• header

Häng med mig till London och träffa Rita Ora!

OriginalsbyRitaOra_AW1429_AUG

Nu har jag en jäkligt rolig tävling på gång här! Jag har fått äran att åka till London nästa vecka för att vara med på lanseringen av Rita Ora’s samarbete med Adidas – och dessutom får jag ta med mig en av er läsare!

Du som vinner flyger till London på morgonen den 4:e september. Jag och min kompis Shiva möter upp dig där och går på lanseringen av samarbetet i Adidas-butiken ihop (Rita Ora kommer att visa kollektionen OCH uppträda!!), på kvällen går vi på en grym efterfest hostad av Rita Ora. Vi kommer bo på fint hotell, äta gott och ha det jäkligt kul i LONDON BABY!

 

För att vinna: 

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

Jag kommer att utse en vinnare på IMORGON, 29/8. Det är snabba puckar eftersom att vi åker nästa vecka, så glöm inte att ha koll på mailen! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Det var så jäkla svårt att välja ut en av er. Vinnaren är Rita Ora-fanet Delila! Grattis!

 

892 Comments

Robin ström

Mitt namn är Robin Ström och är 20 år gammal. Jag är en modeintresserad thaiboxare som har mina rötter i Stockholm. Just nu jobbar jag som bartender och som grossist på matbolaget AB.
Jag skulle gärna vilja följa med till London eftersom att jag fullkomligt älskar Adidas, har aldrig varit i modemetropolen London samt vilja bli inspirerad utav en av Sveriges elit när det kommer till mode :)
[email protected]

Reply
Jennifer

Men jäklans vad sköj! Kan inte komma på något bättre sätt att kicka igång hösten på? Har haft planer på en weekend till London alldeles för länge. Men mycket jobb, sjukdomar och lite andra tråkigheter har kommit ivägen. Det här känns ju som en perfekt chans! Rita, mat (älskar mest i världen), London och go loco med DIG klingar jäkligt gött i mina öron.

Håller mina tummar och tår här i Götelaborg!

Reply
Felicia

Hej!! Tjöt av lycka när jag läste detta pga ÄLSKAR LONDON (har varit där en gång innan bara, men alltså, den staden <3<3), älskar din blogg och älskar Rita Ora! Upptäckte hennes musik för ett par månader sedan och är totalt fast. Skulle vara SÅ KUL!! Jag är 19 going 20 om ett par månader och älskar att resa mest av allt, har hängt ett år i USA och planerar en långresa till Aussie/Asien om ett par månder bla. Har läst din blogg sedan du var förlovad med A, och ja, det vore fett kul att få hänga med dig och Shiva några dagar! :)

Reply
Martina Mattsson

Hej, jag är glad tjej som för tillfället arbetar nere i oskarshamn som strålskyddare men har alltid velat flytta tillbaka till stockholm så nu sparar jag pengar för fullt för att få råd med första egna lägenheten.. I stockholm, suck;) men iaf, därför väntar nu en låååång höst med mycket jobb och mycket sparande vilket såklart gör att jag själv inte unnar mig exempelvis en sån här härlig resa. Det hade vart otroligt häftigt att åka med och en liten motivationsbooster för resten av den långa hösten:) kram

Reply
Melissa

Tjena!
Jag är en 20-årig skön brud (med en otroligt oskön dialekt) som nyss avslutat ett års ssk-studier för att istället börja plugga till civilekonom. Kontraster, jag vet!

Reply
Veera

HEJ KENZA!

Jag är en 23-årig finlandsvensk tjej från Helsingfors! Varför just jag borde åka till London med dig att staden har en speciellt plats i mitt hjärta för att som du kände för Tokyo Hotel kände jag för engelska bändet McFly (känner ännu…hiding it lol) och var o se på bändet år 2008 så staden väcker mycket känslor inombords.

Jag studerar till sjuksköterska för tillfället och har bara 3 mån (!) kvar så skulle gärna se världen lite grann förrän jag skall börja jobba for real!
Plus att jag är en jätte trevlig person, så du skulle ha askul med mej :)

Reply
Sanne

Hej Kenza. Jag gillar verkligen Rita Oras musik, tänk att hon är i våran ålder och är redan en stor världsartist!! Att få följa med dig och Shiva till London vore så himla roligt! Har läst din blogg i många år, så det skulle vara så trevligt att få träffa dig!
Jag heter Sanne, är 23 år har precis börjat en yrkesutbildning, ska bli trafiklärare! =D Har tidigare jobbat heltid natt på Taxi Stockholm, som chaufför, jobbar där numera lite extra. Så det skulle verkligen vara så roligt att få åka till London och ha det en superkul ! Fylld med musik, härligt gäng, god mat och hotell! Jag bor i Stockholm, så det är inga problem att ta mig snabbt till Arlanda, (då det är snabba puckar ;) )

Hoppas vi ses!
Kram Sanne.

Reply
Emma N

Så grym tävling. Inte med att man bara får träffa dig utan också Rita Ora!!!

Varför jag vill åka till London och träffa rita Ora? Vem vill inte detta? Det hade varit en dröm som gick i uppfyllelse! Jag har gått igenom en hel del den senaste tiden, med en pappa som är alkolist och bipolär, jag har kämpat och kämpat, men allt har gått emot min väg att se det positiva. Att tappa bort sig själv och glädje som faktiskt finns i denna värld. Att få uppleva dessa timmar med att få träffa Rita, in person, Samt att för en gång skull uppleva livet som det ska vara? må bra, vara lycklig och träffa en person som vars musik inte bara betyder så mycket för mig men också träffa en förebild, wow säger jag bara. Dessutom är jag ett big fan av adidas. Kan man drömma om något bättre?

Kram Emma

Reply
Martina Mattsson

Hej, jag är en glad tjej som jobbar som strålskyddare i oskarshamn men håller på att spara ihop för att kunna köpa min första egna lägenhet i stockholm! Alltså väntar en lååång höst med mycket jobb och mycket sparande. Det gör ju såklart att man inte unnar sig själv lika mycket och definitivt inte en sån här härlig resa… Därför skulle det va så otroligt kul att få åka och det skulle ju minst sagt vara en motivationsbooster inför den långa hösten! Kram

Reply
Yang

Åh herregud vad kul!

Jag skulle verkligen vilja få denna möjlighet eftersom jag älskar allt som har med den att göra, haha! Jag älskar dig och din blogg, älskar att resa, älskar mat och jag älskar Rita Oras musik och Adidas. När Adidas kom ut med informationen om Ritas kommande kollektion så lovade jag mig själv att köpa något ur den. London är en drömstad för mig speciellt eftersom jag drömmer om att få bli en kläddesigner en dag! Fyller även år dagen innan (den 3e september) men kommer inte få något av min familj till exempel pga. familjeproblem, så detta skulle bli en helt awesome födelsedagspresent. :)
En lagom cheesy och kanske luddig motivering, haha… Men kort sagt så anser jag att denna möjlighet är perfekt för den passar helt in i allt jag älskar! :D

Reply
Marigona

Hej Kenza

Det kunne være super fedt at komme til London sammen med dig og møde Rita Ora. Jeg følger din blog hver dag og bor i København. Oprindeligt er jeg fra Kosova ligesom Rita. Det kunne være spændende at få denne oplevelse inden jeg skal til at skrive mit bachelorprojekt – især da det er med to personer, som jeg følger.

Reply
Hanna

Hanna Lilja heter jag och är en 20 åring som älskar att resa och framförallt så ÄLSKAR jag att resa till LONDON! Har bara varit där en gång förut och jag måste bara dit en gång till! Det skulle betyda väldigt mycket ifall jag vann och fick resa med dig till London och träffa Rita Ora, hon är en av mina idoler och jag älskar hennes stil och musik! En resa med 2 st av mina idoler dvs du och Rita Ora är en dröm, hur coolt och kul hade inte det varit att få träffa dig? Jag har aldrig vunnit någonting förut och jag hoppas verkligen att min dröm blir sann!

Reply
Sumeja Avdija

Hej Kenza, mitt namn är Sumeja och jag är 18 år gammal, blir 19 den 13 september. Jag bor i Borås och är en glad tjej som älskar mode. Jag läser olika bloggar varje dag för att inspirera mig själv och min vardag, en utav mina favoriter är din. Min dröm är att någon dag ha något eget eller arbeta med mode. Varför jag vill åka till London och träffa Rita Ora är för att hon är så jävla bra och vem vill inte festa med henne? Jag brukar inte delta i tävlingar och en utav anledningarna till varför jag deltar i just den här är för att lära känna dig, har alltid velat veta hur du är som person utanför bloggen.
Mvh: Sumeja Avdija

Reply
Sarah

Hej Kenza, jag har velat åka till London faktiskt hela året men jag har enbart ströjobbat, så det går aldrig riktigt ihop :(
Och just nu har jag och killen som jag trodde var min livskärlek gjort slut, mitt jobb går inte bra alls blev precis uppsagd.
Känns som att livet går i helt fel riktning, tyvärr.

Så min motivation är att jag vill resa vara glad och positiv, ha en fantastisk upplevelse och för en stund glömma allt det tråkiga som har hänt den sista tiden!

Så jag gör ett försök genom att skicka iväg ett mejl till dig och helt enkelt hoppas på det bästa!

Tack , Mvh Sarah

Reply
Jennifer Capdevila

Varför jag skulle vilja få åka med är för att jag tycker att Rita Ora är en ashäftig tjej och det skulle vara en upplevelse att få träffa henne, vem vill inte göra det liksom? Ännu häftigare att se henne uppträda. Sedan skulle det vara så himla kul att hänga med er också!

Jag är 19 år och har precis tagit studenten, jag är glad, öppen och älskar festligheter! (på en normal nivå), därför skulle det också vara sjukt kul att gå på en säkerligen tokrolig efterfest! Jag tycker att det är sjukt kul att träffa nya människor.

Reply
Linn

Jag hade velat hänga med till London för att se en riktig kickass-artist som Rita Ora som har tagit världen med storm! Hade varit hur roligt som helst att få se Rita uppträda och (kanske till och med) träffa! Sedan att kunna umgås med Kenza, som jag har följt sedan 2008, hade varit en dröm. Kenza är verkligen en inspirationskälla för många tjejer och killar i detta avlånga land, och är verkligen en för mig! Att kunna umgås med Kenza och Shiva i London kan inte bli annat än grymt (!).

Jag, Linn, är 19 år gammal. Tog studenten i juni och har ett STORT intresse för musik. Älskar alla sorters musik och har en förkärlek för poplåtar. Jag är social (om ni är rädda för att jag inte är det, haha), gillar att träffa nytt folk och höra om deras liv och inspireras av dem. Bor i Halmstad och har inga planer på att börja plugga förrens om något år. Mina planer nu är att åka till Norge och jobba där i höst och sedan dra på en jorden runt resa! :)

Reply
Ida U

jag vill följa med för jag är så förbannat trött på att torka tant och gubb rumpor. jag är 24 år och arbetar i hemtjänsten. har en dotter på 2,5 år och behöver glamour i mitt liv. jobba äta sova. jag är trött!

