• header

Häng med mig till London och träffa Rita Ora!

OriginalsbyRitaOra_AW1429_AUG

Nu har jag en jäkligt rolig tävling på gång här! Jag har fått äran att åka till London nästa vecka för att vara med på lanseringen av Rita Ora’s samarbete med Adidas – och dessutom får jag ta med mig en av er läsare!

Du som vinner flyger till London på morgonen den 4:e september. Jag och min kompis Shiva möter upp dig där och går på lanseringen av samarbetet i Adidas-butiken ihop (Rita Ora kommer att visa kollektionen OCH uppträda!!), på kvällen går vi på en grym efterfest hostad av Rita Ora. Vi kommer bo på fint hotell, äta gott och ha det jäkligt kul i LONDON BABY!

 

För att vinna: 

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

Jag kommer att utse en vinnare på IMORGON, 29/8. Det är snabba puckar eftersom att vi åker nästa vecka, så glöm inte att ha koll på mailen! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Det var så jäkla svårt att välja ut en av er. Vinnaren är Rita Ora-fanet Delila! Grattis!

 

892 Comments

Agnes

Hej hej, jag heter Agnes och jag är 24 och jag kommer från Polen. Är det nagot mer fantastiskt den London med trävligaste svenska blogger Kenza! Kenza, London och Rita Ora det är en liv! Jag jobbar på mode industriell och jag är so mycket interesserad för adidas kollektion ! usäkta för min svenska, men jag pluggar svenska för läsa din blog ;)

Reply
Jonna

Gud vilken rolig tävling du har igång! Tyvärr kan jag inte delta själv eftersom jag själv ska utomlands just då. Så jag tänkte faktiskt att jag skulle tävla om en plats till min kusin, Mikaela. Hon tycker att Rita Ora är en otrolig som artist och inspiration. Hon skulle älska att vara i London och få träffa dig. Då jag vet att du för henne är en otroligt stor förebild! Så vem är kusin då? Mikaela är en otroligt glad och sprallig tjej som är 21 år och bor utanför Göteborg. Finns inget ont man kan säga om den människan, hon är genomsnäll och har stor humor, skrattar nästan jämt! Då vi inte ses så ofta utan bor 50 mil ifrån varandra så skulle jag vilja unna henne detta då hon nyligen gått igenom något svårt och jag kunde inte finnas där för henne då. Så nu när allt är på banan igen så skulle det vara så kul att unna henne denna otroliga resa, att få träffa dig skulle vara som en dröm gick i uppfyllelse för henne! Kramar och ta hand om dig! :)

Reply
Elin Ericson

Hepåre! Jag heter Elin, är 19 år gammal och bor i Stockholm. Tog studenten i år och nu drömmer jag om London och NYC! Helst London tror jag, fast NYC ligger tätt inpå. Hur som helst vill jag så gärna följa med er på den här resan, dels för att det hade varit sinnesballt att få ta del av dina tips och favoritställen i London tillsammans med dig i kombination med att få gå på en av Rita Oras efterfest!!! Känns som att det kan bli stökigt. Inte mig emot. Ber till gud, hotar gud.

Reply
Emiilia

Hej På dj!
Jag är en 25 årig tjej från Finland som bor i Tyskaland.
Ja sku kunna skirva hundra olika grunder varför du sku måsta välja mj! Men ja ska bara säga att ja älskar o festa o älskaaar din blogg !
Så du kan vara säker att d sku in bli tråkigt me mj i London !
U rock !!

Kramisar

Reply
Amanda B

Hejsan!

Mitt namn är Amanda och jag är 19 år gammal och läser ekonomi entreprenörskap på Östra Reals gymnasium. På min fritid arbetar jag på ett cafe, samt umgås med mina kompisar och familj. Något jag verkligen älskar är att resa, vilket jag önskar att jag kunde göra mer, men det kostar ju en slant också…. Drömmen vore nog att ha ett jobb där man får resa till många olika spännande platser :D Lite mer om mig…. Jag älskar att träffa nya människor, testa på nya grejer, som imorgon ska boxas, haha! Träning är något jag gillar vilket jag ska satsa på den här terminen. Kläder och mode ligger nära hjärtat :)

Varför jag tycker att du borde välja mig är för det första att jag verkligen gillar Rita Ora, hon är ju hur cool som helst. Har börjat lyssnat mer på henne på sistone, gillar låtarna R.I.P och I will never let you down. Sen så älskar jag verkligen London. Efter studenten funderar jag på att flytta dit på en obestämd tid och bara leva livet.

En resa nu nästa vecka vore perfekt. En bra paus i verkligheten och en liten kick off till ett sista år på gymnasiet. Har stor press nu att få bra betyg, känns att denna resa skulle göra det lite lättare och lysa upp vardagen lite :)

Kram Amanda :D

Reply
Therese

Jag har en dröm att någon gång, för en gång skull vinna något helt otroligt. Jag lever idag i ett studentrum och pengarna räcker inte till allt man vill. En resa skulle verkligen kunna lysa upp min kommande gråa höst. Att få träffa er två skulle betyda hur mycket som helst och att gå hamna i London, vilken dröm. Jag är 22 år och har ett stort intresse för att fotografera så du kan ha med dig din privata fotograf inför denna resa, nämligen mig! Win win för oss alla helt enkelt. Ha det bäst Pussar

Reply
Justina

Hejsan Kenza!

Jag är en tjej på 20 år som kommer ifrån en liten håla vars namn är Falkenberg. Jag har i veckan flyttat till andra sidan landet, nämligen Kalmar för att studera till Ekonom. Det är en av anledningarna till varför jag bör vinna: jag vill komma iväg för en sista gång innan plugget drar igång och jag får studera (lida) i 3 hela år. Dessutom är jag en partypingla som ääääääälskar att festa och dansa (speciellt till RnB). Rita Ora är en tung artist som får dem hips moving and that’s why I should win, so we can dance all night long to that nice beat.

Tack på förhand och pusssss på dig!

Reply
Stina

Hellu!
Mitt namn är som framgår Stina och jag är 18 år och bor i Kristinehamn. Jag är för tillfället arbetslös men söker hela tiden nya saker att upptäcka och göra. På fritiden målar jag och umgås men mina vänner och min pojkvän, men ibland kan jag unna mig en partykväll med mina vänner. Att motivera varför jag vill följa med är svårt, jag vill ju såklart följa med och skulle bli överlycklig om jag fick det! Men att få träffa dig och Shiva skulle vara grymt, men att få träffa Rita Ora OCH er OCH London skulle vara top noch! Tack! :)

Reply
Lorenta

Hiiii Kenza mitt namn är Lorenta 25 år gammal & kommer från skåne. Jag är en en as glad tjej som jobbar inom fashion, och är utbildad Vesual Merchandier! Mitt bästa år hitills spenderade jag i London bodde där 2012, så kan allt om London, I’ll take you places:p..Vi kommer ha skit kul ihop!

Du ska välja mig för att jag älskar Rita Ora och diggar hennes nya adidas kollektion vi 3 skulle ha as skoj tillsammans, ni kommer defenitivt inte bli besvikna!! :))) we are gonna have soo much fun!!

Hoppas ni väljer mig, ha de bäst<3

Reply
Amanda B

PS. en till sak varför jag tycker att du borde välja mig är att jag tror att vi tre kan ha det väldigt roligt på lanseringen! Du borde ju välja någon som är lite rolig att hänga med också, hihi :)))

Reply
Malin E

Det vore härligt att få vardagen smita,
Och få åka till London och träffa Rita
Tillsammans med Kenza & Shiva,
In på efterfesten kliva
Dansa, hänga och ha kul,
Och spana in en kollektion som är allt annat än ful
Ja det vore en dröm som blev som sann,
Om jag skulle ha en sån tur så att jag vann!

Japp, om jag hade fått önska heeeelt fritt hade jag nog sadlat om till rappare istället för att jobba i it-branschen, haha. Jag är en tjej på 24 år från Sthlm som älskar mode, mat och musik (love hiphop). Din blogg var en av de första jag började läsa för x antal år sedan och jag har hängt kvar. Vore soft att få hänga med dig for real och dessutom i London (!!!!) och få kombinera mina främsta intressen: musik & kläder.

Reply
Valeria

Hej Kenza!

Lite om mig: Jag älskar att hålla på med sport, mode och pluggar till läkare. Jag har svart bälte i karate, är med i svenska karate landslaget och tog två wikf VM silver 2013. Mina två mål detta år har varit att på något sätt få samarbete med Adidas och att vinna SM och på så sätt bli uttagen till VM 2014. Att bli sponsrad av Adidas har varit min stora dröm sedan jag började tävla på elit nivå.
Jag är glad och väldigt social av mig. Jag älskar att resa! När jag var i London på VM, var jag där i några dagar och hade inte tid att besöka London eller shoppa mycket men hann se en liten del av London och jag vart helt klart förälskad i den staden. Att åka med dig och Shiva till London vore helt klart “a dream coming true”. Gillar Rita, med tanke på hennes stil och attityd. Tröttnar aldrig på hennes låt “rip” och har redan hunnit köpa några plagg från hennes kollektion.
Jag har läst din blogg i flera år nu och är den enda bloggen jag har hållit mig till. Beundrar dig verkligen och skulle så gärna vilja lära känna dig.
Vore riktigt ballt att vinna med tanke på att alla pusselbitar finns med och de är så nära på att falla på plats. Kan till och med vara vändpunkten i livet vem vet haha ;) du är bäst :))

Ps. Hälsa Alexander att han var riktigt grym på kumite.

Reply
malin

hej Kenza, jag vill vinna då jag för ungefär 1,5 år sen gick in i en djup depression samtidigt som jag skulle påbörja mina studier. jag har nu klarat mig ur min depression och är klar med halva mina studier. varje dag har varit en kamp och jag måste säkerligen fortsätta kämpa många år till men med mina nära och käras hjälp så vet jag att allt går bara man vill. att åka till london skulle vara ett av de bästa sätten att fira att jag faktiskt klarat något som många kämpar med dagligen! dessutom är jag besatt att rita oras nya låtar, dem är grymma på gymmet! kram

Reply
Julia

Hej!
Mina grannar kan intyga på lyckoropet jag precis gav ifrån mig när jag läste om den här tävlingen!!!
Jag är ett stort Rita Ora-fan och älskar både hennes fantastiska sångröst och hennes oslagbara stil! Hon har många gånger med hjälp av sin musik fått mig upp ur sängen på jobbiga dagar och ska jag ens behöva förklara mer? Hennes framträdande med Iggy på VMAs iår säger allt, Hon är en fantastisk artist som verkar ha en sån attans häftig personlighet på köpet!

Att hon har gjort ett samarbete med Adidas har jag vetat ett tag nu och jag har räknat ner dagarna den senaste tiden! Att få gå på själva LANSERINGEN, alltså jag tror inte du förstår hur häftigt det här hade varit för mig!

Vad finns det att säga om mig själv? Jag är 20 år, jag bor med min hund och med min symaskin. Jag har länge varit intresserad av mode och har stora stora framtidsdrömmar som innefattar en karriär i branschen, jag älskar London och vill bosätta mig där i framtiden.
detta är verkligen en tävling som är gjord för mig. Rita Ora, mode och London. Alltså det finns inte ord som beskriver hur in i bombens glad jag hade blivit om jag fick åka med!

Reply
Emma Karlsson

Hej Kenza!
Jag heter Emma Karlsson och är 22 år gammal, bor i Göteborg och jag har jobbat på ett äldreboende ända sedan jag tog studenten. Jag är brinner för mode, träning och inte minst musik. Älskar Rita Oras musik och inte minst så älskar jag London. Förra hösten var jag där i tre månader tillsammans med en kompis. Det var det bästa jag har varit med om, blev direkt blixtförälskad i London och har velat åka tillbaka ända sedan jag kom tillbaka till Sverige.
Jag har under flera års tid mått dåligt psykiskt. När jag var 14 år fick jag diagnosen anoroxia och även om jag är friskförklarad sedan flera år tillbaka så finns hjärnspökerna kvar. Känner mig ensam och har liksom “fastnat” i livet när det gäller jobb, vänner etc. Jag har inte så många vänner och har alltid haft svårt för att ha kvar vänner då jag har så dålig självkänsla att jag inte förstår varför någon skulle vilja vara med mig, detsamma gäller det när det kommer till killar.
Hursomhelst så kände jag direkt att detta var något för mig och något jag skulle behöva… Åh bara tanken att få åka tillbaka till London gör mig lycklig. Så skulle verkligen tycka att det skulle vara så galet roligt att få åka dit och hänga med er! Tror att vi skulle kunna ha det galet roligt tillsammans!! Så jag hoppas verkligen att du väljer mig :)

Reply
Venla Ewert

Tjenixen!
Jag är en glad tjej från Göteborg som älskar att festa! Har följt din blogg i flera år nu och detta skulle vara en otroligt rolig upplevelse! This may sound lite cheesy men du är min förebild sen flera år tillbaka och får mycket inspiration från dig och att se talangfulla Rita Ora med dig och din vän Shiva skulle vara såå skoj! Jag tog studenten i år och är för tillfället arbetslös så har inga problem med att åka den 4e.

Skulle spricka av glädje om jag vann tävlingen, kram Venla.

Reply
Anna

Jag vill åka med och träffa Rita Ora för att hon är så vansinnigt snygg och begåvad. Hade varit kul att få träffa henne och se vem hon är. Det hade även varit jätteroligt att få hänga med dig och Shiva. Jag är från Göteborg och jobbar som grafisk designer. Jag tycker om att fota och jag älskar att resa, London är en av favoritstäderna. Kika gärna in på min instagram för att se vem jag är: @annananana

Hoppas vi ses!
Kram
Anna

Reply
Nora

Hej!! Det här låter så spännande. Jag är en 20 årig tjej bosatt i Uppsala. Jag är en glad och utåtriktad tjej som älskar att festa hehe. Adidas, Rita Ora? Kan det bli bättre? London dessutom? Aldrig varit där men jag har alltid velat åka dit! Detta skulle vara en sådan fantastisk upplevelse att jag vet inte ens hur mycket mer jag kan skriva om det. Önskar er kanske oss haha (I wish) en toppen resa!!

Reply
T

Hej, jag är inte den bästa på att motivera, men jag gör helt klart ett försök för nöjets skull.
Jag är 19 år bosatt i Norrland, gör inte så mycket mer just nu än att träna, jobba och försöker plugga på samma gång. Jag är en tjej som faktiskt älskar att resa och gör det gärna när tiden räcker åt, vilket är typ aldrig nu för tiden. Älskar att upptäcka nya ställen samt träffa nya människor. Trots att vi sett ditt ansikte har i ett flertal år skulle det vara kul att få träffa dig i verkliga livet. Musik är något jag brinner för, samt även Rita Ora. Tycker hon verkar vara as skön och skulle vara sjukt grymt att få se en skymt av henne utan alla skärmar i vägen. Inte för att glömma är jag en sjuk jäkel på att parta, låter ju perfekt med en härlig efterfest med ingen mindre än henne. Ha det bra så ses vi kaaanske! HADEEEE.

Reply
Madeleine

Ta mig!!
Jag är en 29-åring som festar som en 23-åring ;)
Tycker Rita Ora är så jävla ball och skulle älska att hänga runt i London med er brudar!

Reply
Elin

HEI!! Fantastisk konkurranse. Jeg er en norsk jente på 23 år som bor i Oslo. Studerer siste året på sykepleier.
Jeg har lest din blogg daglig i (nesten for) mange år. Du har alltid vært en forebild for meg, og det hadde vært sååå gøy å møte DEG. Rita Ora hadde vært et lite pluss, men det feteste hadde vært å få henge med deg og din venninne! Har ikke vært i London på noen år. Åååh, Det hadde virkelig vært så fantastisk å henge med dere en hel helg.

Tjoho og jeg krysser fingrene.

klem fra O-town=)

Reply
Maria

Hello! Maria heter jag, 22 år bor i Sthlm men från Linköping!

Tycker jag ska få hänga med då jag haft de värsta 4 åren någonsin med en bästa bästa bästa vän som har cancer, killar som är skiiiiiit, jävligt speciell pappa men drog mig ur allt och stack till Sthlm för att komma undan från skit, (nu menar jag ju då inte min vän såklart) kämpar på med massa jobb och känner att de skulle va kul att uppleva nåt once in a lifetime och verkligen äntligen NJUTA av livet och bara koppla bort all skit :)

aldrig vunnit nåt, skippat många tävlingar pga detta haha konstigt men nu tänkte jag ändå ge de en chans bara för att! Känner att allt börjar gå åt rätt håll så varför inte chansa och sååååå! I övrigt är jag ändå en sjukt glad individ haha älskar att festa med så skulle va kul o se va London och du&din kompis har att bjuda på hahaha! Aja hoppas vi hööööööörs! Puss

Reply
Jennifer Thorsson

AAAHHHH!!! Är detta en dröm? Att få umgås med dig OCH Rita Ora? Hade jag vunnit denna tävlingen hade jag…jag vet inte vad. Jag har läst bloggar i 7 år och tävlat i seriöst alla tävlingar och ALDRIG vunnit. Alltså Kenza, om du tar med mig kan jag lova att vi kommer ha det så fantastiskt jävla kul! Jag heter Jennifer och är 20 år gammal. Jag älskar mode och musik. Inget annat. Det är vad jag lever för. Du är min absoluta favoritbloggare och stilikon. Rita Ora är en av mina topp 3 favoritartister. Jag blev precis arbetslös och har all tid i världen att resa bort, men har inte pengar till det. ÅÅH vilken otrolig dröm detta hade varit…Kram fina Kenza vilken otrolig tävling! <3

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag heter Malin och är en nittonårig Göteborgstjej. De tre senaste åren har jag spenderat i Stockholm och befinner mig för tillfället på Gotland. Nästa destination är faktiskt London, dit jag flyttar om lite drygt två veckor för att testa mina vingar och prova något nytt. London för mig är vad New York är för Carrie, och Rita Ora är en nyfunnen förebild. Jag inspireras både av hennes musik och hur hon är som person. Istället för att räkna upp ett antal adjektiv för att beskriva mig själv så tänkte jag istället berätta att resa är det bästa som finns enligt mig, när jag diskar lyssnar jag på gamla låtar från början av 2000-talet och dansar så mycket jag bara orkar och jag har en dialekt med inslag av både göteborgska och stockholmska, kanske till och med lite gotländska.

Vore fantastiskt roligt att få åka till London med dig och Shiva!

Reply
Niki

Fattig student som har skrollat igenom detta inlägg i typ 20 min för att komma längts ner för att kunna kommentera detta inlägg haha men nu är jag här! Softar runt i ett par reeboks och en skinnjacka och njuter av livet å vore as Nice å ba tagga t London lite å slippa stressen lite! Pluuuus att jag kan ett och annat om shopping hehe ;) (gissar på att ni också love to shop)
Kramissss

Reply
Katarina

Ojj… Det skulle vara mer än FANTASTISKT att fira min 22-årsdag (den femte september) i London med dig, Rita Ora och Shiva ;) ni verkar så härliga och jag tror att du, jag och Shiva skulle ha så roligt ihop ;P
Jag älskar Rita Oras musik, och Adidas kläder är ju sjukt snygga ;) Och du, Kenza, har varit mitt förebild sedan år 2009 när jag började läsa din blogg. Det skulle vara sååå kul att få umgås med dig! Vi verkar ha samma intresser (kläder, resor, musiksmak, mode…) och har samma sinne för humor ;P

Jag är en tjej som älskar att resa och London är min favorit stad. Mer än allt älskar jag att ha kul och leva livet fullt ut! Jag börjar mitt sista år som sjukskötarstuderande snart, så den här resan skulle ju inte sitta fel (innan skolan börjar)!

