• header

Häng med mig till London och träffa Rita Ora!

OriginalsbyRitaOra_AW1429_AUG

Nu har jag en jäkligt rolig tävling på gång här! Jag har fått äran att åka till London nästa vecka för att vara med på lanseringen av Rita Ora’s samarbete med Adidas – och dessutom får jag ta med mig en av er läsare!

Du som vinner flyger till London på morgonen den 4:e september. Jag och min kompis Shiva möter upp dig där och går på lanseringen av samarbetet i Adidas-butiken ihop (Rita Ora kommer att visa kollektionen OCH uppträda!!), på kvällen går vi på en grym efterfest hostad av Rita Ora. Vi kommer bo på fint hotell, äta gott och ha det jäkligt kul i LONDON BABY!

 

För att vinna: 

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

Jag kommer att utse en vinnare på IMORGON, 29/8. Det är snabba puckar eftersom att vi åker nästa vecka, så glöm inte att ha koll på mailen! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Det var så jäkla svårt att välja ut en av er. Vinnaren är Rita Ora-fanet Delila! Grattis!

 

892 Comments

Anna Björkman

Men alltså SVAR JA!!! Hur bra/kul/fantastiskt och suveränt hade inte detta varit?! Tyvärr är jag ju katastrof dålig på att få till saker i skrift… men okej, skärpning, jag ska fixa detta. (Åh gud exalterad tjej här)
Jag är en brud som har flyttat runt i världen under hela min uppväxt och skulle inte byta bort det för någonting i världen men ibland (ganska ofta) så kan ångesten över att inte känna sig hemma eller trygg någonstans vara överväldigande. Då är musik, hur klyschigt det än låter, det enda som gör det bättre. Och den här bruttan Rita Ora är en person som gör musik som liksom “fixar mig”.. och får mig att vilja skaka ruuuumpa såklart.
Att få möjligheten att se henne och bara uppleva detta episkt roliga äventyr skulle betyda så mycket för mig.
Jag som person är superskön (höhö) nej men allvarligt, relativt normal, lagom intelligent och som så många andra 21 åriga tjejer har jag ett helvetisk brinnande intresse för mode! Älskar mina två bröder över allt annat på jorden, eehm ja och häver i godis alternativt cheeseburgare så ofta jag kan. Bra gener dock så ska inte klaga, syns inget utifrån men lär väl få igen för det på annat håll. Ruttnar väl inifrån men whatevs. Denna motivering är hopplöst svår att skriva men jag hoppas och hoppas för att det ska plinga till i mailen imorgon. Snälla låt det plinga.
Puss och peace

Reply
Teuta

I have a dream… Haha nä men det hade varit riktigt skoj att 1. åka till London då jag aldrig varit där. Det hade varit något!!
2. träffa ikonen Rita Ora!!! Det hade varit det coolaste jag gjort i mitt liv=)
3. träffa dig och Shiva givetvis:)
Jag är en otursfågel och blir aldrig vald/vinner när jag tävlar men hoppas på det bästa ändå=)

Reply
Leann

Hej:) min ärliga motivering till varför jag vill följa med är för jag haft ett otroligt tufft år fullt av motgångar med en otrogen pojkvän och ej klarat tentor så kan inte fortsätta i skolan som orsakat stress som medgivit finnar och håravfall så mitt självförtroende varit bräckligt likt ett darrande tunt aSplöv men ändå lärt mig att kämpa och inte inta fosterställning och ge upp . Rita ora har varit en stor förebild för hennes ursprung hon kommer. Från ett litet annekterat underdog land med inga möjligheter till framgång och kolla var hon är idag. De lär mig att de finns ljus, detta hade som sagt betytt mycket för min självkänsla att jag trots mina motgångar kan träffa min idol och erövra någon med mina ord. Springer och köper mitt andra äckliga Basiron paket nu.
Tack vackra Kenza<3

Reply
Albulena Xhemajli

Känns helt grymt om jag skulle få chansen att åka till London! Ett för stt jag tror att jag tillsammans med dig och din kompis hade haft otroligt roligt ihop. Många gånger när jag läser din blogg så känner jag att vi har samma humor. Därför tror jag att vi hade skrattat en hem del ihop om jag hade fått följa med. Har följt dej länge och en av anledningarna är för att du är DEJ SJÄLV!

Känns töntigt och kommentera och berätta hur mycket jag vill det här, men jag ska göra mitt bästa för stt försöka förklara. Jag läser en master och ska nästa vecka börja skriva min uppsats (ångest!!!!!!!) Her pluggat i fem år och livet som student är inte alltid det enklaste. Det är inte ofta man kan gynna sig skälv en resa bara sådär. Så, om jag får chansen att åka tillsammans med er så hade jag blivit otroligt glad och kunnat njuta av lite semester innan jag sätter mig på skolbänken igen!

Ps. Rita Ora är en av mina landskvinnor. Kan lära dig en massa albanska på flyget så vi kan impa henne ;) haha!!

Reply
Albulena Xhemajli

Känns helt grymt om jag skulle få chansen att åka till London! Ett för att jag tror att jag tillsammans med dig och din kompis hade haft otroligt roligt ihop. Många gånger när jag läser din blogg så känner jag att vi har samma humor. Därför tror jag att vi hade skrattat en hel del ihop om jag hade fått följa med. Har följt dej länge och en av anledningarna är för att du är DEJ SJÄLV!

Känns töntigt och kommentera och berätta hur mycket jag vill det här, men jag ska göra mitt bästa för att försöka förklara. Jag är en tjej på 24 år, som bor i Malmö. Jag läser en master och ska nästa vecka börja skriva min uppsats (ångest!!!!!!!) Har pluggat i fem år och livet som student är inte alltid det enklaste. Det är inte ofta (aldrig!) man kan gynna sig själv en resa bara sådär. Så, om jag får chansen att åka tillsammans med er så hade jag blivit otroligt glad och kunnat njuta av lite semester innan jag sätter mig på skolbänken igen.

Ps. Rita Ora är en av mina landskvinnor. Kan lära dig en massa albanska på flyget så vi kan impa på henne ;) haha!!

Reply
ramou

28 åring från stockholm,Det finns inga ord och beskriva hur coolt det skulle va och vinna en resa till london inte bara möjlighet o få träffa rita ora men själva upplevelsen och nice häng.. har haft det riktigt hårt dom senaste månaderna, plus jobbat så mkt att man aldrig har tid för annat.. haha så detta skulle nog va cheerry on the top …. en möjlighet för att ta ledig ha kul and a memory :)

Reply
Madeleine Magnusson

Tjenixen!
Skulle behöva en paus från jobbet, och då menar jag NU! Behöver ett Halleluja-moment! Vore extremt tacksam om ni ville ta er tiden att umgås med en utarbetad (men lovar väldigt go å gla, mode- och musikintresserad 22åring som mer än gärna fuldansar, sjunger förbaskat bra i duschen å nätshoppar parallellt med det här inlägget) som ursprungligen är från Stockholm,
men nu bosatt utanför Kalmar. Både Rita Ora, Adidas och London är i mina ögon/öron SUPERDUPERNICE! Klart jag måste följa med er! Håller tummar & tår nu, och hoppas på att det plingat i mejlboxen när jag vaknar om några timmar. Sweet dreams! :)

Reply
Felicia

HEEEJ! Jag är en nittonårig (ganska snart 20) tjej från en liten liten by mitt ute i en skog, och mitt namn är Felicia. När jag inte pendlar för att ta mig hemifrån/hem brukar jag jobba, träna, mysa med min pojkvän och umgås med familj/vänner. Jag jobbar som kökschef på Max Hamburgare, ett jobb jag verkligen verkligen gillar. Träning för min del är framför allt handboll men också styrketräning och lite pass då och då. När jag har en stund över fastnar jag gärna framför en TV-serie. Det bästa jag vet är skratta okontrollerat, ha sjuk träningsvärk, omge mig med älskade människor och att känna att man är bra på det man gör. Det värsta jag vet är negativa människor. Och våta sopor såklart.
Det här med att åka till London med er för att se Rita Ora lockar onekligen, dels för att hon är grym artist, dels för att London verkar vara en fantastisk stad och framför allt för att ni verkar riktigt sköna att hänga med!! Jag tror att vi hade haft riktigt roligt tillsammans – därför vill jag göra det här. Att resa med mig som sällskap till London kommer innebära många skratt, en hel del sarkastiska kommentarer och mest troligen några klantiga incidenter som vi förhoppningsvis kommer minnas med glädje. Nackdelen med mig är att jag sjunger som en kratta, vilket väldigt sällan stoppar mig från att sjunga – något som kan komma att påverka era öron.
Puss&Kram /Felicia

Reply
Ebba christiansson

Tjeeeena! :) Ebba Christiansson heter jag, går 3:e året på frisör skolan. Älskar ALLT som har med mode, skönhet & trender att göra!! (Jäkla tur att London har ett gaaaanska brett shoppingutbud) hehe
Hade varit så galet fett att hänga med er i min favoritstad London samt att se Rita för Adidas! Vet du vad? Jag tror faktiskt att vi kommer ha det förbannat roligt ihop i London. Seeee yah!

