt insatt i Rita och de vore så skönt att slippa se bild efter bild på denna vackra kvinna (hon är näst in till besatt hehe) . Ska försöka övertyga dig utan att låta creepy MEN förutom Rita handlar resan också om dig och du är en stor inspirationskälla för Tina och din ständigt vapendragare och står alltid på din sida. Tina är en urskön människa, nära till skratt och överdrivet torr humor så jag är säker på att ni kommer tacka mig för att låna ut den här underbara människan. Tjejen börjar högskola nu i höst och tre års allvar väntar så vill ge henne en grymt upplevelse innan vuxenlivet drar igång på allvar. (Samt ge kompispoäng till mig själv) haha, Tina förtjänar de här och jag lovar er att ni kommer få grymt roligt tillsammans! Hon är guld! 21 år gammal, varmt hjärta och dansar som en Gud. Ni kommer slå klackarna i taket tillsammans och jag kommer va så avundsjuk, men de är hon värd. Världens bästa Valentina borde vinna det här!

Reply
Molly Gustafsson

Jag är en 21årig tjej som bor i en by i Småland. Jag älskar att dansa och umgås med mina vänner. Min vardag för tillfället är dock ganska grå då det inte finns särskilt mycket att göra här nu när sommaren är över och vänner har flyttat till andra städer.
I april flyttade jag hem från London där jag bodde i ett och ett halvt år. Det skulle vara grymt att få åka tillbaks dit fast som turist med dig och att få träffa en fruktansvärt grym artist samtidigt! En färgbomb i min vardag helt enkelt!

Reply
Natthaphorn Hansen

Hei Kenza
Jeg er en av flere millioner av lesere dine som har veldig lyst å reise med deg. Jeg er en 21 år gammel jente fra Norge og studerer nå bachelor økonomi på BI. Jeg har følgt deg siden ifjor og elsker bloggen din og hvordan du presentere dine hverdager.

Motivasjon til at jeg vil være med på denne turen er at jeg vil bli kjent med deg og å få opplevd min første uforglemmelig turen til London sammen med deg. Jeg synes at du er veldig tøff å ha klart så mye i ditt liv og å ha oppnådd så bra med din karriere. Jeg har nesten samme historie men ikke like tøff som du hadde. Du er min motivasjon til å starte en kleskjede engang i framtid. Dette handle ikke så mye om å reise til London men jeg benytte denne sjansen for å si hvor flink du har vært og er. Jeg håper å få treffe deg en dag hvis ikke jeg vinner denne konkurransen.

Dere må ha en god tur og kos dere :D
Mvh. Natthaphorn Hansen

Reply
Emelie

Åh herregud det skulle vara helt magiskt att få åka iväg med ett par goa festliga tjejer. Jag heter Emelie, är 27 år och bor i södertälje. Jag är egenföretagare och har en lampaffär som ligger i eskilstuna.
Jag har slitit hårt med att uppnå resultat och bli ett stabilt härligt gäng på jobbet i snart 10 år. För 2,5 år sedan blev jag mamma för första gången och efter det förändrades mitt liv. Något annat än mitt jobb blev hela min värld.
Idag har jag två döttrar och lever med min kille så som jag alltid drömt om, men det är otroligt tufft att slitas mellan familjelivet och jobbet. Ansvaret tynger ner men gör mig stark. Att vara mammaledig är otroligt lärorikt för mig. Måste lära mig att allt går, måste bara planera lite extra.
Ja, så nu till varför jag ska hänga med er; jag har inte haft tid att göra något som jag vill! Festa, träffa folk (utan kids), resa! Jag vill så gärna, året har varit tufft med en liten bebis som blev sjuk 1 vecka efter förlossningen med RS-virus och blev inlagda och så för 2 månader sedan gick vår familjemedlem Wilma bort. En Jack Russell som jag köpte när jag var 13 år gammal. Känner mig fortfarande ensam och saknar henne så!
Kan ju med handen på hjärtat säga att jag inte hänger med så mycket i svängarna längre, och behöver komma ut! Fan ta med mig ut och visa vad ni går för!
Kram på er! / Emelie

Reply
Irma

Hej ni balla!
Jag vill jättegärna följa med er till London och njuta av härlig musik, snygga Adidas och gott häng med er!!! Bara just därför!!!
Jag är 21år gammal från Malmö men bor numera i Jönköping. Jag kan garantera er roligt umgänge med mycket skratt! Jag brukar vara rolig iaf.. För det mesta..
Hoppas vi kan ha kul tillsammans!

Reply
Amanda Berggren

Jag heter Amanda, är 18 år gammal. Kommer från en liten ort som heter Vingåker! Men går på ett gymnasium i Örebro.
Musik är bland det bästa som finns och det går inte en dag utan att jag inte lyssnar på musik! :-)

Jag är väldigt spontan och lojal, älskar att träffa nya människor!

Om jag skulle få chansen att: 1, först träffa dig och sen 2, träffa Rita Ora och se henne uppträda. Det finns ju inte ord för hur galet och kul det skulle vara! Plus hennes kollektion för Adidas skulle vara så himla nice att se också eftersom jag är intresserad av mode :-)

Reply
Julia

Fan så coolt! Jag hänger gärna med, arbetslös (eller ja, “mellan två jobb” som man brukar säga hänne i Bollnäs) som man är så låter det som en himla trevlig sysselsättning, nog för att det är kul att söka jobb, gå på intervjuer osv också, men jag föredrar nog detta ändå. Jag tycker Rita Ora är så sjukt ball, sjunger grymt och har NU tydligen gjort skitsnygga addidaskläder?! Finns inget dumt att skriva om den jäntan. London vill jag också se (ok, mest av allt vill jag ta ett kort med “Big Benny” eftersom det har blivit en sån intern och rolig grej här i lilla hålan) men det vore så himla gött att ha fått satt sin fot i den staden. Åh, nu hoppas jag bara på att få vinna och få ha andats samma luft som Rita Ora och Big Benny. Tack för mig, Julia.

Reply
Linda

Ååååh vad detta låter kul :D
Min motivering skulle vara att jag skulle verkligen vilja ha en rolig weekend out för att jag har precis flyttat tillbaka från Usa till Sverige och har fått stressa massvis över universitet och sådant samt stressen att flytta ifrån familjen och inte känna så många pågrund av att jag inte ha kommit in i någon skola än, och så måste man sitta hemma hela dagen i väntan på ett svar. Not so fun! Att få släppa all denna stressen lite hade varit absolut magisk och inte mindre med roliga människor som du och din bästis!! :)

Reply
Kajsa

Ååååh! Framförallt hade det varit jäkligt roligt att få träffa och hänga med dig då jag läst din blogg sedan start och har en liknande uppväxt som dig. Men en stor anledning till att jag vill åka är att jag aldrig har varit utomlands förut och har alltid velat göra det men har inte haft råd till det tyvärr. Man blir så otroligt rik på erfarenheter och detta är vad jag skulle kalla en riktigt jäkla bra erfarenhet att ha i bagaget! Att träffa människor man inte känner och dessutom åka till London med dom. Galet!

Jag är iallafall en tjej på 21 år som jobbar som timanställd inom vården och försöker klara mig så gott det går. Som person kan jag först uppfattas som blyg men efter ett par timmar är jag mitt vanliga galna jag som gärna säger ja till det mesta!

Reply
Merima

Hej!

Mitt namn är Merima, är 21 år och är student vid Linnéuniversitetet i Växjö där jag pluggar statsvetenskap. Jag älskar att resa och möta nya människor och uppleva olika kulturer, vilket jag senare skulle älska att införa i mitt jobb och hjälpa andra som inte har det lika bra ställt i livet.

Sen jag var 10, har jag mestadels lyssnat på Hip Hop och R&B, vilket har utvecklats till annan musik genom åren. Ändå så kommer jag alltid tillbaka till dessa två musikstilar, där Rita Ora sedan lååångt tillbaka har varit en av mina största favoriter! Anledningen till att jag gillar att lyssna på hennes musik är just att den är så upplyftande och glad, vilket kan göra otroligt mycket när man haft en jobbig dag eller bara känner sig nere. På det sättet har musik alltid funnits där för mig och hjälpt mig vid svåra stunder och när man har känt att man inte orkar alls.

London är även mitt absoluta favoritställe som jag besökt, eftersom jag är ganska blyg av mig och kanske inte alltid vågar ta så stor plats, vilket känns mycket mer möjligt i London eftersom det finns större utrymme och möjlighet att vara sig själv även om man klär sig annorlunda eller bara har egna tankar och åsikter. Det är därför jag hade min praktik just i London under vårterminen iår, vilket hjälpte mig enormt när det gäller att våga ta för sig och prata med andra. Detta visade mig att det finns en plats för alla och det är ok att vara sig själv och inte behöva skämmas för det. Så därför kommer London alltid ligga mig varmt om hjärtat och alltid vara en sån plats där jag alltid återvänder.

Det är nog de största anledningarna till varför jag jättegärna hade velat få denna chans och få se en av mina största musikaliska inspirationer och även få åka tillbaka till en plats som betyder så mycket för mig. Självklart hade det även varit ett enormt plus att få träffa dej och få prata med dig om just detta som jag alltid haft så svårt med; självförtroende och hur du har handskats med detta, eftersom jag följt din blogg i flera år nu och älskar hur du alltid varit dig själv och samtidigt lyckats ge tillbaka en sån stor inspiration till oss läsare.

Nu blev det kanske lite väl mycket, haha, men det blir just så när detta ligger mig varmt om hjärtat och därför hade det varit helt otroligt om jag fick denna chans att få följa med. Hur det än blir, så önskar jag dig all lycka i framtiden med bloggen och övriga projekt.

Med vänliga hälsningar, Merima Hajic

Reply
Linnéa

Aaah, jag hade typ dött av glädje om jag fick åka, då Rita Ora verkar vara en så jäkla cool tjej – riktig girlpower och sånt älskar jag (och hennes musik är löjligt bra)! Jag är en social, glad och störd (på ett bra sätt) tjej med självdistans :-) Jag är 21 år gammal, kommer från noooorrland och jag har ALDRIG åkt iväg på något själv, vilket jag alltid drömt om att våga göra. Jag bjuder gärna på mig själv och älskar att träffa nya människor och få nya minnen! :D

Jag håååålller tuuummarna! /Batman

Reply
Johanna Westerblad

Hej Kenza!

Jag heter Johanna och har precis fyllt 18 år. Jag bor i Skåne, precis utanför Malmö och älskar att shoppa och Rita Ora, såklart!
Jag har aldrig varit i London och skulle väldigt gärna vilja åka dit. Jag är intresserad av shopping och mode men klär mig gärna i vad jag tycker är skönt och fint. Jag skulle vilja träffa dig därför att du är en väldigt stor förebild för mig. Du inspirerar och ger en självförtroende. Jag har följt din blogg i väldigt många år och det hade varit trevligt att träffa dig för du verkar snäll och intelligent. Men, den stora anledningen till att jag hade velat åka är för att jag gillar Rita väldigt mycket och ser också upp till henne och hennes musik. Det är dessutom extra häftigt att se henne på hemmaplan där hon just nu bor. :)

Reply
Sara

Drömmen är att få åka till London och varför då inte passa på att Slå två flugor i en smäll Rita Ora är en stor idol för och adidas är ett väldigt stort favorit märke när det kommer till sprit kläder.

Vem är jag: jag är en tjej på 24 år som älskar att resa och drömmen är att komma till London. Skulle åkt dit i slutet av september men efter att min sambo gick “bakom ryggen” på mig så är jag numera singel och resan blev tyvärr inställd. Träning och modet är ett stort intresse för min. Hade varit helt fantastiskt att vinna denna tävling och spendera en dag i London men min främsta mode ikon som fick mig att hitta mig själv. Har läst din blogg sedan 2008 och är fortfarande en trogen läsare och en stor idol!