Hoppas verkligen att jag vinner och får en grymt födelsedagshelg med er! <3 kram

Reply
Amanda

Jag skulle vilja vinna då jag är sjukt social (precis som ni uppenbarligen verkar vara) och blev helt förälskad i London när jag var där för några veckor sedan! Är utbildad stylist så tror vi skulle kunna ha kul i en sådan shoppingstad med vårat gemensamma intresse för mode (+kärleken för musik vid en sådan här tillställning så klart)! Att jag faktiskt fyller 20 år den 4 september skulle ju göra det till en grym födelsedagsupplevelse! :)

Reply
Maja Kumlin

Men jaaaa! Grymt! :) jag börjar plugga i Sthlm nu i höst, ni kan få berätta allt om huvudstan! Jag är rätt trevlig, lättsam och behöver en ordentlig tjejkväll, London och Adidas hade varit theperfectminivacay:) Det hade varit en perfekt kick-start på hösten och jag skulle se fram emot att få hänga me er! P&K

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Jag är en tjej som nyss fyllde arton för mindre än en vecka sedan. Bara tanken av att få festa i London tillsammans med dig, Shiva och Rita Ora gör nästan att jag dör!! Det hade varit så sjukt kul och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira in min artonårsdag.
Förutom att gå tredje året på gymnasiet är det jag spenderar mest tid på familj, pojkvän och vänner. Just nu går jag på ekonomiprogrammet men då jag är väldigt klädintresserad samt entreprenöriell är min dröm just nu att starta ett eget klädmärke!
Håller tummarna, kram Sofia :)

Reply
Andrea

Hej!

Jag ska vara helt ärlig. Jag hade så gärna velat vinna denna resan för att jag börjar plugga juristrogrammet i Stockholm om några dagar och ska flytta ifrån vänner, pojkvän och familj som bor typ längst ner i Sverige och jag har varit såå depp på senaste pga det. Hade SÅÅÅÅ HIMLA gärna velat hänga med er och njuta en sista gång innan allvaret börjar. Det hade varit heeelt perfekt, så fett och så underbart så jag kan ju inte beskriva det i ord!!!

Krrraaaam

Reply
Tinna

På måndag startar min lärarutbildning på högskolan och där kommer jag vara “låst” 5 år framåt, så självklart så hade jag velat följa med på detta once-in-a-lifetime event i fantastiska LDN :) en bra start på mitt nya liv helt enkelt!
Är för övrigt 22 år och bosatt i Göteborg där jag delar 22 kvadratmeter med min pojkvän och två marsvin ^^

Reply
Chi

Hei Kenza!

Jeg er en jente fra Oslo som er utrolig glad i å trene. Har alltid vært aktiv som ung, og prøvd alt fra basket, håndball og friidrett. Har i de siste årene drevet med poledancing, yoga og trening på studio. Jeg hadde blitt overlykkelig om jeg kunne ha blitt med for å shoppe fra denne kule kolleksjonen. Og ikke minst treffe en blogger som jeg har fulgt over lengre tid. Hvis ikke jeg blir den heldige så vil jeg uansett si at jeg elsker din kombinasjon av stil, utstråling av personligheten din og hvor ubeskrivelig pen du er :)

Reply
Josefhine

Jag ÄLSKAR adidas!! Vet egentligen inte mycket om Rita Ora, mer än att hon verkar vara en sjukt ball tjej. Men shit va kul detta låter! Utan tvekan den bästa tävlingen jag sett på någon blogg någonsin och jag skulle SÅÅ gärna åka på detta! :-)

Är 20år, spontan och lever i nuet. Gillar att träffa nya människor och upptäcka nya saker. Är just nu arbetslös och vet inte heller vad jag vill bli/plugga till men det kommer väl med tiden, har ju åren framför mig… :-) PUSS!

Reply
Nellie O

Jag är en snart 19 årig tjej som bor på landet. I hela mitt liv har jag varit en travelbug, att resa är det bästa jag vet! Men jag har precis tagit studenten så har därför inga pengar till att resa. Att få chansen att hänga med en av mina största idoler/inspirationer (du) hade ju bara varit en dröm. Att dessutom få se rita ora går inte att beskriva ens.
Kram, du är fantastisk!

Reply
Diman

helluu!
Mitt namn är Diman och jag är en glad och spallig 18 åring som pluggar samhällskunskap på gymnasiet. Det jag älskar mest, (förutom min familj och mina vänner) här i världen är att resa. Det finns nog ingen bättre känsla i världen än när man går ut ur ett flygplan och är på okänd mark. När man tar det där första andetaget bara för att känna hur luften är. När man vet att man kanske äntligen ska få slappna av på riktigt utan all stress och få lite ändring i vardagen.
Det finns väldigt många länder jag drömmer om att resa till och ett av de är London, men på grund av att jag lever livet som en “fattig” student har jag inte haft råd med det. Att träffa Rito Ora skulle vara så coolt. Jag älskar musik och hennes låtar har varit med i många av mina spellistor. Jag avslutar denna motivering med ett av mina favorit citat.

“The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Tack och hej!

Reply
Josefine

Hej!
Min motivering:

Hallå? LONDON BABY?! Behöver man en motivering? Jag har alltid velat besökt London men aldrig fått ledig tid att passa med någon att åka med! Så, nu har ni ju redan fixat sällskapet så jag behöver bara tagga! Och att få se adidas kläder är ju underbart!! Vem älskar inte adidas och vem kan klara sig utan adidas i garderoben?

Jag är en tjej på 23-år, jobbar dagtid som underhållstekniker och kvällar med mitt egna företag! Jag kan inte påstå att jag festar mycket längre, så en härlig efterpärla vore klass! Jag tränar en hel del och är allmänt social och har såndär uber tråkig humor som gör att man skrattar tills man gråter, och jag älskar det :) förresten, jag heter Josefine.

Reply
Nini

Hejj,

Jag vill jättegärna hänga med på denna resa, dels för att jag älskar staden mest av allt annat, trots att jag aldrig varit där utan bara fantiserat om London. Jag tycker det skulle vara skit kul att hänga med dig och Shiva och närvara på Rita Oras konsert. Jag har lyssnat på hennes musik i några år nu och jag har följt din blogg ännu längre. Dock måste jag ändå erkänna att jag inte är något galet fan av henne, men grym är hon precis som du och jag. Alla är vi idoler egentligen. Jag är en väldigt rolig och och goofy tjej, som älskar att skratta och filosofera om allt och inget. Jag uppskattar det minsta lilla här i livet men att få uppleva detta skulle göra mig så otroligt tacksam. Hoppas du får en grym resa oavsett vem du än väljer. Men jag ska göra det enkelt för dig, välj Nini för the Win.

Reply
Kattis

Oj oj oj, jag har så många Adidas-anekdoter från min tonår att jag inte vet vart jag ska börja. Jag kommer ihåg då jag och min bästis var i sthlm i originalsbutiken på Götgatan, och jag för egna ihopsparade pengar köpte mina första superstars. Mäktigt var det. Senare tapetserade jag halva mitt rum med allt som hade med Adidas att göra; påsar, affischer, skokartonger… You name it! Mina vänner trodde jag hade blivit galen.

Haha, skrattar lite åt mig själv jag ser tillbaka på det. Men det var stort då. Faktum är att jag än idag älskar Adidas (fast jag har inte gamla påsar som tavlor längre tyvärr) och jag vet precis varför. Det är det där härligt sportiga, sexiga och tuffa som genomsyrar hela deras attityd, och de får mig att känna mig exakt så när jag bär deras plagg.
…Behöver jag ens säga att jag älskar Rita? Svar JA!!

Annars är jag en 20årig tjej som pluggar i Uppsala, som gillar fart och fläkt. En sak kan jag lova, och det är att ni kan räkna med mig i London. Och att ni, liksom jag, inte kommer ha tråkigt en sekund!

Många kramar från Kattis

Reply
linnea törnebrink

ÅH, vad glad jag blev då jag såg detta! Jag är en (snart) 19 årig tjej ifrån Örnsköldsvik i Norrland. Jag går nu sista året på gymnasiet pga. att jag fick gå om mitt första år av många olika anledningar, bla. sjukdom.
Mina största intressen är hälsa, mode, träning och skönhet!
Jag fyller år den 5e september och detta skulle bli en underbar födelsedagspresent. På grund av att jag fyllde 18 år förra året så fick jag bland annat körkort och andra stora saker och kommer därför knappt bli uppvaktad i år. Dessutom ligger min pappa på sjukhus just nu och kommer eventuellt inte kunna uppvakta mig på min födelsedag.. Och därför skulle jag inte kunna tänka mig en bättre uppvaktning än detta!
Jag skulle hemskt gärna vilja göra detta eftersom träning och hälsa är det jag brinner för och då är adidas ett självklart favoritmärke! Håller mina tummar och tår för att vinna detta, det skulle betyda otroligt mycket! :-) Kram

Reply
Sandra Ukalovic Hysén

Hej! Vilket jävla grej! Vem vill inte åka??! Rita är asball du är grym och jag är jävligt skön, lets do this!

Reply
Ines

Okej….. Vänta ett tag…. måste bra tömma mitt huvud en sekund för att faktiskt förstå det här… SÅ DU SÄGER TILL MIG ATT MAN SKA FÅ TRÄFFA RITA ORA + SE HENNE UPPTRÄDA + RESA MED KENZA ZOUITEN TILL FREAKING LONDON OCH HÄNGA MED HENNE ETT HELT DYGN HELT JÄVLA GRATIS OM DU VINNER TÄVLINGEN??? MEN SKA FÖRSTÖRA ALLT I SLUTET MED ATT MAN MÅSTE VARA 18?
JAG HATAR MITT LIIIIIV AAAAAAAHHHHHHHHHH

Reply
Angie

Hej hej! Jag heter Angie och är 24 år. Lite om mig: jag har pluggat i england i 3 år och har varit tillbaka sen ett år tillbaka. Jag har tränat karate i 6 år och jag gillar och hänga med vänner. Jag älskar att dansa och titta på film. Tror det skulle bli gryyyyyymt att få dra till mitt älskade London och få träffa Rita Ora och er!

Kram

Reply
NINO !

JÄVLAR! 500 KOMMENTARER. :O Jag vill vinna för att jag älskar London men har ännu inte kunnat åka dit… :( Sen är det sjukt himla kul att träffa DIG! Rita Ora också… men DU är en större inspiration för mig och därför kommer jag svimma om jag får den äran. Sedan älskar jag mode och allt som har med kläder att göra och bloggar själv för ett land utom Sverige. Är en väldigt positiv person med en skön personlighet! Är utåtriktad, down to earth men även sjukt konstig, haha.
Hihi håller tummarna ! ! ! :D

Reply
Zita Alves

Tjäna! :) Jag är en nybakad student från Stockholm som fyller 19 nästa vecka, har tagit ett sabbatsår för att jobba (just nu på coop) och tjäna lite pengar men även för att resa. Sedan ska jag plugga till socionom. Jag vill ut på äventyr under mitt sabbatsår, och detta skulle ju verkligen vara ett äventyr. Tycker London är en stad full av liv och Rita Ora verkar vara en riktigt ball brud så hade varit skithäftigt att träffa henne! Från att ha läst din blogg har jag även fått uppfattningen att du är en riktigt skön brud och har alltid velat träffa dig för och se hur du är privat liksom. Hare så gött! :D / Zita

Reply
Emilia

Hej!
Jag heter Emilia, fyller 25 om en månad och har ÅNGEST över det, haha. Det är inte så mycket själva siffran, utan mer att jag inte har hunnit med att uppleva det som jag hade planerat. Mycket har hänt i mitt liv och speciellt det senaste året, det har varit riktigt tufft och jag har precis börjat hitta tillbaka till mig själv.
Jag har en pojkvän på andra sidan av atlanten, som jag inte har träffat sen 2012 på grund av en del tråkiga saker… Att få resa till London tillsammans med er skulle inte bara vara en fin födelsedagspresent (i förskott) utan det skulle också få mig att må så himla mycket bättre. Kanske skulle jag tända den extra lilla gnistan som behövs för att kunna nå allt det jag har drömt om… Och att få se min pojkvän igen.

Kram.

Reply
Rebecka

Shaa!! Jag heter Rebecka och jag har preeeeeciiiis fyllt 18! i födelsedagspresent fick jag en London-resa som nu inte kommer bli av pga av olika orsaker och jag har sett fram emot (särskrev jag det där?) denna resa hur länge som helst (typ sen jag var 15)! Skulle vara så sjukt kul om jag fick följa med då jag älskar att ha roligt PLUS att jag ÄLSKAR Rita Ora (inget jag bara säger för att få följa med, älskar henne faktiskt :)) Är en rolig tjej, som blir roligare när jag fått i mig lite drinkar ;) Skulle vara asfett att hänga med er! KRAAAAAAAAM :*

Reply
Helen

Jag vann på en trisslott idag (jag köper sällan trisslotter och vinner desto mer sällan)! Det hade ju varit fantastiskt roligt om turen fortsatte!
Jag pluggar psykologi, är trevlig och go, är ganska bra på att stiga upp på morgonen, älskar choklad och skrek konstant när jag hoppade fallskärm (av lycka och av skräck!).
Instämmer med flertalet hundra andra personer att Rita Ora är en fantastiskt artist och att London skulle vara ett äventyr:)
Lite nya influenser skulle passa in riktigt bra i mitt just nu!

Reply
Elin Frisk

Hej Kenza,
Jag heter Elin, är 18 (snart 19) år och bor i Lund, Skåne. För lite mer än ett år sedan flyttade jag som utbytesstudent till London för att plugga på svenska skolan men också för att uppleva kulturen och lämna mitt trygga hem för en stund. Jag var väldigt trött på vardagen och tack vare världens bästa stad fann jag mig själv mer än någonsin.
Sen jag flyttade hem har jag inte haft råd att åka tillbaka, hut hårt jag än har önskat att jag ska ta mig dit. Såhär efter studenten är suget efter min favoritstad ENORMT och att komma dit, tillsammans mer ER, hade varit MAGI.
När jag läste om Rita kittlades det i hela magen. Jag och min värdesyster i London lyssnade jämnt på hennes musik och skämtade alltid om att vi två en dag skulle gå och se henne live. Än så länge har inte det hänt men en dag i framtiden kanske. Jag ser detta lite som min chans – min dröm om att få se Rita kanske kan få gå i uppfyllelse. En kul liten sak är att natten jag träffade min pojkvän för första gången var vi på en “klubb” i Köpenhamn som BARA spelade hennes musik.

Så, jag skulle brista av lycka om jag fick följa med er till London. Ni skulle få en GRYM guide, en extremt härlig och öppen tjej i ert gäng och ni skulle även göra mitt liv lite lyckligare!
Kram,
Elin Frisk
[email protected]

Reply
emilia

Hallå! Noll koll på Rita Ora men hela grejen verkar riktigt ball. Äventyr är min favorithobby! Kram!

Reply
Angela

Omg London!! *hjärtgubbe*

Inte bara för att Rita Ora är GRYM men också för att få hänga med en otroligt härlig tjej! (vilket jag tror du är) så skulle jag mer än gärna vilja hänga med dig på denna trip till bästa London.

Jag är en artonårig fartfylld tjej, modeintresserad och på jakt efter lite nytt i livet, inkluderat vänner då jag är rätt ensam just nu och därför inte kan åka iväg på resor med vänner även om jag så kan.
Detta skulle vara för bra för att vara sant. Jag har mycket att bjuda på och är en intressant glad tjej öppen för allt :D

Reply
Galawesh osmaniyan

Galawesh, precis fyllt 19 år pch jobbar i tillfället i Norge för att tjäna ihop lite extra pengar. Jag hade gärna tagit en paus från denna hektiska jobb världen och åkt iväg med er till London. Det skulle vara en upplevelse att få se Rita eftersom jag aldrig direkt sätt någon kändis. Vad mer passande att då få besöka London samtisigt? Och jag hänger gärna med er! :D

Reply
Rox

London, London, London.
Låter kul. But WHO am I? En ganska vanlig tjej som tog studenten i sommar, så är lite för besatt av att hitta på något. Jag vill träffa Rita Ora för hon verkar vara en allmänt skön person och för att det helt enkelt är en kul upplevelse som man inte tackar nej till. Tror inte det egentligen behöver en motivering faktiskt. Visst min mamma är inte svårt sjuk, min kompis ska inte få det här i födelsedagspresent och jag har faktiskt redan varit i London. Men jag vill det här för att ha KUL. Så enkelt är det. Så varför ska du välja mig? Varför ska du inte välja någon av alla andra personer med samma motiveringar?
1. Jag deltog i EMA tävlingen men vann inte, så fak this nu är det min tur
2. Varför inte?

Reply
Josefine

Skulle vilja vinna den här tävlingen åt världens bästa vän då det skulle vara en grym överraskning. Hon är väldigt generös och skämmer alltid bort mig för hon älskar att ge och överraska men känns inte som jag har haft tillräckligt med ekonomi ELLER tid för att göra/ge något storslaget till henne… jag vet att hon skulle uppskatta det här väldigt mycket då hon älskar att resa, spontan, älskar träffa nytt folk och göra nya saker. Dessutom känns det som en bra tid att ge henne detta då hon haft det lite trassligt med kärleken, så det skulle göra henne gott! Håller verkligen tummarna, ni skulle älska att hänga med denna galna, efterblivna, roliga, snälla människa :))

Reply
Nadja

AAAAAAAAAH sjukaste!!! Hade varit så FANTASTISKT att få vinna detta! Jag kollade igenom hennes nya kollektion på Adidas hemsida härom dagen eftersom jag precis börjat träna (woho) och kollektionen gjorde mig INTE besviken! Sjukt udda och SÅ Rita Ora=)
Haft en tuff månad med 2 för många dödsfall och det skulle vara så fruktansvärt härligt att få åka till London en dag för att hänga med er (som verkar stört sköna förövrigt!) och se Rita Ora LIVE!!!
Jag är en skön och social 21 åring som går på typ alla konserter (även fast jag inte kan någon låt) men det är ju så STÖRT nice med konsert. Världens upplevelse!! Så med andra ord ÄLSKAR jag musik, mode, SERIER och att skratta=)
Varmaste kramarna!!!!

Reply
Liridona

Jag heter Liridona och är 19 snart 20 år gammal. Ska börja högskolan nu i höst.
Det hade vart så sjukt kul att vinna den här resan och åka med just er härliga människor!!
Rita Ora är en sjukt ball artist som jag ser upp till. Inte bara för att hon gör grym musik,
utan för att vi också härstammar från samma land. Kosovo!
Hade vart så sjukt nice att träffa henne….och shoppa i London;)) hehhe

Kram, Dona.