Reply
lina

jag vill åka till london för att jag ÄLSKAR london och för att drömmen är att få träffa rita ora, som jag har lyssnat på sen innan hon blev känd! och jag skulle bidra med massa galenskaper till er resa haha. Har varit där en gång tidigare när min syster fyllde år så tog jag emd henne dit, har velat åka tillbaka men det har blivit svårt och få det gjort! Jag är 21 och hyper och utåtriktad. Äventyrlig och okomplicerad. hehehe.. ja. och så är jag en djurvän?
haha

Reply
Erika

Jag är en rolig och spontan pingla från umeå. Fick barn för snart tre år sedan och pluggar nu sjuksköterska, så min vardag är den mest oglammiga liv som går att hitta. Så låt mig få byta min urtvättade T-shirt matchat med foppatofflor mot en glammig klänning med High heels ist!

Reply
Sabina

WOW! VILKEN FANTASTISK ERBJUDANDE!
Man blir så glad enda ut i fingerspetsarna av att läsa denna tävling! :D

Jag heter Sabina, är 22 är gammal men fyller 23 år nu i oktober. Jag är från Stockholm men bor i Örebro sedan två år tillbaka. Jag pluggar nämligen i Örebro universitet, därför bor jag där. Jag läser biomedicinsk analytiker med inriktning laboratorie medicin.

Min motivering till varför just jag vill åka är för att jag har haft ett hektiskt liv sedan jag började plugga på universitetet. Eftersom jag inte tar studielån så har jag valt att jobba på två ställen vid sidan om utbildningen. Det ena är som vikarie på hemtjänst, och det andra är som assistent en gång i veckan.

Jag är inte uppväxt med mina föräldrar då min pappa gick bort när jag va liten och mamma tyvärr är psykiskt sjuk. Jag har tre syskon som ser upp till mig då jag började uppfostrat dom vid ung ålder.
Jag har en dröm om att bli modell och författare samt bli färdig med min utbildning. Jag vet inte om det märks men jag har i hela mitt liv lärt mig att kontrollera många bollar i luften. När jag får fritid så skriver och läser jag mycket, och tränar ibland. Det är som min rehab när livet blir tufft. Jag är just nu i Stockholm eftersom jag fick en möjlighet att bli plåtad för en butik, blev så glad och tackade ja till chansen. Jag tar alltid en chans när jag får den. Sedan kan jag nämna en annan egenskap jag har som alltid funnits där. Och det är spontanitet. Det är också någonting som lyfter bort tyngden i mitt liv. Jag vill resa med Er för det är en skön spontanitet och det skulle göra mig jätte glad. Jag vill resa med Er inte bara för att jag får träffa en sådan talangfull artist, rita ora, utan även dig, en bloggerska jag tycker är så snygg och så rar, samt dem enda bloggen jag följer. Du verkar vara en stark person som kan ha roligt. Och jag tror vi kan ha roligt ihop. :)

Det skulle vara sjukt himla obeskrivligt grym upplevelse för mig, jag skulle känna mig ärad :D

Det pirrar i magen på mig nu, så jag avlutar detta med att önska både dig och mig lycka till! Kram, Sabina

Reply
Sergeant

Jag tycker att jag borde följa med för att 1. Adidas är awesome och jag är världens största sneakerhead. 2. Rita Ora älskar Beyonce och det gör jag med (vill fangirla tillsammans). 3. Jag har jobbat natt från början av juni tills idag så jag behöver en semester! (4. Londons shopping är… AMAZING)

Reply
Amanda forsgren

Hej Kenza!
Jag är en 18 åring tjej från Umeå, som pluggar restaurang och livsmedel, har dock inga planer på att bli kock då jag går ut eller dylikt ;p jag är otroligt social av mig och trivs bäst med människor omkring mig. hur som helst så önskar jag att jag hade kunnat vinna, eftersom jag är studerande och bor själv så har inte råd att resa någonstans. Trots att det är ett av mina största intressen att resa och upptäckta världen. Har dock aldrig vunnit något i heeeela mitt liv;p inte ens en ny trisslott xD men men jag hoppas på det bästa och håller alla tummar och tår samt övriga fingrar;p ha en bra dag! :)

Reply
Sara

halloj! grym tävling:) jag vill vinna för jag tycker London är helt amazing och även rita ora :) är 18 bast, en riktig festprisse och ni skulle ha jävligt roligt med mig!;)

Reply
Sagis

Neeeeej! Jag fyller 18 i November!
Ska faktiskt fira min 18-årsdag i London med min familj på Babymetal-konsert men fy vad kul det hade varit att åka och se Rita Ora…
(Rösta får jag inte heller, faan)

Reply
Sandra Lifvakt

London calling Kenza!
Jag har alltid drömt om London men aldrig tagit mig iväg, alltid har något annat kommit i vägen. När du lanserade nyheten om en chans att få åka till London kunde jag bara inte överse detta! Som sagt, du hade mig redan vid London, och tänk om min första resa till denna underbara stad kunde bli ihop med dig, bloggerskan jag inspireras av varje dag, så företagsam.
Rita Ora är bara allmänt cool, vilken brud. Tänk att få utbyta några ord med henne! #dreamingisbeliving
Jag själv är en social brud som älskar utmaningar. Mitt senaste påhitt är en anmälan till Gladiatorerna, *hållertummarna. :)

Reply
Lovisa VB

Jag skulle jättegärna vilja åka både till London, vara med er och se på Rita Ora. Kan det bli bättre liksom???!?!
Rita Ora är en as häftig brud, grym på att sjunga och uppträda. Hon är alltid så cool och har en häftig stil!
Jag heter Lovisa och är ny fyllda 18år från Piteå i Norrland. Jag går sista året på gymnasiet. Skulle vara en perfekt start på detta år. Jag som person är väldigt snäll, rolig, spontan, har bra humor, älskar att resa, träffa nya vänner, lyssna på musik, parta loss och shoppa!
Att ha chansen att åka med Shiva och dig skulle vara en resa som jag aldrig kommer att glömma! Ni ser ut att trivas med varandra så bra så det skulle vara kul att lära känna er ännu bättre!!.
Tänk att säga till världen att jag åkte spontant till London, med Kenza och Shiva, såg Rita Ora och hade en gryyyym resa med varandra.
Kanske inte så dumt att ha en Norrlänning tillhands ;) hihi.
Kramar från Norrland

Reply
Sanna Andersson

Mitt namn är Sanna Andersson, jag är 18år och bor i Göteborg.
Jag skulle beskriva mig som en spontan,rolig och trevlig person.
Jag älskar mode&smink, och Rita Ora är ju helgrym verkligen och har en underbar sångröst och stil, och att få träffa dig Kenza det hade vart så sjukt underbart, har följt din blogg så länge jag kan minnas och inspirerats av ditt sinne för mode, och du verkar vara en helskön person! Du har även inspirerat mig till att starta en blogg

Reply
Lisa

Hej,

Jag kanske är för sent ute, men visst är de väl så att det aldrig är försent att försöka? :)
Jag skulle vara tacksam för detta pris då det är en härlig blandning av livets goda, ADIDAS (behövs ju inte sägas mer?!!), en skit grym artist som kan placera ett smile på läpparna även de där extra gråa dagarna. London är en stad jag tror alla bör besöka, och då jag inte hunnit med detta än så skulle det vara en ypperlig chans. Allt detta plus chansen att träffa dig! :)
Nu har jag ingen speciell anledning till att jag ska vinna förutom att jag vill, och det skulle vara bra roligt!
Tack för en inspirerande blogg,
Lisa

Reply
Emma

Emma, 23 år från lilla staden Borlänge.