Stora kramar
Sara

Reply
Delila Adna Kadric

Hej Kenza!
Jag heter Delila och är en 20-årig tjej som bokstavligt talat känner sig som om hon är 12 igen efter att ha hört talas om den här tävlingen. Först och främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg, och att jag har suttit och läst den högt för mamma nästan varje dag i flera år, inte för
att låta creepy men det har blivit lite av en rutin haha..
Jag hittade Rita på myspace för ett par år sen, när hon precis blivit signad av Jay-z, och då hon fortfarande inte var generellt känd i industrin. Hon hade inte gett ut någon musik än, men jag älskade hennes röst och kunde relatera till hennes historia. Efter att fler av hennes intervjuer kom ut så blev jag en full on fan girl, med dedikerade twitter konton och hela köret. Hur mycket det än var hennes musik vid den tidpunkten, så var det fortfarande hennes historia som jag kände att jag kunde relatera så oerhört mycket med. Nu när jag skriver har jag ingen bra motivation, jag till en början vill inte tro att jag skrivit en perfekt text och sen bli besviken, men sen är det också så att jag hellre vill vara ärlig, och säga att jag inte kan komma på varför jag är så oerhört mycket bättre än någon annan och förtjänar den här chansen mer, för jag är förmodlingen inte det. Jag vill bara säga att jag ser upp till dig som en ung tjej för att du har lyckats på så många sätt utöver det karriärsmässiga. Men också att den här chansen hade betytt mer för mig än vad jag troligtvis kan beskriva för dig. Tänk dig en nervös 16-årig Kenza som får chansen att skriva en motivering till varför hon ska få en chans att se Tokio Hotel för första gången. Ens händer svettas sönder och motiveringen kunde inte ha blivit sämre haha..
Om du läst såhär långt så vill jag bara säga tack för att du åtminstonde läste:) och krya på till Mani / Delila

Reply
Mikaela

hej! mitt namn är Mikaela och jag är 21 år gammal och är bosatt i Stockholm tillsammans med min sambo och vovve. jag vill vinna för att jag har alltid velat träffa Rita Ora. Hon är riktigt cool och jag diggar henne som fasen. hade vart en dröm som gick i uppfyllelse. skulle aldrig kunna tacka dig tillräckligt nog om jag vann. och att åka dit och uppleva det ihop med dig/er?! HUR COOLT? är i extas. kan knappt vänta tills imorgon! haha. tack för en sjukt bra och rolig tävling kenza! KRAM.

Reply
Ingse-Lita Bjørkli

20 år, fra Norge ! Dette kunne vært den perfekte pick-me-up etter sykdom :) blid og positiv jente :) Vanskelig å begrunne hvorfor nettopp jeg skal vinne, men jeg har aldri vært med på eksklusive eventer av noe slag. 0 winners luck – men prøver like vel ! :) fingers crossed !!!

Reply
Stefanie Antonilli

Vad roligt med en tävling!

Jag har inte lyssnat överdrivet mycket på Rita Ora, men jag har alltid gillat hennes utstrålning och varit nyfiken på hennes stil. Jag tycker att hon är asball! Själv är jag en snart 20-årig tjej som efter några tuffa tonår fortfarande hänger kvar på gymnasiet , men tar studenten nu i december. Min flickvän kommer från, och bor numer, i Ecuador och jag var och hälsade på henne i somras. Nu försöker jag att jobba extra och jag sparar alla pengar jag får in för att kunna åka tillbaka till henne i januari. Därför skulle det bli extra roligt om jag fick åka med er till London, eftersom att jag inte har möjlighet att lägga pengar på en resa själv då jag prioriterar resan till min flickvän.

Dessutom är London en stad som jag alltid velat resa till. Jag har släkt i England som jag har hälsat på, men London har jag aldrig besökt! Det skulle vara sjukt coolt att vinna den här resan, och upplevelsen, samt att få träffa häftiga Rita Ora.

Reply
Ines

Hej Kenza!
Mitt namn är Ines, bor i Göteborg och är 19 år. Varför jag skulle vilja hänga med er är att jag är väldigt intresserad av kläder (jobbar i klädbutik) samt gillar jag rita oras låtar. Jag är från Balkan, hon är från Balkan – blir så stolt att någon där nere ifrån blir framgångsrik för det är inte lätt i Balkan. Samt, jag har 2 jobb och inte fått någon semester alls denna sommaren. Att släppa loss med er, kolla på mitt intresse (visningen) samt lyssna på en grym artist som inspirerar mig skulle sitta perfekt nu för att klara av resterande av året.

Reply
Madeleine

Hej! Det skulle vara helt underbart att vinna!! Har aldrig varit till London och att få se det med er och dessutom få träffa Rita Ora?!?! Låter verkligen för bra för att vara sant!
Jag är 18 år och bor i Finland, men det blir inget problem att ta mig till Sverige/London. Blev student i maj och har tagit ett mellan år nu i höst . Är för tillfället arbetssökande och dettta skulle sitta perfekt. En liten resa för att få se lite nya saker änn det gamla vanliga. =)

Reply
Bahhar

Hej,
Jag har suttit fast i hemma i Lund hela sommaren och hade tyckt de var fruktansvärt roligt att åka till London mer er och träffa Rita Ora. Trippen till London hade vatt ett skönt avbrott från vardagsstressen här i Lund. Jag har som sagt inte kommit från södra Sverige på hela sommaren och hade väldigt gärna haft en helg och bara kunnat flippa loss för att sedan komma tillbaka till studentlivet i Lund igen.

Jag, Bahhar är 23 år och alltså student i Lund men jobbar extra på en klädbutik i Malmö. För övrigt är jag fett skön och med med världens ballaste humor. Du kan fråga vem som helst ;).

Over & out,
Bahhar

Reply
Angelica Andersson

Hej,
Jag vill hänga med till London och träffa Rita Ora, för att hon är en av de coolaste brudarna på jorden och ett samarbete med Adidas, vill man ju inte missa. Ett sådan avbrott i vardagen är precis vad jag skulle behöva just nu, komma bort ett dygn, träffa Rita och självklart dig och Shiva och ha svinkul.
Jag är en snart 22årig tjej, som är glad och framåt, kämpar för det jag vill här i livet. Jobbar i reception och har tidigare jobbat som danslärare också. Dansa är livet för mig! Haft en ganska jobbig sommar, men man klarar allt, bara man vill! Det är mitt motto; att allt går bara man vill.
Jag vill verkligen åka med, hade varit så galet kul och skönt att få hänga med!!

Reply
Anna

Hej!
Jag heter Anna och är en 18- årig tjej från Norrköping som läser NV/NV i trean på gymnasiet (skulle inte skrivit min ålder haha, hoppas inte att ni ser mig som ett blöjbarn heh ;)). Jaa vad ska jag säga, jag älskar dig, fester, middagar (läs:MAT), att åka utomlands, Rita Ora, Adidas och mode i allmänhet och det känns som att vi kanske skulle kunna bonda rätt bra då jag som sagt delar intresset för mode, samt är jordnära (tror jag) vilket du också verkar vara :)
Kram!

Reply
Cajsa

Cajsa heter jag och är 18 år gammal. Bor långt in i de småländska skogarna med min familj och hund. Om jag får säga det själv är jag en rätt så go tjej med humorn på rätta stället. Jag längtar bort från landet och vill gärna ut i världen och se mig om. Att få åka till London är en fantastisk chans och att träffa Rita Ora är väl allas dröm? Hon är ju hur cool som helst! Skulle vara superkul om jag skulle få följa med och jag skulle vara hur tacksam som helst!
Puss och kram!

Reply
Linn Lundholm

Jag är en 19årig tjej från norrland som skulle absolut smälla av om jag vann detta! Inte nog med att hon är världens modeikon och grym artist så har jag värsta girlcrushen på henne för att hon verkar va sån jäkla härlig tjej! Så att se henne live finna på min bucket list! Utöver det har jag också en liten crush på dig kenza och skulle va döroligt att få vara med om detta! Aldrig varit i london heller så hoppas på tur nu! Ha det bra!

Reply
Line Frøsig Jensen

Jeg vil SÅ gerne vinde! Ved ikke, om det betyder noget, at jeg er fra Danmark! Elsker Rita Ora og elsker Adidas, så det er en god kombination! Jeg har aldrig været i London, så det ville være helt fantastisk at få den mulighed. OG at møde dig Kenza, starstruck much ;-)
Jeg har haft langdistance forhold med min ekskæreste i Västerås i 2 år, så jeg kan godt tale svensk, jeg er bare ikke så god til at skrive det.. :)

Fingers crossed!!!! :D :D :D

Reply
Malin Jansson

Hej, och wow! Vilken skön tävling du har igång. Klart jag kände att det var värt att söka. Få se och hänga med en cool artist, plus en av Sveriges coolaste och härligaste bloggare. Jag har hållit fast vid din blogg i flera år och den största anledningen till det är att du verkar vara så himla jordnära, go och härlig. Ja menar, hur många skulle ha en sån här tävling och hänga med ett bloggfan? Det är stort och det visar att du bryr dig om oss som följer din blogg. Det är i mina ögon super coolt.

Och jag menar, LONDON. Har aldrig varit där och det vore sjukt häftigt att få uppleva första gången med dig och din vän. Mode ligger mig varmt om hjärtat och det skulle du säkert kunna berätta om. Alla för- och nackdelar! London skulle kunna inspirera mig på många plan vilket skulle uppskattas.

Många kramar /Malin

Reply
Louise

Jag är en tjej på 23 år som skulle vilja vinna denna tävling då jag behöver lite uppmuntran för tillfället. Tog min examen från universitetet i våras, men har fyra kurser kvar som jag måste klara av innan jag får min examen på riktigt. Känner ingen motivation alls och känner mig rätt värdelös för tillfället. Alla mina nära vänner som tagit examen har redan fixat jobb och jag har inte haft någon tur alls. Dessutom känns det som att min pojkvän inte bryr sig så mycket om mig som jag vill att han ska göra. Helt enkelt så mår jag inte så bra just nu, och en resa till London och att få träffa dig skulle kanske kunna få mig att må lite bättre. Du verkar vara en skön person som kanske kan lätta upp mitt liv för en stund åtminstone :)

Reply
Linn Lundholm

Jag är en 19årig tjej från norrland som skulle absolut smälla av om jag vann detta! Inte nog med att hon är världens modeikon och grym artist så har jag värsta girlcrushen på henne för att hon verkar va sån jäkla härlig tjej! Så att se henne live finna på min bucket list! Utöver det har jag också en liten crush på dig kenza och skulle va döroligt att få vara med om detta! Aldrig varit i london heller så hoppas på tur nu! Ha det bra!
( [email protected] )

Reply
Petra

Okej, jag är inte en som kommenterar din blogg alltför ofta men jag läser din blogg i princip jämt. Helst 50 ggr om dagen.
Och när jag läste en tävling om London tidigare idag så har jag väl klickat mig in på din blogg 10 ggr sen dess kanske?
Alltså London. London får mitt hjärta att banka snabbare och min Sverigeälskande hjärna att vilja fly tillbaka dit. Jag vill bo i Sverige hela mitt liv (tror jag), men London är den enda staden som fått mig att tänka annorlunda.
Så fort jag såg att du skulle ha en tävling så kände jag att det här var något jag var tvungen att engagera mig i.
Sen såg jag Rita Ora också och tänkte “vad är det?” Så självklart googlade jag och insåg att det är artisten på min absoluta favoritlåt just nu. Hur sjukt är inte det? Jag har lyssnat på låten så många gånger så att jag inte ens vågar tala om en siffra, men visste inte vad artisten hette.. Lite skämsvarning ändå. Alltså: den här tävligen kändes ännu mer perfekt.
En av anledningarna till varför jag älskar London är för att jag är ett enormt Arsenal-fan. Jag åker till London så ofta jag kan/har råd och i våras åkte vi dit i 10 dagar i sträck. Vi hade planerat vår resa in i minsta detalj, men det blev flyttningar av matcher, flyg och lite oväder på det så vi hann inte med allt som vi ville. Som att t ex bara hänga på stan en kväll. Det kanske ni kan hjälpa mig med att uppleva?!
Jag är 20 år, blir fantastiskt exalterad över småsaker, jag tycker mycket om tekniska underverk och självklart fotboll. Bor på landet men känner mig som en storstadstjej allt som oftast. Jobbar i en klädesbutik och drömmer mig bort om att äga en sportbutik i London. Jag har en helt underbar relation till min familj och pojkvän och njuter av livet i princip varje dag genom att t ex kolla på alla serier som finns. Som t ex PLL aaaahhh bästa, såg du finalavsnittet som kom ut nyss?!?!!
Förstår ni hur bra den här resan passar in på mig? Jag har aldrig känt mig mer träffad av en tävling!!!!
Så snälla, läs min jobbiga och långa kommentar. Men det kommer vara värt det för ni kommer att få lära känna mig, eh dah?! Skämt å sido. :)))
Fasen, pick me bara, har inget mer att övertala dig med ://
Puss och kram!