Reply
Julia

Hej! Jag vet att det står att man ska nominera sig själv men jag är i USA som au pair nu och skulle verkligen vilja att en av mina kompisar hemma i Sverige ska få åka med!! Hon har hjälpt mig genom en massa i mina tonår och är en otroligt underbar vän till mig, mamma och sambo till sin pojkvän och sina barn. Hon sätter ALLTID alla andra i första hand och förtjänar att skämmas bort med en sånhär sak. Hon är dessutom ett stort adidas fan så tror det finns få saker som hon kommer bli så glad av som detta. Hon heter Susanna och jag hoppas hoppas verkligen du kommer välja henne!! Hon behöver det och är en av anledningarna till att jag har kommit hit!! Kram

Reply
Hanna

Mitt namn är Hanna och är 19 år. Tog studenten nu i somras. Som många studenter så har jag inte en jävla aning om vad jag vill göra nu efter så jag har tänkt att ta ett år och bara leva lite och uppleva saker, men det kostar ju rättså mycket, så hela denna sommar har jag endast jobbat, jobbat och jobbat lite till, så tyvärr så har jag inte fått njuta av sommaren eller gjort något sådant där sjukt jävla cp kul. Så det hade varit sjukt kul ifall jag fick avsluta denna jobb sommar med att få se grymma Rita Ora live :D Hade även varit grymt att få se henne live, då en remix av hennes låt R.I.P är min och min pojkväns “låt” Alltid när vi lyssnar på den känns det som vi är nykära igen ^^

Hoppas verkligen att jag vinner så kanske jag slipper att deppa i höst om att jag inte hittade på något i sommar :)

Reply
Sandy

Hej!

Ska jag vara helt ärlig, bryr mig inte så mycket om jag får se Rita Ora live eller inte. Hennes musik är grym, det förnekar jag inte :-)

Jag är en tjej på 22 som är varken deppad eller fattig.
Jag saknar roliga kompisar som vill skapa minnen tillsammans. Hjälp mig!

Reply
Sarah

Hej kenza! Är en 19- årig tjej från Finland. (Är svenskspråkig)Har jobbat som en tok sedan studenten i vår. På lördag slutar jag jobba och är sedan ledig i 2 veckor innan jag tar mitt pick och pack och flyttar till inte mindre än stockholm!! Är så spänd men förväntansfull! Känns som jag missat hela sommaren då all min energi gått åt att jobba, så vad vore inte bättre än en liten semester till london? Musik, mode, fest och mat är saker jag brinner för, Älskar london, älskar dig och jag är säker på att jag kommer älska din vän för den delen också! Rita är dessutom helt fantastisk hon med. Du förstår ju att jag tycker detta är en magisk kombination! Känner att jag verkligen behöver lite äventyr och ett knippe energi från er härliga tjejer så att jag kan bli glada spralliga jag igen! Hoppas du gör av dig!
Kram, sarah

Reply
E

Heej Kenza, nu är det säkert hopplöst att du ens kommer läsa min kommentar av 1000 men man kan väl alltid ge det ett försök…
Så länge som jag minns så har jag läst din blogg varje dag, du har oftast tävlingar igång men man vågar aldrig ge det ett försök med tanke på att man ändå inte kommer vinna haha! hur som helst, jag har ganska nyligen fyllt 18 år men min födelsedag blev allt annat än bra, var på en kompis studentmottagning i somras med hopp om att jag skulle komma därifrån en hyfsad bra tid men det blev aldrig av och än idag har jag inte gått ut och firat mig själv faktiskt och det är något jag fortfarande tänker på ibland, varför just min 18 års dag liksom hehe.. Kortfattat, du verkar vara en riktigt ball tjej som jag mer än GÄRNA skulle hänga med, så jordnära och att få träffa dig samt gå på konsert med både dig och Shiva är något man inte ens skulle kunna föreställa sig.. Men men som sagt man kan alltid göra sitt bästa och ge tävlingen ett försök, och jag hoppas verkligen att den personen som får spendera dagen med dig, uppskattar det till tusen, för det hade jag gjort.. Sköt om dig kenzaaaa Kram. :-)

Reply
Evelina

Hej Kenza!

Jag är så in i bänken värd denna chansen att få hänga med dig till London och få se Rita Ora! Jag var med i en tävling för Loreal skin perfection nyss och de hörde av sig till mig att jag var en av de få lyckliga som skulle få testa deras nya hud produkter och var tvungen att svara snabbt jag råkade se detta mailet dagen efter så det var försenat och platsen hade gått till en annan… Jag har aldrig varit så när på att “vinna” i en tävling tidigare och blev glad av att bara fått vara en av de utvalda från början :D Så detta ser jag som ett tecken, en revansch till något mycket bättre! Alltså att det är jag som ska få hänga med dig till London för att få vara med på denna grymma resa som kommer vara ett minne för livet! :D Rita och du är grymma på det ni gör ;) Jag hade

KRAMAR!

Reply
Alexandra

Alexandra 25, äntligen fri från sorg efter ett utdraget uppbrott! Äntligen kommit igång med mina distansstudier efter år av nekanden från min hemkommun! Äntligen rensat ut alla gamla skelett som samlat damm i garderoben! Äntligen fri från hjärnspöken som spökat för länge! Äntligen färdig med år av jobb i Oslo! Äntligen i den ålder jag alltid har längtat till! Äntligen äntligen moster till två gosisar som osar kärlek! Äntligen trygg i mig själv, på riktigt den här gången! Äntligen kan jag igen frossa i mina fritdsintressen! Äntligen dansar mina ben fram av sig själva i regn som solsken igen! Ä-N-T-L-I-G-E-N vågar jag vara jag med mina fel och brister och fucking äntligen behöver inte hjärtat lagas ihop med klister..

Jag älskar att dansa och jag älskar mat! Att få återuppleva london ur en depressionsfri synvinkel med dom tuffaste tjejerna i stan? Lägg av! AH! Fiifaan va kuul! Och att få se och träffa tre av mina inspirationskällor (Lauryn Hill, Rita Ora & Dig!) inom loppet av en vecka? IIIIHH! Låt mig få gnugga ögonen ordentligt när jag öppnar min mailbox imorgon.

P.s jag bor tillfälligt med min mamma i “dödens boning” sandviken (googla SVT:s klipp från när melodifestivalen var här hehe) där SD har störst fäste i hela Sverige. Att få komma iväg en sväng från det torra klimat som råder här, bara det.

KRAAAAAAAAM!

Reply
Rebecca

Hej Kenza!

Jag skulle vilja att du motiverar varför jag INTE skulle få följa med dig till London? Jag är en spontan webbutvecklar-tjej på 25 år, älskar att resa, träffa nya människor och hamna i djupa diskussioner om konstiga ämnen. Brinner även för hiphop, företagande, skaldjur, design, och färgen svart. Let’s go!

Reply
Lay

HEJ KENZA! Jag är en trevlig tjej på 26 bast och bosatt norr om Stockholm (nära arlanda, tjaaa haha).

För sju år sen tog jag studenten,
med kassa betyg för jag föredrog festen
Gjorde lumpen ett år efter,
för att sedan bli tilltalad med håll käften
Det gjorde inget för jag träffade en man,
som på några veckor mitt hjärta vann

För 5 år sen jobbade jag på älvsjömässan,
som servitris med en fin mössa på hjässan
Jag jobbade och slet,
för att sen tänka “Vad är meningen med det?”
Jag vaknade en dag och var trött och seg,
tänkte “nu får det vara nog med deg”
Jag ringde komvux och en kvinna svarade,
jag talade om att jag i skolan latade
Hon bad mig komma in med mina IG:n,
jag skämdes och blev röd och gick dit lika sakta som snigeln

För tre år sen blev min dröm sann,
jag en plats på universitetet vann
Uppsala blev mitt kall,
för att sedan inse att för Sthlm mitt hjärta brann
Jag läste socialt arbete 1 och 2,
klarade mig med stånk och hååå

Nu är jag snart färdig beteendevetare,
men sitter tyvärr fast men en omtenta i medvetandet
I morgon är det dags för tentan i rättspsykologi
Och vad vore bättre än att belönas med första tjing
Att få åka med er till London vore en ära,
ett minne för livet som jag STOLT KOMMER BÄRA

Nu måste jag till studierna återgå,
och hoppas på att ett mejl få…..

KRAM!! Tack över möjligheten att få vara med

Reply
Jenny Ensgård

Heej! Det är så svårt att motivera sånt här så jag brukar aldrig vara med men nu kör vi :D
Jag fyller 23 år den 15e november och ville ta med mig tjejerna på en weekend till london då, älskar staden och shoppingen!
Dock så är de flesta av mina vänner studerande och har inte den ekonomin så det verkar inte bli något. Jag har iof själv också precis börjat studera (projektledare) i två år, har dock jobbat i ca 5 år så jag lever nog fortfarande som att pengarna rullar in hahah. Därför känner jag nu att detta skulle passa mig perfekt :D Super rolig helg (Rita Ora är GRYM!!), trevligt sällskap och samtidigt spara in någon slant ist för att stå för allt själv. Okej det lät lite tattigt men du förstår nog :)

Världens luddigaste motivering och du har nog fått 1000 mejl. Men jag hoppas på att jag blir utvald, skulle uppskatta det till 1000%!
Tack! Hoppas att vi hörs / Jenny

Reply
Felicia Sundqvist

Hallåååå Kenza, jag heter Felicia Sundqvist, jag är 20 år gammal och bor i Skellefteå, jaa väääldigt långt uppe i Norrland!
jag måste bara säga att jag är väldigt dålig på det här med motiveringar, hahah jag försöker verklingen och jag har läst igenom lite av vad det andra personerna har skrivet för att försöka koka ihop nått jääkla bra så du ska välja mig, men detta är ju så himla sjukt, stört, svårt! :( Men jag hoppas med alla tummar och tåår att man får ha turen med sig ändå:-) Jag är iallafall väldigt social och trevlig tjej som älskar att umgås med min vänner/pojkvän, träna, och jag har själv en blogg som du gärna får kolla in för att se lite av vilken tjej jag är=) Men jag tror verkligen att vi skulle få en jätterolig kväll tillsammans, och Rita Ora LIVE i London är ju magiiisk!:))) Ja detta var ju säkert långt i från det bästa man kan skriva men jag lovar att ni kommer tycka om mig, då jag tror att vi är väldigt lika i sättet, skämten, och jag helt enkelt huumorn=) Jag ska kolla in mailen underdagen och hoppas du kanske hör av dig!! Annars är jag som sagt väldigt glad att jag fick vara med och tävla och hoppas du fortsätter med det du gör, DU inspirerar inte bara mig, utan väldigt många människor runt om i världen med den person du är! TACK KENZA!!!:)

Reply
Malin Antonsson

Hej Kenza! Jag är 21 år gammal och studerar till Socionom i Jönköping. Jag skulle så gärna vilja vinna för jag älskar Rita Ora, London Adidas och inte minst din blogg! En resa med dig till London hade varit ett fantastiskt avbrott i en hektisk vardag. Jag har insett den senaste tiden att det är dags att börja samla på upplevelser, innan jag flyttade till Jönköping för två år sedan hade jag typ inte varit utanför den lilla staden där jag kommer ifrån. Jag hoppas verkligen att du väljer mig och jag garanterar att Shiva, du och jag kommer ha det så hiiiimla kul!
Kram

Reply
Caroline Persson

En tjej på 21 år som bor i Skåne. Positiv, glad men kämpar med daglig migrän men trots det försöker jag att fortfarande vara positiv men det är svårt ibland. Pluggar till lärare på universitet och snart drar allt med skolan och plugget igång igen. Hade varit GRYMT med en helg med min favoritbloggerska och största förebild (DU) och fantastiska Rita Ora innan skolan drar igång igen.

Jag har varit i London 1 gång innan och förälskade mig i staden! Varje gång du bloggat från London har jag drömt mig tillbaka dit och bara längtat. London + Kenza + jag = största drömmen! Du verkar vara en sån himla härlig tjej som alltid är så proffsig med allt som gäller bloggen. Och vackrast i världen är du med! Verkligen en stor förebild.

Hade verkligen varit en upplevelse jag aldrig hade glömt.
Håller tummarna nu! KRAM Caroline

Reply
josefin

hej kenza, jag skulle just nu kunna slå till med något klyschigt som “du är bäst jag har följt din blogg sedan jag var liten” osv osv. Men jag tänkte vända på det och faktiskt vara lite egoistig, för det är nämligen så att fotboll är mitt liv, jag tränar 7 gånger i veckan totalt och hela mitt liv kretsar kring fotboll, och såklart händer de ofattbara, mitt korsband gick av i lördags och jag kommer inte kunna spela fotboll på år, om ens någonsin. Och just nu, skulle jag allra mest av allt behöva en resa, behöva umgås med en härlig människa som dig med underbar energi och försöka få tillbaka livsknistan. Jag förstår att du får hundra kommentarer och att fotboll kanske inte är så viktigt för dig, men jag hoppas att du ser de från min sida och att du ger mig chansen att sätta lite ljus på min vardag just nu. Hugs and kisses, hope to se you soon. <3

Reply
Caroline

Musik är det bästa som finns, det hjälper en i vilken situation man än befinner sig i och ger en otrolig glädje till livet.
Så vad vore bättre än att få se en av de duktigaste brudarna inom musikbranchen.
Jag tävlar för att jag verkligen älskar musik av alla dess slag och Rita är en otrolig talang som skulle vara fantastisk att få se och höra.
Jag är 19 år gammal tjej från underbara Skåne, som nu befinner sig i Göteborg och pluggar. Konserter ingår inte speciellt i min budget även om jag mer än gärna vill. Hade tyckt detta varit asome och en upplevelse och lärdom som hade varit så härlig att få uppleva.

Reply
Felicia

Till London med Kenza och shiva vill jag fara, under Rita Ora’s samarbete med Adidas ska jag vara. En dröm att få uppleva mode show, modeller, designers, kläder och skor. Och även få uppleva drottningen av R&B, Soul & Pop, en underhållning av hög kvalité utan stop. Efterfest, dans, musik & show, från en artist så stor. Allt detta i sin ära men helheten kommer bli en pärla. ” I Will Never Let You Down”

Felicia, 23 år från Norrköping. Sprudlande glad tjej som älskar att resa, mode och musik. 2014 har inte varit mitt år riktigt och ingenting har gått min väg. Så att vinna denna tävling (vinner aldrig något) skulle göra mig till världens gladaste tjej! Sätter alltid andras lycka före min, men någon gång skulle det vara kul att själv få uppleva något oförglömligt!

Reply
Julia Westerberg

Hej! Jag heter Julia, är 20 år gammal och skulle så gärna vilja hänga med till London! Jag är från hudiksvall, och har alldeles precis blivit stockholmsbo! Efter 6 år tillsammans med min kille har jag äntligen blivit sambo med han i en mysig lägenhet i Solna. Från och med näst nästa vecka har jag fått ett jobb på Kungsholmen, så innan dess skulle några dagar i London vara drömmen för mig. Tycker rita ora är grym, jag älskar adidas, och främst diggar jag DIG så otroligt mycket! Har följt dig och din blogg i flera år och det skulle verkligen vara en dröm att hänga med dig till London! Är en resgalen människa och vill helst resa hela tiden. Älskar London, det är en av mina favoritstäder! Håller mina tummar och tår att få följa med på denna fantastiska tripp med er. Kramkram

Reply
Christine

Jag vill med för att jag tycker Rita Ora är en grym artist med svincool stil! Dessutom vore det så kul att få hänga med dig och din kompis. (samtidigt som jag läste det här inlägget spelades Rita’s “I will never let you down” på min spellista, det MÅSTE ju vara ett tecken?! Haha)

Och lite om mig.. Jag är en 20årig tjej från Stockholm. Är elitsimmare och jobbar på ett fritids. Annars är jag en glad, positiv och trevlig tjej! Ska hålla alla mina tummar nu :)

Kram!

Reply
Alison

KENZA!! Vad ska jag skriva för att väcka intresse hos dig? För att du ska välja just mig? Som inte alla andra redan har skrivit? Det är svårt.

Jag är redan alla sakerna som alla andra har skrivit, ditt största fan, älskar mode & inte bara hade det varit en dröm att träffa dig, jag vet redan om att vi hade klickat och haft så jävla kul ihop.

Jag bor i Malmö men är beredd att åka upp till Stockholm. Jag är 23 år gammal och jobbar på förlossningen i Lund. Bor ihop med min älskade sambo Aron sedan 3 år tillbaka! Kommer ifrån Orlando, Florida men bott i Sverige i snart 12 år ! För att sammanfatta det hela! :)

Hoppas något låter lockande och att du väljer just mig. Detta kan verkligen inte vara ett lätt val för dig.

Hur som helst, ha sviiiin roligt i London om jag inte är the lucky one.

~ love and peace / Alison (precis som i PLL, som du kollar konstant på ;)

Reply
Louise Rehnman

Hallå Kenza och shiva!
Jag heter Louise och är 18 år gammal. Jag tog precis studenten och jag har nu kastats ut i den riktiga världen. Med ett ständigt leende på läpparna och ett himla glatt humör tar jag mig an livet. Ni kan nog förstå då hur brett mitt leende var när jag såg denna möjlighet;)
Denna resa har allt jag drömmer om: att få sjunga med/ eller snarare skrika med i en av de coolaste tjejernas låtar, att få uppleva en ny stad och allt vad den har att erbjuda, till och med det så omtalade regnet som öser ner medan jag dricker kaffe på ett mysigt fik, att få dansa röven av mig till svetten forsar ner och sist men inte minst att få uppleva allt detta med er.
Det bubblar i kroppen så fantastiskt roligt det hade varit att få följa med er två på en resa jag aldrig kommer att glömma.
Kramar Louise

Reply
Elisabeth

Hei Kenza! :) Norsk leser her. Ser at det er veldig mange som har postet kommentar her, men jeg prøver allikevel! Satt og jobbet med en skoleoppgave nå, da jeg gikk inn på bloggen din for å ta en liten pause. Da jeg leste dette innlegget måtte jeg bare kommentere! Jeg digger adidas, Rita Ora er kul, og å henge med deg og Shiva i London et par dager hadde ikke vært dumt :) Er litt lite motivert for skolen akkurat nå, og har mest lyst til å reise. Jeg kan ikke si annet enn at jeg har sykt lyst på å få bli med! Jeg studerer fysioterapi i Oslo, og er 21 år.

Krysser fingrene! xoxo

Reply
Cora Martínez

Hi, my name is Cora. I am 19 years old and I am from Murcia (Spain). I would love to go to London because it is one of favourite cities and so cosmopolitan. Furthermore, I like so much Rita Ora and I am a Kenza big fan. I also have to say that I’m in love with Addidas, and to be honest this contest is made for me. I hope to get lucky so finger crossed.

Reply
Elin

Hejsan hoppsan Kenza! Elin heter jag och är 20 stabila jordsnurr. Bor i nästan norraste Norrland med min underbara familj som nu dragit till staterna för semester och lämnat mig här i kylan med massa jobb och träning haha. Sååå jobbar järnet just nu för att ha råd att själv kunna åka på en resa som ger ett minne för livet. Att få åka till London med dig och samtidigt se Rita Ora hade ju varit en dröm då jag tycker att du verkar helt underbar!

Håller alla tummar och tår!!
Ha det bäst:)

Reply
Therese

Men vad är detta för grym tävling!
Jag börjar med att beskriva mig, så att ni inte behöver vara rädda över att dras med mig ett dygn ;) Jag är en lättsam och snäll tjej, 24 år och socionom. Jag bor i Göteborg.
Jag tycker Rita ora är jävligt grym och framför allt jävligt snygg haha. En liten parentes är att det var hon som fick mig att våga blondera håret för att jag tyckte hon var så schnögg i det. Hennes kollektion med adidas lär ju vara galet najs och precis min stil, inbillar jag mig.
Jaop, vill ni ha med en tjej som kommer uppskatta allt löjligt mycket, som kan dansa sig svettig i sneakers hela natten till tunga beats eller bara vara sjukt glad att få bo bo fint hotell på liten semester (vilket jag behöver för jag jobbar röven av mig här hemma) så ta med er mig vettja! Jag tycker att jag ska få vinna för att jag är värd det, jag står här, starkare, friare och gladare än någonsin trots att senaste åren varit förjädra kämpiga. Kort och gott.
Kram!