Igår fick jag jobb som brand manager på ett stort företag i Göteborg, jag har kämpat riktigt hårt för att komma dit jag är idag och att få följa med till London, träffa en riktigt stor och skön bloggare som dig Kenza hade vart riktigt roligt! Jag är en kreativ, driven och modeintresserad tjej som älskar Rita Ora dessutom aldrig varit i London.. Idag sa jag upp mig från mitt jobb och ska flytta 50 mil bort från allt, att vinna detta hade peppat mig ännu mer att våga göra det jag drömt om!

Reply
Frida Nilsson

I skolan jag nu efter sommaren börjat slita. En sommar som igen passerat utan att jag fått träffa Rita. För visst har vi alla lite av en crush på denna brud, hennes sång ger ju en trots allt gåshud. Så visst är det en stor dröm att denna tävlingen få vinna, och få möjligheten att få träffa denna kvinna. En resa med Kenza till London är i detta paket också givet, något som för de flesta aldrig ens händer en gång i livet. Iklädda Adidas kommer vi spatsera Londons gator upp och ner, när jag staden för första gången i mitt liv ser.

Mitt namn är Frida, 21 år, från Skåne men boende i Göteborg där jag pluggar på Göteborgs Universitet. Detta hade varit SÅ HIMLA KUL att få uppleva. Oj vad kul alltså. Kram!!

Reply
Josefin

WOOOW VAD KUL!
Josefin är mitt namn 20 år pigg och superglad tjej som älskar RITA ORA. Hennes röst och stil är ju underbaaar. Vore ju så häftigt att få hänga med er till London! Partya och bara njuta av London! Då jag under en tid kännt att jag haft vinden emot mig så börjar det klarna upp nu och den här resan skulle typ sätta pricken på i:et.
VÄLJ MIG SÅ ÅKER VI TILL LONDON OCH HAR ASKUL!
plz plz plz. Haha! Håller tummarna :)
Kram på dig

Reply
Carolina

Tjena! Jag är en go och gla värmlandstjej på 21 år. Här hemma så jobbar jag och har de gött, tränar, hänger med vänner och med min mops. Dagarna bara glir förbi och jag vill ut på lite äventyr, och vad passer då bättre än en resa till london för att se ingen mindre än RITA ORA?! Tillsammans med sveriges stililon (du kan få va min personal shopper där borta om du vill haha). Skulle vara dretroligt att få uppleva detta! Jag ser i kommentarsfältet att många har gått igenom jobbiga saker i livet och dom borde absolut få chansen att följa med och jag är otroligt ledsen för allt dom går igenom, men jag tänkte ge det ett försök ändå, även fast jag bara är en galen tjej utan varken problem eller bekymmer här i världen, än så länge iallafall haha.
Hoppas iallafall på en redigt rolig tid i london med er och ett minne för livet! Och dans! Dansa måste man ju ;-)

Hare gött kenza så hoppas ja att vi ses :-)

Reply
Jonna

Hej Kenza! Jag är en 23-årig smålänning som efter att ha jobbat hela sommarn (minus en vecka), äntligen tar två veckors semester med start idag. Planen var att jag och pojkvännen skulle ta denna tid och åka upp till Stockholm och shoppa en massa och bara ha det allmänt bra. Men planen har ändrats då han fick nytt jobb nu med start med en gång så nu kan han inte längre. En Londonresa och få träffa både dig och få se Rita Ora hade verkligen gjort min nu så tomma semester helt freaking awesome!

Reply
matilde karlsson

Hej Kenza! 22 år har nu passerat i mitt liv och än har jag inte fått vara med om något liknande! Jag är en glad, spontan och rolig tjej som älskar stil och mode i alla uttryck. Jag har studerat detta i flera år och vet att vi hade haft så himla kul tillsammans!!

SEE YOU IN LONDON BABY! XOXO Matilde

Reply
Jasmin Andersson

Hejsan! jag heter Jasmin Andersson och är 18 år och bor i skåne/Helsingborg.
Jag skulle jätte gärna vilja hänga med på detta, hade varit sjukt jäkla grymt att få träffa Rita och dig. Du är min förebild, kollar din blogg varje dag, bokstavligen varje dag. Jag älskar att se nya och fina platser och få inspiration. Och varför just jag skulle få vinna är att jag har aldrig vunnit något sånt här i mitt liv, vunnit tävlingar med hästen men inget annat. Inte vunnit något när det gäller såna här tävlingar eller tex när man spelar på alla hjulen inne på Liseberg osv! Jag skulle bli så glad om jag fick denna chansen!

Kram på dig Kenza!

Reply
Nikoline

24 år gammal från Kalmar:) jag har velat åka till London så länge jag kan minnas, men det har inte blivit av. Dessutom har jag inte fått ha egentid eller festat på typ 2 år eftersom jag har en dotter som heter Sol på 1 år och en månad. Det är fantastiskt att vara ung mamma, men ibland saknar man såklart att göra det som mina vänner gör. En helg i London med dig hade varit så jäkla fantastiskt. Och att se rita ora live, wooow.

Kram från nikoline

Reply
Jennifer

Jag är en nybliven student och har därmed precis flyttat hemifrån med allt vad det innebär. Det är inte en gratis resa med att flytta hemifrån och jag har insett att mitt största intresse, resor, får skjutas åt sidan under dessa tre år. Självklart kommer jag ha det grymt även på hemmaplan (60 mil bort från staden jag växt upp), men ännu grymmare vore det att bryta av studierna med något RIKTIGT grymt: en resa till London!! Jag är pratglad som få, kan ett par skämt och är allmänt trevlig. Älskar hotellfrukost, Rita Ora och partii. Om jag fick turen att följa med så skulle vi ha det GRYMT och där med basta!! :)

Reply
Lina

heter Lina och går 3:an på teknikprogrammet vilket är rätt bajs så att få hänga med er hade varit fruktansvärt najs!! serri då, hela min klass är antifeminister och hade varit så skönt att bara få komma ifrån för en stund. Är en glad och social tjej som bor några mil norr om gbg, mitt största intresse i livet är att sova men hade lätt kompromissat sömnen för att få hänga med!!!!;)) älskar annars att spela teater och att dansa. Har riktigt snygga moves så tror vi hade haft extremt kul på dansgolvet. sen är ju rita ora och adidas verkligen bara FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT. Har precis fyllt 18 och detta hade varit ett fantastiskt sätt att få fira! kramis

Reply
Madde

ALLTSÅ FAN va fett! I’ll give it a try!
Mitt namn är Madeleine, är 19år och bor i Linköping. Är sjukt spontan, älskar musik och ÄLSKAR att resa!
Jag tog studenten nu detta året och tar ett sabbatsår nu. Min tanke med att ta ett år ledigt från studierna var att man skulle kunna göra massor spontana saker, spontana RESOR och bara leva. Dock blev det ju inte riktigt så då alla mina vänner antingen pluggar eller har brist på pengar så jag har ingen att vara spontan med?! (Vilket blir sjukt tråkigt och enformigt..) haha… Så hur fett skulle det inte vara att få bara dra till London, med DIG och få se Rita Ora och hennes kollektion för adidas?! Det är ju för bra för att vara sant!!

KRAM
Madde
[email protected]

Reply
Malin

Hej,
Detta vore så roligt att vara med om då jag haft den strösta oturen denna sommar, då det varit den bästa sommarn på länge. Varmt och gott!
Jag bröt benet i Juni och har haft mitt den i ett stort, tungt, svettigt gips. Jag har inte kunnat badat, eller varit ute med mina vänner. Jag har legat inne i en varm lägenhet och svettats. Så jag tycker verkligen att jag förtjänar detta då jag haft en skitsommar. På måndag den 1 September blir jag av med gipset och redo att åka. Jag lovar dig Kenza, kommar du göra mig så himla glad. Jag skulle kunna göra vad som hellst för att få komma bort och göra något kul. Och du kommer inte bli besviken om du väljer mig då jag är en väldigt glad, social, rolig, givmild och lite smått galen. Jag är 25 år gammal, bor på västkusten. Ha det så gött ;) Kram Malin

Reply
Linn

Åh, HUR fett?! Håller mig kort:
1. Är ung mamma. Snart 23, har en 2,5-åring som heter Lykke. (OBS! inte en såndär MTV-ung-mamma som lever i social katastrof, har piercings på fel ställen och färgar håret liiite för gult, utan bara en ung person med barn. Det innebär med andra ord att jag inte får chans att varken festa, gå på konsert eller åka till London med polare speciellt ofta, så det vore hur fett att få chansen med er).
2. ÄLSKAR London. Har inte varit där på många år, men det är fasen det finaste stället jag vet. Första gången jag stod vid vattnet och såg London Eye började jag gråta hysteriskt, för att det var så himla fint.
3. Jobbar heltid som operativ chef, är mamma och dessutom politiskt aktiv (S). Det är ju som bekant valår, vilket innebär MYCKET jobb vid sidan av jobbet när en är valledare i en S-klubb (vilket jag alltså är). Plus att min unge är i trotsåldern vilket är helt sjukt slitigt. Min stubin är typ en promille av vad den brukade vara och energin likaså. En weekend med fest, musik och gött häng i London är med andra ord verkligen exakt, precis vad jag behöver.