Reply
Sanna

Hej!! Jag skulle vilja följa med till London, VERKLIGEN! Jag är en nybakad student och alla vet ju att studentlivet och den kommande perioden kan vara tufft för ekonomin, det finns för mycket att göra och för lite pengar helt enkelt, under sommarn har jag jobbat och slitit för att ha pengar under de kommande månaderna då jag inte har fått ett fast jobb än och har därför inte kunnat unna mig själv något alls knappt så en minisemester med grymma tjejer som er skulle passa perfekt! Jag är en glad och social tjej som är 19 år och vill mer än gärna åka med er och se en annan del av världen! Kram

Reply
Line Frøsig+Jensen

Hov.. Er btw 22 år fra Odense, Danmark.. Læser til sygeplejerske (Sjuksköterska) og spiller håndbold.. udover det elsker jeg at være sammen med veninder, feste og købe masser af tøj :-D

Reply
gulestan

HEJ! Jag vill jätte gärna åka till London och träffa er samt Rita Ora. Det skulle vara superkul! Jag har aldrig varit i London heller men är en plats jag gärna skulle vilja åka till. Jag jobbar som designer och syr klänningar vid sidan då jag jobbar på en Trafikskola annars. De skulle väl vara kul och hänga på! *

Reply
Frida Pettersson

Tja!
Jag vill vara med och tävla för att jag för det första aldrig varit i London, men alltid velat åka dit (..vem vill inte? haha) och för det andra så hade det varit gryyymt roligt att få gå på Rita Ora’s lansering. Jag älskar Adidas, i kläd och skoform och hon är en grym artist med jäkligt snygg stil, så hade ju bara kunnat bli bra! Sen hade det varit sjukt jäkla roligt att få hänga med er också såklart :-)

Lite om mig själv då.. Jag heter Frida och är 22 år, jobbar administrativt på ett kontor och bor i Luleå.
Ifall jag vinner tävlingen så kommer jag såklart att boka flyg till Stockholm utan problem.
Annars så gillar jag att hänga gäng med vänner, resa mycket, gå ut och festa eller bara mysa hemma med killen.

Jag tror vi hade haft sjukt kul tillsammans faktiskt!! :) Håller tummar & tår.
/ Frida

Reply
Cassandra hellrin

Hej Kenza! Jag heter Cassandra och tycker att det skulle vara för otroligt jäkla kul att få åka! Rita ora är ju bara fööör cool! Jag har pluggat hårt hela livet och nu gått ett år på en civilingenjörsutbildning i linköping. Rätt nyss kom jag på att – va faan.. Är det verkligen detta jag vill göra med mitt liv?!- jag har liksom aldrig stannat upp o tänkt efter, utan bara kört på! Så nu tar jag ett uppehåll och har börjar jobba på 3 stycken gruppboenden för utvecklingsstörda, vilket är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Och äntligen kan jag göra sånna spontana grejer som att helt plötsligt åka till London! Och bara att få träffa dig hade ju varit fantastiskt, du verkar ha så sjukt mycket bra energi! Aja, det vore asgrymt & ascool & allt annat bra med ett as- i början om jag fick följa med!!

Massor av kramar
Cassandra

Reply
Amanda

Hej hej, jag är en glad och social tjej på 21 år som gärna skulle vilja hänga med på detta äventyr i London! Jag menar vem skulle inte vilja gå på lanseringen av detta samarbete och efterfesten lär ju inte heller vara tråkig! Egentligen finns det väl ingen speciell anledning till varför just jag ska få vinna, men jag tror att vi skulle haft det jävligt kul tillsammans!

Lite kort om mig då:
* 21 år
* Norrland
* Glad, social och lättsam
* Älskar skönt häng och fest
* Träning + träningskläder = bästa som finns
* Klassisk stil blandat med mååånga vippiga klänningar!

Reply
Jennifer Svensson

Åh!. London är min favoritstad alla kategorier. Jag slutade idag jobba efter en hektisk sommar med jobb i stort sett varje dag. Jag har inte direkt hunnit göra något speciellt denna sommaren och att få avsluta den på detta vis hade varit drömmen. Jag flyttar om 2 veckor till Oslo med min bästa vän. Då ska vi börja på ny kula, med nytt land, ny stad, nya människor och nya möjligheter. Vi åker dit för att arbeta och att åka till London hade vart den perfekta uppladdningen, någonting jag hade kunnat leva länge på när vardagen kommer ikapp en. Kramar :D

Reply
Louisa

Hej Kenza!

Jag heter Louisa och är 18 år. Jag älskar att lyssna på musik och tycker att Rita Ora är så talangfull och en bra artist! Det vore verkligen jättekul att få åka till London för att träffa henne och se henne presentera sin kollektion samt uppträda.
Jag börjar mina universitetsstudier i Lund i höst och tycker om att umgås med vänner och familj, men även att resa. Jag är utomlands ca 2-3 gånger per år med familj/vänner och älskar att upptäcka nya ställen, både turistiska och motsatsen. Trots att jag bilat genom Europa flera gånger och besökt en del ställen utanför, har jag aldrig varit i London och det är verkligen en stad jag alltid velat besöka! Kanske ännu mer nu när jag (äntligen) är 18?! :)

Nu håller jag tummarna! :)
Kram

Reply
Sara Malmgren

Hej!
Jag är en tjej på 21 år från Malmö som jättegärna skulle vilja få chansen att åka till London med dig och Shiva och träffa Rita Ora. Tycker hon är en riktigt grym artist och skulle vara kul att få chansen att se och träffa henne. Det som gör det ännu roligare är att få chansen att hänga med dig, för man har läst din blogg ett antal år (även träffat dig i Malmö) och du verkar vara en ball person! Jag är en tjej som älskar att resa och ha kul, dock har jag bara varit i London en gång och det skulle vara roligt att få åka dit igen under andra omständigheter som annars inte skulle hända mig. Brukar inte ha tur när det kommer till sådana här tävlingar, men jag försöker för det verkar vara ETT SJUKT GRYMT äventyr som man INTE vill missa!! Woho
Kram Sara

Reply
Alexandra

Hejsan hoppsan :) Jag skulle vilja följa med till London för att.. jag behöver de! Har en 2årig tös och en 6 månaders bebis tös och de behöver egentid med sin pappa och jag skulle behöva få koppla bort mamma rollen ett tag och bara ha en jäkligt rolig stund! :)
Vi hörs kram!

Reply
Jonna

Hej!

Jag fyller 20 år nu på tisdag och att få åka med er till London vore ju den bästa födelsedagspresenten någon människa någonsin skulle kunna få. Skulle bli evigt tacksam. Jag är en partypingla och älskar att träffa nya människor så detta vore sjukt kul! :D

Reply
Simon

Hej!
Jag vill vara med och tävla, få chansen att träffa Rita Ora eftersom hon har varit min största idol jättelänge. Och jag vill tacka henne att hon har gett den viljan att fortsätta leva, mot allt jag har upplevt i mitt liv. Detta är ju den stora möjligheten för mig att tacka! Dessutom har jag aldrig rest ut från Sverige heller. Skulle också vilja se London. Rita Ora, London, du – det finns inget som kan göra mig lyckligare än detta om jag vann.
Och jag fyller år den 5 september, liksom kan detta inte vara världens bästa födelsedagspresent?

Reply
Sanna

Hej!! Jag skulle vilja vinna för att jag jag är en nybakad student och de flesta vet att det innebär mycket att göra men lite pengar. Jag har jobbat hela sommaren för att ha pengar nu de kommande månaderna framåt och har inte gjort något för min egen skull och för nöjets skull vilket är jättetråkigt! En minisemester hade varit perfekt just nu och känna att man kan unna sig själv detta! Plus att ni verkar som sköna och roliga människor att hänga med! Jag är 19 och är utbildad undersköterska som har mycket energi under fötterna och tycker om att göra nya saker och se nya delar av världen! Kram :)

Reply
Helena

Vem vill inte åka på en fet helg i London? Hur kul låter det inte?! Min bästis har dessutom precis flyttat dit, och jag sitter här hemma och ruttnar av avundsjuka.

Reply
Malin

Hei Kenza!
Mitt navn er Malin, fra Norge og er 20 år gammel. For tiden studerer jeg litt, og jobber litt. Jeg ELSKER musikk, danse og ha det fett med venner. Jeg hadde helt ærlig blitt verdens lykkligste jente om jeg hadde fått muligheten til møte Rita Ora (the coolest girl alive), og ikke mist deg(the second coolest girl alive)! Jeg føler jeg fortjener dette fordi jeg vil aldri få muligheten til noe lignende, og jeg elsker musikken til Rita og bloggen din. I just wanna daaance!

Reply
Malin

Jag vill vinna för att jag tycker Rita Ora är så. jäkla. grym! Jag älskar hennes musik, men hennes klädstil känner jag är vad som gör henne “Rita Ora – superstjärna”. Kombinationen är klockren och jag diggar hennes samarbeten med Adidas så himla mycket att det vore rena drömmen att få åka till London och vara en del av detta.

Jag är en 22-årig härlig, humoristisk tjej som älskar mode. Jag pluggade mode&design i gymnasiet men har sedan dess stått och trampat lite på samma ställe och inte riktigt tagit mig dit jag vill. Jag hoppas att denna resa även kan ge mig den knuff jag behöver för att ta mig framåt. Dessutom verkar du vara so freakin´ hilarious att det vore strörtkul att få hänga med dig :)

*håller tummarna*

Reply
Anna

Hej!
Jobbar som barnpsykolog och är ledig nästa vecka innan jag börjar mitt nya jobb inför hösten. Känner att jag skulle behöva ladda batterierna och fylla på med lite mental energi! Vore jättekul att få följa med till London och få hänga med er!!

Reply
Katja

Hej Kenza!

Vilken rolig tävling, verkar helt underbart att åka med. Jag tycker Rita Ora gör riktigt skön musik och det skulle vara så kul att få se henne uppträda (har hört att hon är grym!). London är min absoluta favoritstad vilket bara gör det hela bättre! Hoppas jag får hänga med mig på en grym helg och glömma allt skolarbete och höstkylan som kommer krypande.

Massa kramar!

Reply
Victoria

Hejsan Kenza, jag hoppas vi tillsammans i London får vimsa
och adidas kollektionen beundra och plundra för några hundra
Rita ora ska vi också lyssna på o se hennes karisma
lite middag och gott sitter fint efter en lång shoppingdag

På Mallorca jag bor så börjar nästan torka
behöver London, lite regn o skönt häng
från palmer o sol till middag o bål

Hahaha århundradets sämsta rim men tänkte att det var värt ett försök, nån gång ska man kanske ha tur! :)

Jag är en glad och kul tjej på 21 år som bor på Mallorca sen två år tillbaka, började som hotell entertainer här och jobbar numera som mäklarassistent. Älskar att resa men har kanske inte riktigt pengarna till det tyvärr. Ska nu också flytta till ny lägenhet och kommer nog dröja till nästa resa… Vart i London en gång och blev helt kär i staden, har sen dess alltid velat åka tillbaka men inte fått chansen än. Att få åka dit och även hänga med dig skulle vara fantastisk kul! Hoppas att vi ses! KRAM

Reply
Ditte

Hi Kenza.

I really want to go with you because you were the first blogger I ever started following when I was a young girl. I’ve followed you from the start and I read you blog everyday. You were the one who inspieed me to study fashion which I started on last summer and follow my dream in blogging aswell. I have dreamed about being in your shoes for just one day and see the people you do and go to the fabulous parties you do for as long as i can remember!
Rita Ora is one of my favorite celebrities because of the fact that she is so down to earth and I just adore her music and her voice. Just to be at a party with her and you would be the biggest thing ever. :-) The first time I really became a fan of her was when I saw her on MTV EMA 2012, and ever since i haven’t stopped following her music career or her sence of fashion.