Reply
Lay

Attans, nu glömde jag berätta varför Rita Ora ska bli kul. Det är JAG, 26 åriga tjejen som bor norr om Sthlm :)

När jag lyssnar på Shine your light tänker jag på mig,
jag tänker “ja vilken jävla grej”
att efter botten med betygen nå,
ta mig upp och nu stå på tå
Jag SKINER som aldrig förr,
genom att tro på mig tills jag dör
Jag skriker till världen att här står jag nu,
något INGEN trodde när jag tog studenten med en massa u*..
JA, jag är en vinnare,
Nu ser de på mig och tänker “vilken jävla krigare..”

*U = underkänt

Reply
Josefin

Josefin is the name, fashion is my game ;D Haha oj nee vad lame. Anyways, fyllde 18 år för drygt en månad sedan, så detta är min första tävling jag är med i som har 18-årsgräns. (heja mig, myndig och grejer)
Jag är en riktigt materialist, not gona lie. Skor och smink är min passion och basic kläder är min bästa vän. Jag älskar även att läsa, fota och är världens största djurälskare. Ska utbilda mig till något som har med djur eller smink att göra (ja, mellanrummet är stort). Jag studerar Samhäll media vilket funkar, men kanske inte är det jag hade valt som jag hade fått välja om. Jag bor i Linköping med mina föräldrar. Min favorit person i hela världen är min fabulösa syster, som just nu bor och pluggar i Australien. Det jag älskar att göra mest av hela mitt hjärta är att resa och se nya ställen och kulturer, för när man inte är hemma så kan man plötsligt vara sig själv, vara mer bold och vågad. Jag bara älskar den känslan. London är en av mina favoritstäder, då jag älskar allt ifrån dialekten till vädret till shoppingen till den allmänna atmosfären. Jag är en glad och hyper person utanpå (not so much inuti kanske), som har dålig humor och är blyg runt snygga personer (who isnt). Att åka till London med er, och att se Rita Ora skulle verkligen betyda allt för mig. Skolan är tuff och jag är otroligt skoltrött redan, en paus i detta skulle verkligen behövas. En paus ifrån verkligheten är någonting som jag skulle behöva alla dagar i veckan egentligen, detta skulle gå så himla långt i min “att-leva-för-lista” där även Ed Sheeran och Sam Smith platsar. (nämnde jag att musik är typ det bästa som finns? nu vet du!)

Jag försöker hålla uppe den optimistiska Josefinen som finns långt där inne någonstans och håller tummarna. God natt nu Kenza, hoppas du har haft en grym dag. :-)

Reply
Sarah

Hej hej, mitt namn är Sarah, 25, jobbar med marknadsföring och är rätt cool. Cool som i chill. Chill som i inte det minsta hysterisk om jag skulle stå bredvid Rita Ora, som för övrigt också verkar väldigt cool. Med mig som sällskap skulle ni garanterat slippa oroa er över att ha hämtat med en hyperventilerande-star-struck-fan som kan sisådär med engelska (bra att kunna engelska i London) och istället kunna fokusera på att bara ha kul. Som en del av garanti-avtalet bjuder jag på 2kg valfri Marabou choklad var om ni är missnöjda med mig – jag kan till och med posta detta till er så slipper ni träffa mig en extra gång. Hur bra?!

Reply
Josefin

Tja Kenza!
Att hänga med dig till och din vän till London våra ass fett!
London är amazing men var där när jag var 10 ungefär så nattlivet var att sova då. Nu är jag 18! Och jag har varit jätte taggad på att åka dit och festa med mina vänner, även fast man kan få en billig flygbiljett dit har jag inte råd då jag har fullt upp med skolan och söker jobb samtidigt.

Iallafall jag är en tjej som på senare år älskat, älskat mode. Går sista ring på gymnasiet och försöker träna när det går/hinner/orkar :p Bor i Järfälla som ligger typ vid Vällingby/Hässelby och har alltid bott här.
Är som person väldigt ärlig och kommer hellre för sent än går i en outfit jag inte tycker är snygg. Men är glad och sjunger mycket, inte för att det låter bra men… Hoppas bara att du väljer mig och jag får ta del utav eran London resa med rita ora! :O

XO

Reply
Stephanie

Hej Kenza!
Jag heter Stephanie, är 22 år gammal och är halv grek halv svensk, har bott i Sverige i sex år nu. Jag pluggar Personal, Arbete och Organisation programmet här i Stockholm, bor i Kungsholmen. Jag älskar att dansa och resa, är en väldigt glad och positiv person. Jag jobbar på Åhlens, jobbade även på förra årets Bloggawards.
Skulle vara så spännande att åka till London med er tjejer, tycker att ni båda är grymma! Älskar din stil och skulle gärna få lite styling tips ;) Började lyssna på Rita Ora ett par år sen, Black Widow är min nya favvolåt så att få se henne uppträda i sällskap med er skulle vara helt otroligt!
Hoppas att få träffa er på Torsdag!
Har det fint :)
Kramar

Reply
Cassandra

Hej jag är en 20 tjej som bor i Helaingborg! Jag älskar att träna nästan lever i träningskläder så är sjukt intresserad av att se addidas nya kläder med rita! Tror de kommer vara as snygga då hon ät en riktigt ball brud! Just nu är jag arbetslös men letar efter nya äventyr i mitt liv och detta hade varit ett. Att få träffa dig har alltid varit en dröm, då jag läst din blogg i många år.
Har varit i London innan men han inte med hälften av vad jag ville då det är så mycket man ville göra!

Håller tummarna på att du väljer mig och att jag äntligen vinner!
Har inte tur i kärlek så borde ju ha tur i spel/tävlingar :)

Reply
Emma Berglund

Hej!
Jag är en väldigt glad och social 18 årig tjej som väldigt gärna vill va med i tävlingen.

Jag tycker att jag borde vinna då jag verkligen älskar och resa men tyvärr inte har råd just nu, fattigt student liv du vet ;) det vore verkligen GRYMT kul att hänga med er då ni verkar vara några galet sköna tjejer och vem tackar nej till en London resa liksom?
Kram!

Reply
Micaela

Gud vad kul, vilken grej! Här sitter jag i min mysiga lilla etta i Malmö och har precis surat lite över att jag nyss upptäckt att min nya cykel har blivit stulen, efter bara två nätter här i Malmö (!!). Jag är nämligen helt nyinflyttad till denna stad då jag ska börja studera vid Lunds Universitet, spännande! Hur som helst så var jag på lite dåligt humör (saknar min cykel…) så jag klickade in på din blogg för att bli på bättre humör, och det blev jag! Det skulle i princip kännas helt galet ifall du valde mig, tänk att gå in på sin mail imorgon och fått svar från dig *emoji med stora ögon*, men jag bara måste testa! (Har ju haft sån otur ikväll så det kanske vänder?… hehe)

Jag är iallafall en vänlig, tjugoårig tjej som tycker om att läsa bloggar, shoppa och att plugga. Just nu ska jag läsa en kurs i Media-och kommunikationsvetenskap vilket jag ser framemot:) Jag tycker annars mycket om att träna, umgås med vänner, och min fina familj <3

Att få följa med er på denna resa hade inte bara varit hur coolt som helst, utan helt underbart! Jag tror att vi hade fått det väldigt kul ihop och ja wooow, vilken grej!!! Vem hade inte haft kul liksom, London, träffa Rita Ora och umgås en massa mer er härliga personer!!:)

Ha en fin kväll, det ska jag ha, kram:) #happytrotsminstulnacykel #staypositivehehe

Reply
marili persson

ÅH YAY! Kunde inte hålla mig ifrån att prova lyckan i denna grymma tävling. Jag är ett lika stort fan av Rita Oras musik, som jag rådiggar dig Kenza. Jag är en 22-årig, pigg/glad/utåt modeCRAY-C tjej som skulle bli överlycklig över att få spendera rejäl kvalitétstid med er två, då jag snart fortsätter med mina journaliststudier. Detta kan ju säkerligen bli material & underlag för mitt framtida arbete (*wink wink*!) och nuvarande intresse för modejournalistik och fotografi. Åh, Pick me!!! Jag önskar jag hade en övertygande crybaby-story för att sticka ut, men kan inte säga annat än att jag har jobbat en hel sommar och skulle avundas den som får chansen att hänga i London med er OHYGGLIGT mycket! :))

….*Börjar långsamt packa ner min collection av vintage adidas-jackor* xD

KRAM

Reply
Alicja witt

Hej! Jag heter Alicja och är 21 år :)
hur börjar man sånthär haha.. vill typ ba ringa dig o skrika taaaaack för en sån här tävling, hade varit så sjukt att hänga med! haha, börjar med motivering… *försöker lugna mig*
För det första är jag ett fan av Rita Ora, upptäckte henne 2012 tror jag.. det var iallafall en tid då jag pluggade heltid och jobbade nattskift på industri samtidigt. hade hennes skiva på repeat och dansade och sjöng mellan maskinerna om nätterna. det gjorde allt betydligt bättre och eliminerade risken för att jag skulle somna haha. förutom hennes musik älskar jag hennes energi och såklart klädstilen!
För det andra har jag rest en gång i mitt liv, jag var 5 år och känner att jag behööööver en resa. mina vänner reser en del, men trotts att jag alltid jobbat hårt vid sidan av studierna har jag inte haft råd att åka med. Jag flyttade nämligen hemifrån när jag var 17 år och har inte haft samma förutsättningar och ekonomiska stöd från mamma som mina vänner haft. missunnar verkligen inte någon, men det ser olika ut för oss alla här i livet och jag skulle uppskatta en resa så sjukt mycket!

Jag har precis flyttat till min hemstad Göteborg och försöker skapa ett liv för mig själv. Förutom att jobba som black-Jack croupier så är jag även politiskt aktiv inom vänsterpartiet. hoppas du inte får en bild av mig som en tråkmåns nu, men mänskliga rättigheter, integration osv har alltid stått mig nära hjärtat och jag försöker kämpa på de sätt jag kan :)

Jag älskar att träffa nytt folk, gå ut och dansa, äta god mat och så! så resan du beskriver låter så sjukt lockande!!! Blir helt till mig haha, kommer bo på min mail imon och uppdatera varje sekund haha.. Btw, är rätt ganska hyfsad på engelska och pratar det gärna, och det kanske kan vara en liten fördel när det ändå är London det handlar om haha!

och om turen inte är med mig denna gången så får jag hoppas att ni får en så sjukt grym ikväll (Såklart ni kommer!!!!!) och dansa loss som fan och hälsa rita från mig haha!
Här är min insta, hade länkat blogg om jag haft någon: aalicjawitt

Okey, avrundar här haha… hoppas vi hörs :)
/Alicja

Reply
Moa

Åh vad roligt! Jag kan ställa upp! Anmäler mig till tjänstgöring så att säga ;-) Älskar Rita Ora och skulle älska att få bo på lyxigt hotell! Har vänner i London som det var på tok för länge sedan jag träffade så då skulle jag nog försöka säga hej till dom också. Är egenföretagare. Driver även en liten familj med tillhörande stökigt hushåll. Tycker mycket om din blogg. Med förhoppning om att bli vald. Häpp :-)

Reply
Klara Sandgren

Att få åka till London med dig och din vän kan inte annat än fantastiskt bli, att dessutom Rita Ora live se är är en riktig succse! Hoppas att jag den lyckliga vinnaren blir så att drömmen min blir till!

Klara Sandgren 20 år
[email protected]

Reply
Saga

Ååh vad jag önska att jag kunde åka!! Men har en dotter på 2 månader :) Men ni får ha det helt galet kul i London! Kram

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Jag är 24 och bor i Stockholm med min underbara sambo och pluggar för tillfället till front end developer och skulle tycka det var kul att få komma med er till London! Rita Ora är en grym artist och Adidas har alltid varit ett märke som jag älskat genom mina år :) Detta skulle vara så coolt att vinna men förstår att det är svårt att välja en vinnare från en kort kommentar. Men värt ett försök iallafall.

Har följt din blogg i några år och tycker att det är roligt att läsa om dina upplevelser och det du har gått igenom,

/Alexandra

Reply
Kaltrina Hajrizi

En av hennes låtar heter *shine ya light” och den betyder väldigt mycket för mig. Jag var nämligen nära på att sluta sjunga då jag själv hållit på med musik i hela mitt liv men när jag hörde hennes låt och kollade på videon så gav det mig hopp igen, att fortsätta kämpa för min dröm om att en dag bli precis lika stor som hon lyckats bli. Är endast 20år och satsar stort på att uppfylla mina drömmar och att få träffa dig och henne är verkligen en av dem. Jag jublade av glädje när jag såg den här tävlingen för ärligt talat jag har aldrig varit med och tävlat på bloggar om något förut men nu är jag självklart villig att ge det ett försök. Blir det första gången gillt för mig? :)

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Mitt namn är Amanda, jag är 18 år och är uppväxt i Nacka i Stockholm men är sedan ett år tillbaka bosatt i den fina staden Malmö!
Jag är en (nästan) jobbigt exalterad, glad och positivt brud som aldrig tackar nej till en lång utekväll med sköna människor och mycket skratt.
Mina största intressen är att lära känna nya människor, dansa, träna, resa, festa, musik och självklart mode och stil! (shoppingberoende heh) Jag har nog följt din blogg så länge jag kan minnas och ser dig som en stor inspirationskälla till just dessa saker!
London har jag besökt en gång tidigare och jag blev verkligen född på nytt när jag fick uppelva den shoppingen, utelivet och maten som man kunde upptäcka där! Wow säger jag bara!
Nu till Rita Ora, hon måste ju vara en av de häftigaste brudarna på denna planet? Under denna sommaren så har jag verkligen dunkat hennes musik på högsta volym i mitt headset och därför kopplar jag så många fina minnen till just henne. Jag kan därför inte komma på ett mer oförglömligt avslut på denna sommar än att faktiskt få en oförglömlig kväll som skulle innebära att träffa personen bakom den fantastiska musiken själv! Adidas är även ett sådant himla grymt märke som jag ofta klär mig i när jag tränar så det skulle ju verkligen inte heller sitta fel.

Okej, jag inser att jag blir mer och mer taggad på just denna resa ju mer jag skriver här så nu ska jag avsluta och bara skicka med en stor fet kram! :)

Reply
mk

Vafan!!!!, hur ska man beskriva sig rättvist med ord men jag ger det en chans i iallafall. Jag är en tjej från malmö som förtjänar att vinna för att jag är en go människa som är väldigt omtänksam av mig. Alla som känner mig vet jag är den snälla tjejen som alltid finns där ifall man vill prata av sig. Jag åker nu i september till Polen för att plugga medicin i sex år. Det kommer vara 6 år av mycket plugg och tråkiga dagar där man sitter inomhus och får in mycket information. Det är ett nytt land för mig, med hemska vintrar, ett nytt skolsystem så förvirrad och motivation behöver man för att klara sig. Jag vill verkligen åka på ett grym resa med er tjejer innan jag sticker för att plugga röven av mig. Jag vill kunna tänka när jag sitter där i skrivbordet och säga till mig själv ” asåå, du har varit i London med kenza och sett rita ora, hur fett är inte de liksom” plugga nu förfan.

Reply
Michaela

Hej!

Jag hade verkligen velat vinna den här tävlingen därför att jag älskar träning och mode och att få vara med och se hur ett samarbete går till med ett stort varumärke i min favvo-stad London är ju helt fantastiskt!! För tillfället är det enda jag gör jobba och träna. Det är jätteskönt och härligt, men en resa till London hade verkligen förgyllt min höst och hade behövt få rensa själen lite bland alla avgaser och stressade människor på tunnelbanan, hehe. Det hade varit så roligt att få träffa både dig och Rita då ni är starka personligheter båda två och tror att vi hade kunnat ha riktigt kul i London!

Riktigt skön tävling! Håller tummarna :) Kram

Reply
Kaltrina Hajrizi

En av hennes låtar heter *shine ya light” och den betyder väldigt mycket för mig. Jag var nämligen nära på att sluta sjunga då jag själv hållit på med musik i hela mitt liv men när jag hörde hennes låt och kollade på videon så gav det mig hopp igen, att fortsätta kämpa för min dröm om att en dag bli precis lika stor som hon lyckats bli. Är endast 20år och satsar stort på att uppfylla mina drömmar och att få träffa dig och henne är verkligen en av dem. Jag jublade av glädje när jag såg den här tävlingen för ärligt talat jag har aldrig varit med och tävlat på bloggar om något förut men nu är jag självklart villig att ge det ett försök. Blir det första gången gillt för mig? :)

PS. skrev precis samma kommentar innan men så caught in the moment som jag var , glömde helt o hållet att skriva om mig själv. Sorry haha men här nedan kör jag på en snabb introduktion om mig själv.
Jag heter Kaltrina, är 20år gammal och bor i en liten ort som heter Värnamo. Jag älskar att sjunga och musik är verkligen det bästa jag vet. Rita Ora är precis som jag från Kosovo och då kan du nästan förstå varför jag ser upp till henne? Jo för det är första gången någon från Kosovo har lyckats göra något så stort inom musik branschen och hon har verkligen berört min själ med henne underbara röst och personlighet. En dröm kan verkligen gå i uppfyllelse för mig.

Reply
Sofie

Jag önskar att jag hade hunnit se det här inlägget tidigare idag så min kommentar kanske skulle ha en chans. Men ja. Jag försöker ändå. Jag älskar London mest av allt, det är min favoritstad som känns som hemma, där jag känner mig som mitt gamla glada jag. Och att få åka dit med dig för att få träffa Rita Ora, Gud , det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse. Jag skulle bli så glad och chockad att jag med all säkerhet skulle börja gråta. För jag har aldrig haft någon större tur i mitt hittills 24åriga liv. Väldigt många motgångar för både mig pch min älskade familj, men vi kämpar på. Trots allt. Tillslut så måste det ju bli bättre. Sofie heter jag förresten, 24 år, mode och hundintresserad. Vi träffades förresten inne på Arlanda för några månader sen. Bara det gjorde min dag.

Reply
Mirjeta

Mitt namn är Mirjeta. Jag skulle vilja vinna till stor del för att jag haft massa konstiga drömmar det senaste som faktiskt utspelat sig i London. Och jag är även ett stort fan utav Rita Ora, dels för att vi kommer från samma land (Kosovo) och kan båda albanska och för att hon sjunger så grymt bra. Jag vet även om att hon skådespelat som liten. Jag går mitt sista år på gymnasiet och skulle mer än allt vilja ta en liten break från pluggandet och åka till en av världens största modestäder! Jag är 18+ btw.
Hoppas du utser mig som vinnare! Puss & kram, Mirre!

Reply
Sara

Hej Kenza,
Jag är en 24-årig tjej som alltid älskat att ge mig iväg med mina kompisar för att lyssna på diverse konserter. Nu har jag dock flyttat till en ny stad pga mitt jobb och eftersom jag inte hunnit lära känna några nya vänner som delar mitt konsertintresse än, så skulle det vara galet kul att hänga med dig på Rita Ora! Att detta äventyr kommer äga rum i London är bara en sjukt fantastisk bonus! Håller nu både tummar och tår för att få bli vald till lyckosten som får skaka rumpa till en med all säkerhet grym Rita Ora-konsert! Puss och kram

Reply
Mary

Hej Kenza !