[email protected]

Reply
Behnaz Barjandi

Shoobaloo Kenzo (hahaha dör av garv, där fick jag allt till det)

Jag tror aldrig jag har kommenterat här, mest för att jag varit feg och typ inte vågat, because you are soooo scaary. Nä men skämt och sido, jag älskar dig och din blogg och följt den sedan dag ett. Jag hade sååååå gärna velat åka till London för att det verkar verkligen vara en EPIC stad och vem hade inte velat hänga med er och gå på ett fett event. Och EFTERFEST dessutom, det tackar man ju inte nej till.

Så vem är jag? Jag heter Behnaz Barjandi, är 22 år gammal och pluggar på juristprogrammet just nu. Jag är fett international (hahaha im really trying here) då jag är född och uppvuxen i Sverige, men har persiska föräldrar och persiskt ursprung, vilket jag är otroligt stolt över. Jag menar alla vet att iranska kvinnor/tjejer är de bästa, snyggaste, roligaste, smartaste…. Eller? :D Nä men jag hoppas du förstår ironin i det jag skriver, men det vore så otroligt kul att få åka till London, bo på ett magiskt hotell, träffa underbara människor och ha massa kul. Jag är inte särskilt svår som person, är otroligt social och glad och tar livet med en klackspark. Jag tror på att ALLTING händer för en anledning, och är detta meant to be, it will be och då blir jag den lycklige som får åka med er till London.

Ha det BÄST kompisar, Behnaz!

Reply
Sandra Rube

Hej Kenza! Wow vilken grym tävling :D
Jag är 18år & tog studenten i år, jag kände efter pressen i trean att jag behövde ett års paus från pluggandet… Skönt tänkte jag, men nej! Fy vad långtråkigt det är (& då har jag bara varit ledig i 2,5vecka). Jag försöker ständigt hitta på saker att göra men i med att mina vänner jobbar/pluggar & att jag är arbetslös (& inte ha pengar till att exempelvis shoppa) så sitter jag tyvärr mest hemma. Därför hade det varit helt otroligt skoj/spännande att få vara med om denna fantastiska upplevelsen! & till London, dit jag drömt om att åka i år tillbaka! :)
Om jag annonseras till den lyckliga vinnaren når ni mig på: [email protected]
Fingers crossed!! Kram Sandra :)

Reply
Laura Karlsson

Herregud det började pirra i hela kroppen när jag läste det här inlägget!! Jag vill jättejättegärna med, dels för att hela tillställningen i sig verkar sjukt grym, Rita är sjuukt häftig och galet snygg (typ en mashup av rihanna och gwen stefani haha) och jag har heller aldrig varit i London så hur grymt vore det inte att första gången där var med Kenza och Rita Ora på en Adidas lansering OCH EFTERFESTEN GOOD LORD!

Anyhoe, jag heter Laura, fyller 20 i oktober och är egentligen ingen partypingla men speciella tillfällen vill jag alltid fira med en flaska eller två höhö. Skulle nog beskrivas som en nörd pga min besatthet av bland annat Sagan om ringen, The hobbit, GoT, Star Trek och allt skapat av Marvel. Gillar att äta mat, tar kort på nästan allt jag ser utan någon egentlig anledning (kollar inte ens på bilderna efter), målar tavlor när tillfälle ges och så gillar jag att gå på loppis och fynda gamla böcker! Älskar djur också, djur är allt!

Pick me! Pick me!

Reply
Dalia Dautovic

Jag tycker att jag förtjänar att vinna eftersom jag inte har fått åka på någon semester sen förra sommaren. Har jobbat hela denna sommaren medan alla mina vänner, familj och släkt njutit utomlands. Jag har inte heller kunnat festa något under sommaren så det hade varit kul att bara få släppa loss och få se Rita Ora!! Samt så älskar jag Adidas träningskläder så det hade varit ett stort plus att få gå på lanseringen! Vinner jag så kan jag åtminstone kunna säga att sommaren 2014 har varit minnesvärd! :D

Reply
Carolina

Jag tycker om Rita , adidas , London och dig ! Fyra starka anledningar till varför jag vill vinna .

Vem är jag ? Carolina ifrån Partille utanför Gbg . Mamma till två flickor på 9/5 år . Håller tummarna och hoppas !

Reply
Annie Fahgen

Jag heter Annie och är 18 år. Jag bor i den lilla staden Ludvika i Dalarna. Jag älskar att resa och London är en av favoriterna. Förra veckan påbörjade jag mitt sista år på gymnasiet och efter att ha jobbat bort hela sommarjobbet är jag långt ifrån redo! Att åka iväg till London, träffa härliga människor och höra bra musik låter som precis det jag behöver! Håller alla tummar jag har på att vi ses i London

Reply
kamila

Hi Kenza, I’m Kamila and I’m 23 year-old girl from Poland. I’ve been studying English for 4 years at the University now and I’m really interested in British culture. I got a scholarship and really wanted to go to London to spend a semester there but my Uni did not have the agreement with them. I’m in love with London since I came there for the first time and I perceive it as one of the best cities around the world. I was really sad when they told me that I cannot study in London, but then I got a message that I can study in Sweden and.. I came! I’m in Växjö. The reason why I decided to go to Sweden was that you live here and I thought that I could go to Stockholm to one of your flea markets and meet you :) But now the other opportunity appeared and I could actually connect both these things – visit my fav city with my fav blogger! That would be AWESOME! I mean.. I can’t even imagine it hahha! And when it comes to Rita Ora, I like her because she sometimes wears clothes from my fav Polish brand Local Heroes. I also think that she has amazing taste and that would be cool to see her live. Sooo… pick me, pick me! *smiles* xoxo

Reply
Rebecka

Herrejösses… Jag kallas för Becka och jag blir snart 19 år. Jag studerar, bloggar, jobbar extra inom hemtjänsten, älskar allt som har med träning & kost att göra, skriver egen musik, är med pojkvän/vänner osv. Ja det är väl så mitt liv ser ut haha.. ;P
Jag vill åka för att uppleva något helt annorlunda och bara leva livet! Jag har inte hört Rita så jättemycket men det jag har hört har varit bra och jag ÄLSKAR live musik. Jag har aldrig gått ut och upplevt något spännande nattliv, har inte heller rest så mycket förutom till grannländerna även fast jag älskar att resa. Det känns som att jag har ”fastnat” lite och om jag inte gör någonting åt det här nu så kommer jag ångra mig när jag blir vuxen.
Sen fyller jag år den 7 september så det skulle vara världens bästa födelsedagspresent till mig själv att få resa tillsammans med er :D

Reply
Amanda

Jag skulle vilja åka till London och träffa Rita Ora för hon är sjukt bra artist och hon verkar ha en otroligt skön personligthet. Skulle vara så häftigt att få träffa henne. Sen att få åka till London för första gången och träffa dig är ju inte heller helt fel.
Jag är en 20 årig tjej som alltid är glad och bjuder på mig själv. Kommer från Norrland men har flyttat till Växjö pga att min kille bor här. Så jag gillar att ta risker, vara äventyrlig, ha skoj med vänner och flamsa. Jag är en tjej som alltid har ett leende på läpparna.

Reply
Fanny Carlsson

Varför just jag borde vinna? För det första älskar jag mode och foto och följer din blogg dagligen, och Rita är är en storfavorit både inom mode och musik, så det vore ju asballt att få hänga med er liksom! För det andra så pluggar jag tredje året på IB och har sjukt mycket plugg så tycker därför det skulle vara kul att komma iväg och göra något annat om så bara någon dag. För det tredje har jag alltid viljat se London och funderar starkt på att flytta dit när jag tagit studenten, kanske plugga eller jobba, vem vet? Men detta låter verkligen som en drömresa, tycker det skulle vara så sjukt kul!

Reply
A.

Dear Kenza,

I would absolutely love to win this since this meeting would include meeting my biggest heros: you and Rita. Both of you shaped my love to fashion in an incredible way. You inspire me and give me so many ideas every day and whenever I see you and your amazing looks!
This meeting would be even more than a wish come true. I would love to get to know you and I would surely never ever forget it!

Anna / Email: [email protected]

Reply
Lina

1. Älskar dig och din personlighet (nej jag är inget galet stalkerfan som skulle dregla över dig haha..)
2. Älskar Rita.
3. Är ganska säker att jag skulle älska London, aldrig varit där men ALLTID velat åka dit.
4. Älskar att festa, typ det jag lever för på helgerna haha.. Precis som du när du var i dina unga år ;)
5. Jag älskar att äta, men vem gör inte det?? Mat är ju typ livet..

Känns som fem väldigt övervägande punkter, alltså fyfaaan vad kul det hade varit. Tävlar aldrig aldrig i något men detta.. Alltså.. Jaa.. Vad ska man säga. Annars då? Fyller 21 år den 16e september, känns som en hyffsad tidig födelsedagspresent, eller vad säger du? Jobbar som frisör, hade helst rest varje minut om det gick, är lätt att umgås med och jag måste nog säga det en gång till: jag älskar att festa! Och nej jag kommer ej att däcka och spy, OM det inträffar lovar jag att torka upp efter mig, men det ska vi väl klara oss ifrån?! Hahah.. Tror vi skulle ha det så jääkla grymt!

Reply
Saffie

Jääääävlar vilken tävling! Fick lite ångest nu eftersom jag verkligen suger på att skriva motiveringar, men jag gör ett försök eftersom de är så mycket på spel haha…Jag har aldrig varit i London eller rest inom Europa överhuvudtaget och jag tycker det låter som rena rama drömmen att få åka till London! Och att få se Rita Ora uppträda + hänga med dig och Shiva vore ju pricken över i:et! Själv fyller jag 19 och jag älskar musik och att dansa :) Vete fan om jag är särskilt bra på det, men kul har jag iallafall :P Utöver det så gillar jag att äta godis och kolla på serier – jag gillar utekvällar, men jag gillar även att sitta hemma med en kompis och titta på Game of Thrones med lite chipspåsar som sällskap…Haha, förhoppningsvis låter jag som en hyfsat normal människa, nu håller jag tummarna och hoppas på det bästa!

Reply
Sofia Jonsson

Åh Hej. Jag är 23 år & har precis avslutat 4 år i Norrland där jag utbildat mig till Musikalartist och jobbat som showartist. Nu har jag flyttat tillbaks till Sthlm & kommit på att jag vill syssla med egen musik i form av hiphop-inspirerad soul. Håller på att hitta & utveckla ett helt nytt sound i min sångröst, Rita Ora råkar vara en av mina största inspirationskällor, och det skulle vara grymt att inspireras av henne Live!! Tror jag skulle spricka lite av glädje och pepp om jag fick hänga på. Tack & puss / S

Reply
Happie

Hej!
Är en glad tjej på 23 år från Göteborg, som absolut skulle vilja följa med till London!
Arbetar som barnskötare på en förskola mitt i stan, och försöker förgylla livet till max med goa vänner,mat och shopping.
Är ett stort Rita Ora fan och att få umgås med Kenza och Shiva på köpet är ett stort plus++
Hoppas vi ses!
kram

Reply
maria

Hej Kenza! Jag är en tjej som igår fyllde 27 år. Att få åka på denna resa skulle varit så sjukt roligt. Jag har knappt haft semester i sommar och skulle verkligen uppskatta en sån här resa just nu. Att sedan få kolla på och hänga med Rita Ora skulle varit riktigt härligt, hon är grym! Att få träffa dig och få dela mina Asgarv med dig skulle vara pricken över i:et. sjukt kul! Kram

Reply
F.T

Hej! Det vore super kul att få vinna denna tävling, då jag ALDIG brukar vinna tävlingar :). Eftersom jag befinner mig i en jobbig och förvirrande period just nu, skulle en resa till London och framförallt känslan över att någon faktist valde att åka på denna resa med Mig erbjuda mig ny energi och nya drivkrafter. För att vara helt ärlig så jag inte bekant med Rita Oras musik, utan jag känner till henne på grund av hennes coola klädstil.