My name is Ditte and I’m from Denmark – so i might aswell write in danish, but i thought this would be easier, haha. I’m 21 years old and I study at a design/business school. I live in a very small apartment with my boyfriend – the typical life of students :-D My dream is to become a famous fashion blogger or maybe starting my own company :-)

I could go on, but here is the main reasons why this is a dream and personal goal for me :-)

– Ditte.

Reply
Ida

Hej!
Här kommer min motivering:
Är en 22årig tjej som hade en riktigt tuff vår, är diabetiker sen 2005 och sjukdomen har varit katastrofal fram tills i somras då jag äntligen fick ordning på den, blev dumpad av en kille jag gillade väldigt väldigt mycket. I somras missade jag resa med mina fina vänner pga njursten. Så en resa till London skulle passa så bra för mig, aldrig varit i London men har alltid drömt om att åka dit. Det skulle vara en otroligt bra start för mig för att komma igång med hösten där massa plugg väntar. Har haft riktigt otur och tufft detta halvåret och en resa med er och träffa häftiga Rita Ora skulle vara så himla himla roligt. Dessutom är jag ett fan av adidas när jag tränar ;-) när jag inte tränar hänger jag gärna med mina vänner och kollar serier. Pluggar på universitet så mycket av min fritid går åt att plugga! Ha en go kväll!

Reply
Bianca

Hej Kenzaaaaaaaaa! Jävlar vad taggad jag blev när jag såg detta inlägg och insåg hur sjukt fett det vore att åka till London med DIG!
Bianca heter jag och bor nere i lilla Skåne. Jag är 18 år och går sista året på gymnasiet, tar alltså studenten till sommaren. På fritiden gillar jag att spela lite fotboll, hänga med mina vänner och…. wait for it….. FESTA. Det vore så sjukt nice att få åka iväg en liten runda med er och bara ha det allmänt gött. Jag hoppas innerligt att jag får den här chansen, lätt det bästa som hänt mig i så fall. Pick me, du blir inte besviken. Har aldrig vunnit något heller så det vore ju sjukt jävla trevligt om jag gjorde det. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA. Hade smällt av om det imorgon låg ett mejl i min inkorg som berättade att jag skulle få åka med dig diiiiiit, herrejävlar. Jag hade skrikit rakt ut, var jag än hade varit någonstans. Kan inte skriva mer nu, gud. Får hjärtklappning och blir helt speedad(som du märker) bara jag tänker på hur sjukt det hade varit. Tack som fan på förhand, VÄLJ MIIIIIIIIIG för fasen!
PUSSSSSSS

Reply
Elin

Hej Kenza! Vilken häftig och cool tävling. Jag hade tycktt detta var så jäkla kul för det är så att den 4 sep är min födelsedag och jag fyller dessutom 20. Tänk att få uppleva allt detta på sin 20 års dag, hade varit magi och helt oförglömligt!:-)
Jag är en sprallig, utåtriktad tjej som inte är rädd för att ta för mig. Jag är social och tycker att livet är till för att våga ta lite risker (som detta)

Reply
Johanna Svenberg

Jag är en härlig tjej på snart fyllda 21år, bor i ett litet samhälle men älskar att hänga i stan o shoppa och umgås med mina vänner. Jag vill gärna följa med då jag endast varit utomlands i Kreta, skulle vilja besöka andra länder och varför inte då med Sveriges, enligt mig, största och bästa bloggare. Kanske skulle kännas konstigt då vi aldrig setts, men då jag läser din blogg varje dag känns det som jag redan känner dig. Är även ett stort fan av Rita Ora och jag stordiggar hennes stil och musik. London, Rita Ora, Kenza och hennes vän + härligt boende med hotellfrukost <3 Skulle inte kunna bli bättre :) Kram!

Reply
Sofia

Hej!

Jag är en glad, social tje på 21 år som lever för mode! Till hösten börjar jag plugga mode på textilhögskolan i Borås och kan inte tänka mig ett bättre sätt att kicka igång mitt nya liv än på en resa till London! Det hade varit en fantastisk upplevelse att få träffa Rita Ora! Och en lika fantastisk upplevelse att få festa med dig i London.
Sen skadar det inte att jag lever för London, finns ingen bättre stad!

Reply
Dita

Hej Kenza,

Jag är en tjej på 24 år och läser din blogg varje dag. Sjukt fin stil & sjukt vacker är du!!! I love it!

Varför just jag? Jag har aldrig varit i London, däremot blev jag lovad att mina vänner skulle ta mig dit när jag fyller år, vilket aldrig hände :(..
London har alltid varit ett ställe som jag har velat besöka. Har aldrig varit utomlands förutom hemlandet då. Jag antar att resa få resa med dig hade varit a dream come true. Har aldrig sett dig live o det vill jag verkligen göra. Däremot hade det varit en obeskrivligt känsla att få träffa Rita Ora för första gången tillsammans med dig. Jag kommer från samma land som Rita. Ser framemot ett svar från dig.

Massa pussar&kramar! <3

Reply
Hanna

Hej Kenza! Åh vilken uunderbar tävling!
Jag vill så gärna flyga till London med dig det hade varit så himla kul att få lära känna dig lite då jag genuint ser upp till dig och gjort väldigt länge.
Att få se en livespelning med en popstjärna är en liksom en dröm och mode inkluderat gör det ännu bättre om det ens kan, Guud vet inte hur jag ska kunna få ner min känsla över detta i en kommentar men en sånhär resa har jag alltid drömt om, verkligen!

Annars är jag en 18 årig tjej som utför mina studier på distans och jobbar på eftermiddagarna som barnvakt under vardagarna, jag älskar verkligen barn och värmen man får tillbaka så det är därför jag jobbar så mycket med just barn!
Jag älskar även kritiviteten hos dessa unga själar och det liksom ändrar rytmen i ens tråkiga ”vuxenliv”.
Sedan tror jag att det inte finns en mer ärlig kärlek än den man får från så pass unga människor och det bertyder så hilma mycket för mig.

Jag vet inte riktigt vad jag kan berätta mer om mig sjäv men jag kan inte ens vänta tills imorgon då du utser vinnaren, jag är såå redo för en crazy getaway!
Hoppas vi ses, kram Hanna

Reply
Jasmine Karlsson

Hejsan, mitt namn är Jasmine Karlsson.
Det hade varit sjukt nice att få chansen till att träffa och vara med två fashion ikoner, du och rita. Och få festa med dig och dina vänner i London. Jag är en väldigt glad och social tjej som äälskar kläder och fester, så detta hade varit såå sjukt awsome. Ända nackdelen hade varit paniken till vad man skulle ta med sig och ha på sig haha, och se va du skulle ta på dig för snyggt, men ska försöka hålla tempot :D

Reply
Ditte

Hi Kenza.

The main reason why this would be such and inspiring trip for me, besides the fact that I’ll get to meet the beautiful and talented Rita Ora, is that I’ll get to meet you aswell. You were the first blogger I ever started following and I’ve been reading your blog everyday ever since i was a young girl. I’ve always wanted just one day in your shoes and see the things and people you do, join the fabulous parties that you go to and just feel and look great! :-) You were the one who inspired me to begin a career in fashion – which i started on last summer.

I first started REALLY liking Rita Ora when i saw her at the MTV EMA in 2012. She was just so beautiful and down to earth, which i find really inspiring. Ever since I’ve followed her music career and nevertheless her amazing and special taste in fashion.

My name is Ditte and I’m 21 years old. I’m from Denmark so i could propaply have wrote the whole thing in Danish, but I just thought this was easier, haha. I study at a design/business school and live in a small apartment in a city called Aarhus with my boyfriend. My dream is to become a famous fashion blogger or maybe own my own company.
But as I said, I’m dazzled by your achievements in life and by the glamorous life of Rita Ora :-)

– Ditte.

Reply
Ditte

Oh damn, I acidentially wrote two times – I thought the first time didn’t come through.
Sorry.

Reply
Fanny

Jag är en glad tjej som skulle älska att åka till London och ha en riktigt kul kväll! Efter en omtumlande sommar och inte på ett bra sätt, tycker jag verkligen att jag förtjänar det. Jag tog precis studenten och jobbar just nu. Jag älskar kläder och framförallt skor.

Reply
Jannika Nilsson

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans mer än att jag hoppas på att vinna denna otroligt grymma tävling. Vem vill inte träffa sin favorit bloggerska Kenza och som pricken på i:et åka till London för att få se Rita Ora. Inte nog med detta får man även kolla in den nya kollektionen, och se Rita Ora uppträda.
Jag har aldrig gjort något sånt här tidigare och det hade varit otroligt roligt äventyr!

Lite kort om mig själv:
Jag är en tjej på 20år (fyller 21 i år) som bor i Malmö. Jag skulle nog beskriva mej själv som en väldigt sprallig tjej som älskar när det händer nya saker. Mitt största intresse är fotboll och dans. Jag älskar även allt som har med kläder och skor att göra.

Mvh Jannika

Reply
Hannah

Det hade varit helt underbart att få åka till London och se lite mer av världen men den största anledningen är att Rita ora är min största kändis crush någonsin!
Hade varit sjukt kul och spännande upplevelse att vinna en sån här grej, ett minne för livet.
Vill gärna träffa dig personligen också eftersom du är en stor inspirationskälla för många inkl mig. :)

Nu till lite info om mig, jag heter Hannah är 19 år och bor i en liten skithåla om man får lov att uttrycka sig på det sättet.
Jag studerar fortfarande och har inte klurat ut vad jag vill göra med livet än. Jag älskar att hitta på saker och gillar spänning men man blir lite som en understimulerad hund som inte får tillräckligt med promenader så man börjar kissa på golvet när man lever i den här staden.
JAG VILL UT OCH LEVA!
Men jag är också även en väldigt familjekär tjej som inte klagar allt för mycket med att slappa i soffan med min hund på vardagskvällar heller. :)

Reply
Ebba

Jag hade äntligen bestämt vad jag ville göra med mitt liv, sökt in till en utbildning på universitetet, den första jag verkligen kände för. Jag hade lyckats fixa bostad, köpt böcker och var så redo att börja studera. Igår fick jag veta att jag inte kom in. Andra reserv, 0,06 poäng ifrån att få en plats. Det känns för jävligt, jag är ledsen, frustrerad och arg. Men på samma gång tänds någonting annat inom mig, att jag måste hitta på något annat, se det här som en chans till extra tid innan “det riktiga livet” börjar.

När jag såg din tävlingen om att åka med dig till London och träffa Rita Ora kände jag bara, JA! Ett tecken på att det inte var dags, att jag ska fortsätta leva livet lite till. En vändning igen, liksom. Så ja, vore grymt kul att hänga med er i London! Jag är en 22-årig tjej som både älskar att resa, musik och mode. Hoppas vi ses!

Reply
Rönna

Tänk dig den känslan när alla andra känslor du någonsin känt bleknar. När du är högst uppe och allt som innan har kunnat dra dig ner inte rör dig det minsta. När du står mitt på ett dansgolv och kollar på dina vänner eller när du inte har träffat den du älskar på länge och äntligen får känna hans armar runt dig, för då, i ett kort ögonblick stannar tiden och du glömmer av att andas för allt är så euforiskt att till och med andas blir oviktigt. För allt du vill är att minnas denna stunden för alltid, minnas den känslan du känner när du är högre än molnen. Denna känslan, exakt denna känslan kommer jag känna om får stå i min absoluta favoritstad, omringad av er och får se en av världens coolaste tjejer, Rita Ora.

Reply
ALIX

I NEED to go to London with you!
I read your blog for embarrasing long time now and i still do! Beside that i love rita ora, both of you present those strong woman who made it in a taff business and still seem to be so real and down to earth. Which is awesome and a great role model for younger girls. Even if it’s a bit too late for me to get influenced (im an oldlady turning 26 in November…buuuhuuu) but still get inspired by strong females !!
Would love to meet the both of you and have a nice dinner in London, as food is always a good idea!
Best regards from Germany

Reply
Felicia widing

Hallåj! Jag vill tävla åt min vän Felicia Sandberg. Ändå sedan vi gjorde en längre resa tillsammans har hon varit arbetslös, så hon är rastlös som få! Hon älskar london och kläder, så detta vore perfekt för henne! Dessutom är hon en jävligt rolig tjej som ni bara måste träffa!