Jag heter Mary och är 23år gammal. Nyligen flyttat till Norrköping för kärleken och studierna. Jag ÄÄÄlskar mode och tror att vi skulle komma bra överens och ha sjukt kul tillsammans under resan. Jag håller fingrar och tår att jag får hänga med då jag alltid velat åka till London! Bokade en resa i somras men var tvungen att avboka pga ekonomin! Jag vill åka till London dels för modet men också för att få träffa rita ora som jag tycker är en väldigt cool brud med grym stil! Dessutom skulle det var kul att åka iväg och ha kul för omväxlingens skull! Mina vardagar är inte så spännande just nu eftersom jag inte har lärt känna så många människor i Norrköping, än.

PS. Ett väldigt stort plus för mig skulle också vara att återförenas med mina barndomsvänner som jag inte träffat på 16år. Vi har dock haft kontakt hela tiden och är fortfarande väldigt nära!

Försökte var så kort som möjlig hehe // Fattiga studenten Mary

Reply
Megi Kereselidze

Alltså.. Rita Ora, Addidas, London och att få hänga med er.. NO WORDS NEEDED. Jag är en 21årig tjej som självklart är glad och trevlig osvosv. Jag har typ världens sämsta humor så jag kommer förmodligen skratta åt ALLT, har fått mina vänner att tro att de är oupptäckta komiker liksom:))) Pluggar ekonomi på SU och är inte alls redo för att sommaren/semestern ska ta slut, den 4e september har jag faktiskt föreläsning så snälla rädda mig från att lyssna på ekonomi snack och förläng min sommar/semester liiiiite till. PUSSAR!!!

Reply
Noor

Oh nej vilken härlig tävling! Let’s give it a shot!
Jag är 21 år, jobbar mycket och studerar samtidigt. Jag älskar allt som har med mode och musik att göra. Jag har sjungit så länge som jag kan minnas, det är det jag brinner för.
Till att börja med, velat åka dit hur många år som helst men aldrig blivit av, pga sällskapet inte kunnat osv.
Jag sjunger mycket själv och att träffa Rita Ora, min största inspiration inom musiken samt dig, som min största mode inspiratör hade verkligen varit en dröm. A dream come true.. verkligen!
That’s my long story short haha!

Ha det bäst!! Kramar från Malmö!

Reply
Sofia

Hej! Jag heter Sofia och jag bor i Sveriges soligaste stad, Luleå! Jag har precis fyllt 18 år och en fet resa med härliga människor är PRECIS vad jag behöver! Jag är mycket intresserad av kläder och mode så det skulle verkligen vara en upplevelse! Att resan dessutom inkluderar mat, London samt en grym efterfest… Ja:)
Det skulle bli en resa jag aldrig kommer att glömma!
Kram

Reply
Emilia

Jävlar vilken tävling! Det tar mig tillbaka till gamla OKEJ-tiden. Jag var alltid med i utlottningar om kändisträffar då, men tyvärr har inte tur i utlottningar varit min grej. Det kanske vänder nu ;)

Jag vill självklart vara med och tävla. Jag har ingen orsak som är bättre än många andras, men det vore jättehäftigt att träffa Rita Ora och gå på en (förhoppningsvis) kändisfest. Den enda kändisen jag sett på nära håll är Markoolio och det var några år sedan det var coolt. Sedan gillar jag verkligen hennes musik, jag är fortfarande kär i låten Love & War

Reply
sara

Hej Kenza!

Jag är en tjej i 24 års ålder och följer din blogg i många år. Jag tycker om din stil och hur du ser på livet, jag har gått genom liknade saker som du har gått genom och kanske lite mer, haft en dåligt pappa och önskar att det behövde inte vara så. Jag har även förlorat min lilla syster i leukemi och det är det tuffaste jag har varit med om. Jag har alltid tänkt på att hur det är att träffa dig och alltid haft tanken på att jag inte kanske kommer göra det alls. Jag vet inte ens om du kommer läsa detta men jag chansar ändå. Jag har inte varit i London tidigare och har alltid velat åka dit, min lilla syster var där förra året och jag önskar att jag åkte med henne men det blev aldrig så och nu gör det jätte ont när jag tänker på varför jag inte gjorde det. Det skulle inte vara fel om jag fick uppleva det med Dig. Förutom att jag är väldigt intresserad av din blogg och din livstil så är även jag väldigt intresserad av att träffa dig och uppleva en resa med dig, du verkar underbar och jag skulle bli jätte glad om jag fick detta chansen. Jag vill jätte gärna träffa Rita Ora, är helt förälskad i hennes galna stil och hennes musik. Dessutom älskar jag att bära adidas.

Jag jobbar och studerar på distans, bor i uppsala, jag tror att jag kommer må åtminstone lite bättre om jag fick träffa en underbar människa som dig :)

Ha det gott underbara du! Kram

Reply
Sofie

Hej Kenza!
Att få gå på ett så häftigt event, i en så häftig stad, med SÅ häftiga tjajor (ja, jag är från Skåne) skulle verkligen vara den bästa igångkickaren av min höst. För ett år sedan fick jag en utmattningsdepression som tog väldigt hårt på mig – jag som alltid haft tusen järn i elden och varit så positiv. Nu har energin börjat smyga tillbaka och jag skulle ÄLSKA att hänga med dig (och Rita Ora, och Shiva, och London). Jag bor i Stockholm och har under många år jobbat ideellt med nyanlända barn och unga. Utöver det är jag extremt nyfiken på både nya människor och platser, och partaj är lite av det bästa jag vet.
Angående mode så har jag alltid kört mitt race och inte varit så haj på trender – tills jag började läsa din blogg för ett par år sen. Den egna stilen sitter kvar – men du är onekligen en bidragande orsak till att min mamma slipper skämmas för mina kläder numera och att jag har köpt mina första högklackade boots ;) Det skulle vara så jäkla fett att gå på ett stort Adidas-event!!!

Kram

Reply
Johanna Larsson

Haha, inser nu att det knappt är lönt att delta då min kommentar kommer försvinna likt en fis i rymden.. men jag ger det en chans pga min kärlek till både Adidas och London.

Varför vill jag då vinna? Först och främst för att jag älskar adidas (då främst adidas originals). Har fått frågan om jag är sponsrad och folk säger att dom tänker på mej när dom ser något från Adidas.. Haha! Är just nu gravid med mitt andra barn så denna resa känns väl lite som sista chansen ett bra tag framöver.. :D I alla fall, mina skäl är: adidas, london och självklart en träff med Kenza som verkar vara lika knäpp/crazy/rolig som jag själv, haha!

Och givetvis är jag över 18, är (tyvärr!) läskiga 26. Håller tummarna och hoppas på inte enbart tur i kärlek utan även lite lite i spel (tävling) (;

Reply
Henna

Åh, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har läst lite av kommentarerna ovan och alla är verkligen superfina. Kan tänka mig att det kommer bli svårt för dig.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag skulle uppskatta det här! Detta skulle vara drömmen. Jag har haft det jättejobbigt nu på sista tiden och det här skulle kännas som ett ljus i slutet av tunneln. Jag är inte så bra att sätta ord på mina känslor och som sagt; jag vet verkligen inte hur jag ska uttrycka mig. Jag vill det här. Så mycket. Du förstår inte.

Reply
Emilia

Halva min motivering försvann så jag postar igen! Jävlar vilken tävling! Det tar mig tillbaka till gamla OKEJ-tiden. Jag var alltid med i utlottningar om kändisträffar då, men tyvärr har inte tur i utlottningar varit min grej. Det kanske vänder nu ;)

Jag vill självklart vara med och tävla. Jag har ingen orsak som är bättre än många andras, men det vore jättehäftigt att träffa Rita Ora och gå på en (förhoppningsvis) kändisfest. Den enda kändisen jag sett på nära håll är Markoolio och det var några år sedan det var coolt. Sedan gillar jag verkligen hennes musik, jag är fortfarande kär i låten Love & War!!

Jag tror vi skulle ha jävligt roligt också! Jag är 24, student, resgalen, social och nyfiken, har störd humor ofta (har jag hört), jag är nästan alltid glad (förutom en vecka i månaden då jag är ett monster enligt min pojkvän, men det är lugnt för det är långt kvar till dess), älskar att dansa även om jag inte är bra på det (men jag twerkar inte!! Gjorde det en gång med lite för mycket vin i kroppen och jag skäms fortfarande) och är en musikälskare (allätare), jag har lätt för att lära känna nya människor och är inte rädd för att ta kontakt med folk. Det är det roligaste med att resa! Älskar att prata engelska! Jag kan ta mig till flygplatsen enkelt också.

Jag önskar att jag kunde rimma bra. Det hade varit konkurrenskraftigt.

Hoppas ni väljer mig, jag är en väldigt lättsam tjej. Puss och kram, skumbanan!

/Emilia

Reply
Minna Evers

Åh hej Kenza! Gud vad härligt det låter, vilken jättechans! Vad snällt av dig att ta med någon av dina läsare. Jag skulle ju jättegärna hoppas på att det skulle vara jag, som alla andra tusen också hoppas på såklart haha!

Varför just jag ska vinna? Min största dröm är att någonsin ta mig till London, ens gå på en konsert vart som helst på vilken som helst tillsammans med någon. Du har pratat med mig till och med – det var jag som mejlade dig och tackade för att du inspirerat mig till att börja blogga och att jag precis börjat läsa din blogg då jag alltid hört talas om dig från att min syster såg videoklipp på dig tillsammans med Tokio Hotel på youtube. Alltså vilken dröm, jag bara älskar allt med din blogg och dina bilder, och ditt hår. Jag vill ha ditt håår ahahh :D

Hur som helst.. Jag vill inget hellre än att någonting positivt ska kunna hända i mitt liv, det har det inte gjort på länge, väldigt länge. Det här är en så grymt liten chans, men det är ändå en chans!

Om det inte skulle bli jag, ha en så så himla rolig resa och hälsa Rita Ora från mig!! :D <33 kram!

Reply
Caroline

WHAT?! Jag vill med! Caroline 26år (känner mig som 20 och det är den åldern jag brukar skylta med, haha) Har typ redan förvarnat min chef att jag blir borta från jobbet några dagar :) jag vill med för att jag är typ workoholic och uppskattar verkligen kul!!! Är lättsam och enkel att hänga med! Fördelen med att va “vuxen” jag reder mig liksom!! Hoppas hoppas hoppas!!! Kram Carro

Reply
Louise

Hej Kenza,

Jag heter Louise och är 18 år, går sista året på gymnasiet så att få en göra en såhär grym resa skulle vara sååå uppiggande! Jag har bra humor(enligt moi hehe) med mycket ironi, och av vad jag har sett så verkar det inte sitta fast hos dig heller. Skulle vara superkul att få hänga med er i LONDON(!). Jag älskar att snacka engelska men har aldrig varit i London, så det här låter bra som fan. Rita Ora har grymt bra musik och eftersom jag är en riktig hiphop brud passar det perfekt. Dessutom få gå på en fest hostad av henne?! Då snackar vi party. Detta är dock waaay långt ur min bekvämlighetszon men det är väl där livet börjar? Håller tummarna!

Reply
Felicia

Till London med Kenza vill jag fara, under Rita Ora’s samarbete med Adidas ska jag vara. En dröm att få uppleva mode show, modeller, designers, kläder och skor. Och även få uppleva drottningen av R&B, Soul & Pop, en underhållning av hög kvalité utan stop. Efterfest, dans, musik & show, från en artist så stor. Allt detta i sin ära men helheten kommer bli en pärla. ” I Will Never Let You Down”

Felicia, 23 år från Norrköping. Sprudlande glad tjej som älskar att resa, mode och musik. 2014 har inte riktigt varit mitt år och ingenting har gått min väg. Att vinna den här tävlingen (vinner aldrig något) skulle göra mig till världens gladaste tjej. Jag sätter alltid andras lycka före min, men någon gång skulle det vara kul att själv få uppleva något oförglömligt.

Reply
Irina krantz

Hej Kenza!

Jag heter Irina Krantz och är 24 år gammal. Jag är en modeintresserad tjej som jätte gärna skulle vilja hänga med och efterfesta med er i London.
Har alltid velat åka till London men aldrig tagit mig tiden…
Älskar att festa och att resa! Hoppas jag får följa med! <3

Reply
Josefine

Jag har precis börjat det “lyxiga” studentlivet, alltså en liten budget, ett trångt och äckligt delat boende, en hel massa tentaplugg som väntar, ny stad och ett gäng härliga vänner. Detta är mitt liv just nu, vissa saker bra och andra mindre bra . Men drömmen att få första gången åka till London, få hänga med dig och Shiva, träffa RITA ORA och se den nya kollektionen som man har väntat på, det är ju mer än man kan önska sig! Bara bo på hotell är ju galet nice, liksom vem älskar inte hotellfulle? Annars så är jag en glad och social prick som inte är rädd för att drömma stort. Nu håller jag tummar och tår för att ha turen på min sida och få uppfylla denna dröm!

Reply
Selina

Hejhej!! är en tjej, 19 år och bor ute på landet. Jobbar just nu inom hemtjänst och på Nordic wellness. Glad tjej som gillar att shoppa, klä upp mig och att äta. Suger på att prata engelska (pratar dock flytande efter några drinkar) Så hade ja tyckt detta var kul?? Svar ja!! sjukt kul!! Älskar både att resa och musik så detta kan ju inte bli bättre! Eftersom jag bor typ mitt ute i ingenstans 1 och en halv h från Göteborg så tillhör inte sånt här vardagen direkt! Hade varit så kul att uppleva!! Kom igen det kommer bli kul :D kraam

Reply
Stina Elgtberg!

Hej hoppas din dag varit super!

Kenza, Rita Ora och London låter som den optimala trion för en otroligt lyckad resa!

Jag har varit ett stort fan av Rita enda sedan jag hörde hennes live version av “shine ya light” ( om ni inte hört, youtube’a!) .
Det jag gillar med Rita förutom hennes underbara röst, är sättet hon är sig själv, hon har sin stil. Det är det jag gillar med din blogg Kenza, du verkar vara säker på vad du vill och på vem du är.

Att göra vad man helst av allt vill och att tro på sig själv är något jag jobbat mycket med de senaste åren och i slutet av september tar jag första stora steget mot min dröm. Jag har nämligen blivit erbjuden en plats på Europas främsta musik skola “Tech Music” som just ligger i London.

Att få träffa dig Kenza, din vän och samma dag få åka till London låter underbart!
Så vill ni ha med er en 19 årig skåning som är social, party glad och super taggad är jag rätt tjej att välja!

Puss & kram
– Stina Elgtberg

[email protected]

Reply
amanda

Tja Kenza!
Jag är 20 år och bor i skåne.
Jag skulle vilja följa med för att häng med dig, hade varit så himla kul att träffa dig eftersom jag läser bloggen dagligen. Sen att åka till London är också så nice, har aldrig varit där och vill gärna åka dit.
Denna motivering är inte så himla bra men har inte så mycket mer att skriva, hade varit så himla kul bara!

// Amanda, en glad tjej som älskar din blogg!

Reply
Klara

Hej Kenza! (och förhoppningsvis Shiva och Rita såklart!)

Jag heter Klara, är arton år och lever och frodas i Malmö. Livet, det älskar jag, men just nu är det på botten. Det är svårt att jämföra situationer med varandra, resonera kring vem som har det värst när jag förstår att det bara är, fåniga “I-landsproblem” jag har som man kan tycka är påhitt. MEN känslorna kring saker som händer är i alla fall verkliga. Ångest, hjärtekrossad. Helt enkelt: Jag älskar livet, men just nu hatar jag det lika mycket. Att få möta två av mina största idoler, – dig och Rita, hade varit helt underbart, fantastiskt, (listan kan göras lång, men jag hoppas du förstår att det hade lyft mig högre än något annat just nu).

Massor av förhoppningsfulla kramar,
Klara

Reply
Alexandra Fredblad

Hej Kenza!
Jag heter Alexandra och är 18 år, pluggar till stylist. Kan börja med att säga att jag tycker Rita Ora är en grymt duktig tjej men jag är säker på att andra också tycker det! Så min motivering till varför just jag ska få åka med är att hela denna vecka har jag jobbat och slitit BAKOM scenen på fashion week som påklädare. Det är jobb från kl.06 på morgonen till nästan 22 på kvällen kan jag säga. Men det gör mig inget, att få komma så nära inpå modellerna och samt träffa alla designers är grymt, speciellt då man går stylistlinjen, men sen får en ju även lite VIP känsla i och med att man får se plaggen före er ;) Sen är det SÅ givande att efter allt stress med 30 sekunder mellan fem olika ombyten få höra alla applåder och jubel till en lyckad show.
Men det skulle även vara skönt att för en gångs skull vara framför scenen, istället för bakom. Slår vad om att det är en minst lika häftig upplevelse.

Det är min motivering till varför just jag ska få följa med.
Sen så kanske det inte skadar att säga att jag aldrig vart i London ;)

Reply
Linn lidh

Hej Kenza, jag heter Linn och är 20 år gammal, har haft dig som inspiration under flera år, tycker du är en riktigt bra förebild från insidan ut, att få åka med dig till älskade london för att se RITA ORA är verkligen en STOR dröm, kommer säkert inte vinna bland alla dessa bra motiveringar men man ska aldrig säga aldrig, hehe, jag är väldigt modeinstresserad och har varit det sedan barnsben. Några märken jag älskar är vans off the wall,huf och ADIDAS, så hela paketet är som gjort för mig haha! Rita ora har en riktigt cool och snygg stil, och jag älskar hennes röst och låtar. Och London är min absoluta favoritstad, har varit där en gång och jag vill tillbaka nuuuuu haha! Jag skulle typ dö om jag fick träffa rita, skulle ha så många frågor till den bruden,
jag är en positiv tjej som älskar äventyr, resa, konserter samt att fotografera. Håller tummarna för att du väljer mig, vi skulle ha så kul tillsammans!! Kolla gärna in min blogg så får du se lite mer vem jag är. Ha det så bra kenza, kram
MVH Linn

Reply
Rimmy

Hej!

Jag är en tjej som är 22 och bor i Göteborg! Säger inte då mycket kanske men, vet inte vad jag ska skriva. Aldrig tävlat om något sånt här. Men denna chansen kan jag bara inte missa. Att få tävla om att träffa Rita ora är en sak, men att få chansen att även träffa dig är helt sjukt! Har läst din blogg i flera år och du är en förebild och jag diggar dig som fan.

Åter till mig jag är som sagt 22 och bor i Göteborg, precis börjat jobba som Revisorsmedarbetare. Mitt största intresse är dock mode, men chansen att lyckas med det är inte så stor. Därför valde jag denna iniktining i livet. Men att få åka bort med min största modeikon till London skulle göra mig överlycklig samt uppfylla en del av den drömmen jag aldrig kommer förverkliga själv!

Låter som världens tristaste person säkert haha, men ville bara få det sagt! Hade som sagt blivit överlycklig och inget hade kunna ersätta den upplevelsen!