Okej, inte så kort kanske. Men i punktform i alla fall!
Du är grym, Kenza, fortsätt med det.

Reply
Isabell

Åhhhh vilken rolig tävling!! Jag heter Isabell, är 23 år gammal och bor i Helsingborg, Skåne. Älskar Rita Ora, älskar dig, älskar att festa och älskar London!! Detta innebär att denna tävlingen är perfekt för mig haha xD
Jag har lite höst ångest och detta hade varit perfekt för att kick starta hösten 2014, och förhoppningsvis hade detta gett mig lite motivation för den kommande vintern :D
Jag är lite “lost” just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv, jag behöver verkligen lite inspiration och det hade jag kanske fått på denna resan :D

Ha det bra!!
xxx

Reply
Jonna Ståhlberg

Hej Kenza! Jag heter Jonna, är 18 år och älskar att skriva noveller och plugga (Ja, jag vet. Det låter inte speciellt kul alls. Men det är det!). Jag har följt din blogg länge och beundrar dig verkligen. Du inspirerar mig både inom mode och som människa. Jag har ett stort intresse mode, inredning och inte minst att resa. Dock så har jag, eftersom jag är student, inte råd att resa runtomkring i världen, därför skulle detta vara en fantastisk upplevelse eftersom jag, samtidigt som jag reser, får träffa några fantastiska människor. Dig, din vän och Rita, vad mer kan man begära liksom?! Jag tycker verkligen att Rita verkar vara en otroligt härlig person, och hon gör väldigt bra musik som jag absolut skulle vilja uppleva IRL! Men mest av allt, partaja med alla er skulle vara ashäftigt!!! (Sen så spelar hon en av mina favoritkaraktärer i Fifty Shades of Grey också ;) )

Annat om mig, jag bor i närheten av Stockholm. Ville bli modell en gång i tiden och sökte till Top Model Sverige året som var och fick komma på intervju, men efter många om och men så bestämde jag mig för att satsa på att bli läkare istället.

Hoppas du anser att jag är värd denna resa och vill ta med just mig, kram!

Reply
Bettan

LONDON BABY, fan va fett! Dricka lite té, tugga med sköna britter, snacka skit om drottningen liksom. Perfekt att man kan passa på att köpa adidaskläder. Och smöra för Rita. Låter riktigt kul med att hon ska uppträda under lanseringen också! Jag som är 23 år & musiker tycker själv att jag kommer på konserter allt för sällan. Du kan i alla fall hälsa henne att hon kan dra sig mot Malmö när hon har tid!

ANYWAYS. Ballt erbjudande som alla vill vinna. Lycka till med att välja! :)

Om jag får rangordna vad som är mest festligt med denna resa. 1. Hänga med Shiva 2. Svettas upp all te, som jag kommer ha druckit, under efterfesten 3. Åka flygplan

Reply
Sofie Björklund

Hej du!
Jag tävlar för min syster, Sabina. Jag har själv träffat dig på väla när du ledde modelljackten och då satt min syster hemma och passade vår gemensamma lillasyster och kunde inte komma tråkigt nog men hon fick en autograf av dig som ett plus i kanten. Hon är 21 år gammal och läser till jurist så kassan är rätt knapp så de blev ingen semester för henne denna sommaren utan de blev att jobba för att få ihop lite pengar. Hon är geniun, omtänksam och en fantastisk människa. Väldigt driven och påminner lite om dig, iallafall till humorn. Tror ni hade kunnat ha en fantastisk helg i london!
Ha annars en trevlig resa! (:

Reply
Amanda

Jag hittade din blogg för 5 år sen när jag gick i gymnasiet och bodde fortfarande hemma i Finland. Den var så intressant att jag var tvungen att översätta allt du hade skrivit. Jag lärde mig språket mycket med hjälp av din blogg och man kan ju väl säga att du är min svenska lärare, haha. ;P Kommer ihåg att jag googlade jätte länge vad ”frulle” betyder för att det inte fanns på google translate, haha. Anyway, blev jätte intresserad av Stockholm och Sverige och vågade flytta hit för 3 år sedan. Bor kvar här i Stockholm och trivs hur bra som helst! Så jag är snart 22 år gammal, pluggar på SU och försöker resa så mycket det går med studentbudgeten. Älskar spontana resor och skulle vara så jäkla roligt att åka med KENZA till LONDON och till och med träffa RITA ORA. :D kram! -Amanda

Reply
Ida

Vilken tävling! Jag borde vinna för att jag verkligen skulle behöva en break i vardagen. Bollar just nu (nattjobb, extra jobb, sambos plötsliga uppsägning, skola, 1.5åring och en bebis i magen)
Phuuu undra om det var allt?
Annars då? Är en glad och positiv tjej som gärna har roligt trots familjelivet. Kan iofs inte supa men det kanske funkar ändå? ;)

Kan ju tillägga att jag är 21…okej 23. (25, men fortfarande mycket krut)

Reply
Bellanid Svärd

WOOOOHOOO nämen gud vilken tur att jag kom in på denna hemsidan.
Jag sitter vid mitt kontor just nu och måste
bara sända in VARFÖR JUST JAG SKA FÖLJA MED hihi.

Först lite om mig själv:)
Jag är en tjej som jobbar som fastighetsmäklarassistent i Lund( Skåne)
Jaha vad gör man som fastighetsmäklarassistent?
Jo man är tillsammans med mäklaren på visningar till hus och lägenheter,
man tar hand om all administriva uppgifter men även praktiska uppgifter som
att köra ärrenden och fixa reklams broschyrer m.m Jag är 23 år gammal och har ursprung från colombia
och redan nu vet jag att vi 3 hade haft as roligt tillsammans. (Ni hade säkert fnittrat åt min skånska dialekt hela resa haha) No problems ;) MOTIVERINGEN till att du ska dra med mig Kenza är för att jag
älskar Rita Ora´s musik, riktigt skön galen tjej som är nytänkande artist
och ADDIDAS WOOOW lanseringen med henne måste jag bara få uppleva.
Shit vad Ora måste va Exalterad över nästa vecka pirr pirr!!!

Som sag,t det hade varit AS KUL och skala av mitt fastighetsliv med att
sätta klackarna i taket med ER i LONDON BABY!

Hoppas vi snackas snart, ha det bäst!

Kram på dig och Shiva.

Reply
Hanan Ashak

Jag är en tjej på 23 år, älskar mode, umgås med familj/vännar och läser till socionom. En resa med dig Kenza skulle inte sitta fel, vi skulle festa järnet och samtidigt få en grym resa. Rita Ora vill jag träffa för lanseringen av Adidas då jag sen barn älskat Adidas samt är ett stort fan av henne musik. Sist men inte minst, uppleva denna resa med dig och din vän samt festa som aldrig förr!

Xoxo / Hanan

Reply
Johanna

Hej! Johanna heter jag och är en 18-årig tjej som bor i Karlstad och som VERKLIGEN skulle behöva komma iväg från skolan som precis startat och hitta glöden som får en att orka med skolan och allt där till. Att få åka till London med er och att se Rita Ora spela vore verkligen AWSOME. Jag skulle verkligen bli så glad!
Kram

Reply
Ari

Hi, I’m 25 year old girl from germany and I really would like to go with YOU and SHIVA meeting Rita Ora. I’m reading your blog every day, and I’m a big fan of you and of course Rita Ora… You would make my very biggest dream come true, meeting you… Because of you, I’m more confident and love myself the way I am… You have NO IDEA which positive influence you have to other people!! I have albanian roots, like Rita Ora, thats what combines us :-) I’m also trying to learning swedish, just to read your blog (these swedish marks you write :)) , but its not so good yet!! pleassssseeeee let me be the one to join you !!