Reply
Jasmine

Åh det skulle vara rena drömmen att få åka till London och uppleva detta med dig. Jag jobbar som dagisfröken fem dagarna veckan, pluggar matte två kvällar och är dessutom danslärare två kvällar, vilket gör att jag inte har mycket till fritid. Skulle vara oerhört behövligt att få ledigt en helg och göra något riktigt roligt!

Reply
Emma Persson

Jag vill vinna Londonresan eftersom det är exakt det jag behöver i mitt liv just nu. Lite jäkla roligt! Du vet ibland hamnar bara i en tråkig cirkel, jobbet känns tråkigt, jag känns tråkig. En resa till London med min favoritbloggare hade varit grymt! Det hade varit den perfekta puschen för mig just nu. Om jag vinner så lovar jag dig att ni kommer få en rolig resa med mig, jag är en väldigt glad, spontan och rolig person! Jag älskar att bjuda på mig själv! Jag hoppas verkligen att jag får denna chansen!
Kram Emma

Reply
Caroline Andersson

Jag skulle älska att åka till London! Har aldrig varit där och ser framför mig mycket jag kommer gilla det. Rita Ora är verkligen en favorit, såg henne och Iggys uppträdande på VMA:s och tycker hon är så cool.

Lite om mig själv, jag är 25 år och bor i Örebro. Gillar att hitta på roliga saker med mina vänner & sambo. Allt från en shoppingrunda, gå på krogen eller bara en mysig hemmakväll. Jag är väldigt glad och positiv av mig och håller nu alla tummar att jag ska vinna :) Kram

Reply
Sofie Schenström

Hej! Fan vilken rolig tävling!! Jag vill mer än jättegärna vara med i denna tävlingen (och vinna självklart haha!) just för att jag älskar dig, London och Rita Ora! (Nu lät jag som världens creep, men jag lovar jag är inte crazy, bara blyg!) Jag är iallafall Sofie (25), kommer från Linköping men bor i Oslo med med min pojkvän och son. Jag är inte van vid att gå på lanseringar, heller inte sova på fina hotell osv. Men det hade verkligen varit en upplevelse att få göra detta, att få uppleva massor med nya saker. Något som jag annars inte har tid till. Så nu kryssar jag fingrar och tår för att jag kan vara vinnaren till denna resa, ge mig chansen till att få uppleva något nytt <3! På förhand, tusen tack! Puss och kärlek – Sofie

Reply
Laz

Hellooo

Så jag har aldrig gjort detta innan men jag tänkte ge det en chans för att jag verkligen behöver detta. Jag heter Laz och är 20 år fast fyller 21 den 3/10. Jag har slutat min andra år på högskolan och vet inte om jag kan fortsätta till min tredje och sista år. Jag har verkligen varit stressad hela sommaren och pluggat ihjäl mig på mina två examen “Academic writing 2” (Jag läser Engelska). Jag lämnade in mina examen den 18/8 och går in på Ladok för att se om jag klarar det. Mina föräldrar är väldigt på mig och säger negativa saker till mig (om jag inte klarar det). Jag skulle älska att åka mer till London! Jag har följt din blogg sens jag var en liten tjej och Rita Ora är jo bara för cool! Jag hade hört henne innan hon kom med R.I.P. Hon hade släppt ‘Hot right now’ och jag och mina vänner älskade henne! Hon är så cool! Hon får tjejer att känna sig bekväma i deras egna kroppar och det är viktig! Jag vet typ allt om henne också! Bland annat hur Jay-Z hittade henne och hon var tvungen att vänta ett tag innan hon kom ut med musik. Jag är ett stor fan av henne och dig, hehe. Jag skulle älska detta möjligheten och försöka att ha lite rolig för första gången denna sommaren.

Reply
NINA ANGELINA MARIWANY

OMG ! sjukaste tävlingen någonsin !!!! jag är otroligt musikintresserad och alltid varit och RITA ORA ? hon faller mig i smaken både när det kommer till hennes musik , stil och personlighet ! en ödmjuk albansk kvinna med skinn på näsan , precis som du . lät klychigt men det är så sant ! din historia och allt du gått igenom med din pappa påminner mig mycket om min pappa och kan känna igen mig själv i dig en hel del !

& adidas ? wow , älskar deras mode och kan ana att deras senaste kollektion är något riktigt fett då brazilian kollektion som dem släppte sist var sjuk !

motivering och motivering ? jag diggar er alla 4 . både dig , rita , adidas och london <3 shiva lär väl va skön med tanke på att hon är en av dina bästa vänner så det hade varit kul att hänga med både henne och dig , är lite halvknäpp men det klarar ni nog :D haha (orka att jag redan drömmer om att jag vunnit detta) .. haha ! nu kommer säkerligen ngn smartis med en superduper motiverande text där hon/han förklara sig vettigt och relevant till att vinna denna tävlingen (säkert grym på att rimma dessutom) . jag dessvärre skriftligt handikappad och kan inte formulera mig på bästa sätt kanske , men håller tummarna ändån och hoppas att jag får chansen och bjuder på allt irl ist för i kommentaren .. okej , får nog avsluta här nu .. hahah , KOMMER DRÖMMA OM DETTA (kändes som nina F14 på lunar) PUSS <3

Reply
Tove Fransson Lindqvist

Tog studenten i våras och planen var att göra GMU (Grundläggande Militär Utbildning) i september och 3 mån fram MEEEN det har tydligen varit fullt sedan i maj så nu ska jag göra den i januari istället. Så i höst ska jag bara jobba, jobba, jobba och kommer inte ha varken pengar eller tid att hitta på något extra roligt, därför vore det så himla roligt att få vinna detta och åka iväg på detta dunderevent! Du verkar dessutom störtskön att hänga med, så skulle vara väldans kul! Och fyfan vad kul att parta med Rita Ora i London, hallå!

Reply
elina nordström

Tjäääna. Elina Nordström heter jag och är en nybliven 19 åring som PRECCIIIIS tagit studenten, i juni sprang jag ut ifrån Borgarskolan här i Gävle där jag gått i tre år och pluggat samhällskunskap med inriktning medier och kommunikation. Skittråkigt. Jag sitter här och drömmer mig bort till någonting större, ett äventyr. Vill iväg. Jag vill LEVA. Vara spontan. Växa upp, bli egen liksom.
Att få åka med till London med er och träffa självaste RITA ORA, hallååå?!??!? Kan det ens bli mer spontant och stört?? Det skulle ge mitt liv en gnista och inspiration till att bli någonting mer än vad jag är just nu. Samt att vi skulle ha så jefla kul vilket typ är den största anledningen någonsin eftersom livet går ut på att skratta och ha det så himla roligt. Iallafall när man är såhär ung.

Reply
Elena

Hej! Jag är 23 år gammal och heter Elena,
En rolig och smågalen tjej med en helt normal mittbena.
Mitt liv är ganska vanligt men mina drömmar är stora,
Jag skulle jättegärna vilja följa med till London och träffa Rita Ora!
Det vore häftigt att se denna lansering av Adidas,
Och himla tur är väl att jag har ett giltigt pass.
Jag ser allt i livet som en möjlighet,
Varje dag som kommer är som att öppna ett paket!
Att vinna detta vore häftigt om för mig något helt nytt,
Jag packar väskan på 10 sekunder och jag är redan ombytt!
:)

Reply
Pima Platin

Aaaaah!!! NEJ VILKEN GRYM TÄVLING!!! Jag vill hemskt gärna vinna och följa med dig och Shiva till en av mina absoluta favoritstäder och träffa RITA ORA (!!!!). Jag är det perfekta resesällskapet då det viktigaste för mig är att jag och mina reskompisar ska ha det så trevligt och kul som möjligt! Drömmen är ju att få resa med en av sina största förebilder, vilket är du Kenza! :)
Du har stött på mig två gånger, en gång på Berns under Rihannas spelning, så förhoppningsvis vet du ungefär vem jag är! :D Aleks kanske snarare känner igen mig som en av kvällskassörskorna på Ica Baronen på Odengatan ;)
Jag tog studenten i juni och som alla andra nyblivna studenter är framtiden lite oviss. Jag trodde jag hade koll men jag har precis fått väldigt tråkiga nyheter gällande de kommande sex månaderna och det skulle vara en dröm för mig att få åka med er och träffa asballa Rita Ora samt gå på lanseringen av Adidas-butiken. Wow. På fredag ska jag till frisören och bli höstfin och snart ska jag till posten och hämta min nya skinnjacka – jag är redo för London och hösten!!!

Reply
Pima Platin

Det pirrar i hela magen nu när jag skriver det här, oj vad jag håller tummarna. Om du väljer mig lyser min tuffa höst upp något, och jag lovar dig och din vän Shiva att I will never let you dooown! Nej nu börjar jag snart gråta haha, hoppas hoppas hoppas. Kramar din trogna läsare Pima! <3 <3 (min mobil knasar så förhoppningsvis blir det bara en lång kommentar, vet inte vad som hände hehe!)

Reply
Amina

Wow! Har inte den blekaste om vem Rita Ora är men Adidas, Kenza och London är saker som tillsammans inte kan bli dåligt. Sjukt pepp på detta innan skolan drar igång på riktigt!!!

Reply
Lina

Hej fina du!
Åh alltså detta är DRÖMMEN! Vet inte ens hur jag ska förklara detta med ord…. Jag älskar London, jag älskar Rita Ora och jag älskar Adidas OOCH hur kul skulle det inte vara att få träffa den riktiga du som jag följt i flera år?? Jag och en vän skulle egentligen se Rita Ora när hon var på turné i Europa år 2012, men tyvärr krockade det med mitt plugg, då var jag inte glad ska jag säga haha…
Jag är en väldigt glad och framåt tjej som älskar när det händer mycket grejer. Är väldigt spontan av mig och att hitta på nya saker, skapa nya minnen och träffa nya människor är något av det roligaste jag vet. Vill alltid ha saker planerat då jag lätt blir rastlös av att göra samma saker på samma plats varje dag. Kan inte ens beskriva med ord vilken ära det skulle vara att vinna denna tävligen!!! Tror vi hade kunnat ha jäkligt roligt tillsammans! Hoppas hoppas hoppas :) kram från Lina!

Reply
Sara

Hej, jag heter Sara och är 20 år. Jag bor i min lilla studentlägenhet i Jönköping och pluggar till ortoped. Om jag inte studerar jobbar jag på Willys. Jag vill vinna den här tävlingen för att jag först och främst vill åka till London men ekonomin för en student är som den är haha. En resa till London hade varit mer än perfekt, med nu dessutom med dig och Shiva och få träffa Rita. Det är som en liten dröm man aldrig drömt hehe.

Bryt mitt vardagliga mönster och låt oss gå skaka lite ass i London!! Ha det bäst

Reply
Sara

Hej, jag heter Sara och är 20 år. Jag bor i min lilla studentlägenhet i Jönköping och pluggar till ortoped. Om jag inte studerar jobbar jag på Willys. Jag vill vinna den här tävlingen för att jag först och främst vill åka till London men ekonomin för en student är som den är haha. En resa till London hade varit mer än perfekt, med nu dessutom med dig och Shiva och få träffa Rita. Det är som en liten dröm man aldrig drömt hehe.

Bryt mitt vardagliga mönster och låt oss gå skaka lite ass i London!! Ha det bäst

Reply
Erika

Efter att ha pluggat i scweiz och tagit examen och landat i sverige känner jag hur bara kroppen skriker av att söka jobb och försöka roa sig själv! Känner mig som en mupp medans alla jobbar och pluggar! Skulle bli såå glad att haka på dig och få lämna sambo-arbetsökande-livet för ett mission!!!

Reply
Felicia Sandberg

Min käraste vän Felicia Widing (en härlig tjej på snart 20 jordsnurr) har jobbat röven av sig hela året och förtjänar en jäkligt rolig getaway! Hon sliter och står i nästan varje dag och det är oerhört beundransvärt! De få lediga stunderna hon får spenderar hon gärna med sin katt Merry eller framför datorn med ett nytt avsnitt av favoritserien Pretty Little Liars. Förutom det är hon en kickass kompis och definitivt en av de skönaste personerna jag träffat!! Hennes födelsedag närmar sig även och jag skulle inte kunna tänka mig en bättre present till henne!