Som person är väldigt glad av mig och även social. Jag tycker om att resa och uppleva nya saker, träffa nya människor och umgås med mina nära och kära. Vet inte vad jag ska säga mer mig själv… Jag är helt enkelt en 25 årig tjej som försöker göra det bästa av situationen genom att vara positiv så mycket som det går :)

Bästa hälsningar!

Reply
Malin Carlsson

Jag blev tillsammans med min kille i april, maj månad fick jag min senaste mens. En bulle i ugnen och jag ser mig själv som lyckligast i världen. Men tårarna har kommit då jag inte “fick” planera min “sista” sommar som ung och fri. (Självklart kommer jag kunna njuta lika mycket ändå).

Men att få göra något coolt, galet med en bloggare jag följt i flera år. Vore ett lyckopiller i dessa mörka deppiga tankar.

Sen väldigt häftigt ;) massvis med kramar.

Malin Carlsson 22 år och sista minuten av galenskapsökande.

Reply
Emelinn

Jag ÄLSKAR Rita Oras samarbete med adidas, mest för att jag älskar Jeremy Scott ännu mer! Älskar hans uttryck inom design och kreativitet. Har aldrig varit i London konstigt nog och skulle helst inte vilja missa detta!
Jag är 23. Bosatt i Stockholm där jag läser design. Gör allt möjligt knasigt. PUSS!

Reply
Saga

Älskar Rita Ora’s stil. Jesus vilket kvinna med utstrålning. Jag måste säga att jag inte lyssnat jätte mycket på hennes musik men det jag har hört är outstanding. Det som fick mig att skriva var att jag verkligen är ett fan av adidas samtidigt som jag tycker att Ritas stil är riktigt ball, det måste ju bli en fantastisk kombination.
Jag är en 22 årig tjej, fyllde år förra veckan. Är spontan, rolig och lite “full i fan”. Vegan är jag också men det är skit lätt att socialisera sig ändå så oroa dig inte för att jag ska vara en gapig PK brud som inte klarar av att någon annan har kött på tallriken.
Jag hoppas verkligen att jag skulle få platsen! Kram!

Reply
Cajsa Tapper

Hej Kenza & Shiva!
Jag bodde i London i våras, det ballaste halvåret i mitt liv. Om New York är staden som aldrig sover så är London staden som aldrig gör en besviken, vilket ungefär skulle beskriva Rita Ora också, she will never let you down. Det känns jättetråkigt att vara tillbaka i Sverige igen, så om jag får följa med er två till The old smoke kommer det nog att vara svårt att slita sig och åka hem, men jag är villig att ta risken.
Cajsa heter jag förresten, går mitt sista gymnasieår just nu och trots att jag kan verka som en ung tjej utan erfarenheter, så vet jag hur man har roligt och i London räcker det långt.
Hoppas jag väckt ert intresse och att ni får det grymt även om jag inte blir the one,
//Cajsa

Reply
Ellen Nilsson

Tja!
Rita Ora är typ inte bara Europas hetaste sångerska utan även en sån otroligt fin människa. Hennes låtar har betytt väldigt mycket för mig de senaste åren och det är hennes musik som har fått mig att peppa till på livet och dansa! Att dessutom få se henne i LONDON och festa med henne är bara mer fett, så den upplevelsen skulle jag bara drömma om. Jag må vara 20 år gammal och lite yngre än er men jag tillför en massa jävla energi och har alltid ett sug efter att få dansa. Just nu studerar jag på Stockholms universitet – Ekonomi vilket är asfett och jag brinner för mode, att resa, MAT, musik och en hel del annat kul. Haha.. vet inte mer riktigt vad jag ska skriva men jag skulle verkligen vilja/behöva det här.

Peace!

Reply
Louise

Hej Kenza!
Jag är en 24 årig Malmöbo med mycket på gång. Nu på måndag är det två månader tills jag gifter mig, iiii! Mannen i mitt liv har verkligen ställt upp för mig med allt, han sov bland annat på golvet när jag skulle för två år sedan genomgå min senaste hjärtoperation, jag är född med hjärtfel. Har många operationer kvar i livet men för stunden är jag friskförklarad, vilket jag är väldigt tacksam för. Om jag får åka med dig och Shiva hade det varit en upplevelse för livet, och jag ser det som en rivstart på min kommande möhippa ;)
Hoppas vi ses snygging!

Reply
Lina Wingstedt

Hallå Kenza!
Jag tycker att det skulle vara fantastiskt kul att få träffa dig i London och få gå på det där eventet med er!
Jag har nyligen upptäckt Rita Ora och man kan inget annat än att älska hennes låtar och inte nog med det är hon hur ball som helst, det varkar vara den mest ödmjuka människan som finns samtidigt som hon är tuff.

Är precis fyllda 20 år, har varit bosatt i Stockholm i snart ett år. Jobbar idag heltid men börjar plugga nu i höst. Har inte haft möjligheten att resa så mycket eftersom att jag under hela min gymnasietid har jobbat och tjänat ihop pengar så att jag har haft möjligheten att flytta hit. (Tanken är att flytta till USA en dag)
Är en väldigt lättsam och spontan person, alltid ett leende på läpparna och tänker framåt!
Hänger inte på stureplan varje helg men festa, det kan jag ;D Norrland baby!

Vill inte skriva en lång novell men förutom detta gick jag en linje på gymnasiet som hette stil hälsa spa, det handlade till en stor del om mode och kläder, vilket jag tycker är hur kul som helst och intressant!

Jag hoppas att jag får chansen att följa med dig på detta, det skulle bli den bästa 20-års presenten någonsin då jag länge drömt om London! Skulle vara förbannat gött att hänga med er!

Reply
Rachel Piscione

About Me: I’m a 20 year old music student and fashion blogger/freelance fashion stylist from Toronto. I have been following your blog for years and am a huge fan. Rita Ora is both a huge fashion and music inspiration for me, as someone studying music in school and performing constantly I look up to Rita and really respect her as a musician, her voice is strong and powerful and she is honestly just so talented. As far as fashion goes, she’s super bad ass. I would say the Rihanna of the UK 100%. Such a fashion inspiration, and she inspires me to take risks with fashion. I really hope that I get the chance to meet both you and Rita because 1. It would be so much fun, and I absolutely LOVE London, and 2. I could learn a lot from both of you. Thanks so much! <3

Rach

Reply
Lev

Hej!

Jag och mina vänner hade planerat in en London resa ihop förra året vi bokade biljett och allt, OCH denna resa vart till för att jag äntligen fick bestämma resemålet LONDON som jag har längtat. När vi börja närma oss rese datumet så visade sig att jag inte fick ta ledigt ifrån jobbet pga för lite personal. Och sån arbetsnarkoman som jag är så avbokade jag min biljett och mina 4 bästa vänner åkte iväg utan mig.
OCH det visade sig att de hade varit på deras tråkigaste resa någonsin (kan bero på att jag inte var med, men de erkänner inte det) så nu vill de aldrig mer åka till London.
Så nu kommer jag aldrig få åka dit. Så jag hoppas verkligen att ni vill ta med mig DIT och ha så kul på Rita Oras spelning!!!!

Reply
Katrin Berndt

London! Rita Ora!!? KENZA!?!?! Vad händer. Finns det någon grymmare kombination? Jag är helt såld. Börjar skolan igen nästa vecka och är i stort stort behov av en riktig partyupplevelse innan allvaret drar igång efter sommaren. Fyller 21 i början av September, spenderar all min tid på plugg i Malmö, YouTube och bloggande. Brinner för sociala medier och är en väldigt glad, positiv, lättsam tjej som mer än gärna har lite extra kul! ;) Vill verkligen INGET hellre än att få hänga med er på detta event! Herregud! Vilken dröm! Håller alla tummar jag äger!!!

Reply
Matilda Karström

Jag vill vinna så himla mycket för att detta är precis vad jag behöver!! Jag behöver komma bort från Sverige och träffa nya människor, SE VÄRLDEN och leva mitt liv för jag är snart 20 och har fortfarande inte funderat ut vad jag vill göra med mitt liv då jag precis för några månader sedan och år tillbaka haft det väldigt väldigt väldigt tufft i livet då jag sedan årskurs 6 till 2an på gymnasiet led utav ätstörningar och sedan utvecklades det till en form utav depprission pga nedstämdheten och hatet mot en själv… Så jag har kämpat för att bli frisk och må bättre och nu börjar det vända för första gången på år känns det som haha. Sååå positiva tankar!!!
Din blogg här jag följt slaviskt sedan jag hitta den 2009 av en slump när jag googla “dagens outfit” och en bild på dig kom upp. Jag inspireras så otroligt mycket utav din framgång, din drivkraft och dina outfits såklart ;) du är så genuint snäll OCH NORMAL tillskillnad från andra.
Okej meeeeen jag heter då Matilda, är 19 snart 20 år, bosatt i Skåne och tog studenten nu i somras. Jag gör ingenting utöver att jag jobbar varje dag och jag skulle behöva ett Break från mina tråkiga rutiner och ut och se världen. Min familj reser inte mycket så jag har tyvärr inte varit i så många delar utav Europa eller världen… Tråkigt nog.
Jag lever för musiken och jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Därför tatuerade jag in G-klav på min handled för att ALLTID ha musiken med mig. Den har hjälpt mig så mycket.

Med detta extremt långa (förlåt! Haha) text vill jag bara ha sagt att; ja jag vill va den lycklige utvalde att följa med er till London och ha en amazing time.

Tack och hej leverpastej från en skånsk tjej

(Mail: [email protected])

Reply
Erika Holm

Jag är en go och glad Malmötjej som aldrig gett mig själv tillfälle att besöka London. Att få hänga med er OCH se den nya adidasbutiken hade varit så kul och ett gött sätt att välkomna hösten på . Att dessutom få chansen att shoppa lite nya träningskläder ger mig själv en spark i baken med att komma igång med träningen i höst efter en lång och lat sommar!

Reply
Sol Runesdóttir

Hei Kenza!
Jeg vil gjerne vinne denne reisen ettersom jeg har det veldig tufft fortiden med tanke på depresjon. Jeg kunne virkelig behøvd å reise vekk en tur og få litt nye impulser. Jeg er også en stor fan av deg, og har lest bloggen din helt siden 2009. Dette ville rett og slett vært en “dream come true”. Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal skrive annet enn at jeg krysser fingrene.