Reply
Caroline

Hej Kenza!

Jag har vart i London tidigare och verkligen störtdiggar den staden till 100%. Däremot har jag inte sett/träffat Rita Ora, eller dig, vilket jag vet skulle göra resan till ett stort plus. Lyssnar såklart på Rita Ora och följer hennes klädstil så hon är någon jag verkligen skulle uppskatta att se. På tal om klädstil, så är din helt toppen också.
Och inte nog med att det här är något som jag verkligen skulle vilja åka med på, vet också att jag är ett himla härligt ressällskap, uttåtriktad och vet hur man lever livet (; Har jobbat hela sommaren (??) (jobbar som receptionist på ett hotell, så har träffat en del från London) så känner att en liten trip away inte skulle sitta helt fel nu när mörkret börja komma för den delen.
Hoppas ni tycker jag verkar intressant (: Ha det!

Reply
Cindy Nguyen

Wow, the number of comments on this post is certainly intimidating! I don’t know what the chances are of me actually winning this dream trip but I know it doesn’t hurt to try right?! It’s currently 3:19 AM in Toronto and I should probably be asleep since I have work early tomorrow morning but here I am catching up on your blog posts Kenza! LOL

Thing is, I’ve been juggling two full time jobs for the last five months and school is starting in two weeks for me. With that said, to actually win a trip to London would be the HIGHLIGHT of my summer, honestly. Like looking back right now, a part of me wish that I enjoyed summer like a normal teenager. At the same time, I really want to earn money to travel. I have never travelled outside of this city I live in and it would be an absolute DREAAAAM to visit London, especially with one of my favourite bloggers ever. xx

Reply
Sanna Andreasson

Hej!
Jag heter Sanna och är 20 år. Jag skulle verkligen tycka det var en dröm att få följa med er. Jag älskar dig och även Rita ora och även adidas! Ni
Är mina förebilder både inom mode och inom musik. Jag är både modeintresserad men min stora dröm är att bli musikproducent! Så vore så sjukt häftigt att få träffa två stora förebilder! Skulle bli superglad!
Ha det så bra!
Kram

Reply
Hanna

HEJHEJ Kenza och Shiva. Ja de ovanför mig har säkert fett mycket bättre anledningar att dra till London med er två och hänga med Rita. Min anledning är väl en ganska dålig anledning, jag vill till London och jag vill dit med dig, Shiva och Rita. Har ingen nära som har dött/en fin vän att skicka dit/är deprimerad eller något (lät sarkastisk men menar det på ett mer jag-är-ingen-speciell-person sätt). Är bara sugen på att ha det jävligt kul med nya människor, vad är då inte bättre att åka med en svensk bloggare och hennes vän? Japp därför tycker jag att du ska ta med mig. Mvh väldigt rolig tjej som lovar att dansa på bord (om detta finns på klubben, annars kan en skapa ett). Smek.

Reply
Bea

Fy helvete va kul!!!! Jag vinner aldrig någonting å är inte bra på att trudiluta om varför just jag ska vinna, men vill ändå skriva en rad här å hoppas på det bästa. Jag är en 23 årig livlig, social och glad tjej. Rita Ora är GRYM och du Kenza verkar också va en hur skön tjej som helst. Åhhhhhh va jag vill med!!!!

Reply
Melissa Tran

Hey Kenza,
I’m an American girl from Los Angeles living in Sweden, I know weird right :)!!! I met this fantastic Swedish guy (Balkan roots just like Aleks) and once he decided to move back to Sweden I followed with him. I’m a pharmaceutical consultant at day (my sambo calls it “drug dealer” haha) and fashionista at night :).
Being new to Europe, London would certainly be a fun trip, shopping and eating our way through the city. BTW I love that you are a foodie just like me, we definitely have that in common :).
Long story short, I think we have a lot in common and would have a great time together all 3 of us. Would be lots of fun to see Rita perform up close, she has this special glow about her that’s fascinating and empowering.

Fun fun fun, I certainly think we’d have a blast together.

Cheers
Melissa

Reply
Josefine

Hej Kenza! Skulle jättegärna vilja vinna dels för att jag är et stort fan av både dig och rita otra men också även för att jag känner att det vore roligt att få göra något utöver det vanliga. Jag har haft några tuffa år bakom mig och varit väldigt begränsad pga mit idrottande. Nu när jag inte har det hindret så är det massor av saker jag önskar göra bland annat detta. Kram Josefine

[email protected]

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Mitt namn är Matilda jag är en tjej på 19 år från Kalmar och det hade fått vara en STOR ära att få åka med till London inte bara för att få åka med dig som är en stor förebild för mig utan också för att jag fyller 20 år veckan efter och det hade blivit en fanatiskt födelsedagspresent!
London har alltid varit mitt stora drömresmål i livet och det skulle ju vara helt otroligt att få åka dit med dig och se Rita Ora som gör sådan underbar musik och samarbetar med addidas och att bara få gå på deras event hade ju varit en stor önskan som går uppfyllelse!
Jag förstår att du vill ta med allihopa men jag skulle verkligen bli hedrad om jag fick följa med.
Har inte alls möjlighet att resa annars.
Hoppas jag har gett dig en bra förklaring till varför jag vill följa med och du kommer göra rätt val det gör du alltid!

Massa kramar Matilda!

Reply
Linnea

Hej fina du! Detta lät nästan för bra för att vara sant men gör ett försök trots att de känns lite hopplöst! Jag har aldrig varit i London och skulle mer än gärna få följa med dig dit! Du verkar vara en så genuin och fin människa. Så vem är jag då? Jag är en 24 årig tjej från Västerås. Allmänt trött på min tråkiga vardag som inte innefattar mycket mer än jobb och sen hem till en tom lägenhet. Min största passion här i livet är resor och mode men tyvärr går inte mina drömmar ihop med verkligheten, gör min dröm till verklighet så ska vi ha förbannat kul ihop i London! Två kvinnliga förebilder på en och samma gång, både du och rita! Tack och bock för mig, en tjej som aldrig vunnit en jäkla grej haha❤️

Reply
Nichlas Rulle J

Jag vinner fan aldrig något men det skulle va grymt kul att både få vara med på lanseringen och ett samarbete med Rita Ora och Adidas kan inte gå fel.
Jag vill vinna för att jag är en skön gaykille som är lite smått galen och skulle va mig själv rakt igenom och det skulle va trevligt att träffa er också och få bara njuta av galet kul sällskap till en stad där typ vadsomhelst kan hända.

Men om ni vill ha en lite smått galen( på ett ytterst normalt sätt såklart ;) ) gaykille med er.

p.s sjunger bra också d.s

Ha det bäst!

Reply
Julieza

London, a well known trendy and fascinating place; that I can only imagine what it seems to be like in real life. Going to London will be such an experience to venture and create memories. I want to go to London because I’ve never been, plus I get to see & hang out with one of my favorite bloggers (which is you Kenza! ) and only have seen the town (or what they seem to talk about) in big time movies! I want to personally experience this one in a life time opportunity myself, because not only the sight seeing, but getting to meet and party with Rita Ora will be such a dream and spontaneous trip! :) I love spontaneous trips and daring myself to go out of my comfort zone to be more mind open to places I’ve never expected to see. I am a blogger myself, (lifestyle blogger) even showing my readers that anything can happen when you put yourself out there, it can truly make a difference in their personal life. I love to show what any city either my town or another, showing the world whats out there makes me smile to know that they- themselves have more to look forward to in each of their individual lives. I want to inspire others that want to travel and be spontaneous with their life decisions. Putting ourselves out there in the real world is having more confidence, than a beauty pageant.

Best of luck to you all! :)

http://JuliezaBee.com

Reply
Matilda

Wiiiaaaaaow!
Det skulls vara så bananas
Kul att åka och träffa rita och er!
Känner mig inte riktigt “klar” än med sommaren så en sista tripp skulle sitta som en smäck!!!

Reply
Matilda

Wiooowoei!
Matilda heter jag, 23, flyttade ner till Stockholm i mars! Skulle vara bananaskul att få åka med er till London och ha en sista semester innan hösten drar över oss!