Tack! Ha dt så bra! :)

Reply
Caroline

Hej Kenza! Oj vad många kommentarer du har att gå igenom haha, hoppas jag lyckas stå ut i mängden. ;) Jag heter i alla fall Caroline och är 19 år. Bor uppe i Luleå där jag har spenderat i stort sett hela livet. I början av sommaren tog jag äntligen studenten från naturvetenskapsprogrammet, och sen dess har jag jobbat lite hos pappa men står nu uppskriven på arbetsförmedlingen som arbetslös och jag har för tillfället ingen som helst aning åt vilken riktning mitt liv kommer ta vägen.. (men förhoppningsvis leder det fram till London för ett stopp nästa vecka blinkblink) Så därför har jag nu fullt upp med att fånga dagen (dvs ligga hemma i sängen och kolla tv serier) för tänk om jag mirakulöst skulle få ett jobb om en månad och inte längre kommer ha tid med roliga saker som spontana resor som denna du tävlar ut??! Just nu spenderar jag alla veckodagar med att längta till helgen för här i Luleå så är det då det händer grejer och folk lämnar sina hus samtidigt i samlade grupper för att festa på någon av stadens två sportbarer/nattklubbar. (Ja vi ungdomar här har två ställen att välja på det är ganska illa om du frågar mig..men de brukar mestadels bestå av 70% killar så det är ändå ganska nice) London och fest är en bra kombination vilket jag upplevt förut och desperat vill uppleva igen!! Innan jag tar klivet över till den “riktiga” vuxenvärlden med jobb och allt vad det nu innebär så vill jag ta tillvara på varje chans att känna mig fri och oberoende och det här Kenza…DET HÄR ÄR MIN CHANS!!! Förhoppningsvis… Aja jag ska chilla nu hur som helst så hoppas jag att du väljer den person som känns rätt (men om du väljer mig så kan jag bjuda dig på palt just saying) och hoppas att ni får en grym resa för London är verkligen en härlig stad och Rita Ora är riktigt ball!

TACK FÖR MIG!!

Reply
Anna Gustafsson

Hejssan bästa du!

Anna heter jag, är 20 år och kommer från Finland! Har följt din blogg (ja vem vet) hur länge och tro eller ej kollat in typ 10 ggr i dagen om du har postat nåt nyt (stalker eller nåt?!) haha njä, fan bara! Tycker det skulle vara ass ballt att få åka med för 1) du är ju så skön å snygg å säkert jävligt trevlig! 2) har aldrig varit i London 3) ADIDAS + RITA ORA, kan de fan bli bättre?? Tänker inte skriva här nån påhittad snyfthistorie som försök för att slippa med, kort sagt men ja det kom väll fram att: JA VORE JÄÄÄKLA GLAD OM JAG VANN! :)

KRAMISAR FRÅN FINLAND, ANNA

Reply
Clara

Hej Kenza! Mitt namn är Clara och jag är 19 år. Jag kommer från Skåne men bor nu i Strömstad! Jag har varit så sugen på att göra något spännande till hösten. Att få följa med dig till London hade varit superroligt, en upplevelse som man sent kommer att glömma!! Att få träffa Rita Ora är ett stort plus då jag tycker hon gör väldigt bra låtar!

Jag har läst din blogg i många år men aldrig kommenterat förr men detta kunde jag inte motstå! Jag tycker att du ska välja mig för att jag är en glad och framåt person som gillar när det händer saker!

Kram. :)

Reply
Tora

Hej Kenza!
Jag följer din blogg varje dag och tycker den är väldigt rolig att läsa, du är dessutom otroligt snygg.
Jag är 19 år har precis tagit studenten och går hemma och är arbetslös. Det skulle vara ett fantastiskt tillfälle att få hänga med dig i London och se Rita Ora. Jag har aldrig varit i London förut och det skulle vara häftigt att få uppleva de tillsammans med dig.
Kram Tora

Reply
Cornelia

Cornelia heter jag, är 19 år men fyller 20 i december! Har rent ut sagt haft den värsta veckan i mitt liv. Har fått reda på att min farmor har cancer, min syster flyttade hemifrån, mina två allra bästa vänner flyttade till London för att stanna i ett år.. Detta är inte ens allt. Plus att jag är arbetslös på det haha. En resa till London skulle inte kunna passa bättre än nu!! ÄLSKAR musik och dansa :) Jag sjunger och spelar gitarr mycket (fast bara mest hemma dock, lägger upp covers ibland på youtube). Är annars en väldigt glad tjej och behöver något för att liva upp min vardag känner jag haha. Tränar gör jag också. Går på pass på friskis och svettis!

Tack för en superblogg Kenza. Är så imponerad över att du har lyckats hålla den levande i så många år. Är även så himla glad över det då jag älskar att läsa din blogg!

Kram Cornelia

Reply
Ann Odisho

Hej Kenza,

Mitt namn är Ann Odisho, jag är 24 år gammal och bor i Göteborg.
Det hade varit jätteroligt att bli utvald till denna otroligt roliga resa! Jag har både jobbat och studerat samtidigt under flera år nu och det tar väldigt mycket på krafterna. Samtidigt som man inte hinner resa eller göra så mycket annat under tiden. Nu är jag snart färdigutbildad byggingenjör och det hade varit roligt att fira på ett annorlunda sätt med er och Rita Ora.

P.s jag är fett skön att hänga med, jag lovar! Haha

Reply
Petra

Hej!

För en vecka sen sa jag upp mig från mitt jobb. Det var en av de läskigaste sakerna jag gjort i mitt liv men jag var såå trött på att jobba på samma restaurang på söder som jag gjort i över tre (!) år med en chef som bara klagade o muttrade hela dagarna. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Är 28 år och flyttade till Sthlm för ett par år sedan. Innan dess pluggade jag konst/design vilket var min dröm då. Nyinflyttad i Sthlm blev jag kär i killen med stort K som slutligen krossade mitt hjärta. Jag orkade inte satsa på min dröm utan fortsatte jobba. Men nu har jag alltså tröttnat och vill flytta till London eller Barcelona. Tänker ta upp min dröm och våga satsa på det jag älskar. Rita Ora är en bra förebild för att våga följa sina drömmar och vara modig!

God natt! :)

Reply
petronella

Vilken rolig grej att göra för dina läsare.
Men vad sjukt svårt att skriva något som ska vara unikt bland alla dessa kommentarer. Såklart vill alla tjejer som läser din blogg följa med. Jag har absolut ingen aning vad man ska säga för att du ska välja just mig.

Jag är en tjej på 19 år från västerås. Jobbar i klädbutik men även som barnflicka, på fritiden bloggar jag och festar med vänner. Älskar att gå ut och dansa och försöker ta vara på varje lilla stund av friheten som jag har. Om ett år kanske mitt liv ser helt annorlunda ut och jag börjar ju faktiskt bli vuxen nu. Så passar just nu på att leva livet! Självklart är jag också som alla andra tjejer och älskar att gå på stan och shoppa.

Säkert som många andra så har jag inte haft lättaste livet. Men alla har och kommer någon gång ha motgångar och det gäller bara att komma förbi dem. Det är något jag skulle vilja jobba med, hjälpa människor som har det tufft. För det behövs såna människor med.

Kram

Reply
Elina

Jag vill gärna vinna för:
1. jag älskar london 2. Du verkar skön 3. Jag är skön 4. Vi kan vara sköna tillsammans och ha det megakul. 5. Såg Iggy Azalea i somras och då gästspelade Rita på en låt och det var SJUKT bra och jag fick extrem mersmak. Sedan såg jag hennes och iggys deras video som liknar Kill Bill-filmerna och den är magisk (se!) och därför vill jag se henne ännu mer. 6. vet inte, vill bara vinna för det hade varit fett.

Reply
Amanda

Ååh blir alldeles lycklig av tanken på om jag hade fått chansen att följa med till underbara London!
Hade kunnat skriva en lång utläggning om varför jag vill vinna. Men kortfattat: älskar London! Rita Ora är grym! Skulle vara grymt roligt att få hänga med dig och din kompis!
Förövrigt är jag en glad och trevlig tjej som älskar att träffa nytt folk och ha allmänt kul här i livet :-) håller tummarna!

Reply
Anna

Hej! Jag är 18 år, studerar fotografi och bor i Stockholm. Resa, upptäcka nya saker och träffa människor är bland det roligaste jag vet, så det här låter ju sjukt kul! Motiveringen då, vart ska jag börja? Först och främst så är London the love of my life, staden där jag vill bo någon gång i framtiden, så skulle alltså mer än gärna åka dit. Att få se Adidas kollektion tillsammans med Rita Ora skulle ju vara helt magiskt, och verkligen något annorlunda att göra innan jag sitter med näsan i skolböcker dagarna i ända (snart drar nämligen skolan igång på riktigt, *zzzZ*)! Sen kan jag inte undgå att säga att träffa dig och Shiva är ett stort plus i kanten :D

Hare’ bra!

Reply
Ida

Hej!
Jag är en tjej som blev 18 i början av året. Går sista året på gymnasiet. Men har haft två tuffa år med Anorexia, är nästan vid målgränsen där en friskskrivning väntar på mig. Har äntligen börjat leva igen och kunna uppskatta allt livet har att ge, som jag missat. Att kunna vräka i sig en måltid som är så sjukt god och att kunna gå ut och festa med sina vänner som är helt vardagligt för vem som helst, men för mig har jag denna sommarn kunnat göra det utan någon ångest och kalorimätning. Älska allt livet har att ge, så tar vara på varenda del jag får upptäcka. Jag skulle älska att få hänga med er till London och att få se Rita Ora. Det hade varit så jäkla ballt. Att både få se henne plus att få hänga med dig. vilken kombo.. wow
Kramisar :)

Reply
Ayan Hassan

Hej! jag heter Ayan och jag är 18 år. jag tog studenten några månader sen och valde att ta ett år ledigt innan jag börjar plugga igen. Jag pluggade på naturvetenskapslinjen och har ännu inte riktigt bestämt mig vad jag ska försätta plugga, då jag har en stor passion för mode. Mina föräldrar vill en sak och jag vill en annan. Jag tycker du ska välja mig för att detta ger mig chansen att se en stad där mode är huvudpunkten och du kommer hjälpa mig bestämma om jag borde följa mitt eget hjärta och lita på mina instinkter gällande min passion för mode.

Love
Ayan hassan

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Håller tummarna för att du hinner läsa min kommentar och ser något speciellt i den. Har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva för att lyckas få din uppmärksamhet så du väljer mig. I vilket fall som helst är jag 19 år och bor i Småland. Skolan och min utbildning betyder mycket för mig men på helgerna gillar jag att festa och släppa loss. Jag följer dig och din blogg för du har skön stil och verkar vara en stabil människa med fötterna på jorden. Skulle vara sjukt kul att få umgås och lära känna dig lite! Att träffa och festa med Rita skulle vara ett stort plus då hon är en grym artist och verkar frän.
Jag hoppas verkligen att det är mig du väljer att möta på flygplstsen! Skulle vara skönt med ett break från vardagen.
Ha det gött!
Pussss

Reply
Lina

Hej Kenza! Jag är en 19-årig tjej som nyligen tagit studenten. Jag bor i Skåne och har ett stort intresse för musik, mode och design. Jag ÄLSKAR Rita Ora så du kan nog förstå att jag skrek rakt ut när jag såg detta! Hon är en av mina absoluta favoritartister och jag har faktiskt följt hennes utveckling sedan långt tillbaka, innan hon ens släppte Hot right now! Skulle vara fantastiskt att få se hennes kollektion och se henne uppträda! Jag har dessutom aldrig varit i London och skulle jättegärna vilja åka dit, kan dock inte lova att jag skulle vara någon partypingla precis haha, men detta är en once in a lifetime opportunity som man inte tackar nej till!

Reply
Ronja LONDON BABY!

Tjenaa! Är en glad sprattlig tjej som är 21 år. Jag tycker det hade varit lite av en DREAM COME TRUE ifall jag fick åka med er till London och se Rita Ora. Jag har alltid tyckt du verkar vara en stört härlig tjej!! dem åren jag följt dig på bloggen och hade varit hur kul som helst att få följa med på resan. Det jag kan säga om mig själv är att jag är en väldigt social människa, har väldigt lätt för att träffa nya människor och vill att mitt liv ska vara ett äventyr. Älskar att resa och upptäcka nya ställen och träffa nya människor.
Inser att du har svårt att välja men om du väljer mig får ni roligt sällskap! Har alltid tyckt din humor har matchat min ;) (nu låter det som en dejting sida hahaha… ) FJÄÄSSKk…

Reply
Elin

Vilken sjukt grym tävling!
Jag skulle vilja vinna av många olika anledningar.

Jag är en 22-årig tjej, och jag har inte haft ett så speciellt lätt år bakom mig pga vänner och jobb.

Tänker inte skriva någon snyfthistoria, för jag har gått vidare nu och börjar känna igen mig själv som den spralliga, glada och spontana tjej jag faktiskt måste säga att jag är, och det skulle passa så sjukt bra att bara få dra iväg och se både grymma London, grymma Rita och få hänga med er grymma tjejer.
Vet knappt vad som toppar högst på den listan.

Eller, jo, det vet jag. Har varit så besatt av Rita Ora från några år tillbaka, hon är så sjukt jävla grym och häftig och åh, jag vet inte. Såna här saker och såna artister som henne får mig att känna igen mig i ditt tonårsjag som skulle kunna åka var som helst i världen för att få se en artist man älskar.

Åh gud, hur ska man ens försöka motivera något sånt här, det är helt omöjligt. Skulle iallafall vara den gladaste tjejen på jorden för kan inte komma på någonting som skulle kunna slå det här, det är exakt i min smak.

Men åh, hoppas att den som vinner får så sjuuuukt jävla bra och jag är säker på att vem som helst av alla gulliga eller coola tjejer som skrivit här förtjänar det. Puss!

Reply
Amra Kulic

Hej igen Kenza!:)
Jag skriver denna kommentar för att jag verkligen hoppas att du hinner läsa min motivering som jag skickade innan (19.36). Jag vet att den är lite lång, men jag ville verkligen visa dig hur mycket jag vill och önskar att jag får följa med!! Du kommer inte ångra dig om du väljer mig!! Lovar!

Tack igen!
Kramis
/Amra

Reply
Sally

Hej kenza!
Jag heter Sally, 20 år gammal och kommer från en liten ö i Göteborgs Skärgård. Tycker du verkar vara en helskön brud och det hade varit sjukt kul att få se London tillsammans! Dels för att jag går igenom en grymt svår tid nu i mitt privatliv (att komma bort lite hade nog tänt en gnista i mig igen) och för att jag alltid varit sugen på att få resa till England. Är en partybrutta som älskar det goda i livet och tar vara på de bästa stunderna. Att få klä upp mig i mitt egna mode och strosa runt på Londons gator hade varit så kul!
Ha det gött,
Sally

Reply
Eva G.

Hej igen Kenza, jag vet inte om min kommentar kom fram så jag försöker igen.

2014 har inte varit mitt år – än så länge. Året började med att jag fyllde 25år, that’s my scary age. Efter det gick det är käpprätt åt helvete. Let me tell you why:
– Jag jobbade på en båt, som seglar längs med norska kusten. Och när jag jobbade på min sista tur, då drog jag på mig världens magsjuka! Det såkallade NORO-viruset, väldigt vanligt inom kryssningsvärlden. Bara det att man spenderar ett dygn på toan med världens diaré samtidigt som man spyr. Du behöver INTE föreställa dig det.
– Jag sökte nytt jobb och sa upp mig från det andra, bara det att jag blev typ blåst. Så nu jag har varit arbetslös sedan april fram tills 1:a aug.
– Jag gick till läkaren i maj, där det fastslogs att jag lider av vanlig hederlig depression, så jag fick lyckopiller utskrivet på en gång och här var känslokarusellen numero uno igång. Inte världens mest omtänksamma läkare kanske.
– Jag bor ihop med min sambo, som är min soulmate och som jag älskar mer än allt annat på denna jord. Han har ställt upp för mig, precis som Aleks har ställt upp för dig. Bara det att min sambo har ett tufft förflutet och det har kommit ifatt oss nu. Och med mina känsloutbrott så blev det bara för mycket.

Så nu är jag mitt uppe i separation och för att toppa det hela så hade jag inga pengar till en säng (den jag hade va min sambos) så nu ligger jag på min luftmadrass och skriver till dig!

Kenza här är min motivering!
Jag behöver få skaka min brasse röööv till hiphop & rnb som om morgondagen inte fanns!
Jag behöver få skratta, gråta, fjanta mig, skämta, skvallra, snacka boys and bitches med några som inte känner mig och som inte jag känner.
Jag behöver få bränna pengar (som jag inte har egentligen) på fantastisk mat, dyrt rödvin och massa massa kläder.
Jag kan knappt vänta med att få babes upp mig. Sminka mig, fixa håret, dra på en snortight klänning med ett par supersnygga (men obekväma LOL) pumps.

Jag behöver få känna att livet inte är så jävl skit. Jag bejöver en weekend från verkligheten.

Jag står fortfarande upprest, men jag saknar mina tjejkompisar. Speciellt nu, med det här med min sambo. Och jag saknar min familj.

Så ja Kenza, hoppas du läser det min motivering i alla fall. Det hade varit tillräckligt för mig. Take care sisTah!

Reply
Linnéa

Jag vill träffa Rita för att hon är så vansinnigt snygg och begåvad. Hennes stil är obeskrivligt bra och hon verkar ha en fantastisk personlighet. När jag såg musikvideon till How We Do första gången blev jag kär, och nu hennes senaste samarbete med Iggy Azalea är helt sjukt jädrans bra. Själv är jag en 18 årig tjej som älskar att dansa ballet, umgås med mina vänner och mode och jag är öppen och glad och att få åka till London(!!!!!) med dig(!!!!!) skulle vara typ den roligaste resan i mitt liv. Jag älskar att resa men när man studerar så är det lite svårt att ha råd med allt man vill tyvärr och just därför skulle det vara så otroligt roligt att få komma iväg en sväng. Tack på förhand!

Reply
Sara Hansson

Hej!

Jag skulle tycka att det vore grymt kul att följa med till London och hänga med dig, Shiva och Rita Ora för att det låter som ett roligt äventyr och för att ni tre verkar vara tre väldigt glada och sköna prickar. Rita Ora gör dessutom riktigt bra musik och har en sjukt skön stil. Jag själv är väldigt framåt och glad av mig så jag är övertygad om att det skulle vara en upplevelse som heter duga! Jag heter Sara, är strax 20 år och jag bor lite utanför Göteborg. Mina intressen är att träna och tävla i hästhoppning, gymma, mode och att hänga med vänner. Det skulle vara riktigt häftigt att få följa med till London men framförallt roligt! Hoppas jag blir den lycklige vinnaren så ses vi i LONDON BABY.

Kram Sara

Reply
Caroline axelsson

Jag heter Caroline, är 19år och kommer från en liten stad som heter vetlanda och ligger i småland. Jag har följt dig i många många år, du har sjukt fin klädstil och du kör din egen grej. Du är verkligen en person jag ser upp till! Jag har varit med på massa tävlingar men har aldrig vunnit. Det skulle vara så himla kul om jag vann. Jag har alltid velat åka till London också och tillsammans med dig och din kompis som verkar sjukt sköna gör inte saken sämre. Jag skulle bli väldigt tacksam om just jag vann detta, det skulle vara sjukt stort för mig som bor i en liten stad att vinna en resa till drömstaden tillsammans med den bloggaren jag följt alla år. Håller tummarna för att du väljer mig! bästa Kenza

Reply
Emma Löved

Emma Löved heter jag och är 18 år, snart 19. Tog studenten i våras och ser fram emot att ta världen med storm. Jag är väldigt social, öppen och allmänt glad person med massor av energi. Jag går i gymnastik och tränar fem dagar veckan, är därför väldigt intresserad av sport och skulle älska att få spana in den nya kollektionen. Och att det är i London också är inget annat än en dröm, då jag alltid har velat resa dit, men aldrig riktigt fått chansen. Detta är något som verkligen skulle passa mig perfekt, och någonting jag verkligen skulle vilja. Finns egentligen inte så mycket mer att säga för att sticka ut från mängden, så jag håller tummarna och hoppas att turen är på min sida. Puss och Kram!