Stor kram fra Norge
Sol

Reply
Anisa

Hej kenza tack för en rolig tävling!! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag skulle älska att få träffa dig och jag älskar rita oras musik så det skulle bli såååååå coolt att få åka och adidas är fan bäst så det kan inte bli bättre!! London är min favorit stad så jag skulle kunna shoppa höst kläder i London. Jag fyller 18 på december så jag vet att jag inte nåt “gränsen” men jag får av mina förälder :). Lycka till tjejer

Reply
Marika

Vilken tävling!! Den här upplevelsen skulle vara en otrolig bra avslutning på denna sommar och även en bra kick-off inför min flytt till regniga Norge där jag ska jobba i ett halvår framåt. Jag är 19 år och bor 10 mil söder om Stockholm. Jobbar för tillfället i ett café och spenderar all ledig tid med familj, vänner och körkortsboken. Skulle vara så fruktansvärt kul att se Rita Ora uppträda då inget faktiskt slår livemusik (med härligt sällskap dessutom!) /taggad till tusen

Reply
Beatrice

Hej!! Mitt namn är Beatrice och jag skulle jättegärna vilja åka med er till London och träffa Rita Ora!
Det vore otroligt kul att träffa henne eftersom hon är en sån grym sångerska och hon verkar vara en riktigt cool och rolig tjej. Sen får man ju inte glömma hur vacker hon är också. Jag skulle också vilja ha lite inside info om den nya 50 shades of grey filmen eftersom jag hört att hon ska spela Grey’s syster, men det är inget måste haha. Framförallt är jag faktiskt väldigt intresserad av att se hennes nya kollektion, har alltid gillat Adidas och det är extra roligt när det är ett samarbete på gång med dom, och jag har en känsla av att kollektionen kommer falla mig mycket i smak! Sen vore det ju självklart jättekul att få hänga med dig och Shiva också :)
Jag själv är en 19årig tjej som bor i Stockholm, står i lite av en crossroads av vad jag kommer göra nu i höst, står mellan att åka till Skottland och plugga psykologi eller stanna i Sverige och jobba en termin sen ta upp plugget igen till våren. På fritiden gillar jag annars att träna och på helgerna går jag gärna ut med killen och vännerna :) såg faktiskt din kille ute på f12 några veckor sedan synd bara att jag inte såg dig också vore kul att hälsa :) Förövrigt älskar jag att resa, kom nyss hem från Portugal men skulle inte sitta helt fel att åka till London, sist jag va där hade jag feber och låg inne på rummet :(
Hoppas ni väljer mig!!! :))

Reply
Emma

Är en tjej på 18 år nyhemkommen från ett utbytesår i USA. En allmänt skön och väldigt pratglad tjej skulle jag anse mig vara med mycket kärlek för kläder och shopping! Ska dock börja tvåan på gymnasiet med yngre klasskompisar som för övrigt är väldigt snälla men duktiga. Skulle vara en dröm att få åka till London med dig och Shiva och komma bort från all stress med ny skola och plugg! Plus att det skulle vara så sjukt kul att få prata lite engelska igen! Sist men inte minst få gå på lanseringen av Rita Ora’s adidas lansering vore så galet! Fan va sjukt kul det skulle vara! Hoppas på det bästa, kram Emma :))

Reply
Carolina

Hej Kenza!
Jag är en lilvlig och glad tjej på 20 år, som söker nya roliga äventyr och upplevelser efter att ha fått mitt hjärta krossat och förlorat mig själv skulle det vara skönt att komma bort och hitta på något kul och anurlunda. Jag skulle verkligen vilja få äran att träffa dig och se Rita göra det hon är bäst på. :)
Kram Carolina
min mail: [email protected]

Reply
Blerina

Hej jag är en kvinna med namnet Blerina, jag är 18 år & går 3:e året i gymnasiet. Jag läser barn & fritid.
På fritiden älskar jag att gymma, jag gymmar varje dag & sedan älskar jag att umgås med min mama & nära & kära osv..
Varför jag skulle vilja vinna denna tävling är för att jag diggar Rita Ora, men det jag gillar mest är nog att vi är från samma land. Det hade varit en dröm som blev sann om jag fick åka med er och träffa henne & samtidigt få träffa dig & lära känna dig. Jag ha följt din blogg ett bra tag nu & jag gillar din stil. Du är dig själv & det är meningen, att våga sticka ut & faktiskt vara sig själv, jag har alltid varit sådan & faktiskt skitit i vad folk tycker och tänker om mig, för oavsett vad så kommer det alltid finnas folk som hatar.. Lol. Tack för din tid.
All Luv from Blerina

Reply
Julia

Jag borde få vinna denna chansen att åka iväg med er för att jag just nu i mitt liv tagit alldeles för många jobbiga val. Varit vid alldeles för många vägskäl där jag förlorat vilken väg jag än valt. Jag har förlorat människor som spelat en stor roll i mitt liv, och det har varit kvickt. Ett samtal och sedan har dom lämnat. Sviken på ett så otroligt hårt vis. Jag har försökt ta mig vidare, jobbat som en tok för att glömma bort det jobbiga, och äntligen kan jag känna att nu när hösten närmar sig kan jag släppa allt som innebär min värsta sommar ever. Sommaren 2014 var alltså en hård sommar, MEN jag står upp än, jag kämpar vidare och tänker ta mig tusan aldrig att ge mig!! Så med detta sagt; jag känner att en sådan här sjuuuukt cool upplevelse, plus att det blir med dig som jag följt genom hela min ungdom (+ shiva såklart, och bara det är ju häftigt, att jag får träffa en av dina viktiga människor!) är det perfekta viset att fira, att trots allt jobbigt står jag fortfarande på mina egna ben! Dels tror jag att att få komma iväg från denna håla jag bor i, hade gjort mig en enorm tjänst!

Go Kenza! Som ger oss läsare så otroligt mycket uppskattning, din relation till oss läsare diggar jag!

Nu kan jag inget mer göra än att hålla alla mina tummar och tår, och om jag inte får denna chansen så önskar jag dig, Shiva och en sjukt lyckligt lottad läsare en grym resa!

Mycket varma hälsingar Julia Persson från Skåne, Perstorp

Reply
jessica

Först och främst vill jag tacka dig för den här chansen. Jag heter Jessica och är 18 år, bor i Uppsala och pluggar andra året i gymnasiet. Jag vill så gärna vinna den här tävlingen för att jag ser upp Rita sen hon blev känd genom Jay-z’s skivbolag. Det jag älskar med henne är att hon är våghalsig och udda, hon tar inte skit av någon och dessutom så är hennes röst så jädra bra!! Jag har många gånger streamat en massa festivaler via internet bara för att se henne uppträda, oavsett om klockan är 03.00 så MÅSTE jag se henne! Det skulle vara sjukt kul att få vinna den här tävlingen då jag verkligen ser upp till Rita Ora. Det är dessutom svårt att bara packa resväskan och åka iväg för att träffa en kändis man ser upp till då man lever på sina 1 050kr i studiebidrag och inte alltid har råd. Jag skulle vara oerhört tacksam om jag vann den här tävlingen, for real! Har aldrig vunnit någon tävling alls, hoppas verkligen min första vinst är den här fina tävlingen! Tack så mycket för den här chansen ännu en gång, supertacksam för den, oavsett om jag vinner eller inte så är jag tacksam!! :)xxx

Reply
clara

hej!
jag heter clara martinez och fyller faktiskt på lördag den 30 augusti. jag är en glad tjej som pluggar musik i gymnasiet och som älskar att resa, tror det är en av dem bästa känslorna i världen att vakna upp och veta att man ska på ett äventyr. jag vill vinna den här tävlingen för att vem skulle inte vilja åka och festa mer er och rita ora det är ju en dröm!

Reply
Amra Kulic

Tjenaaaa Kenza! Kako si? :)
Så fort jag läste rubriken på ditt inlägg tappade jag hakan och kunde inte lämna din blogg utan att berätta lite om vem jag är och ge dig min motivering till varför jag så gärna vill att du skall välja just MIG:

Mitt namn är Amra och jag har mina rötter i Balkan, precis som Rita Ora!! Jag är en glad, väldigt social, sprallig och målmedveten tjej på 23 år. Är snart färdigutbildad Civilingenjör i Bioteknik med inriktning Livsmedel på Lunds Tekniska Högskola. Att lära känna nya människor och uppleva nya saker är något jag älskar för att jag anser att man växer som mest på det sättet. Dessutom älskar jag allt som har med kläder och mode att göra och vilken stad passar inte bra att åka till då om inte London?! Det är en stad jag redan som liten flicka blev kär i vid första anblicken och jag har längtat såå på att få åka tillbaka.

Sedan barns ben har jag dessutom varit väldigt sport intresserad och som gammal simmerska bar jag ett enda sport märke och det var ADIDAS! Så när jag såg bilden på Rita och läste texten under om samarbetet med Adidas-butiken var jag verkligen tvungen att ge detta ett försök. Rita Ora är dessutom grym och jag älskar hennes musik, speciellt “I will never let you down”.

Att dessutom få umgås med dig och Shiva går ens inte att beskriva med ord hur glad det skulle gjort mig! Jag har nämligen följt dig väldigt länge och jag ser mycket av dig i mig. Du är en tjej med båda fötterna på jorden, hjärtat på rätt ställe och väldigt duktig på det du gör. Jag är imponerad av allt du lyckats åstadkomma och på det sätt du har gjort det! You go giiirrll! Därför tror jag att vi tillsammans med din vän Shiva hade klickat så jäkla bra ihop och lärt oss mycket av varandra!

Jag brukar skriva mycket och jag vet att detta kanske blev lite långt men jag hoppas det är till min fördel då jag verkligen vill visa hur gärna jag vill detta! Det skulle va så fett nizee att få uppleva allt detta mer er, hoppas min motivering är tillräcklig och att du väljer mig! :D

Jag kommer vaka över min mail hela dagen imorgon! hihiih :)

Tusen tack och hoppas vi ses snart!
Puss&Kram
Amra. :)

Reply
Edisa

Varför just jag vill träffa Rita Ora är för att hon inspirera mig väldigt mycket och jag älskar hennes musik, hon är även ifrån samma land som mig så känns väldigt underbart att ha någon från samma land som har blivit känd över hela världen. Jag var i London för första gången i maj, älskar London helt fantastiskt var det där, det är ett ställe man verkligen kan njuta av livet. Jag är en väldigt social tjej som alltid vill ha kul, älskar att festa och träffa på nytt folk.

Reply
Vendela Sahlberg

Hej!

Jag heter Vendela, fyller 19 imorgon faktiskt, har nyligen gått ut gymnasiet och just nu består min vardag till största del att söka jobb. Jag har under hela min uppväxt varit en väldigt tillbakadragen person med fötterna på jorden, ibland kanske mer tystlåten och inte varit den som tagit plats.
Nu på senare tid har jag upptäckt att jag vill uppleva livet, jag vill utvecklas och ta lite mer plats än tidigare. Jag vill se världen från nya perspektiv och jag vill fylla mig själv med erfarenheter jag kan dra nytta av hela livet.

Att få åka till London skulle för mig vara ett stort steg, ett land jag aldrig varit i och med två stora förebilder att umgås med. Nästan lite läskigt, spännande och nervöst när jag tänker på det. Men hur ska man annars utvecklas om man inte kan ta ett steg ut från sin bekvämlighetszon? För det är nämlighen då man upplever magin i livet. Och vad vore mer häftigt än att få uppleva den magin med dig, London, trevligt umgänge och Rita Ora?