Reply
Malin

ååååååååå kenza vad gärna jag vill hänga med!! Malin heter jag och på tisdag flyttar mina två bästa vänner i hela världen till London på obegränsad tid. Det hade varit GULD att bara få befinna sig i samma stad som dom en sista gång på en lång tid då det just nu är tight med pengar som nybliven student och jobbsökande. Även att få hänga med dig och Shiva till tonerna av Rita Ora låter ju gryyymt!

Reply
Tanya

Jag vill inte vinna åt mig själv, utan jag vill vinna åt min underbara syster (Så för att besvara dina frågor..
Ewas dröm är att åka till London, gå runt och upptäcka staden, shoppa, äta gott, må bra, men det verkar liksom aldrig bli av. Hon och hennes pojkvän jobbar på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) på NÄL i Trollhättan som sjuksköterskor och det är full rulle där om man kan säga så. Jag tycker att Ewa är ofta trött och hon berättar ofta hur hon inte hinner äta på jobbet för att hinna med att hjälpa alla sina patienter, hon vill verkligen finnas till för alla! Det är därför hon är så bra som hon är. Och världens bästa syster! Hon är min kopia. Det bästa är när vi tänker på samma saker, säger samma meningar (i samma tonart) och skrattar samma åsneliknande skratt :-)

Jag vet att hon alltid finns där för mig, som jag finns där för henne. Vad vore jag utan henne? Hon har hjälpt mig igenom så mycket, tröstat mig när jag mått dåligt, skrattat med mig när jag mått bra.. bara hennes närvaro gör så mycket, särskilt när hon bor i en annan stad, men då finns alltid facetime så vi kan sitta och göra grimaser till varandra haha.. åh, bästa syster!

Ewa fyller 23 år den 7 september och jag tycker det här vore världens bästa sätt att överraska henne med en tidig födelsedagspresent. Hon förtjänar verkligen att åka och göra någonting kul, så hon kan skratta och uppleva saker… & dessutom, får hon ju vara med dig! HUR AWESOME? Och dessutom möta Rita Ora… HUR AWESOME IGEN!?

Jag håller tummarna på att jag har övertygat dig nog på att hon är den perfekta att åka med, tror definitivt att ni skulle klicka bra :-)
Stor kram!

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Jag är en tjej på 19 år som i somras tog studenten från mitt gymnasium i den lilla hålan Nynäshamn (ligger ca. 40 min med bil söder om Sthlm), nu lever jag livet som mer eller mindre arbetslös, med enbart lite timmar här och där på olika jobb. Jag är en glad och sprallig tjej som tycker om att roa mig, gå ut och dansa med mina vänner och att resa. Eller okej, tycker om.. jag ÄLSKAR att resa. Det är seriöst de bästa man kan lägga sina pengar på, och jag och min allra bästa vän planerar en resa runt världen med beräknad avresa nästa höst/vinter. Jag försöker göra mitt bästa för att hitta mig ett jobb som kan låta mig fullfölja min resa, men det är inte det allra lättaste att få ett välbetalt jobb när man är i min ålder och ännu inte har hunnit utbilda mig “på riktigt”. Jag skulle älska att följa med dig på den här trippen till London, bland annat för att jag läst din blogg sedan jag var fjorton och tycker att du är en väldig inspirationskälla för att du lyckats så bra i så ung ålder – något jag tror de flesta kan inspireras av -, och också för att London är en av de bästa städerna jag vet (bland annat pga. shoppingen hehe) men också för att London i sig är otroligt vackert. Tyvärr är det inte möjligt för mig att åka någonstans just nu då nästan alla pengar jag tjänar ihop går direkt in på resekontot, och det skulle vara så kul att bara få komma bort och slappna av och slippa stressa över det faktum att jag faktiskt inte alls har någon “säker” framtid just nu. Det skulle jag verkligen behöva. Är egentligen inget större fan av Rita Ora, kan R.I.P utantill men det är i princip allt, men om du skulle välja mig så lovar jag att jag skulle lära mig alla låtar utan och innantill haha! :)

Stora kramar till Dig Kenza och tack för en fantastisk blogg!
Med Vänliga hälsningar Josefin

Reply
Elin Ågren

Jag tycker att jag kan få vinna den här resan med er, eftersom jag inte har så jättestor koll på Rita Ora, det kan ju va dags för det nu?
Anledning nummer 2: Jag älskar adidas.
Sen så skulle det såklart va jäkligt najs att få umgås med er :D
Ja jag längtar helt enkelt efter ett litet äventyr =)

Reply
Ida Hultgren

Jag är en frän tjej och makeup artist på snart 20 bast som har några väldigt stora passioner i livet.
Nämligen, musik, mode, fest och resa. Känner att om jag skulle vinna denna tävling, som är en once in a lifetime experience, så skulle alla mina passioner finnas på ett och samma ställe. Det skulle va för bra för att vara sant. London Calling baby, jag känner på mig att vem du än tar med på denna resa, så kommer det bli FETT. Party all night long, shopping all day long.
London is the place to be girl.

Let me take you where you never go
Have a little fun, it’s the only way we know
Let me show you what you never see
You know how to love only when you’re holding me
– Rita Ora

puss och tack för en helt out of this world grym blogg, love it.
Ida

Reply
daniela

Hej Kenza! Jag heter Daniela, är 21 år och bor i Helsingfors (vet inte om det ens är möjligt att delta när man inte är från Sverige men försöker i alla fall :D). Jag vill vinna för att jag helt enkelt tror att detta skulle bli bland det roligaste (om inte DET roligaste) jag gjort i hela mitt liv och det skulle ge mig energi att orka med den kommande hösten som verkar bli väldigt tung skol- och jobbmässigt. Plus att jag tror att vi skulle klicka väldigt bra, är en social, pratglad och glad tjej :)

Reply
Cornelia

Åååh! JAAA!! Du är fantastisk Kenza! Tack för att du ger oss läsare den här möjligheten.
Jag har aldrig varit i London och är egentligen fullständigt skiträdd över att tvingas prata engelska med en britt för första gången. Men… rädslor är till för att bräckas och jag är mer redo än någonsin. (Tro nu inte att jag är världens mes, för det är jag inte ;)). Jag tror att du, jag och Shiva skulle ha det sjuhelsikes jäkla kul ihop! Efter att ha följt dig i så många år har du nästan blivit som en kompis – även om du inte vet vem jag är (än) ;).
Vem är jag då? En glad sprudlande 21 årig smålänning som älskar att vara spontan och ha kul med mina kompisar. Fritiden ägnas åt att vara yogainstruktör på ett gym där jag bor och har nyss kommit hem från en hektisk sommar på Öland där jag haft eget företag och haft yoga för nybörjare och konditionsträning för turister. Jag vet att du mer än gärna gör något annat än att träna – och jag tänker inte övertala dig om att bli en yogi heller. Men det kan vara kul för er att veta ändå :D Annars är jag väldigt anpassningsbar och hänger på det mesta utan bekymmer!

Och en sista grej… Jag älskar MAAAAT! Här följs inga dieter inte. Allt som är gott slinker ner!
Pussar och kramar <3

Reply
Sabrina

Hej!
Jag heter Sabrina och är 20 år gammal, bor i Norrköping för tillfället.
Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag aldrig har sett en artist live så det vore en ära att få följa med er och få höra en av mina favoriter uppträda!!

Dessutom så tycker jag att London är en underbar stad men har aldrig varit där så det vore grymt kul att få åka dit!!
Jag hoppas ni tar med mig för de vore bland de största jag fått uppleva! :)

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Att åka med er till London är såklart någonting som många vill och det kommer självklart bli en kul upplevelse. En rolig upplevelse kräver även ett roligt gäng så skicka biljetterna till mig på en gång eller i eftermiddag så ni fullbordar ert följe.

Mitt namn är Johanna, är en tjej på 20 år som för tillfället jobbar på tills jag ska börja plugga näst höst. Beskrivs som en omtänksam, snäll och glad person av mina vänner.

Syns på torsdag!

Kram,
Johanna

Reply
Mati

Matilda heter jag – 19årig gotländska som älskar att dansa och mode. Jag arbetar på JC i Visby och på fritiden umgås jag med vänner och dansaaaaar. Jag skulle så gärna vilja åka till London igen, jag var där när jag gick i 8:an med min farmor och hennes man och hade det så himla trevligt verkligen. Hon lovade mig då att efter jag tagit studenten så skulle vi åka dit igen. Men, hennes man har blivit väldigt sjuk i en väldigt allvarlig cancer och har tyvärr inte tid eller ekonomi för att ta mig dit. Så tänkte köra en vild chansning att delta i denna tävling, då jag aldrig deltar i tävlingar eller liknande. Bara för att chansa att jag kan nå min och farmors dröm att jag ska få komma dit igen.