Reply
Mariken

Hei Kenza!
Jeg er en av dine faste norske lesere, og har vært det i maange år. Er faktisk i Stockholm på ubestemt tid nå, så det hadde vært SÅ kult å få bli med dere!

Reply
Linda

Men lägg av!! VILKEN tävling! 1. ÄLSKAR Rita Ora, följer henne överallt, har kollat varenda youtube-klipp som finns med henne pga kan inte få nog av denna coola härliga tjej, lyssnar på alla låtar, skulle förmodligen DÖ av nervositet OM jag skulle få träffa henne men jaja… 2. LONDON!! Har velat åka dit sååå länge men ingen av mina kompisar har råd, möjlighet osv osv… :( 3. Hotell, middag och häng med er, hur härligt?!

Om mig: Linda, 23 år, jobbar i en blombutik i Umeå. Gillar: godis, shopping, dansa och skratta

Reply
Mariam

En härlig tjej på 18 bast som bor i Helsingborg. Ska börja studera på Malmö högskola och har sedan elva år tillbaka tränat taekwondo i en av Sveriges bästa klubbar.

Att få chansen att äntligen slippa all stress och träning här hemma och istället åka till London (!!!) och få möjligheten till att träffa både dig, din bästis och den mäktiga rita ora (OMG!!) hade varit superduper kul. Även för att jag älskar att resa men aldrig varit i London innan…
Det hade varit ett minne för livet✌️

Puss och hej
Mariam

Reply
Elin Rydberg

Heey Kenza! Jag är 21, och det är typ helt galet att ens skriva det här meddelandet. Mitt senaste år har varit så underbart – har kommit in på min drömlinje på University of Stirling och flyttar till Skottland den 14:e September. Som en överdrivet äventyrlig tjej skulle det här vara en dröm, social och alltid redo att stötta mina vänner oavsett vad som gäller skulle detta vara en kul grej för mig! I bland behöver man något sådant också i sitt liv faktiskt. Jag tror på drömmar och att få träffa dig och Rita Ora, två personer jag ser upp till för era olika arbetena skulle verkligen vara en dröm som blev sanning för min del! Kram, Elin.

Reply
Fanny

Förutom att det här skulle vara den galnaste resan någonsin, att det enda klädkonto jag följer på Instagram är Adidas Originals och att jag aldrig varit i London, skulle ni få ett resesällskap på 21 år med Mumintrolls-svenska som i “most likely” röstats fram att vara mest trolig att plocka fram youtubeklipp på förfest och att vara en dålig dejt . Total WIN-WIN (…win-lose, men ändå…) situation!

Reply
Sarah

Grym tävling!

Tja.. Min motivation till varför jag bör vara vinnaren? Jag har ingen sorglig berättelse eller en glädjande att berätta (Är det glädjande att jag minns din och Mirres konversation i THF resetråden innan Kalifornien? Nahh tror inte det.. TH är ett minne blott och inget jag minns eller ens pratar om idag, haha!) har dock en brutalt ärlig en: Jag tycker det hade varit en crazy upplevelse att se vackra Rita live och uppleva London på ett helt annat sätt än tidigare! (Tidigare har det varit shopping och (tyvärr) besök på sliskiga klubbar som stått på kartan), hade varit underbart att återuppleva London och dessutom med jordnära brudar som er! Jag är snart 22 år, jobbar i en märkesaffär och pluggar juridik bredvid. Känner att jag behöver lite av en break från verkligheten, vad vore då inte bättre än en helg i London? Här sparar man inte på kruttet nej (heter det så ens? Vet inte..)

Kram!

Lycka till, till alla andra tävlande – jag ser framemot att se resultatet av den här tävlingen! =)

Reply
jacquiline

Oh gud va kul!!! Nu är det så att jag är kanske är lite sent ute klockan är ju nästa 12 på natten och det är typ redan över 600 person som är med o tävlar!! Men jag försöker i alla fall, Mitt namn är Jacquiline 22 år gammal bo i en liten stad i Värmland i Kristinehamn och jag är en Modegalen tjej, det är det jag brinner för!! Rita Ora en av mina absolut bästa artister älskar hennes musik och behöver jag ens nämna om hennes klädstil… Det är bara amazing!!! Lika amazing som DIN klädstil Kenza skitsnyggt!!! Du är en av mina Inspiration personer och om jag fick en chans att vinna det här… Det skulle bara vara en dröm!! Och LONDON..Like Helllo!! xo
[email protected]

Reply
Ebba

Hej Kenza! Mitt namn är Ebba och jag är 18 år gammal. Jag bor tillsammans med mina föräldrar i ett hus cirkus tio mil norr om Stockholm.

När jag läste om den här tävlingen fick jag värsta omg-känslan. Rita Ora är verkligen en talangfull artist, med bra låtar. Men att få träffa dig vore ännu häftigare. Jag har läst din blogg av och till i flera år, men det var för några månader sedan som jag verkligen blev beroende av den. Dina outfits-bilder inspirerar, och att få träffa dig irl skulle ge mig chansen att ställa tusentals frågor om kläder. Du och Rita Ora samtidigt skulle vara en dream come true. Det skulle vara något jag skulle leva på tills jag dör.

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Jag är en 20årig tjej som precis flyttat till Stockholm med min mamma. Lättsam är nog ett ord som beskriver mig bra, samt positiv till livet. Jag älskar att resa och att träffa nya människor.
Jag skulle tycka det var underbart roligt att få hänga med er, och i LONDON som är världens härligaste stad?!? En dröm som skulle gå i uppfyllelse helt enkelt! Jag ÄLSKAR Adidas och diggar Rita Oras musik väldigt mycket.
Jag har aldrig vunnit någon av dina tävlingar och jag antar att denna inte heller blir någon vinst med tanke på alla fina berättelser alla skriver!
I vilket fall får ni ha så roligt, vilka det nu blir!
Kram

Reply
HANNA

Tjabba!
Jag skulle vilja vinna denna (dröm?!) resa för att jag ÄLSKAR både musik och mode. Så kombinationen Adidas (som är sjukt på trend och Nike får akta sig haha) och en artist som växer är den perfekta kombon för mina intressen. Fatta kul att få både gött för ögon och öron! Sen är det klart att det vore så fett att åka med just DIG och Shiva, jag menar, vi vet alla hur *galet* det kan bli i London (hehe) och det vill en ju inte gå miste om.
Ja, helt enkelt är detta en resa som innefattar mina största intressen och drömmar i livet, så det vore väl inte heeeelt fel att vinna ;)

Reply
Chanelle

(Postar min kommentar igen, glömde att länka till min tumblr(/blogg). Tänkte att det kan ju vara kul att ha ett ansikte på personen bakom kommenaren hehe)

Hej Kenza!! Gud vad bra pris det var på den här tävlingen haha, jag har varit i London en gång förut och jag verkligen ääälskar den staden! Sedan så är ju Rita Ora en grym artist samtidigt som att hänga med dig och Shiva kommer bli minst lika grymt tror jag :) Litegrann om mig själv då; jag är en 19-årig tjej som tog studenten nu i somras och har alltså tagit klivet in “vuxenlivet”, dock så har jag inget jobb ännu så du behöver inte oroa dig för en sur chef när man kommer behöva ta ledigt mitt i veckan ;) Hästar och ridning är ett av mina större intressen, samtidigt som jag är galen i att köpa kläder/skor. På helgerna festar jag mer än gärna med mina kompisar, DOCK så är Luleås uteliv inget att hänga i julgranen om man säger så. Så därför skulle det vara kul att vinna den här tävlingen, det skulle bli en härlig färgklick i min annars ganska gråa vardag!

Lär hänga på min mail hela dagen imorrn och hålla utkik efter ett svar från dig, flygbiljetterna ner till Stockholm lär jag isåfall boka snabbare än man kan säga “potatis”! ;P

Reply
Kaltrina Bytyqi

Let me just clear my calendar and I’ll be ready for take off (I think I might be able to squeeze you and Rita Ora in) ;-)

Reply
Joanna Torneus

Varför jag vill hänga med till London? London har alltid varit en dröm, som än tyvärr inte har blivit sann. Att uppfylla den här drömmen och bocka av punkten på listan, med DIG och din vän skulle vara osannolikt. Jag är en glad och sprallig tjej på snart 20 år som älskar att dela med mig av min glädje. Även om livet inte är på topp sen 20 månader tillbaka pga diskbråck och allt som hör till så försöker jag hålla humöret uppe fast det är svårt. Det finns så mycket i livet jag vill göra men just nu står det nästintill still. Drömmer om att åka till Australien för att jobba ett år, drömmer om att ha ett jobb, en lägenhet, hundar osv, listan kan göras lång. Den här resan med er skulle göra hela mitt år till det bättre och jag skulle inte kunna sluta le. Din blogg har jag följt slaviskt i flera år just pga din härliga personlighet. Din grymma stil är bara ett plus i kanten, som gör att jag varje dag blir mer och mer intresserad av mode. Jag tror vi skulle ha riktigt kul tillsammans och då jag fyller 20 om ett tag hade detta varit pricken över i:et. En riktigt grym födelsedagspresent! Att åka till London, gå på Rita Ora och lanseringen av kollektionen är ett stort plus i kanten, men för mig hade det räckt att bara hänga med dig en dag! Stor kram :)

Reply
Emilia

Wow, jag sa senast idag att jag väldigt gärna skulle vilja resa till London och så går jag in här och läser detta inlägg. Det måste vara ödet, haha! :D

Men shit, vad ska jag skriva för att lilla jag ska få komma med? Jag har ingen aning, jag är inte bra på att vinna tävlingar. Jag är 22 år, bor i Finland och är en härlig tjej som verkligen skulle behöva få uppleva något stort i livet. Jag har aldrig varit i London och tycker att det skulle vara så otroligt roligt att få följa med er dit. Rita Ora är cool och jag gillar hennes musik så det hade varit helt fantastiskt att få se henne på lanseringen i Adidas-butiken. Snälla, låt mig få följa med! #unstoppable

Reply
Jessica Adéle Kourieh

Tjaa tjaaaaaa
Mitt namn är Jessica, 23år och bor i Södertälje, är jävligt driven, social, trevlig, men livrädd för en sak.. Sprutor/nålar

Jag tycker att jag borde få vinna denna tävling för att jag behöver komma bort lite… Låg inne på sjukhus i 1vecka och plågades… I onödan!!! Åkte in förra måndagen och kom ut i söndags, opererade bort blindtarmen på måndagen, blev värre under tisdagen, så det visade sig att det inte va blindtarmen som retades utan jag fick opereras på onsdagen igen för att läkarna ville in i magen o dubbelcheka(??). I buken fanns nån knasig vätska helt plötsligt, som jag inte hade innan operation nr1. Kirurgena tog prover på vätskan och lyckades på lördagen konstatera bukhinneinflammation!
Kort o gott: jag opererades 2ggr, va hög på morfin i flera dagar, kände den värsta smärtan i mitt liv, pga en inflammation som kunde försvinna med lite antibiotika!
Nu till det bästa av allt: jag lyckades efter mycket skrik, gråt, om och men att låta läkarna ta blodprover på mig dagligen och sätta fast infarter i mina armar för att få morfin/dropp. Jag har övervunnit min största rädsla och känner mig så stolt!

Jag känner mig bättre nu o känner för att åka bort och bara ha jääääävligt kul o fira att Jag lyckades övervinna min största fobi!
Behöver jag ens nämna att mitt nät på mobilen tog slut för att jag läste bloggar/instagram exakt helatiden haha
Puss & kram

Reply
Matilda Carlsson

Hallå!
Jag är en 21 år gammal tjej som bor precis utanför Malmö. Har precis kommit hem efter ett halvårs utbytesstudier i USA och pluggar nu i Lund igen. Gillar att hitta på roliga saker (oväntat) som shoppa, festa, äta och träffa nya människor. Egentligen är jag väl en rätt planerad tjej men många gånger önskar jag att jag kunde vara lite mer spontan och till exempel bara dra iväg när man känner för det. Dock så gör livet som student att detta kanske inte är fullt möjligt så ofta som jag önskar och därför skulle det vara helt fantastiskt att få följa med dig och Shiva till London! Tycker egentligen att the main price är att få hänga med er då ni verkar absolut störtsköna men det skulle inte vara en helt dum bonus att få träffa Rita Ora heller alltså. Hoppas vi ses!! :)

Reply
Amanda

Hej!

Jag är en tjej på 21 år och just nu står mitt liv still. Det är så mycket jag vill/har tänkt att göra men av olika anledningar finns verken pengar eller ork. Det känns som att jag står och stampar medan alla mina vänner utbildar sig, jobbar eller reser.

Jag är en sån person som mår bra av upplevelser och galna upptåg, men jag mår också väldigt dåligt av att inte göra något. Om jag hade fått åka med dig till London hade garanterat motivationen kommit tillbaka.

Jag har läst din blogg varje dag i säkert fem års tid. Det känns som du är en sådan person som vet hur det är att vara på botten, men också på toppen. Jag brukar vanligtvis inte kommentera, men nu tänkte jag att det var värt att ge det en chans. Det hade vart så otroligt sjukt om jag vann och det hade blivit en resa att ta med resten av livet. Det hade också blivit en upplevelse som jag kan tänka tillbaka på i vintermörkret och få lite extra energi.

Jag hoppas inte att detta var en allt för märklig motivering, det är svårt att beskriva en komplicerad situation genom några rader i en kommentar på en blogg. Nu håller jag tummarna hårdare än vad jag någonsin hållt dem förut och hoppas!

Puss & kram
Amanda

P.s1. Jag är jäkligt kul att gå ut och festa med!
P.s2. Jag är inte så dyster i verkligheten som jag låter i den här kommentaren =)))

Reply
sandra olin

Hejsan hoppsan lillebror!
Jag tänkte slänga in ett inlägg här och berätta att jag gärna följer med er!

Reply
Qendresa Bytyqi

Hi Kenza,

Let me tell you why you should choose me.
My name is Qendresa, I’m 21 years old and live in Denmark. Some of my biggest passions are travel, fashion and music which is why winning this would be a dream! I’ve been following your blog for the last many years and would love the opportunity to be in your company for a day. Seeing you build a brand and company at such a young age is awe inspiring, and I would like to meet the woman behind it all.
Besides, I am a big fan of Rita Ora and her music. She is a talented, beautiful woman that I would love to meet!!! She is originally from Kosovo, just as I am which is why it would be an even greater honor to meet her. I am inspired by her accomplishments, coming from a small country and getting your music worldwide is wonderful!!

You should choose me because there are few things I love more than traveling, and I would be joyous to visit beautiful London again. Being in the presence of both you and Rita would be a dream come true. P.s. I love to dance and will promise you a good time haha!

Hope to hear from you!

Reply
Christina Mue

oh kenza, what have you done? I just wanted to go to bed and then i see your post. I admit i don´t understand much Swedish but I was curious… and now i know everything!!! hahaha thank you google :D
Who has visited London before know how amazing this city is. And i know it because i was there last year. Is there a better place to meet one of the hottest artists of our time!? If you take me as a reader with you i promise we´ll come back as friends. I checked my calendar and the fourth of september is perfect! Now it´s up to you :)

love, Christina

Twenty two years old Communictaion Design student and Blogger based in Bremen, Germany.

Reply
Maria

Hej, jag hade gärna velat följa med till London just för att jag verkligen älskar London och mode! Har bara varit utomlands en gång i mitt liv så detta hade varit jätte kul att få uppleva något som jag velat sen yngre ålder. Hade varit så grymt att åka dit med dig med! Tycker du är en stor förebild för alla! Och det har du varit för mig genom åren med. Hade varit så härligt att komma bort ett tag från verkligheten och koppla bort allt som hänt på dessa senaste månaderna!
Hoppas vi ses!
Kram!

Reply
Julia

Hej k!

Jag kommer skriva något nu som kommer utesluta mig. – rita, inte den blekaste om vem det är. Men! Jag vill gärna ta reda på det! och, du och jag är så jäkla lika enligt mig.
Jag:
Född år 91
Halvt kines
Pojkvän född 84 (aleks också, eller?)
Daddy issues
Sneda tänder (ska också fixa mina en vacker dag!)
Skön
Spontan
Föredetta modell (dom klippte min frilla fult när jag var 16, satte ner foten och slutade modella)

På något konstigt vis har jag alltid känt (utan att träffa dig) att vi klickar så satans bra! Och nu känner jag mig väldigt konstig som just skrev att jag klickar med någon jag aldrig träffat. Förvisso kan jag vara lite synsk ibland, så jag kan ha rätt.

Jag älskar London, jag hittar i London och mitt nyårslöfte var (om jag räknar bort att se en uggla (✔️)) att åka till London minst två gånger i år.
Dock är jag en tatuerarlärling och vi får kasst med para para, så det kommer inte hända. Kommer ju inte hända nu heller, eftersom jag sagt att jag inte alls vet vem den där rita är. Men du kanske också känner att vi klickar nu! Hade ju varit kul med lite respons från en jag tycker att jag passar så bra med haha!

Om du vill kolla in mina tatueringar förresten, kan du göra det på @juliacrookedmoon på instagram!

Må gott!
Julia Hård

Reply
Midia

Midia heter jag och är 20 år gammal från Uppsala! Pluggar journalistik i Stockholm och dansar på elitnivå på fritiden. Jag skulle vilja vinna för att jag nyligen varit med om ett uppbrott som varit väldigt tufft att gå igenom, samt att jag förlorade två vänner i en olycka den här sommaren. Mycket sorg med andra ord, och ingen plats för att resa och ha lite kul, så att få komma bort vore helt fantastiskt! Skönt att försvinna från stressen en liten stund här hemma för att få andas ut ett par dagar och bara ha kul nu innan skolan börjar. :) så får man börja med lite bra minnen från den här sommaren också! :) vore hur kul som helst. Sen skulle det vara en dröm att få se Rita ora live, för mig är hon helt ärligt mer en stilikon än en artist men artisteriet är ett plus. Annars ska jag inspireras av fantastiska outfits och bara njuta av tillvaron. :)

Reply
Lotta Andersson

I WOULD NEVER LET YOU DOWN sjunger hon så bra! OCH jag tror hon har rätt den där Rita Ora ;). (Fantastisk artist)

Lite om mig då! Jag är en 26 årig norrlänning som jobbar som dansare i sthlm. Lever då alltså på riktigt snygga sportiga kläder. Skulle ju va ultimat att få se den lanseringen. Fördomarna är sanna och vi norrlänningar är lika härliga som det sägs.
Skulle inte direkt va tråkigt med er två sköna brudar i underbara London, må gott och skaka våra lurviga.

Kramkram

[email protected]

Reply
Marlene Silver

Hi Kenza,
I know I might not win this competition as you have over 623 comments, it’s like wow how that hell can she choose me from all those people.
But you know what I DONT CARE .. If you get to read this and check my blog out…to me that’s all that matters because the reason I even started blogging was because of you.. I use to be a normal girl into dancing and photography when I discovered your blog on tumblr…till that that you have inspired me to like fashion and inspired me to start my own blog which is included in this ( http://www.marlenesilver.blogspot.ie).
I’d be honest it wouldn’t just be great to go with you to London to meet Rita but instead it would be a dream.
1. I get to spend time with one of my favourite and inspiring bloggers which I check her blog every day
2. Rita’s was one of my favourite stars when I was into dancing and she still is, there something about her that basically states.. I don’t care what you say I will live my life.. thats why I like her. An opportunity to meet her and you would be an honour as it will show that anything is possible in life wether its being famous or pursing in life for example how you started blogging and now look at you… you have your own fashion life… crazy right… bet couple years ago when you started this you had no idea your life would be the way it is….