Att få åka till London skulle inte bara vara en upplevelse för mig, det skulle vara något jag kan växa och utvecklas av som människa.

Mvh Vendela S.

Reply
Shiva Mansouri

Hej Kenza! måste bara vinna tävlingen. Jag är en Rita Ora fan plus så har jag bott i England i flera år, I know how to party there (London style) ;) En super härlig tjej som gillar att ha kul.. pick me, you ain’t gonna regret :D

Reply
ivana.

Tror inte jag har en chans men varför inte chansa!
Mitt namn är Ivana och jag är 22år gammal för tre år sedan tog jag studenten, istället för att åka på semester var jag tvungen att jobba ytterligare en utbildning på 3år skulle påbörja och vi alla vet hur tufft det är att leva som student. Hyra, mat, litteratur och diverse som ska betalas… Så varje sommar i tre år har jag jobbat och inte kunnat leva livet som resten av mina vänner som jobbat! Att vinna detta hade betytt väldigt mycket, att göra något kul för en gångs skull och inte behöva ha näsan i böckerna eller ständigt ha ont i fötterna av allt jobb :)

Reply
Sara

Hej Kenza!
London är en stad som ligger mig varmt om hjärtat. Och Rita Ora är en artist jag tycker är grym!! Jag lyssnade mycket på henne efter uppbrottet med min pojkvän, och det hjälpte mig otroligt mycket.
Jag fyller 18 år den 3/9, och skulle därför åka dagen efter min födelsedag. Och vad vore inte en häftigare födelsedagspresent än den här?!
Jag har besökt London två gånger, och det har fått mig att älska denna stad! Den har så mycket att erbjuda, och fick jag välja ett resmål jag vill besöka igen skulle det vara London! Jag är som sagt 17 år och går sista året på gymnasiet i Uppsala med inriktning samhällskunskap och journalistik. Utanför skolan jobbar jag extra som modell och ägnar mig åt egen träning. Jag älskar att uppleva galna äventyr och att resa! Och att lyssna på Rita Ora såklart :) Ta hand om dig Kenza!!

Kramar från Sara

Reply
Jasmine

Jag älskar Rita ora, tycker hon är en grym artist som är sig själv och vågar vara sig själv vilket är otroligt beudransvärt. Sedan har jag alltid velat besöka London! Dessutom älskar jag sportmode och du är min absoluta favorit bloggare! Själv är jag 18 år, går teater programmet i Umeå och vill flytta till Stockholm inom två år. Jag är utåtriktad och älskar att träffa nya människor. Mina stora intressen är teater, smink och att laga mat! Jag är en väldigt glad person som gillar att ta dagen som den kommer samtidigt som jag kan planera saker in i minsta detalj. Ja det var lite om vem jag är och varför jag vill vinna!

Reply
Amanda

Jag vill åka till London med er och träffa Rita Ora för att det helt enkelt skulle vara SÅ GRYMT! London är grymt, Rita Ora är grym, ni är grymma och jag är också rätt grym, kan det bli bättre?

Jag heter Amanda, är 18 år gammal och pluggar sista året på ekonomiprogrammet. :) Jag gillar att hänga med vänner, festa och typ allt annat som rätt så grymma 18-åriga tjejer gillar att göra! Gör mig SUPERDUPERGLAD (och kanske lite nervös :)))))))))))) och ta med mig till London och Rita Ora!

Reply
Danni

Hellooooo!
“Standard” motiveringen: Jag vill vinna för att jag själv är musikintresserad och tycker Rita är en grym förebild! Vore häftigt att se henne, speciellt i London! Sedan vore det ju inte helt fel att få tag på den rosa Adidasjackan på självaste lanseringen, mohaha.
Jag är 24 år, från Norrköping och gymnasielärare:) Det var det formella.
På mer personligt plan: Jag har skum humor och är alltid den som garvar högst åt mina egna skämt. hahah.
Bloopersarna i videon jag länkade visar lite hur jag är som person. Typ 1%. Tror ni skulle ha roligt med mig, haha. (den viktigare motiveringen skulle jag säga)

Kram!

Reply
Pimpiina

Inte nog med att få träffa den absolut finaste Rita Ora får jag även träffa min största idol som är du Kenza!
Att åka till London har alltid varit en dröm. Det känns ju så overkligt att få 3 drömmar uppfyllda tack vare en tävling. Jag tror även det skulle vara skönt att komma bort från Sverige/Stockholm ett tag och bara njuta av en annan kultur och ett different samhälle med trevliga engelsmän.
Hoppas verkligen jag vinner, woooowww!

Reply
Matilda

Men hur fett? Pax mig!

Nej men seriöst så är det något jag verkligen skulle behöva! Har precis tagit mig ur en jobbig period och känner mig mer än redo för att verkligen få njuta av livet. Jag är nyligen fyllda 20 och bara att få gå ut på en riktig klubb (alltså inte Oleary’s som är det enda Söderhamn har att erbjuda) vore sååå kul! Och att dessutom få träffa (eller iaf se irl) Rita Ora.

Nä vafan, nu väljeru mäj käänsa!! Så tar jag ledigt från jobbet och bokar ett tåg till Arlanda :D deal?

Reply
Paulina Fabricius

VILKEN DRÖM!!

Jag vill verkligen vinna för att dels få träffa er, ni verkar sjukt härliga. Sen vill jag verkligen få ett språng in i “mode – världen” då jag själv varken vet HUR jag ska klä mig eller vad jag ska ha på mig. Jag hittar ALDRIG min egen STIL. Jag vill få inspiration, träffa människor, se LONDON och ha en riktigt rolig weekend. Detta vore verkligen drömmen då jag just nu sitter hemma arbetslös och vill hitta inspiration till allt roligt som finns runt om mig, detta vore ett perfekt tillfälle! Alltså det vore så roligt om jag fick hänga med :)

Paulina

Reply
Katrina Maleh

Hejsan! Katrina heter jag och är 19 år, bor i lilla staden Linköping. Jag tog nyligen studenten som makeup artist och nagelteknolog. Jag är en glad och social tjej som gillar att göra nya saker. Jag är ganska öppen av mig, så man får snabbt en uppfattning av hur jag är som person. Man skulle kunna säga att jag är spontan av mig. Jag umgås gärna mycket med mina vänner och familj. De som håller mig närmast. Mitt stora intresse är att resa och se världen, träffa nya människor och få en upplevelse av livet. Jag har velat åka till London nu ett bra tag, men det har varit svårt att ta mig dit eftersom det lite svårt med pengar här hemma. Så att få en sån här chans skulle vara en helt fantastisk upplevelse för mig. Då kan jag äntligen få säga att jag har vart i London! Rita Ora är även en stor favorit hos mig. Hon har grymt fin röst och verkar vara en riktig tuff och härlig brud. Det jag skulle se fram emot är att få prata med henne, kolla hur hon tog sig dit hon är idag. Sånt tycker jag är intressant att ha uppfyllt sina drömmar som hon har. Och inte tala om vilken grym stil hon har haha! Det ska även bli kul och få se hennes samarbete med adidas och se vad hon har plockat ihop för tuffa plagg. Som sagt, den här resan skulle vara en rolig och minnesvärd upplevelse för mig. Äntligen få åka till London, få träffa dig Kenza och Rita Ora – allt i ett!

Reply
Cristin

Guuuuuud va häftigt! Jag fastnade för Rita Ora när jag såg hennes akustiska version av “Hey ya” på youtube! Sedan blev det r.i.p och how we do! Hon är sjukt grym och älskar även hennes nya album, speciellt “meet ya”. Såå skön! Älskar även träning och adidas såklart! Tränar både styrkelyft (vann SM-brons i somras) och crossfit flera gånger i veckan. Har aldrig varit i London men alltid velat åka dit! Skulle ju vara hur grymt som helst att hänga med er och gå på konsert och efterfest! Och att få träffa denna coola brud, nej alltså jag vet inte. Kan knappt föreställa mig att det skulle vara möjligt! Så jäkla ballt! Kul tävling! Jag håller tummarna för min del.
Lite kort om mig: 21 år, småföretagare, pluggar till kostrådgivare och älskar träning. Bor i Göteborg. Har en liten Yorkie och trivs med livet, haha :)
Ha det bra! :))

Kram Cristin, Göteborg
mail: [email protected]

Reply
Paulina Fabricius

Jag glömde skriva lite om mig själv. Jag är en glad framåt person som älskar att träffa nya människor, se mig omkring. Jag älskar musik och kläder men vet aldrig hur jag ska bära eller mixa kläder :D

Paulina

Reply
amanda

Hej Kenza!
Jag är en nybliven artonårig tjej från Norrtälje. Jag gillar såklart att ha kul(vem gör det inte) och resa! Jag vill helt enkelt åka till London med dig för att det är en sjukt spännande grej att göra! Tänk att få gå på en stor lansering med en av Sveriges största bloggare och dessutom få resa till London för första gången! Det kan ju inte bli annat än ett helt sjukt minne för livet!! Att eventuellt uppdatera garderoben med kläder från en grymt cool kollektion inför ett sista år på gymnasiet vad säger man om det? Nej det skulle ju inte vara helt fel det heller, säger jag! Om du väljer mig så ser jag sjukt mycket fram emot att träffa dig och om inte så får ni ha det sjukt kul i London och så ses vi en dag någon gång på stan;)

Reply
Pimpiina

Juste glömde skriva om mig själv :$

Jag är 19 år och nybliven student, vill utforska världen. Har dansat i ca 8-9 år och pluggade estet dans. Bor i centrala Stockholm, började blogga för 4-5 år sedan och upptäckte din blogg redan då du älskade Tokio Hotel som allra mest!
Jag är väldigt social och pratglad av mig, älskar att lära känna nya och hjälpa människor i min omgivning. Trots att jag har mycket jag vill ge, har jag även mycket jag vill lära mig. Jag älskar att utvecklas från alla vinklar ! :)

Reply
Sandra Lundqvist

Den här resan skulle innebära den perfekta kombinationen av alla de faktorer jag verkligen LEVER för, nämligen musik, träning, mode och starka kvinnliga förebilder. Jag pluggar just nu för att bli inköpare, och jag har en praktikperiod på H&M framför mig som startar i mitten av september. Fram tills dess har vi slutspurten bakom skolbänken och jag har verkligen gett mitt allt från dag ett i skolan, men nu skulle jag verkligen behöva någonting som ger mig en sista energikick för att kunna vara mitt bästa Jag på praktiken, där det verkligen gäller att leverera. Jag flyttade till Stockholm för ett år sedan, och har enda sedan dess bott som inneboende i en lägenhet. Det vore en dröm att få en liten paus och flytta in på ett fint hotell över en natt, byta ut studentmat till finmat och få en energiboost av både dig och Rita som kommer få mig att klara av att kämpa på som praktikant, leta boende och bara rocka livet.

(Minns du moderatorn xandre på THF? Det var jag! Shit vad tiden går fort.)