Jag älskar adidas över allt annat. När jag tävlade dans på elitnivå för några år sen så var det adidas adidas adidas all over our bodiiies!!! FETT! Och, vem älskar inte Rita Ora! Jag vet inte ens hur jag skulle formulera mig. Jag hade blivit den lyckligaste tjejen i världen att få åka till London, hänga med DIG KENZA, se Rita Ora och hennes nya kollektion.

Tack på förhand för en grym tävling!!

Reply
Matilde

Hej!
Har aldrig varit med i en tävling innan, visste inte ens hur man skriver en kommentar men kände att denna tävlingen är helt rätt för mig! Har läst din blogg sen du startade och tycker du är awesome.

Anledningen till att jag är med i just denna tävlingen är för att jag tycker om rita ora väldigt mycket och jag älskar London! att få åka dit med dig hade varit ett fett plus helt enkelt.
Nyss kommit ur ett 3 års förhållande och känner att denna resa hade satt lite ljus i min vardag. Hoppas verkligen att jag får åka med, inget vidare på att skriva sånna här saker men tänkte att jag ha inget att förlora. Ha det bra tjejen!

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Att åka med er till London är såklart någonting som många vill och det kommer självklart bli en kul upplevelse. En rolig upplevelse kräver även ett roligt gäng så skicka biljetterna till mig på en gång eller i eftermiddag så ni fullbordar ert följe.

Mitt namn är Johanna Granström, är en tjej på 20 år som för tillfället jobbar tills jag ska börja plugga näst höst. Beskrivs som en omtänksam, snäll och glad person av mina vänner.

Syns på torsdag!

Kram,
Johanna

Reply
Magdalena

Hi Kenza!
My name is Magdalena, 20 and I’m polish student of law. It’s the first time when I try to win this kind of competition. I want to go to London to meet with Rita Ora because she is so expressive character! Her songs are so full of positive power and it helps me to keep me going on a gym. (I’m on diet and I’m trying loose my weight). What’s more the next won for me will be a meeting with you! I love your style, your figure and you’re so positive person! Every time I go on your blog I start smiling! The party with both of you will be fulfillment of mt dreams! If you don’t choose me remember that you’re amazing and an inspiration not only for me but for most of your visitors.
Keep going!
Magdalena

Reply
Hanna

Hej! Jag är en Skåne tjej på 18 år som älskar äventyr, musik och mode. Jag skulle vilja vinna denna tävlingen eftersom jag älskar Ora Rita, riktigt cool tjej med grym musik. Och att åka till London är även en stor dröm. Sen att man får åka med dig är helt underbart, har följt din blogg länge och du är en stor inspiration för mig. Detta skulle verkligen vara jättekul att vinna, ge en grym start på hösten och till mitt sista år på gymnasiet, samt en fantastisk upplevelse och äventyr.

Massa kramar!

Reply
Annifrid Huhtala

Wow, vad häftigt att få hänga med Kenza och Shiva! Att i Londons stad få äta gott och dricka bira. En möjlighet som för mig skulle rocka min värld, då livet annars är fullt med sorg och misär. Jag är en klassisk 18-årig tjej, går på gymnasiet och försöker göra min grej. Lever med min familj i Gävleborg, något som ibland fyller min hjärta med sorg. Inget händer här i skogen, jag vill ut och se mer av jorden! Att ha möjlighet att upptäcka London tillsammans med 2 fierce girls, att gå ut och dricka drinkar i röda läppar och curls. Rita Ora även hon är en tjej fylld med power, något jag behöver då jag just nu inte känner mig så sweet utan mest sour. Hon är för mig en riktig förebild, och tanken av att få träffa henne gör mig helt vild! Att en tjej som jag skulle ha chansen att träffa så många brudar med stil och klass, i en stad med så mycket liv och ingen klubb är kass. Att få åka med er skulle vara ett minne i livet, och jag har lärt mig att inte ta sådana chanser för givet. <3

Reply
Nadja

Hej Kenza,

Skulle älska att komma med er till London, har haft en del strul med jobbet etc på sistone och känner bara för att komma bort ett tag :)

Bor iofs i Amsterdam så vet inte om de skulle strula till det med resan, går snabbt att resa härifrån till London dock.

Cheers!

Mvh, Nadja

Reply
Anna Milicevic

Hej! Jag skulle vilja vinna en träff med Rita Ora för jag verkligen älskar hennes musik, har varit ett stort fan sedan R.I.P släpptes. Hennes klädstil är verkligen att dö för och hon är en stor inspirationskälla för mig. Jag ser fram emot hennes nya platta! Det hade varit en sån upplevelse att få träffa två av mina största förebilder! Självklart älskar jag även adidas och ser fram emot att se kollektionen.

Reply
Matilda Sjöstedt

Studenten är avklarad och förvirringen är hög (vad ska jag göra med mitt liv?!) , men något som är klart som korvspad är att det skulle vara helt fantastiskt att få hänga med dig & Shiva på detta äventyret! Efter att ha spenderat hela mitt liv i en alldeles för okänd liten by i Skåneland håller hela jag på att sprängas av äventyrslust, och det hade varit så roligt att få dela denna upplevelsen med er. Jag vill gärna få följa med eftersom det är en resa full av inspiration och nytt, något som jag inte är direkt fullmatad på efter att ha varit begravd i skolböcker och uppsatser de senaste åren. Både du och Rita Ora är väldigt starka individer och inspirerar människor runt omkring er hela tiden. Det, och det faktum att ni båda har alldeles nya kollektioner blir som en ny frisk fläkt inför mitt ‘nya’ liv. Sist men inte minst blir det en otrolig chans att få träffa nya, likasinnade och roliga vänner! Jag hoppas i alla fall att ni kan tänka er att ha med en sprudlande glad 19-årig sporttjej med alldeles för mycket fritid och energi, men alldeles för lite motivation (vilket såklart ska ändras på!) på ert äventyr. Annars är jag en skånsk ridlärartjej som kan underhålla genom att säga så enkla saker som ‘årskurs’ och ‘Star Wars’ (ja, skånska är kul!), älskar att träffa nya människor och upptäcka nya saker (som tex Rita Oras & Adidas nya kollektion)!

Ha det kalas så länge, så sitter jag och hoppas på ett plingeling i telefonen!

Reply
Johanna

Hej!!:)
London hade vart grymt kul, har aldrig besökt London:) Plus att se rita ora uppträda!:-))
Hade behövt en liten minisemester då jag inte fick någon semester i sommar. Har bara jobbat och knappt hittat på något sommarkul:/
Johanna heter jag, 28 år gammal från Göteborg :) Bor med sambo och 2 hundar, mr (chihuahua) och Bettan (tibbe/lhasapso) :-)
Ha det gott!

Reply
Wiktoria

Hej! Wiktoria är mitt namn. I höst blir jag 20 år och anledningen till att jag är med och tävlar, är för att jag tycker om Rita Loras musik, är intresserad av mode och dessutom träning! Det vore grymt att få åka till London tillsammans med dig. Annars pluggar jag till lärare och bor hemma hos min föräldrar för att slippa alla dessa otrevliga lån sedan.

Reply
Emelie E

Halllåååå Kenza!!
Sjukt bra tävling dethära!
Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid velat åka till London (dels för shoppingen och sevärdheterna!!) och att få göra det med dig vore ju bara ett stort jäkla plus! Och Shiva då såklart! :-) vem jag är, en 20 årig tjej som flyttat till Tyskland för att följa min kärlek och uppleva drömmar… Mer får du veta på resan om jag blir vald ;-) Ha de så himla bra nu och så håller jag de få tummar jag har för högvinst! :D

Reply
Camilla

Vore sjukt kul att åka med er,
bara tanken på det gör att jag står här och ler.
Jag brukar inte vara med i tävlingar som den här,
Men jag kände att jag verkligen vill vara där.
Jag är en glad och positiv tjej på 22 år,
och jag tror att vi tillsammans det väldigt roligt får.
Fan, en helkväll i London med middag och fest,
kan inte bli annat än helt jäkla bäst.
Kombinationen av Rita, er och Londons härliga stad,
Kan inte göra mig annat än exhalterad och glad.
Väljer du mig så utlovar jag en rolig respartner och en galen natt,
Och minnen som kommer att ge oss alla ett gott skratt.
Nu håller jag tummarna riktigt hårt,
För att vinna är ju väldigt svårt.
Drömmer mig bort till London tills vi vet vem som kommer att vinna,
Och hoppas såklart att jag blir denna lyckliga kvinna!