I wont talk to much hahaha! but get to the point…. I am a 21 year old girl from Central africa, I love working with children with a passion for fashion. I moved to Ireland when i was 8 with no idea what i will be in life. but today i stand here entering this competition being 21, after just graduating as a teacher knowing that anything is possible in life if you give it your all. I speak from experience as i repeated my exam twice before going to college…

I know this is not what you expected but all I can write her for long saying why I should have the chance to meet rita ora and also meet you…. but all i can say is…. I love fashion, blogging and i should be giving the opportunity… being choosen will not just change my life but it will build on more experience and knowledge…
Well thanks for reading this.
Goodluck choosing your winner
xo
Hope its me :) but it if its not.. thanks for reading and do take the time to check my blog and see how your blog post have inspired a girl in Dublin/Ireland to start her own blog which is inspired by you xo
xo
Love
M.S
love
xo

Reply
SHKURTE

Hej Kenza!

Vilken rolig tävling du har satt igång,
Vill så gärna vinna & höra lite sång.

En resa med dig hade varit underbart i min favoritstad.
Och roligt hade vi haft för jag är alltid social och glad.

Sen har vi Rita som är cool som en banan,
Och precis som mig, är hon Kosovoalban.

Med lite tur hoppas jag att väljer mig.
Ett val du inte kommer ångra dig.

Vi kan göra kaoz i London på vårat sätt.
A fabulous trip that you wont forget!

/S

Reply
SHKURTE

Hej Kenza!

Vilken rolig tävling du har satt igång,
Vill så gärna vinna & höra lite sång.

En resa med dig hade varit underbart i min favoritstad.
Och roligt hade vi haft för jag är alltid social och glad.

Sen har vi Rita som är cool som en banan,
Och precis som mig, är hon Kosovoalban.

Med lite tur hoppas jag att du väljer mig.
Ett val du inte kommer ångra dig.

Vi kan göra kaoz i London på vårat sätt.
A fabulous trip that you wont forget!

/S

Reply
Linda

Åh vilken grym tävling! Dagdrömmer mig dagligen bort till någon spännande resa, vilket ofta sker när jag sitter i kassan på jobbet eller pluggar inför en tenta. Jag är en 22årig tjej från Örebro som och älskar livet, att resa, musik, mode och alla möjligheter som finns. Det är snart två år sen jag reste senast, vilket var till Australien där jag var borta lite längre. Efter att jag kom hem tänkte jag bara tillbaks på alla underbara minnen men nu är det bara drömmar om en ny resa som finns i mina tankar. Vilket är ett tecken för mig att det är dags för en ny resa! Men skola, pengar, jobb och tid har varit ett hinder.
Att få åka på den här resan skulle betyda så mycket, att få uppleva London på det här sättet med (er)! är mer än vad jag någonsin vågat drömma om. Fan vad kul! Sen Rita Ora, komigen! hennes musik och stil har alltid inspirerat mig! Det går inte ens att föreställa hur grymt det skulle vara!

Reply
johanna berglund

Hej!
Älskar att ha kul. Vill att saker ska hända hela tiden och har allt för lätt bjuda på mig själv. Älskar att prata, skratta och njuta av livet helt enkelt!
Annars då? Är 23 år. Har en son, pluggar på universitetet och älskar att träna. Lite kortfattat sådär.
Tycker om adidas och tycker om rita ora!

Reply
Sarah Tennenbaum

Hej Kenza! Måste bara säga att du är en fin människa på både utsidan och insidan. Du är så otroligt jordnära och ganska lik mig till sättet om jag får säga det. Kan säga att vi hade haft det grymt roligt där borta och att få träffa Rita Ora hade varit awesome. Kan börja med att säga att jag heter Sarah och är 23 år. Född och uppväxt i Malmö men jag har bott i Stockholm drygt ett år där jag lever livet! Kan avsluta med att säga, Fortsätt vara den du är och du kommer komma långt. Tar du med mig på resan så kommer vi alla ha grymt roligt! Kram från mig!

Sarah Tennenbaum

Reply
Josefin

Hej!
Jag heter Josefin, är en nykläckt 18-åring och bor hos mina föräldrar utanför Södertälje. Jag skulle vilja beskriva mig som snäll och rolig
Jag har följt din blogg i några år nu därför att du är väldigt framgångsrik och det är väldigt inspirerande att följa. Jag vill vinna därför att jag alltid har varit nyfiken på hur du lever ditt liv utanför bloggen.
Jag går teknik med inriktning arkitektur på gymnasiet därför att design ligger varmt om hjärtat, oavsett om det gäller kläder, möbler eller bilar, haha. Så detta med lanseringen verkar vara en väldigt kul och spännande grej som jag har aldrig varit med om tidigare.
Rita Ora är en tjej jag som har hört talas om men som jag aldrig tagit mig tid att riktigt lyssnat på hennes musik, men det gör inget för att jag älskar musik och att upptäcka nytt. Det är därför jag spenderar en stor del av mina pengar på festival- och konsertbiljetter.
Jag vet inte vad mer jag ska skriva, jag älskar att ha roligt och uppleva nya saker! Jag önskar dig och Shiva lycka till och håller tummarna för min del! Kram! ♥

Reply
Selma

Hejs! Selma heter jag, jag är en tjej på 23-år som älskar att resa. Jag var på utbyte i London under våren och kom hem för någon månad sedan. Jag älskade verkligen att bo där, jag levde livet, studerade en del, festande och varje dag var en upplevelse. Att återvända till vardagslivet, studierna och ett jobb jag hatar har verkligen varit jobbigt. Min kille gjorde slut med mig för en tid sedan efter ett 5 år långt förhållande och nu försöker jag vänja mig vid singellivet. Nu känner jag att jag är redo att vara ung, crazy och spontan! Dessutom börjar min tre veckor långa semester 4.9 och jag har ingen aning om vad jag ska göra under den tiden eftersom alla andra jobbar och det börjar vara regnigt och kallt! Bara tanken om att få uppleva detta, träffa dig, att få se Rita Ora och att få återvända till staden jag älskar får det att knyta till i magen jag vill det så mycket!

Reply
Lauren Arthurs

Hey babe :)

Not sure if this competition closed or not? Thought I’d give it a shot anyway :) I’m currently living in central London so it would be so easy as I’m already here :) I absolutely LOVE your blog so it would be pretty amazing to meet you :)

I have a fashion blog too, http://www.lovelauren.eu. If you have a massive inspo to me during my blogger career so it would be so so cool to see u in person, hang out, have drinks and chat :)

Lots of love,
Lauren x

Reply
Melinaz

Hej!
Brukar inte delta på tävlingar för jag är sämst på att motivera mig men något får mig vilja delta i just den här tävlingen och det är att som en student få uppleva ännu en modestad då jag pluggar mode i Milano. Vill även ha en anledning att komma ut från hemmet som jag spenderat hela sommaren i och faktiskt få uppleva dem bilder jag går och likear på instagram eller staden jag bara sett i form av serier eller program bakom tv skärmen, samma gäller Rita Ora, tycker hon är grym och det skulle vara en dröm och se henne live.
Gav detta en chans och nu håller jag tummarna :)

Kram

Reply
Emelie Ekström

Hej Kenza! Du läser troligen inte alla dessa kommentarer men jag gör ett test! :-)
Jag är en tjej på snart 20 år och jag kommer ifrån Linköping och bor fortfarande där, gillar mode, musik och resor men jag har inte kunnat resa på ett tag just för att jag inte har haft tillräckligt med pengar för det då jag inte har något jobb så jag skulle verkligen uppskatta en resa till min favorit stad LONDON och just med dig och shiva, det är ju även ett VÄLDIGT stort + med att få träffa RITA ORA och umgås med er alla. Även är jag väldigt glad utav mig och får folk att skratta väldigt lätt så OM jag skulle ha turen (håller tummarna) att vinna så kommer ni nog inte ångra att ni valde mig.
Jag hoppas verkligen att jag har turen denna gång att vinna en resa med er tjejer för det skulle vara så himla roligt!
Kram kram! :-)

Reply
jonna öhman

hejsan! Jag heter Jonna Öhman och är snart 21 år gammal. Att shoppa är det bästa jag vet och att bänka upp till mina favorit serier. Till helgerna har jag redan alltid planerad klädsel som jag redan fixat i veckan som alltid består av klänningar och höga klackar för att festa är en av dom sakerna jag faktiskt kan erkänna är det roligaste jag vet! Allt från mingel till super sena kvällar! Jag gillar verkligen att fixa i ordning mig till skön musik med jätte trevliga människor. Varför jag ska just vinna kan jag inte svara på för jag tycker alla tjejer är så värda det! Jag skulle bli så sjukt överraskad om jag vinner och det hade varit så roligt att hänga med en jätte begåvad tjej som du är Kenza för har alltid varit nyfiken att någon gång få träffa dig! Det är jätte häftigt att ni reser redan nästa vecka och till London som verkar vara så fint. Tack för du har sånna roliga tävlingar som öppnar dörrar för människor som vill resa och vill träffa dig. Tack för mig , kram Jonna <3

Reply
Pernilla

Hej hallå!
Jag är en sjuksköterskestudent som egentligen borde klickat in sig på blocket för att leta boende, men istället hamnade här. Min tanke var att hitta en outfit där du bär vita byxor, för att få lite inspiration till dagens köp och morgondagen val. Men att få åka på en resa tillsammans med dig och en vän låter ännu roligare. Nu tänkte jag avsluta med något fint, men vad skriver man till någon man inte känner? Jag tror att det fina med att inte redan känna någon, är möjligheten att faktiskt lära känna någon ny. Hoppas jag får chansen att säga något fint. Ha det gott tills dess!

Reply
Cecilia

Hellu:) Cecilia heter jag, jag är snart 20år gammal och har i och försig aldrig vunnit något i hela mitt liv men det skadar ju inte att försöka;)
Jag pluggade textila mode design i tre år och det var de tre roligaste åren av mitt liv. Jag älskar mode och kreativt skapande, och har följt lanseringen för adidas med spänning och det verkar vara helt galet nice grejer! Och att få åka med och vara med på den på riktigt skulle vara helt fantastikt!
För att inte tala om hur fantastiskt det skulle vara att få lite semester ifrån mitt nuvarande jobb som består av 12h om dan 7 dagar i veckan!
Kyss och kram
Cecilia

Reply
Amanda

Att få se Rita Ora på scen
Skulle lysa upp mitt liv med ett sken
Att resan dessutom går till England
Är ju ännu bättre än sol och strand
Jag har läst din blogg i många år
Ja, jag minns tiden när du hade svart hår
Jag pratade till och med med dig på msn
Idag fick jag beviljat mitt bidrag från csn
En gång var ditt msn-namn en av eminems refränger
Och din blogg, den mitt liv förlänger

Jag är snart 21, glad och sugen på äventyr
När bara studier och jobb det mesta i mitt liv styr
Snart har jag min kandidatexamen i min hand
Åh, vad jag vill åka med dig till ett annat land
Jag är även undersköterska och kan ge dig dropp
När du skrattat så mycket att du har ont i din kropp

Jag sitter på akuten med en vårdtagare när jag skriver denna dikt
Som jag hoppas får ditt hjärta att bli tyngre av vikt
Ja, att sprida kärlek är min grej
Så kom igen, jag är en fantastiskt rolig tjej!

Glömde jag säga att jag är från Skåne och heter Amanda?
Amen ojdå, dags för mig att i sängen landa
Nej Gud detta är så tramsigt att jag dör
Jag lägger av och hoppas att jag min e-mail hör

Reply
Isabelle khan

Tja! Varför jag vill vinna denna tävling är för att jag tycker Rita Ora är en as skön tjej med skit bra music. Hon har grym stil som dödar!

Hon är någon som påminner mig om mina tider i gymnasiet med min kompis. Vi lyssnade alltid på henne! Det skulle vara en upplevelse att få se henne med er i London! Skit kul och as ballt!

Själv är jag en person som älskar att resa och uppleva nya saker. Jag älskar mode och det är det ända jag brinner för. Är skit dålig på matte och allt annat och köper kläder lite allt för mycket enligt min familj hahah. Därför har jag också som många andra fölt din blogg ända sen grundskolan för att få insperation då jag kanske inte hade bästa stilen förut haha! ( gick i skolan framför ditt gymnasium ) Såg dig kanske en gång faktiskt. Aja, jag tycker detta verkar vara en jätte kul grej att uppleva med er! Hoppas du hittar en värdig vinnare!:) puss!

Reply
Alicia

SÅ glad att jag är 18!!
Hej förresten haha, jag heter Alicia. Jag är en halvkubansk tjej som nyss tagit studenten och egentligen inte är 100 % redo för att slänga sig ut i vad framtiden har att erbjuda men som illa däran är tvungen. Jag har pratat om att jag vill åka till London i över ett år nu och när jag äntligen fått ett jobb har jag också börjat spara pengar, men att jag skulle få gå på en MODEVISNING med DIG också… så långt har jag nog aldrig vågat drömma. Som pricken över i:et skulle jag också få se Rita Ora som är så grym! Jag kan inte förklara hur mycket jag vill det här. Tankarna går så fort att jag inte hinner stoppa dem, men jag har redan börjat tänka på hur det skulle vara; vad jag skulle ha på mig, hur jag skulle sminka mig… Jag vet att man inte ska tänka så men tyvärr finns det inte en AV-knapp till tankarna.

Jag vet inte om du kommer ha tid att läsa igenom alla motiveringar (för antar att det kommer bli väääldigt många) men jag hoppas verkligen det här kommer fram. Jag läser din blogg dagligen och jag vill bara att du ska veta att jag alltid har tyckt att du verkar vara en så jäkla skön och häftig människa, en sån person man vill lära känna.

Om det här inte leder till att jag får följa med er: Ta hand om dig och ha det bäst!
Om det här leder till att jag får följa med er: See you in (*happydance*) London!!!!!

Reply
Sandy

Hola!
Såå skojig tävling :)
Kenza, jag är en gammal (fast “bara” 23 år) läsare som följde din blogg dagligen under gymnasietiden men lämnade bloggvärlden en period efter studenten för att nyligen hitta tillbaka, du var då den första jag sökte upp.
Du har förstås ingen aning om vem jag är och egentligen så vet jag inte så mycket om vem du är heller, bara den lilla bit du valt att offentliggöra.
Jag är en härlig mix precis som du,
pappa svensk, mamma chilenska, blandat litet barn :D
Har hunnit med lite utlandsvistelser, några år ute på landet i Tyskland, två år utanför Madrid och för stunden bor jag i Norge i en liten by vid havet.
Jag har min andra hälft borta i Chile och ska snart åka dit och hälsa på (snart 6 månader sen senast och vi har bara varit tillsammans i 8).

Jag vill hänga med dig till London för att det hade varit galet awesome att få hänga med dig & två andra sköna brudar och utbyta storys!
Har fortfarande inte hunnit ta mig till London och det är ju bara ett måste. Detta hade varit den perfekta minisemestern som är för mig (alla andra “semestrar” blir ju till att resa till pojkvännen och hänga där medans han jobbar). Girltime, massa gott snack & en vad jag hört fantastisk stad hade varit perfekt för lite kvalitetstid hemifrån!
Vet att vi kommer ha sinnes kul tillsammans alla fyra och en oförglömlig resa.

Hoppas vi ses och kan snacka mer, tror vi har massooor att prata om! :)
Keep up the good work, du är en fantastisk inspiration, på alla plan.

Stor kram & massa kärlek

Reply
Jasmine

Hej!
En sån rolig tävling! Jag skulle jättegärna åka och få en Bra upplevelse i London denna gång. Var där förra sommaren för att se Kings Of Leon, men blev jättesjuk, som tur blev jag sjuk vår sista dag – dagen efter konserten. Tur i oturen alltså, så hann jag i alla fall se mitt favoritband. Men sista dagen blev alltså helt förstörd, fick spendera hela kvällen och natten på St Mary’s hospital (med världens magkramper och diarré – trodde jag skulle dö), där vi även fick vänta på hjälp jättelänge. Blev kvar där till morgonen (utan sömn), då det var dags att dra sig tillbaks till hotellet för att packa och sedan sätta sig på planet hem och må piss.
Konserten var en av de bästa stunderna i mitt liv, men utöver det så gillar jag inte att tänka på den resan eller London. Tråkigt att känna så, när alla andra älskar London. Det gjorde jag också när jag var där som 10-åring.
Därför vore det roligt att få en ny chans av London / att ge London en ny chans. Älskar även musik, och inte helt fel med party & Adidas ;-). Kul att få göra det med er också! :-)
Så, lite om mig:
Jag heter Jasmine och är 24 år. Har bott i Västerås i många år, men flyttade till Sala för 1,5 år sedan med min sambo och min 5-åriga hund. Har jobbat på ett äldreboende med både hemtjänst och kommunalt boende i Västerås, men gjorde nyligen mitt sista pass efter 5 år där, då jag fått jobb här i Sala på ett demensboende. I framtiden hoppas jag på att få arbeta som barnmorska. Hoppas också på att jag en dag får egna barn med min underbara pojkvän.
Kram!

Reply
Belma

Hej Kenza!

Jag heter Belma och är 18 år gammal! Bor i en liten stad som heter Strängnäs och tog studenten i somras! Jag är en väldigt glad person som älskar att resa samt gå ut och dansa tills fötterna värker!

Anledningen till att jag ska vinna är för att jag tycker att Rita Ora är en asbra artist! Hon är fierce och jag längtar efter att få se kollektionen! Men det är även så att jag fyller 19 år den 7e september och att vinna den här resan skulle vara en så jäkla bra födelsedagspresent eftersom jag även aldrig varit i London!!

Hoppas vi ses!
Kram Belma

Reply
Nikita L. Calling

Jag heter Nikita, och är 18 år ifrån Malmö. Det jag lever för är musiken, jag sjunger och spelar instrument! Jag har varit i London en gång tidigare och blev FÖRÄLSKAD i staden, allt liv, kulturen och alla olika typer av människor och vill verkligen dit igen men har inte pengarna till det. OCH att få se Rita Ora!? WOW… Hon har länge varit en stor förebild för mig inom musiken, någon jag har sett upp till och det vore så jävla fantastiskt att se henne live. Hela grejen hade gjort mitt år, för att ska jag vara ärlig har hela mitt år varit skit, ingenting har gått som jag har velat och jag har bara stött på hinder, men detta hade varit så in i helvetes nice! London, Rita Ora och Kenza, på samma gång, herre gud. Kan inte ens tro att det är sant. Så snälla snälla snälla Kenza, låt mig få åka och slippa tänka på allt annat för ett tag.

Reply
Trinh

Hejhopp! Jag är en tjej som bor i en liten stad, Ljungby. Själv har jag nyligen tagit studenten och funderar vad jag vill med mitt liv, vilket kanske är ett självklart eftersom riktiga vuxenlivet har kommit.. Uppnå drömmar och se vad som finns ute i världen är något jag skulle bli tacksam över, för detta kanske ger mig inspiration och klara drömmar över min framtid. Du startade från grunden och växte, så som jag med vill! Jag vill kunna hitta mig själv och min karriär som kanske kan finnas framför mig om jag åker till London med dig! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*