Reply
Helene

Jeg er ei jente fra Stavanger i Norge som går 2 året på sykepleien på universitetet. Jeg er 21 år og er ei glad jente som liker å være sosial sammen med andre. Jeg virkelig elsker og reise, og synes London by er helt magisk! Det hadde heller ikke vært feil med en London tur nå midt oppi all studeringen (reising gjør meg motivert). Virkelig elsker den byen. Rita Ora er en fantastisk flink musiker, og jeg liker veldig godt hennes musikk. Hun er så dyktig. Hadde vært sinnsykt kult å fått vært sammen med deg en hel dag i London, da jeg virkelig ser opp til deg og syntes du er en god rollemodell.

Reply
Camilla

Att åka till London har alltid varit en dröm och att få chansen att vara en shining star med er en kväll vore obeskrivligt. Du Kenza verkar vara en oerhörd jordnära person med båda fötterna på jorden, och att döma från det med läst i din blogg verkar du vara en mycket smart och stark person – någon att se upp till. Rita Ora är en extraordinär sångerska med en originell tuff stil som sticker ut och inspirerar.

Själv är jag en medicinstudent från Skåne som älskar att träna, resa och slå klackarna i taket. När, var och hur som helst, jag är alltid på att dansa och roa mig med vänner. Vore så galet kul att få släppa loss i London med er.
Kram!

Reply
Arina Ljung

En 18-årig aktiv och rolig tjej, såg denna tävling och tänkte “wow, vilken häftig grej”. Tänk att få hänga med Kenza och Shiva, lyssna på Rita Ora och äta gott. Dansa på efterfesten, njuta av favoritstaden London och bo flott. Håller tummarna för att jag snart 4 september kan ringa in, det skulle göra mig gladare än någonsin!

Hoppas vi ses!
Arina :)

Reply
Yohanna

Åh, det hade varit så grymt att åka till London tillsammans med dig!

Yohanna heter jag. 27 år från Värmland. Bor här tillsammans med min två barn och man. Älskar att resa, men efter att ha fått två barn så blir det tyvärr inte så längre..

Jag skulle vilja vinna då du verkar vara en underbar person att hänga med! Så skulle man givetvis vilja se London!

Reply
Johanna karlsson

Hej Kenza!

Vilken rolig tävling!
Vem är jag? Jag är 22 år bor i Göteborg och jobbar som kökschef, ett arbete som är väldigt tufft i perioder.
Skulle fått semester nästa vecka men då min vän blev dålig så ställde vi in allt:( därför hade det varit grymt att få åka med er till London och bara ha det gött!!:)

Hoppas du njuter av fashion week och att vi ses i London ;)

Reply
Josefin

Hej Kenza! Jag är en 20-årig glad tjej som jobbar 100% och pluggar 50%, har fullt igång och det enda jag gör är att sova, jobba och plugga just nu… På helgerna vilar jag mest för att jag inte hinner unna mig något annat. Jag jobbar som fritidspedagog och gör allt jag kan på jobbet för att barnen ska ha det så bra som möjligt. Att få åka iväg till London vore SÅ guld för mig för att få ett break från vardagen, och att få träffa DIG Kenza är en av mina drömmar… Rita Ora har jag varit fett imponerad av sedan första gången jag läste ett reportage om henne i ELLE! Hon verkar vara en så häftig människa, en förebild för mig som feminist och tjej.

Jag hoppas få läsa ett mail från dig i inkorgen! Jag vet att det är många som kommer delta i denna tävling men ibland måste man våga försöka också. Kram!

Reply
Dana Ahlmark

Hej Kenza!
Jag ska hänga med er till London för att jag diggar Adidas, Rita Ora, festa och skratta med härliga människor och jag diggar dig Kenza! Jag är en 18årig tredjeårs gymnasist med riktig torr humor och jag tror att vi skulle klicka riktigt bra och ha ett par härliga dagar i London fulla med gapskratt, mycket mat (älskar mat!!!!!!!!!!!!!) och härliga minnen :) ! Plugget har inte riktigt kommit igång än så varför inte ta en tripp till London när man kan? ;) // Dana banana

Reply
Daria

Liiiiiika hysterisk som du var när du träffade TH första gången var jag när jag träffade Beyonce (yes – lever fortfarande på det) och det märkte du eftersom vi “sprang på varandra”. Älskar musik och tar gärna ledigt från min stressiga vardag för en spontan resa (shuee) tillsammans med dig och Shiva! :-)

PS: Kaffen vi pratade om borde vi ta i London! ;)
PPS (Hahaha): Babel är numera min favoritrestaurang, tack för rekommendationen!

Reply
Julia

Hej!
Jag vill åka till London och träffa Rita tillsammans med ER helt enkelt för att jag tror att det skulle bli så sjukt, fruktansvärt KUL. Jag har följt din blogg så långt jag kan minnas och känner att en dag/kväll med dig, Shiva, Rita Ora och en massa andra sköna människor kommer sitta hur bra som helst. Inte minst för att jag älskar att vara social och just därför ofta reser från Sverige för att få träffa lite mer öppna människor utomlands. Jag var själv i London med min bästa vän innan sommaren och har verkligen längtat tills nästa gång jag får chansen att åka dit.
Utöver det är jag en 18 årig tjej från Stockholm som nyss spenderade sommaren i Beijing (det bästa jag någonsin gjort). Pluggar sista året på gymnasiet samtidigt som jag varvar det med jobb, dans, löpning och gym. Och såklart en hel del skratt med mina vänner. Jag är inte den som behöver alkohol för att dansa på borden så jag känner att vi skulle ha HUR KUL som helst!

Reply
julia

oj va svårt. var ska man börja? jävligt rolig tävling. Nästan som om den är gjord bara för mig?? Jag kan ju börja med att jag går estet musik linje i gymnasiet i tredje året och älskar allt som har med musik att göra. Jag spelar också handboll på fritiden! sen att hänga med dig och Rita Ora skulle ju inte vara helt fel. Älskar London, älskar musik, älskar sport, älskar Rita, älskar Kenza och jag älskar allt som har med äventyr att göra. Take me with you too London Kenza, you wont be disappointed!!! nej men seriöst, vilken dröm att hänga med!! har aldrig någonsin vunnit något sånt här så jag håller verkligen tummarna!! puss

Reply
Hanna

Jag heter Hanna, är 19 år och vill jääääääättegärna vinna då London är min absoluta favoritstad i hela världen och tar varje chans jag får att komma dit! Sen skadar det ju inte att få hänga med dig och lyssna på fantastiska Rita Ora. Skulle betyda otroligt mycket att få hänga med dig till London! Kram

Reply
Sandra

Alla är vi värda att vinna men jag vill vinna för jag vill hänga med dig och Shiva, åka till London och bara komma iväg på en drömresa en och ha det jäkligt gött!

Heter Sandra och är en 21-årig tjej som haft en väldigt bra sommar i Sverige och nu kommit tillbaka till rutiner. Har jobbat på ett stort företag inom redovisning och revision och har haft det jobbet i 2 år den 3:e september så det hade varit ett perfekt firande i London.

Har alltid velat träffa dig och drömt om det så varför inte tävla och se om drömmen kan bli sann? :)

Reply
[email protected]

Hej Kenza!

Jag är 19 år och sååååå sjukt trött på karlarna här i Sverige, jag har pluggat samhällsvetenskap inriktning beteendevetenskap (gäsp) i tre år vilket var ganska så tråkigt men jag tog studenten och nu jobbar lite till tills jag sedan ska börja plugga igen. Jag har läst din blogg i flera år och har typ velat vinna någon tävling vilket har gått åt pipan men nu försöker jag här.
Jag är en pigg, snäll, rolig tjej med väldigt konstig humor och jag vill sjuuukt gärna dra med dig o Shiva till LONDON BABY.
Jag är rätt så mode intresserad och är super sugen på lite ny inspiration.
Håller tummarna nu! Mejl: [email protected]

Kramis!

Reply
Sandra Lundgren

Men åh vilken spännande tävling! Ja vad kan man säga, London? vem vill inte fara till London någon gång i sitt liv. Det vill i alla fall jag.. jag och min sambo hade tänkt åka dit under min födelsedag men alla hotell var så grymt dyra så det blev inget av det. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt eftersom jag bara har varit på “solsemester” två gånger och aldrig någonsin utomlands på något “shoppingställe” vilket jag SÅ gärna skulle vilja eftersom jag är shoppingtokig och älskar kläder och mode! Och att få chansen att åka till London med en tjej som verkar vara superrolig både i bloggen men även utanför som kan skoja om allt, det är precis som mig! Kan vara väldigt seriös om det behövs men annars är det bara att släppa loss! hehe

Och det bästa har jag inte kommit till än, att få TRÄFFA Rita Ora, jag vet inte ens hur jag ska kunna formulera mig på ett sätt som beskriver min glädje, då skulle nog detta blir aaallt för långt, men jag ska försöka. Först och främst är hon skitcool att jag skulle kunna svimma av att bara se henne live men hennes musik är precis min smak! Skulle kunna sova med hennes musik i lurarna, skulle kunna träna med hennes musik i lurarna. Skulle alltså kunna lyssna på hennes musik alla dar, i alla väder och heeelatiden, jag blir aldrig less hennes låtar, och det skulle nog vara svårt att göra när både hon och musiken rockar?

Lite om mig själv är att jag är en tjej som bor långt uppe i Norrland i lilla Skellefteå som heter Sandra Lundgren och är nyfyllda 19 år, långhårig brunett som är ca 173 cm lång. Är en fartfylld tjej som gillar att ofta ha något att göra, om det inte finns något att göra kan jag gå på stan och slösa lite tid i butiker eftersom jag ÄLSKAR att shoppa och älskar mode somsagt!! Annars brukar jag hänga ut med mina vänner, partajja och ge massa kärlek och tid till min lilla shichi-valp (chihuahua och shih tzu) och vara med min sambo! Älskar även att träffa nya människor och kan oftast (hehe) bli väldigt social men kan även behärska mig när jag tycker att jag börjar bli allt för pratig! Haha
Sedan jag gick ut skolan(-14) har jag ströjobbat på lite ställen och även modellat för tidningen Megafonen och gjort reklam till City Kompaniet (ett köpcenter i Skellefteå) och nu söker jag runt lite jobb och hoppas få i någon butik då jag älskar kläder! Hoppas jag fått med det mesta av mig och att du fått en liten inblick på lilla mig hihi.

Jag kanske inte var den som ni sökte till att få följa med, men jag hoppas verkligen att du hittar mig bland alla dessa tusentals kommentarer! För om jag skulle få chansen att få följa med er till London och träffa Rita Ora så skulle jag kunna leva på det resten av mitt liv. För sånt fan jag är av dig är nog ganska sjukt, mina vänner börjar snart bli less av hur mycket jag pratar om dig ( sån har Kenza! Det har Kenza också gjort! Det vill Kenza också!) osvosv. Har läst din blogg i sååå många år att jag inte ens minns när jag började läsa. Så den här chansen skulle göra såå mycket för mig även fast jag kanske låter som en vanlig och tråkig tjej så vet jag ändå hur man kan skoja till det även fast jag är ifrån Norrland haha!
Nu får jag börja hålla mina tummar och hoppas att du ser mig här bland alla andras motiveringar! Kram!

Reply
Pretty Tiny+Things

Hi Kenza!