Reply
Malin Alasuutari

FY vilken cool tävling!! :D

Jag har faktiskt tänkt att jag skulle försöka bli modell, (jag är typ 186cm..) så nu måste jag träna en massa!! och se lite inspo från Adidas by Rita Ora, hur coolt? och det passar så otroligt bra eftersom jag har börjat bli heelt träningsgalen, innan va de lite mer chokladchokladchoklad! men nu försöker jag äta mer kaninmat och som sagt träna, och det är ju alltid trevligare att träna när man har snygga kläder! Så lite inspo från Rita Ora hade varit perfekt! Och LONDON? har alltid velat åka dit, och nu kan det inte bli häftigare!! Rita Ora, London och Kenza, *nyp mig*
Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva än att jag verkligen verkligen vill detta så sjukt mycket!

Jag är en tjej på 19år som älskar att festa och att leva. Om jag inte är för lång som tjej så skulle jag gärna vilja bli modell, Jag bor på gränsen mellan skåne och småland. Jag älskar att resa och träffa nya människor. Så detta hade verkligen varit så roligt!

Reply
Kathy

En dag med ett härligt häng och att få sova i en hotell säng är nog för bra för mig. Men att även få se Rita och kanske ta en margarita under hennes fest är wow! I hope to see you in London baby!! ;)

Reply
Sarah Forsman

Heej Kenza,

Oj vart ska jag börja..
Att bara få gå på en konsert med Rita Ora hade vart dröm! Jag tycker hon är såå cool inte bara hennes musik, utan hela henns stil och image. Hon e galet snygg! Och så mycke som jag sjungt och lyssnat på hennes låtar!

Lite kort om mig själv,
Jag är 20 år gammal, bor i Göteborg och jobbar på ett företag som heter Dorma, som receptionist. Är alltid glad och väldigt lättsam som person. Gör sällan en hörna av en fjäder. På min fritid gillar ja att va aktiv, vara med min familj och mina vänner, träna, lyssna på musik, bio, strosa på stan, shoppa (lite för mycke)

Jag har aldrig vunnit nån tävling, så jag hoppas detta blir den första!

Massa Kramar,

Sarah

Reply
My holm

Hej! Jag är en nybliven 18 åring, älskar rita prata musik o stil, utstrålning o hur inspirerad jag blir av henne. Till vardags går jag i skolan och tränar friidrott, jag skulle bli överlycklig om jag fick vara med på ett äventyr som detta! Har drömt om att göra något spontant men har inte möjligheten att komma iväg!
Mvh en äventyrslysten musikälskare

Reply
Clara

Hejsan!
Mitt namn är Clara Eriksson. En 18-årig härlig tjej från piteå i Norrland. Går just nu sista året på gymnasiet där jag studerar samhällsmedia. På fritiden tränar jag och är väldigt intresserad av kläder. Shoppa är det jag tycker om mest av allt men pengarna räcker inte alltid till. Att resa står också högst upp på listan och London har alltid varit ett drömresemål som jag inte kunnat besöka på grund av att ingen av mina kompisar har riktigt råd eller intresse nog att åka dit.
Jag skulle SÅ gärna vilja hänga med er till London. Inte bara för att Rita Ora är helt grym och så jäkla cool, utan också för att jag älskar adidas och skulle vilja besöka London. Sedan att få hänga med er gör det hela bara så mycket bättre!!

Så om ni vill ha med er en glad, trevlig, flexibel och partyglad norrlänning är jag den rätta personen! Antar att ni inte riktigt kunnat umgås med någon norrlänning nere i Stockholm så ta chansen att få festa på norrländskt vis!:-)

Reply
Ida

Kan ett samarbete bli bättre än ett samarbete mellan Adidas och Rita Ora? I think not! Jag är en blond, lång brud på 22 bast som är en trogen Adidas-kund. Det går inte att dyrka Adidas träningskläder mer än vad jag gör! Hittar jag en Adidasbutik så köper jag det allra mesta- om jag inte har det redan vill säga. Att bli svettig och ofräsch på gymmet skiter jag bokstavligt talat i, mina träningskläder gör att jag känner mig snygg. Till Adidas vill jag säga “I Will Never Let You Down” precis som Rita Ora sjunger i hennes sjukt grymma hit denna sommar. Denna låt har flitigt spelats i hörlurarna på gymmet när jag har svettas i mina rosa Adidas-shorts tillsammans med matchade sport-bh och ett linne från Adidas, så klart. Sa jag att även min flaska, träningsväska samt löparskor är från Adidas? Jag kanske har överdrivit något? I think not! Jag skulle gå crazy om jag fick hänga med till finfina London för att vara med på Rita Oras lansering av hennes samarbete med Adidas. Man kan aldrig få nog av varken Rita Ora eller Adidas, mumma.

Reply
Ellinor

Hello!
Jag vill absolut vinna denna otroligt coola tävling! Varför?
Enkelt, i morgon fyller jag 25 år och hade inte detta vart världens bästa 25 års present?! Haha!
Jag heter Ellinor, bor i Göteborg och är frisör! Är egenföretagare och jobbar alltså då dygnet runt.. Typ.. Jag är en riktig lojal vän och vänner går alltid i första hand! Sen tycker jag att jag är rätt rolig också!

Reply
Louise Jonsson

Jag heter Louise Jonsson är 20 år, kommer från Linköping och pluggar just nu formgivning på Linköpings Universitet. Jag designar egna kläder på fritiden och har ett brinnande intresse för mode , och drömmen är att få jobba med det i framtiden. Jag vill åka till London och träffa Rita Ora med er för att jag har följt henne länge , jag älskar hennes stil och tycker hon är en grym tjej , jag ser upp till henne helt enkelt ! Vore en dröm och få träffa henne, och som ett plus älskar jag staden London. Det handlar väldigt mycket om kontakter här på mode branschen och jag set detta som ett superbra tillfälle och få träffa människor som jobbar med det här så jag kan få inspiration och tips. Det skulle verkligen vara guldvärt och vinna detta , skulle betyda sjukt mycket för mig och mitt skapande.

Reply
Amina

Tjeeena! Jag är en 20 år gammal tjej från Malmö, jävligt rolig är jag också om jag får säga det själv haha! Väldigt social av mig och älskar att fjanta mig och ha kul. Jag hade velat vinna för att jag diggar Rita Ora som fan, riktigt fet brud det där. Hade varit riktigt kul att se henne och få prata med henne. Ha det gött :D

Reply
Jenna

Hej jag heter Jenna och är en 18 årig tjej från södra Finland. Älskar mat, träning, att dansa, skratta och mysiga kramar. Jag är varken morgon eller kvällspigg, jag har otroligt dåligt lokalsinne och skit humor.
Jag kommer ihåg valborg år 2010 när jag och min bästis dansade till och seplade sönder R.i.p låten och hade bara så jäkla roligt. Hade då som 14 årig just kommit över min första personlighets kris och kände att livet faktiskt kunde vara ganska skönt. Haha. Tänker på den kvällen då jag hör Rita Oras låtar och det får mej att skratta. Skulle vara asgrymt att få åka med dej och Shiva och se henne och lanseringen av kollektionen ( värsta dröm kombinationen ju) i London, som råkar vara min favorit stad ( ja London slår Paris). Gick förbi dej och Mani på gatan i stockholm förra hösten, men ville inte störa dej med det vanliga fangirl babblet, vilket jag ångrar såhär i efterskott. Lovar att försöka behärska mej!Haha. Tack för mej och sköt om dej!
H. Jenna

Reply
Amelia

Hej Kenza, jag är en tjej som är 18 år, älskar musik och inte allra minst Rita Ora! Jag bor i en liten stad som heter Borlänge i Dalarna och pluggar på gymnasiet. Jag bor i ett vitt litet hus tillsammans med mina föräldrar. Vi är inte speciellt rika och jag har bara flugit utomlands en gång vilket var när jag var ganska liten. Det har hänt mycket skit rent ut sagt i mitt liv men jag försöker att vara glad och positiv så gott det går ändå, men det är inte alltid så lätt. Men den här upplevelsen skulle göra mig mer en glad. Att få träffa dig, Rita Ora och få åka ända till London skulle nästan vara för bra för att vara sant.

Kram Amelia

Reply
Sandra

Den här tävlingen hade verkligen inte kunnat komma mer lägligt. Det finns ingenting som jag behöver just nu mer än ett miljöombyte. Jag tar alltid hand om alla andra och vill alltid hjälpa till och finnas till hands för andra, och nu känner jag verkligen att det är tid att prioritera mig själv även om bara för en dag och få kunna komma bort ifrån allt och bara fokusera på mig själv. Att få kolla på Adidas kollektionen OCH se Rita Ora uppträda är ultimata drömmen! Som boxare är adidas ett återkommande märke som alltid bärs med stolthet :)

Reply
Mari

Hejsan,

Mitt namn är Mari och är 23 år och bor i Oslo men har just nu ett extremt Londonsug! Har planerat att åka dit i 3 år men har lagts åt sidan på grund av den tighta studentbudgeten. Bodde i södra London 2010 så jag har flera tips och erfarenheter att dela med mig av och ställen att gå till :)

Det skulle också var helt fantastiskt att möta Rita Ora, dig och Shiva. Dock vet jag inte så mycket om Rita Ora men desto mer kul att träffa henne och få se vem hon är, har ju hört flera låtar med henne och diggar dem. Jag tror ni hade tyckt det vart riktigt kul att ta med mig eftersom jag är en öppen människa och har ett stort smile. Har ju ingen blogg att linka men sänder en link med min Facebookprofil för att visa hur seriös jag är med mitt stora smil! :D

Ha det gott, Klem

Reply
Erika Garcia

Tjenixen!

Går rakt på sak, älskar att resa och göra spontan saker. Har precis kommit tillbaka från en jorden runt resa som har vart min livs äventyr! Nu är jag tillbaka till vardagen och har nog aldrig haft ett så tråkigt liv som jag har nu. Jag vill bara iväg och leva livet så att dra till London vore perfekt för mig. Jag har kommit in i en resedepression och hatar allt med livet just nu.

Jag är van att gå ut med random människor och binda kontakter, så att få åka iväg med din och din vän som jag inte känner ser jag som en erfarenhet (att åka iväg med okända människor är ju en erfarenhet).

Förstår att min chans att vinna det här är minimal, men ska alltid försöka och ya risker som jag gjorde under min jorden runt resa! Men det skulle vara as mega jävla kul att få den här chansen och åka på det här. Ha det gött!

Reply
Hari

Hej, jag är en 25 årig uttråkad tjej som tycker detta låter roligare än mitt jobb med siffror! Pratar även albanska som Rita :-) Don’t let me down :-)

Reply
Jonas É Sonesson

Jag vill träffa Rita Ora eftersom hon är en artist med mycket patos, det är en saftig egenskap som jag vill erhålla då jag skriver blues/jazz influerad pop musik men har inte vågat släppa ut något, så det är garanterat den inspiration jag behöver för att fräsa vidare i världen!!
Jag är född 1995 och jobbar med något jag inte trivs med så jag överkompenserar genom att dra ut och dansa på helgerna eftersom det är jag heeeelt fabulous på! :DD Jag har tre syskon som har hjälpt forma mig till en vanvettig men otroligt sympatisk och empatisk kille.
Ha det smurre gurre och lycka till!