Reply
Majda

Lite te kanske? Nej. Jag tycker inte om te. Men jag älskar brittiska och Adidas. Och Rita Ora, eller “Riiiia” som jag kallar henne.
Mitt namn är Majda och jag är 18 år gammal. Tog studenten i somras och har valt att avstå från skolan i ett år framöver för att kombinera jobb och resor. London är ett av många andra små stopp som jag funderat på och att få göra detta tillsammans med er hade varit drömmen. Obs. älskar allt som har med mode och fula grimaser att göra.

Kram

Reply
Frida

Kenza!
Vilken grym resa vi kommer ha! Rita Ora är ju så häftig och dessutom hänga i London, LONDON BABY!!!
Efter en tuff sommar behöver jag komma iväg och få släppa allt och bara leva ut för ett par dagar! Party and bullshit! Du skulle göra en Karlskrona-tjej superglad om jag fick hänga med!
I will never let you down! :D

Reply
Felicia

Hej, jag har precis fyllt 18 år och har alltid älskat London! Det är min absolut favorit stad, men känner aldrig att jag har fått uppleva London på riktigt.
Skulle jag få denna möjligheten, så skulle det bli ett minne att minnas för alltid.

Reply
Jennie

åååååh LONDON! Jag äääär bara tvungen att delta.
Jag har aldrig varit till London men har så länge velat åka dit. Jag är kär i staden fastän jag aldrig varit där, jag vet inte varför. Men det känns som en stad som man bara måste få besöka nångång. Och att få hänga med dig OCH träffa Rita Ora gör ju resan typ perfekt.
Jag bor i världens minsta stad, typ. Så känns det iaf. Jag vill så gärna uppleva en resa till någon storstad.
Jag är 20 år och kommer från Finland, jag studerar för tillfället så pengar är det inte överflödigt av, så en gratis resa skulle passa alldeles utomordentligt.

Reply
Julia

Det lät SÅ roligt. Jag är en tjej på 24 år från norra Sverige som hoppas på en ‘plötsligt händer det’ grej här. Jag märker att många vill följa och alla har bra anledningar så jag förstår att chansen är liten. Jag har (som många andra) haft en tuff start på 2014 med cancerbesked i familjen och skulle verkligen uppskatta en weekend i London med er. Vet inte om det redan är försent att söka, men jag testar och hoppas på det bästa. Kram

Reply
Louise

Hallååj!! Mitt namn är Louise, 24 år och bosatt i Skövde. Ser att min chans för att vinna är minimal men jag måste självfallet försöka!
För de första, att få åka med till London vore ju underbart, aldrig varit just i London :)
Det andra att få se en sån sjukt bra artist som Rita Ora skulle vara otroligt stort.
Och till det självklara, att få hänga med dig! Du verkar vara en sån härlig person och en som alltid lyser upp min vardag med massa inspiration och skratt!

Jag håller tummarna för jag skall till Stockholm imorgon till onsdag för att hänga med min underbara syster, fru och deras tvillingdöttrar! Så detta kanske var meningen när jag bokade min resa igår!!

Reply
Emilie

Hoppas verkligen att jag kan vara med i tävlingen även fast jag kommar från Danmark – mit svenska är inte så jävla bra, så jag vill skriva på engelska:

I really think that I should go because right now I’m in the last year of gymnasiet. It can be very tiring and depressing, and I really feel like it’s hard to see “the end of the tunnel” right now. I think that a little break would be so nice, as I think that school is so much easier when I have something to look forward to. I really love travelling – and haven’t been on many big-city vacations – and I actually quite like Rita Ora’s music!
The fact that it’s with you Kenza is just a huge bonus!

And just to let you know, contest or not:
I’ve been reading your blog for approx. 5 years now, and you’re the only blogger who has been able to keep me coming back every day though all there years. A huge thumbs up for your inspiring, professional yet personal blog (I really feel like I get to know you and your values, even though I know it’s only like 1% of the Kenza we get to see). Btw, reading your blog actually taught me how to read and speak swedish, thank you! :D

Big kisses from Denmark!

[email protected]

Reply
priscila garcia

Hej Kenza, jag heter Priscila Garcia och är 23 år. Jag är född i Mexiko, men just nu bor jag i södra Italien. Jag kan prata svenska därför när jag var 15 var jag med i en utbytesprogram med en association som heter AFS, och jag bodde med en svenskfamilj, som jag fortarande hålller kontakt med och överväga som min andra familj :). Jag gillar så mycket Rita Ora, älskar så mycket låten : I will never let you down, så det skulle bli super kul om jag kunde träffa henne och dig också, då kanske kan man också få lite typs från dig om hur kan jag använda bättre kläderna, och att hänga med dig i London, låtar bara så mysygt! <3. Har varit en gång i London med några kompisar och jag bara kär i den här stad :). Hoppas att du väljer mig!

e mail: [email protected]

Reply
Evelina Lundin

Hej Kenza! Om tre dagar börjar jag mitt riktiga äventyr i jakten på min dröm och mål att bli modedesigner vid Nordisk Designskola i Borås. Jag har gått på Rytmus i gymnasiet vid linjen singer/songwriter då jag också har ett starkt brinnande hjärta för den estetiska formen. Mitt mål i framtiden och med den utbildningen jag snart ska ta mig ann, är att kunna forma mitt fulla uttryck och varumärke där musiken och designen hänger ihop i ett. Jag skulle därför jätte gärna vilja följa med för att få en ordentlig inspirations spruta till just detta och min start på utbildningen av både dig och Rita Ora. Mitt namn är Evelina Lundin och jag är 21år från Malmö och för första gången på fem år så gör jag ett försök och deltar i en utav dina tävlingar. Känslan när jag såg detta inlägget var verkligen, “äntligen” en tävling som kanske passar mig. Så det hade varit rent guld att få kicka igång terminsstarten och jakten på mina mål på detta sättet helt enkelt! Tack så länge för din tid!

Vänligen, Evelina. (Mail: [email protected])

Reply
Kajsa Molén

Hej! Jag heter Kajsa och är 19 år, och som den fattiga student jag valt att fortsätta vara direkt efter gymnasiet (vägrar lån så länge jag kan) så tvingades min tidigare planerade London resa att ställas in.. Den resan skulle bli ett minne för livet med shopping och goda drinkar och det tog rätt hårt. Men jag försöker tänka positivt i att jag istället får en bra utbildning och en bra grund i framtiden!
Men så såg jag denna fantastiska tävling och vill självklart ta min chans! Hoppas jag får en chans! Kram

Reply
Alexandra Mets Moritz

Hej hej, Alexandra 23år här, glad och utåtriktad tjej som gillar äventyr och party.

Jobbar inom extremsport och hade varit kul att
träffa nytt folk och bara köra en spontanare nästa vecka!

// Ha det.

Reply
Magdalena

Oj. Hehe. Kanske lite sent att skriva detta nu, eftersom att vinnaren ändå utses idag. Here I go.

Utåtriktad, rolig och glad- mig bland er vill du garanterat ha!
20 år, varit med om det mesta- men aldrig åkt till London för att festa.
Nu är jag redo för att testa något nytt- träffa Kenza och kanske dela en hytt?
Dålig på rim som jag är- så hoppas jag att detta kanske har charmat en själ.
Förhoppningsvis så ses vi snart- men om inte så får du ha det så underbart!

Pusspuss

Reply
Zainab

Hej Kenza! :) Jag heter Zainab och är 21 år gammal! Jag bor och pluggar i Östergötland! På fritiden umgås jag med min pojkvän, är med vänner, tränar och läser din blogg! Gud, vad jag älskar dig.. Du är så jävla vacker! Jag har följt din blogg i flera år nu och DU är en stor inspiration för mig! Jag älskar mode och musik! Det skulle vara en dröm o åka ner till London med dig och din kompis! :) Jag har aldrig varit där och dessutom så älskar jag Rita Ora, jag älskar hennes musik och hennes stil! Ååh, jag hoppas verkligen att du väljer mig, håller tummarna! Stor kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*