I would love to participate to this amazing contest because you and Rita are my idols and it has to be so dreamy to be in London with the both of you !!! I have no idea if I can join the contest as I am living in France but Google translate didn’t tell me so here I am!

Basically London is my favourite city of the whole world and Rita is my favourite artist and you are definitely the most precious girl on earth and I would die to meet you !
To introduce myself in few words : I’m Emily , nearly 21 years old and also a fashion blogger – who follow you since 6 years now !-

So yes , PICK MEEEE ! ;-)

Good luck to all the girls and maybe boys and I cross my fingers and much as I can…Aoutch!

Kisses

Emily
[email protected]

Reply
Linn Österlund

Hej !:) Linn heter jag 22 år blir jag den 1 september, alltså nästa vecka :’) så de skulle ju va en Köng födelsedags present och dessutom få fira med er;) jag är
En sprallig tjej från Sundsvall och skulle bli super glad om jag fick åka med er dit å umgås :) svårt att berätta om sig själv haha, ni få väl se om jag ha turen med mig ! Kraaaam
P.s läser din blogg varje dag ;)

Reply
Sigrid Bernulf

Wow, vilken häftig tävling!! Blir alltid så nervös när man ska skriva motiveringar, så svårt att veta vad ni helst vill höra liksom :) men ska göra ett försök! Börjar med att presentera mig själv;
Hej! Mitt namn är Sigrid Bernulf och jag är en knasig 18-åring från Eskilstuna bosatt i Båstad sedan tre år tillbaka. Pluggar musikal på gymnasiet men drömmer om karriärer inom FN, webdesign eller make-up artisteri. Väldigt breda intressen och kunskaper här, haha! Är en bloggveteran men endast personligt bloggande för min egen själ, älskar att skriva, fotografera och uttrycka mig i ord. Också älskar jag dans. Dansat sedan barnsben & jobbar även som dansledare för små tjejer. I våras var jag en av deltagarna i Ramis fotokurs och fotade även under modeveckan vilket var DEN coolaste upplevelsen någonsin! Lyckades vinna biljetter till Hunkydorys visning (hur makalös vad inte den kollektionen? Suktar fortfarande efter den gråa kappan!) och lyckades prata min väg in på visningar som Whyred, Cheap Monday, Diana Orving och till och med frontrow på Ida Sjöstedt ;) Väldigt modeintressead tjej är jag också! Hunkydory, Ralph Lauren och Micheal Kors är några solklara favorit brands. Är också skogalen…

Varför jag vill vinna denna tävlingen är dels min kärlek till London. London var min första resa nånsin! Åkte dit med min familj dagarna innan min tolfte födelsedag och det var den första gången jag flög dessutom. Upplevelsen var fantastisk! Älskar språket, dialekten (who doesn’t love them some british accents?;) och kulturen. Magnifikt. Dessutom har jag verkligen kommit att älska Rita Ora. Tycker hennes stil är grym och är praktiskt taget en stalker på en hennes instagramkonto. Tycker hon är asball, med en riktigt cool röst och grymma låtar. I Will Never Let You Down har legat på repeat hela sommaren. Att få chansen att ta del av denna upplevelsen, vara med på en lansering av en kollektion, se henne LIVE (!!) och hänga med henne på en efterfest? Och samtidigt få träffa dig, Kenza, vars blogg jag följt dagligen sedan jag var 13 år? Det är ju bara för bra för att vara sant!! :)

Du får säkert in hur många motivationer som helst så förstår att chansen att det blir jag är rätt liten, men jag hoppas med alla fingrar och tår hårt korsade! Det är en riktigt häftig tävling och vinnaren är otroligt lyckligt lottad.

Massor med kärlek!!

Reply
Emma

Hej kenza! Mitt namn är Emma och är 21 år! och jag bor i Arvika en liten stad i Värmland! varför jag skulle få åka.. Jag tycker du är en stor insperation och verkar vara en stört skön människa, gillar dig starkt! Rita är en grym sångerska och London är en grym stad (vad jag hört) har aldrig varit där men det står högt upp på listan! Att få åka med dig och din vän och få va på adidasvisningen, efterfesten, hotellet (you name it) kan inte annat än att bli MAGISKT! hoppas jag får hänga med er, tror vi skulle ha det AWESOME ihop

Reply
Chanelle

Alltså för det första, JAG HAR ALDRIG VARIT I LONDON, det är till och med en av sakerna på min bucket list.
För det andra, behöver jag beskriva hur grym Rita Ora är? Jag hade tyckt att detta va de absolut fetaste som någonsin skulle kunna hända mig efter detta året som gått. Lanseringen woaahhh, hade varit det sjukaste då sneakers o den typen streetstyle ligger mig varmt om hjärtat. Nämen asså detta hade verkligen varit a memory for life.
Jag är en 20årig skön malmöbrud som är övertaggad på att leva och se vad livet har o erbjuda. Bor med en pojkvän, och letar för tillfället jobb! Mer vet jag inte vad jag kan berätta o mig själv :) Jag är duktig på att festa också!

HEhehe, ganska rörigt innlägg men något jag är kass på är att skriva.

Men jag hoppas ni fick en liten uppfattning iallafall! KRAM PÅ ER
/ CHANELLE

[email protected]

Reply
Klara

Heeey Kenza! Okej, jag är inte superbra på det här med motiveringar men jag tänkte börja presentera mig själv så kanske det andra kommer naturligt. Mitt namn är Klara (med K, väldigt viktigt!). Jag är en 18-årig tjej som både bor och är uppvuxen i lilla staden Sigtuna. Träna och laga mat är typ det bästa jag vet! Att laga mat tillsammans med min pappa en fredagskväll är helt klart veckans höjdpunkt. Varför ska jag hänga med dig och Shiva till London då? Jo, jag är faktiskt ganska skön; naturligt förvirrad och uppskattar det minsta i vardagen (typ som hur gott en källare kan lukta, eller hur klart stjärnorna en kväll kan skina). Plus så älskar jag London och att få klä upp mig. Jag vill så gärna ha klackar i skolan men det känns för uppklätt så nu skulle vara chansen att ta dem ut på äventyr. Kenza, att få åka till London med dig, som tillsammans med kronprinsessan Victoria är mina idoler, vore det största som någonsin hänt mig. Haha nu har du lite att läsa och jag önskar dig samt Shiva en grym resa tillsammans med den du väljer! Kramiz

Reply
Arta Halili

Hejsan!
Är en tjej på 22år och bor i Västerås.
Anledningen till att jag borde vinna är att jag är ett STORT FAN av Rita Ora ! Att få träffa henne i Lodon tillsammans med dig skulle betyda att 2 drömmar går i uppfyllelse för mig. Och att få se Rita Ora uppträda live skulle vara en magisk känsla för mig! Det finns ju inget bättre än att få uppleva detta med underbara människor! Den bilden man har fått om dig genom bloggen så är du en riktigt skön o rolig tjej som alltid är sig själv och har kul! Därför skulle det göra så mycket roligare att få uppleva detta med JUST DIG då man kan vara sig själv och ha KUUL !!!

Jag är en tjej som Älskar fashion och har följt dig i flera år. Är positiv, social och lätt att lära känna nytt folk. Så om du söker en tjej som ni kan kul med och vara er själva så är JAG den som borde få chansen att få följa med er till London! Och jag hoppas att du hjälper en tjej att få sina drömma att gå i uppfyllelse skulle bli så GLAAAAAD

Reply
Isabelle

Hallo Keeeeenza! (Hemkommen från Tyskland efter en månad, därav den tyska hälsningen haha. Also, älskar när folk uttalar ditt namn så haha).
Jag skulle här kunna skriva hur svårt med pengar jag har det, hur mycket jag älskar London, hur mycket jag vill se grymma Rita Ora. Don´t get me wrong, allt detta stämmer in. Men jag skulle så gärna vilja komma bort bara för ett par dagar OCH samtidigt få lära känna dig och Shiva. (Har alltid velat träffa dig, vi har otroligt mycket gemensamt med allt från dålig hörsel till usla pappor) men har aldrig riktigt gjort det. Det här skulle vara en once in a lifetime experience, och det skulle göra mig så gott.
Jag heter Isabelle och är 18 (snart 19) år fyllda. Kom precis hem efter att ha bott i Tyskland, dit jag flyttade själv efter studenten det här året. Jag fullkomligt älskar att resa, vartsomhelst, närsomhelst även fast Sverige alltid kommer vara hemma för mig. Jag skulle så innerligt vilja höra från dig och berätta mer, därav skriver jag här(något jag aldrig gör annars haha).
Hoppas vi ses och ser Rita tillsammans! Och såklart rocka Londons gator ;)

Reply
Angeliqa Gidlöf

Ja…vad kan jag säga så du förstår hur kul upplevelse detta skulle vara för mig… Skulle vara en dröm och kunna åka till London och få se Rita Ora’s kollektion med Adidas och hur kul som helst o få umgås med dig och Shiva, följer er mycket via din blogg och instagram haha Känns som jag jobbat alldeles för mycket denna sommaren och vore hur kul som helst och få en sån här cool resa i belöning ;) Jag är en svensk 22 årig tjej som jobbar som stylist på inspelningar i Palma de Mallorca och Madrid! Kan så klart ta en flygresa härifrån till Sverige om jag skulle vinna tävlingen (om det bara ingår flyg från Sverige till London)! Det är definitivt värt det :) Plus att jag är ledig hela nästa vecka!!! :D Jag är också en väldigt glad och rolig tjej som älskar att träffa nya människor,älskar kläder,festa och ha kul :)

Vem du nu väljer… ha SÅ kul där och lova och lägga upp mycket bilder efteråt här på bloggen ;P

Reply
Sara Lundqvist

Jag som nästan hinner med att läsa bloggar nu för tiden. Jag har just börjat på ett nytt jobb på en nyetablerad restaurang i Malmö, dit jag flyttade från Norrland ner hit för 4 år sen. För att jobba med saker jag brann för men inte som fanns möjlighet i min hemstad.
Men under åren jag borr här har jag bara jobbat och missat högtider och födelsedagar hemma med familjen. Skulle detta vara en batteriladdning och en spännande sak att få vara med om, och dessutom älskar jag adidas.

Annars är jag 24år och heter Sara, kommer som sagt från Norrland men flyttade till Malmö för 4 år sen, där jag började jobba som chef på ett lekland. Men 3år med den verksamheten och jag längtade tillbaka till restaurang och bar/natt livet. Sen fick jag möjligheten med detta fantastika att få vara med och starta en restaurang från grunden med renovering och allt som hör där till.
Det har varit ett par slitsamma månader och lite sömn men det har äntligen lönat sig nu när restaurangen är klar och verksamheten är igång och livet är underbart och härligt.

Men att få åka till Londin med er coola brudar skulle vara ett sant nöje! Jag hoppas vi kommer få en gaaalen dag och kväll med varandra!
Kram Sara

Reply
Emilia Wentin

Om mig: Jag är en tjej på snart 19 år som jämt är glad och social! För att inte skriva en alldeles för tråkig description om mig själv så får ni lite random fakta om mig: jag är rädd för att öppna champagne flaskor, mitt favoritdjur är giraff, jag älskar sushi, jag ska adoptera en hemlös hund då jag flyttar om en månad och jag blir faktiskt asrädd då jag kollar PLL så jag måste göra det mitt på dagen.