Reply
Emelie

Då jag fyller år den 4 september hade detta varit en grym födelsedagspresent. Jag älskar London (bodde där i 1,5 år) och åker tillbaka så fort jag får chansen. Sen är jag också ett fan av Rita Ora, upptäckte henne faktiskt när jag bodde i London när hon kom ut med låten “party and bullshit” och har bara gillat henne mer efter det, sedan har jag även följt din blogg i 6 år snart =)

Reply
Stine Ims Svendsbø

Hei! :D For en kult konkuranse, denne måtte jeg bare delta på! Det hadde vært utrolig kjekt å vært med på, vært på fest med Rita Ora!! Wææ! Jeg elsker stilen hennes, jeg tror jeg kunne gått med alt hun går kledd i. Elsker det, og musikkene hennes! Love it! Og ikke minst en helg med deg, hvem takker nei til det? ;)
Jeg heter Stine er fra Bergen, Norge, 24 år. Jeg jobber som sykepleier, fulltid. Jeg bruker det meste av pengene mine på reise, elsker det, lenge siden jeg har vært i London så det hadde ikke vært feil. Jeg er Makeupartist og glad i klær og fashion. Trener og er sosial. Var nettopp 3 måneder i New York, en favoritt!
Å vinne en tur til London med deg hadde vært midt i blinken, i en ellers lite spennede hverdag. :)

Reply
stina

Whaaat, åh skulle vilja åka för tycker Rita är skit ball med en tuff historia samtidigt som hon sjunger helt fantastisk! Har aldrig varit i London och efter att ha jobbat hela sommaren tycker jag att kunde unna mig att komma bort och få tänka på något annat. Att slå det samman att få träffa Rita som verkar helt fantastisk, samt dig Kenza hade varit såå roligt. Är f.ö 18 år, är glad och tycker om att göra spontana saker. Är väluppfostrad och har lätt för att umgås. Tycker om att umgås med människor som kanske inte är så lik mig själv då jag lär mig mycket på det.
Hoppas att oavsett vem som vinner att ni får en helt fantastisk resa!!

Reply
Katrine

Jeg er en 18 år gammel jente som vil så gjerne vinne denne konkurransen! Jeg gjorde et dumt valg for lenge siden og det preger meg enda. Jeg står uten jobb eller skole og det gjør at jeg føler meg deprimert og jeg tror at denne opplevelsen og reisen vil gjøre meg gladere. Jeg har blant annet aldri vært i London før og jeg digger Rita Ora, så det hadde vært helt fantastisk å kunne oppleve begge delene og spesielt møte min favorittblogger, nemlig deg! Jeg har fulgt deg i så mange år og det hadde vært drømmen å kunne oppleve dette med deg og din kompis! Jeg krysser fingrene for at jeg kan være med dere å oppleve dette! :-)

[email protected]

Reply
deciree åkesson

London, rita ora, addidas,kenza, mat och fest vad mer kan man begära av denna höööst!

Jag tycker att ritas kolletktion för addias är riktigt häftig och det vore riktigt häftigt att åka till london med er två och njuta av de tre M;en jag älskar mest MAT,MUSIK,MODE

Mitt namn är deciree och jag är 23 år och bor i västkustens mecka ( Halmstad ) Jag jobbar med att sälja godis ( toms/anthon berg) och när jag inte gör det rider jag mina hästar! Jag är en tjej med fart och fläkt och en HÄRLIG dialekt ;)

Let’s go to LONDOOOON :D

P&K

Reply
Hanna

HEJ. Jag heter Hanna, kommer från Västerås och är 21 år gammal. Förra veckan flyttade jag till Göteborg för att plugga teknisk design på Chalmers. När jag kom till uppropet visade det sig att det hade skett ett tekniskt fel när jag skickade in svaret på min antagning, vilket gjorde att jag ströks från min utbildning och efter typ ett halvårs förberedelser alltså stod där utan plats på programmet, och alltså inte kommer börja plugga på ännu ett år. Så jag antar att den främsta anledningen till att jag vill åka till London och träffa Rita Ora är för att jag bokstavligen inte har något bättre för mig (utom typ: ligga i min säng och äta chips slash vältra mig i självömkan). Sen vore det en fet start på vad jag har bestämt mig för inte ska bli ett bortkastat år också!!! daaaah vill

(Lite om vem jag är: älskar mat)

Reply
Amanda Birhane

såååå vart ska jag börja. Jag är 19 år gammal och tog precis studenten. Världens bästa upplevelse! Jag ska nu ta en paus för att sedan plugga ekonomi i universitet och förhoppningsvis här i min hemmastad stockholm. Jag älskar att festa och jag älskar London och deras festliv då jag hade så sjukt roligt där förra sommaren med mina underbara vänner . Jag ville faktist flytta till london och jobba som bartender men känner inte att jag är redo denna termin så det kanske blir nästa år. Och inte för att låta för klychig så döööör jag för Rita Ora. Jag har inte hängt med så mycket den senaste tiden vad gäller hennes musik men när jag först hörde hennes låtar r.i.p och how we do it för typ två år sedan blev jag kär i henne. Hennes musik påminner mig om perioden när jag precis hade börjat gymnasiet och var lite lost då jag först gick i en blackebergs gymnasium men bytte sen till solna gymnasium vilket var bästa beslutet ever då jag träffade många av mina närmsta vänner som fick mig att let loose. Så även om den perioden var lite dyster påminner dessa låtar och rita ora om en glad period i mitt liv då jag gjorde ett bra beslut, skaffade bra vänner och blev den “riktiga” amanda!!

Skulle alltså betyda mycket att få se Rita Ora live och let loose all over again, samtidigt få hänga med dig då jag följt din blogg i några år samt få åka till min favvo stad! Kram Amanda

Reply
Malin Edvinsson

Börjar med att skriva att detta låter FETT!
Jag är en 21-årig skön och go tjej från Bollnäs, Hälsingland. Jag älskar resor och äventyr (vilket också är en utav anledningarna till varför jag flyttar till Australien om tre månader!!). Musik har alltid varit ett intresse och får en alltid på strålande danshumör, så därför tror jag att kombinationen av allt på den här resan kommer ge oss ett äventyr vi sent kommer glömma! :) Med Rita Ora som är en grym artist och förebild och er två som verkar som trevliga och störtsköna brudar så kan det nog inte bli en bättre vistelse i London, kort och gott. :)

Om ni vill få lite mer överblick på mig så kika in på min instagram då jag inte har en blogg, “Edvinsson” heter jag där. :) LONDON CALLING BABES!!

[email protected]

Reply
Isabell Thomassen

En London-tur men deg OG Rita Ora hadde jo vært den beste torsdagen noensinne i en pedagogstudents liv! London er uansett alltid bra, god tur til den som vinner :D

Reply
Jeanno Choh

Hej kenza!
Mitt namn är jeanno och jag är 30 år och har två barn. Jag bor i sumpan o jobbar på zara. Jag firar 10 år som gift den 18 sept och jag hade tänkt på en weekend till London med min man men vi får inte till det riktigt. Att vinna hade varit den perfekta presenten för mig fast då utan maken men det gör inget. Och för att jag aldrig har vunnit nåt tidigare.
MVH Jeanno

Reply
S

Hej Kenza! Går rakt på sak! :)
Jag är en 20 årig tjej som har ett stort ansvar på axlarna, jag har en lillasyster på 11 år som är diabetiker och jag behöver ha mycket koll på då föräldrarna jobbar mycket (dessutom skilda så det blir ännu mer ansvar då). Vi bor med mamma och hon kan inte språket bra alls så jag har dessutom hand om alla samtal till olika företag, gå med syrran på alla skolmöten, fylla i blanketter (allt från allergi- till försäkringskassan blanketter) ja you name it. OCH ha eget jobb och studier att ta hand om. Såååå det här tillfället hade varit perfekt för att få komma bort från allt ansvar och stress för en stund och njuta av att bara vara och inte ha något i tankarna förutom att ha kul!

PS. Om jag nu skulle bli utvald vill jag helst inte att min motivering publiceras om det är okej för dig

Hoppas vi ses, massa kramar :)
Shayan

Reply
Ida Björn

Jag heter Ida Björn (ja Björn haha) och är 22 år gammal. Just nu håller jag på och utbildar mig inom naglar och fransar. Jag vill vinna detta för att just nu har alla mina vänner flytt Sthlm och bosatt sig i Gbg så känner att jag också behöver komma bort lite. Och göra dem avis! Och det största för mig vore ju självklart att få träffa Rita Ora plus dig Kenza.

Kraaam

Reply
Michelle Andersson

Tjenare.

Är en tjej på 20 bast (21 i november),
kommer från Skåne. Är glad,
najs! Lite knasig.
Jag suger på engelska hahahahaha!
Nej men skämtosido. Jag är sjukt sugen på komma iväg.

Har det jävligt bökigt hemma nu.
Kärlekeslivet hänger på sne.
Inga av hans vänner vill att han ska vara tillsammans med mig vilket har drabbat hans hjärna enormt. Sårad tjej här, hej!

En låtsas pappa som inte tycker om en så hemma är inte kul att vara. Bott med honom i 10 år ..

Min kusin ligger på sjukhuset. Vet inte om han komma klara sig eller inte.

Reply
Jane

Jag är en 18 årig tjej som pluggar sista året i gymnasiet. Jag pluggar väldigt mycket vardagligen och helgerna så det skulle vara grymt att få ta lite ledighet och uppleva något annat än plugg, dessutom älskar jag Rita ora. Jag älskar musik och sång så Rita ora är en stor inspritation för mig !
Hoppas turen är på min sida :)

Reply
Adelina Chuensiri

Hejsan! Jag tycker London är så coolt! Då får man tankar om den stora klockan big ben och artisterna One Direction som slog igenom i London. Wow, all den dess pirr i magen om att stå där och se Rita Ora och man bara tänker ” THIS IS HOW WE DOOOO!” Åh man blir helt enkelt bara så lycklig av att lyssna på henne, jag kan inte sluta le vilken häftig känsla.
Jag är 18 år och mitt namn är Adelina. Jag bor i en liten ort i Småland, så kallade Hultsfred. Du/ ni kanske har hört talas om Hultsfred Festivalen? :D Det är lite av det ända häftiga är haha! Jag bor med min bästa vän Isabella och studerar på Vård och omsorgs programmet :)
Jag sköter mig men älskar att ha kul, när jag pluggar brukar jag sätta på musik med lite ”GO” i sig, som kan pusha mig mer till att plugga. Och Rita är en av mina idoler så det skulle bli en så stor ära av att träffa henne. I mitt liv händer det inte så jätte mycket, har inget jätte speciellt att skriva upp om man säger så. Men att träffa RITA ORA skulle verkligen vara ett minne förlivet!! :’)
Tack att jag får vara med och tävla! ^^

Reply
Ebba Zethzon

Skulle jättegärna vilja åka till London och se och träffa Rita Ora tillsammans med er. Har älskat hennes stil och musik redan innan hon blev känd och släppte sitt första album, så när det väl kom ut blev jag minst sagt överlycklig. Hon var den som fick mig att våga färga mitt hår blondare trots att jag har ganska mörka ögonbryn, och jag har därför alltid sett henne som en stor inspirationskälla. Älskar hur hon blandar sin stil och att hon verkar gå sin egen väg i livet, tycker det är väldigt beundransvärt. London är en galet häftig stad som lever sitt eget liv och som jag alltid har velat komma tillbaka till sedan min första resa dit. Att få chansen att uppleva något sådant som en lansering där ger mig rysningar. Mitt namn är Ebba och jag är 19 år, har precis gått ut skolan och älskar livet. Jag är alltid glad och positiv, tycker om shopping och mode, träning och att umgås med härliga människor. Att resa är något av det bästa jag vet och något av det som berikar mitt liv mest. Jag bor tillsammans med min pojkvän i en lägenhet sedan ett år tillbaka. Det skulle göra mig till världens lyckligaste om jag vann och fick chansen att åka till London, se en av mina favoritartister och träffa er (du verkar för övrigt superskön). Kram!

Reply
vera

Hi Kenza. I’m a self-taught makeup artist. I think I should get to go to London and hang out with you because I am very interested in beauty and fashion. Moreover, I have never traveled alone and not even only with friends. It’s time now. I’m a girl and I am 22 years old. Love life and wanna enjoy it.

Reply
Maria Bergvall

Oj oj oj va jag hade behövt vinna det här… min pappa gick hastigt bort förra torsdagen så allt är rätt skit just ju. Försöker göra en del roligt för att allt ska bli lättare men det är inte det enklaste. Han va min hjälte ♡
Hade jag fått följa med er så har jag nått kul att se fram emot :)
Annars är jag en skoj tjej på 26 år. Tränar cheerleading, umgås med min kille å kompisar. (Och mina två små hundar :) )
Festar mer än gärna å älskar att dansa :))

Ha det bäst!

Reply
Terese

Hej. Jag heter Terese och kommer ifrån Öland. Blir 22 i november och älskar att få göra nya saker. Är väldigt social och flummig som person.
I helgen flyttar jag upp till Stockholm för att bosätta mig och jobba som en galning. Därför skulle det vara roligt att få komma iväg på lite äventyr och avslappning innan jag börjar jobba. Dessutom har jag alltid velat åka till England men inte haft möjlighet.

Jag hoppas verkligen jag får följa med er, det vore helt fantastiskt kul. Kram Tessan.

Reply
Alva Lundgren

London har alltid känts spännande för mig men jag har ändå aldrig tagit mig iväg dit. Att träffa Rita Ora gör den här tävlingen DUBBELT så superspännande, som att det inte var nog med en höstweekend, jag gick på fast and the furious på bio för att se Rita i ca 15 sekunder och det säger rätt mycket om hur häftig jag tycker att hon är :D

Reply
Hanna

Alltså till att börja med kan jag säga att London är det absolut bästa platsen på jordklotet, platsen jag känner mig som mest hemma på. Jag bodde där förra året och har inte ens snart 3 mån hemma i Sverige kunnat släppa min drömstad. För det andra är ju Rita Ora bara en av de coolaste artisterna just nu, bara det faktum att hon kör sitt race är beundransvärt! Jag skulle så hemskt gärna vilja våga som hon, att bara vara den jag och mitt år i London känner jag i alla fall gett mig en knuff i rätt riktning. London är staden som ger, inte tar energi, och jag skulle verkligen verkligen ha stenkul om jag fick följa med tillbaka till mitt paradis. Säger bara London baby!

Reply
Dylan Baghbani

Jag tycker att jag ska få vinna den här tävlingen eftersom att jag har följt Rita Ora’s Musik ända sedan hon blev signad utav Roc Nation. Från att hon har spelat covers som han lagts upp på youtube, varit med i bakgrunden på Drakes musikvideo, spelat in refränger till stora artisters låtar (så som R.I.P. med Tinie tempah), hon gjorde ett sammarbete med hörlurs-företaget Skullcandy i början utav hennes karriär till att nu släppa egna låtar själv och med andra artister (nya singeln black widow med iggy azalea). Rita Ora är även en utav dom få artister som jag personligen tycker kan sjunga och leverera på scen som t.ex. Beyonce, utan en massa effekter på ljudet.

Rita Ora var i början utav sin karriär en helt vanlig tjej som jobbade helt vanliga små jobb och gick i musikskola, och det är just det som får mig och relatera till henne – hon var en helt vanlig tjej som LYCKADES! Hon är ett bra exempel på att vad som helst är möjligt bara man lägger manken till och kämpar. Jag är en tjej på 21 år och som läser för tillfället till ingenjör, tränar och dansar på min fritid och har så som alla andra stora drömmar.

Reply
Erika

Jag är en sprallig party glad tjej som älskar spontalitet. Jag är stort fan av Adidas och rita och även DIG, att få åka dit hade varit i ren dröm men även tre flugor i en smäll. Kram

Reply
valentina

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

– Rita Ora är min favoritartist och det skulle vara så himla kul att följa med er på detta event – och jag älskar adidas och träning är min favorit sysselsättning!
För att berätta lite kort om mig själv så har jag haft en ätstörning och depression i 9 år. Jag
väntar på 24/7 behandling för min ätstörning som förhoppningsvis kommer starta i october. Det
har varit många tuffa månader för mig (år) i väntan på denna behandling, det skulle vara så roligt
att få ett avbrott från alla läkarsamtal och min ensamhet och göra något skoj, något “normalt” och njuta av livet, som man ska göra! :-)
Jag är 23 år gammal nu och insjuknade i svår ätstörning i början av gymnasiet, vilket slutade med isoleringen/skolkning
och djup depression. Jag har varit mycket ensam ett längre tag nu, även om jag försökt studera på universitet och
extra jobbat som personlig assistent och träffat min barndomsvän ca varje/var annat år.
Jag vill börja må bra igen, har inte riktigt tagit mig ur depressionen och min isolering. Därför skulle det vara så himla kul att följa med
er på detta event och träffa folk och umgås med er! jag känner att jag behöver det. eftersom mina dagar i många år inneburit mycket
hetsätningar (har bulimi nu), djupa svackor, matångest, träning, kalorier, isolering hemma…… Det är dags för mig att njuta av livet och det skulle
vara så kul att också få lära känna er! :-)
Kram
/Valentina

Reply
valentina

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

– Rita Ora är min favoritartist och det skulle vara så himla kul att följa med er på detta event – och jag älskar adidas och träning är min favorit sysselsättning!
För att berätta lite kort om mig själv så har jag haft en ätstörning och depression i 9 år. Jag
väntar på 24/7 behandling för min ätstörning som förhoppningsvis kommer starta i october. Det
har varit många tuffa månader för mig (år) i väntan på denna behandling, det skulle vara så roligt
att få ett avbrott från alla läkarsamtal och min ensamhet och göra något skoj, något “normalt” och njuta av livet, som man ska göra! :-)
Jag är 23 år gammal nu och insjuknade i svår ätstörning i början av gymnasiet, vilket slutade med isoleringen/skolkning
och djup depression. Jag har varit mycket ensam ett längre tag nu, även om jag försökt studera på universitet och
extra jobbat som personlig assistent och träffat min barndomsvän ca varje/var annat år.
Jag vill börja må bra igen, har inte riktigt tagit mig ur depressionen och min isolering. Därför skulle det vara så himla kul att följa med
er på detta event och träffa folk och umgås med er! jag känner att jag behöver det. eftersom mina dagar i många år inneburit mycket
hetsätningar (har bulimi nu), djupa svackor, matångest, träning, kalorier, isolering hemma…… Det är dags för mig att njuta av livet och det skulle
vara så kul att också få lära känna er! :-)
Kram
/Valentina

min mail: [email protected]

Reply
molly nilsson

Haha för att vara ärlig satt jag faktiskt och lyssna på Rita när jag läste inlägget så va bara tvungen att tävla! Men att få åka till London med dig och Shiva och få träffa Rita Ora skulle vara sjukt grymt! Jag tycker att Ritas musik är riktigt bra och hon verkar vara en härlig person. Dessutom skulle det vara kul att få umgås med dig och Shiva. Jag följer din blogg dagligen och har sett att du och Shiva har sjukt kul tillsammans!
Jag är en riktigt härlig tjej som ÄLSKAR att träffa nya människor. Är verkligen inte blyg utan tycker de är jättekul att möta nya människor och göra nya saker så det här skulle verkligen vara något för mig!
Hoppas verkligen verkligen att jag tar hem vinsten för de skulle göra mig riktigt glad och jag lovar er att ni får kul med mig, haha..! ;-) Ciaaaao

Reply
Marie

Jag heter Marie och har nyligen fyllt 19. Jag är en Uppsala-född dalkulla från Falun som gullar med min hund, skrattar, sjunger, spelar trumpet, tecknar, sminkar och tittar löjligt mycket på Sex and the City. Samt spenderar ännu lite löjligare mycket tid inne på Bodyshop med näsan i body butter-burkar.

Jag vill se Rita Ora för att jag älskarälskarälskar musik – och urdiggar coola tjejer som sjunger. Bara själva upplevelsen att se en bra artist på scen är en så sjukt häftig känsla. Det skulle ge mig en kick som jag hoppas kan göra mig lite gladare och piggare, vilket jag behöver sedan någon jag tycker väldigt mycket om nyligen åkte till Turkiet för att hjälpa människor på flykt från Irak, på obestämt antal veckor. Saknaden känns väldigt svår just nu, och jag känner att jag måste göra något riktigt roligt som kan kicka igång mig igen! Förutom musiken och att London är en drömstad för mig, vore det så himla kul att träffa dig Kenza, för jag tycker att du är så härlig och din blogg får mig alltid att må bra, verkligen varje gång jag läser den. Jag vill galet gärna hänga med dig och Shiva i verkligheten och dansa och må bra med er i London!

Tack för chansen till detta! Nu ska jag bara sitta och hoppas på ett väldigt stort glädjebesked i inkorgen. KRAM!

Reply
Hanna

Jag tror jag d ö r.
Du, henne och London på en och samma gång! Har läst din blogg sedan du var tonåring och köpte hello Kitty strumpor från hm, och Rita Ora (!!) FREAKING love her. London har jag varit i en gång förut och jag skulle göra allt i världen för att åka tillbaka dit snart. Om du över öl förmodan skulle välja att ta med dig lilla jag, 18 år och jäkligt taggad på livet, så skulle jag kunna hoppa över tio år av mitt liv för att leva på det minnet. Jag lovar dig en massa hjälp och en massa skratt om du skulle välja att vilja åka med mig till London <3

Reply
Tessa

Hej! Jag skulle så gärna vilja åka med då jag skulle tycka det vore en otroligt häftig upplevelse! Jag älskar mode och london, så detta vore den bästa kombon!

Reply
Amanda

WELL, Hello hello hello!
Till att börja med vill jag säga att jag har ett giltigt pass. För det andra vill jag berätta lite om mig själv så att den ni reser med inte är någon suspekt människa med avvikande fritidsintressen. Amanda heter jag. Född 1989. Jag gillar min pojkvän, att skratta och vara glad, musik, mode, träna och att umgås med härligt och positivt umgänge (läs: dig och Shiva) . Rita Ora får mig att tänka på när jag var i Thailand med min bästa kompis. Shine Ya Light spelades på extremrepeat på någon thailändsk variant av MTV och så fort jag hör den får jag bara fina positiva minnen från hur kul vi hade där och då. Förutom det så spelas även senaste låten av Ora ”I will Never let you down” på frivillig extremrepeat i mina samtliga musikstationer. Det vore sjukt kul att få komma iväg och göra något kul och spontant som blir ett minne för livet. Såå jag hoppas verkligen vi syns på flygplatsen!
Cheerio Amanda!

Reply
Jacqueline Ojala

ÅÅÅÅÅH! Det skulle vara en dröm som skulle gå i uppfyllelse att få träffa Rita Ora, jag älskar hennes musik så mycket!! Har dansat mig igenom sommarnätterna till hennes toner. Sjukt kul :) Har aldrig varit i London heller och att få åka dit och träffa en så jäkla cool tjej som Rita och dig Kenza är skulle vara ultimat. Efterfesten kan jag inte ens tänka på, det måste ju bara vara en epic och fet :)
Jag är en tjej som är 23 år och bor i Jönköping som älskar allt med mode och träning. Social och galen är nog mina två mellannamn, då jag helt enkelt är mig själv på alla sätt och vis ;)

Reply
Johanna

Wow vilken tävling! Jag skulle vilja följa med 1. För att jag tycker du är så himla cool. 2. För att jag har tokjobbat hela sommaren och de vore så fantastiskt roligt med en weekend! Och 3. De är i London för att se Rita Ora!!!! Jag heter Johanna, 23 år glad och sprallig. Gillar att resa och lära mig nya saker. Oj vad svårt de här var. Hej CV!
Kram Johanna

Reply
Johanna

Hejsan!

Jag heter Johanna och är en tjej full av liv och glädje på 18 år. På fritiden gillar jag att leva i nuet, göra det som känns bra för stunden och älskar framförallt spontana och nya grejer! Förutom min positivitet och mitt glada humör gillar jag även att göra andra glada då det gör mig ännu gladare. Jag hade så gärna velat följa med på er resa, då London är den stad jag skulle kunna se mig själv i någon gång i framtiden.

Framförallt hade det varit GRYMT att få se Rita Ora och att få vara med på lanseringen!!

Om ni med mig på er resa tar
lovar jag att ge er några oförglämliga dar,
Med glädje, skratt och fest
Kommer denna resa bli allra bäst!! ;)

Haha, hade varit så kul om ni tog med mig!

Reply
Frida

Jag har alltid velat åka till London, men det har liksom aldrig blivit av. Jag tycker Rita är asgrym, så denna resa skulle varan som pricken över i:et!!

Jag är en glad och spontan tjej på snart 19 år, älskar allt som har med äventyr att göra så det kommer bli jättekul om jag vinner! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*