Varför jag borde vinna: Att åka till London och se en stjärna,
är något jag vill gärna.
Den stan är min absoluta favorit,
och därför vill jag dra dit.
Hur man än på det vrider och vänder,
skulle detta vara fantastiskt om det händer!
Du och Shiva är fabulösa,
och tillsammans kan vi pengar slösa,
på Adidas olaglit snygga produkter
med en massa ananasfrukter!

Puss på dig Kenza, du är fantastisk!

Reply
Elle

Varför just jag ska vinna!!!! Jo planera ett bröllop i fullfart mannen i mitt liv fria för fyra månader sen bröllop stod i helgen alltså inpm fyra månader!! Barn ja dem finns k tankarna men jag har sagt att jag måste ha världens sista fest kväll och vad bättre att göra detta tillsammans med er och Rita! Vem är jag jo en 28 årig tjej med 8-16 jobb på kontor som älskar livet och sin familj över allt annat och efter denna resan hade känt sig i fri att starta sin egna lilla familj!!!

Reply
Loreta

Jag heter Loreta och är en flummig tjej som i början är lite blyg men efter ett tag släpper loss och bara pratar på. Varför just jag hade velat vinna denna tävligen är pga många anledningar. Den främsta anledningen är att just Rita är min förebild. Jag bokstavligen D Ö R för Rita, hur tuff och självständig hon är och att hon verkligen inte bryr sig om vad folk tycker och tänker. Dessutom så kommer vi båda från samma land. Har alltid velat träffa henne men har aldrig haft möjligheten till det.. Sedan att kunna vara i London med dig och Shiva låter ju jävligt kul. Dessutom så är du en “hip-hop” tjej så att festa och dansa med dig hade varit sjukt fett!!! ps är 18!!

Reply
Victoria

Hej Kenza!
Jag heter Victoria och är 20 år gammal, bor i stockholm. Jag skulle vilja åka med dig till london för 3 anledningar:
1. Rita Ora är SÅ GRYM.
2.Jag älskar london.
3.Du verkar jävligt skön!
Som person är jag lättsam, glad, rolig(återstår att se?)haha. Jag gillar att umgås, dvs skratta med vänner över 1 glas vin eller 3. Ärligt talat är man väl en vanlig stockholms tjej MEN med glimten i ögat ;) Haha pick me!

Reply
Linn

Jag heter Linn och är 21 år. Jag skulle lätt vilja åka! För att hon är en grym artist, och jag älskar spontana äventyr. Plus, vem tackar nej till att få hänga med dig? OCH London är aldrig fel, typ mitt andra hem. ÄLSKAR London. Ha det bäst fina du!

Reply
Luiza Batirova

KENZA! Jag heter Luiza och älskar dig med hela mitt hjärta!
Jag har följt dig i många år och ser fram emot att få träffa dig live när jag får en sån chans nu! Jag tycker att alla här har rätt att vinna, men jag vill så gärna att du ska lägga märka till detta meddelande då jag verkligen behöver det här och slappna av och träffa trevliga människor! <3
Jag hoppas du har det fint framöver! Puss på pannan!

Reply
Amanda

Jag skulle väääldigt gärna vilja följa med er till London, inte bara för att jag avgudar språket (hallåå british accent?!) och är sjukt nyfiken på hur du är som person, men också för att jag har seriöst missat typ hela sommaren eftersom jag har jobbat inne i en butik och jag vill gööra någonting, typ nu – tänk er själva att sitta inne i en kall butik när kunderna kommer fram och klagar/skryter om hur varmt/skönt det är ute, så sitter man där själv och ba “jaha”, skakar tänder och slutar klockan 21 på kvällen när ingen jävel vill åka och bada längre. Inte så jäkla awesome. Men åka till London med er -> helt sinnes awesome.

Jag däremot är en barnsligt optimistisk, godtrogen, rätt så awesome, onyttighets-älskande person som för tillfället inte har en jävla aning om vad jag vill göra med mitt liv. Så jag jobbar på (i butik), driver ett väldigt nystartat företag inom konstnärlig verksamhet, varvar det med lite fristående kurser inom en himla massa olika ämnen och försöker att sluta äta så mycket chips (väldigt svårt).

Håller alla tummarn och tår, wollie bollie!
([email protected])

Reply
Donna

Hej! herregud vilken drömtävliing!! varför just jag skulle vinna är för att jag verkligen älskar din blogg och följer din blogg dagligen! Att åka till London tillsammans med dig som jag länge velat träffa och träffa Rita Ora är ju den bästa födelsedagen man kan få! Fyller år den 30 augusti!! och bor i Falkenberg! Jag är över 18 år och hoppas innerligen att jag vinner en drömresa med er! En resa som skulle betyda mer än att åka till Karibien öarna!

Reply
Annie

Hej Kenza!

Är en pigg och glad tjej på 21 år från sommarstaden Halmstad.. Har precis börjar plugga i Linköping till civilekonom. Trivs hittills jättebra, kul att få byta stad och träffa nya människor. Jag tog två år ledigt från gymnasiet och då passade jag förra året på att åka till London under en månads tid med en nära kompis för att bara ha roligt, få chansen att gå ut på fina klubbar, shoppa och uppleva den underbara staden som jag är förälskad i. Var tänkt att jag skulle åka dit med ett gäng kompisar i slutet av sommaren men det blev andra planer då jag började tidigare än väntat. Den 3:e september har jag min första tenta(som jag är väldigt nervös över) och vad skulle inte passa bättre än en resa till London för att fira efter allt hårt slit? Inte nog med en London resa utan få chansen att se Rita Ora uppträda live och samtidigt få träffa dig såklart! :) och ett plus i kanten är ju att London uteliv är inte illa, de vet hur man ska festa där ;)
Håller tummarna och hoppas på att vi ses den 4:e!
Kram

Reply
Carla A.

Is really possible explain how much I love london? I travel once for my 18th years git bday and was awesome! just a few days but the best days ever!
And hell i love Rita Ora. I know about her the first time I see her in “Fast and Furious” film, and then ear her songs and… I really like so much! I hope see in a concert on my city soon…

And hell, have the change to fly to london with you have to be the best thing in the world, because you know, i admire you so much… The last times you fly to my city we can’t meet, maybe I have lucky and I can travel with you and Shiva and meets my fav girls and Rita!!! I wanna cry, i’m so excited Kenza… hahahaha

Now I’m crossing my fingers…

Love xoxo

Reply
Rebecka

Hallå där, Rebecka 20 år från Norrland här!

Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att det kort och gott vore ett minne för livet. Inte bara att se Rita Ora, som är en otroligt duktig artist, utan även för att få åka till en av favoritstäderna London igen, och med råga på allt med dig och Shiva som jag efter år av läsande av din blogg uppfattat som riktigt sköna människor.

Själv så kom jag ganska just hem till födelseorten igen efter en sommar i Stockholm och för att vara ärlig så händer det tyvärr ingenting här uppe. Just nu springer jag mest runt och vikarierat på olika jobb, tränar, umgås med vänner och festar men från och med oktober har jag fått mig ett jobb på heltid så jag tänkte att det vore passande med en liten tripp till London nu innan allvaret drar igång på riktigt igen!

Hoppas du har en fortsatt bra dag! Krama Mani från mig också!

Reply
Merry

Heeeey Kenza!
My name is Merrit 22 years old and I’m from Germany but currently I’m living in London. I study marketing and communications, and complete an internship in London. I am now been 2 months in London and will spend another 2 months here! To meet You and Rita Ora would be the highlight of London! The music and style of Rita are incredible and I am so looking forward to their collection! Meeting you would be the cherry on the cream pie (the saying comes from Germany). These great chance RITA YOU AND SHIVA to see in London would be great! Lets rock the 4th September together here!

Reply
johan

Jag skulle gärna vilja skicka iväg min tjej (hör hur det låter men du fattar hur jag menar). Varför? Hon älskar London, musik o träning. Tror hon skulle behöva en tjejresa till London med shopping o drinkar utan att ha mig med som inte gillar att köpa kläder. Hon är 25 år, heter Annika och är bäst! Vi har varit ihop i 8 år så jag kan intyga att hon är en toppentjej!

Reply
Jacqueline

Hej Kenza!
Jag tycker att Rita Ora är en grym modeikon och sångerska. Hon är så inspirerande när det gäller mode! Därför skulle jag tycka det var sjukt kul att gå på lanseringen av hennes Adidas kollektion! Älskade hennes Adidas originals kollektion, men vem gjorde inte det? Jag har varit i London en gång tidigare och skulle verkligen vilja åka tillbaks! Det skulle vara så roligt att åka dit med er! Både för att få träffa Rita och dig!!
Jag är en glad tjej som är 18 år och läser sista året på gymnasiet, jag läser internationella relationer som profil. Jag pratar flytande engelska vilket jag antar är bra och jag älskar att resa.
Jag är väldigt utåtriktad och social. Jag älskar att träffa nya människor! Skulle bli såååå glad om det blev jag som fick följa med! kram!

Reply
P

Heej!

Jag skulle jättegärna följa med till London, dels för att jag älskar staden och atmosfären. Och för att jag är sjukt sugen på lite miljöombyte.
Sen är Rita Ora världens coolaste tjej, lyssnat sönder R.I.P!
Mest vill jag åka för att jag har gjort slut med min pojkvän efter en lång tid tillsammans och vill göra något jag i vanliga fall aldrig skulle göra.
Det här är så out of my comfort zone.
Men som en början på mitt nya liv ska jag testa nya saker och leva livet för min egen skull! Och hur kul verkade inte detta?!
Hoppas du väljer mig!!

Reply
Sara

Nu kanske jag sumpar mina chanser totalt och du kommer typ sluta läsa…(jag säger till) vet inte vem hon Rita är (nu kanske du slutar läsa.. Please DON’T) anledningen till att jag blev så sugen på att delta är att få träffa dig å din vän å få hänga med er… Och i London dessutom. Alltså jag är så PEPP, fast jag inte ens skickat iväg motivationen än, haha.
Jag har varit i London i gång och ÄLSKADE det.

24 år är jag (så jag har lyckats samla en del hjärnceller under mina år). Jag är en asskön och rolig person, som mina kompisar beskriver mig. Jag bryr mig om mina vänner, att alla ska må bra.
Jobbar på Levi’s och pluggar samtidigt till Sjuksköterska… Så behöver komma bort, även för en dag så vi alla kan ha KUL TILLSAMMANS :D

Kram /Sara

Reply
Vanessa

Hej Kenza och Shiva,

Mitt namn är Vanessa 21 år, jag är en glad och ambitiös tjej som bor i Stockholm med min sambo. Jag har arbetat som egenföretagare i ett år! Jag arbetar hårt och älskar mitt jobb! Jag dedikerat väldigt mycket tid åt företaget och har därför inte så mycket tid över för annat. Förutom jobb så älskar jag styling, mode, resor och dans! Jag beskrivs som en driven ung tjej med höga ambitioner och mycket omtänksam! Jag gillar verkligen din blogg! Du är sån stark kvinna, verkligen inspirerande!

Jag har aldrig varit i London men skulle gärna åka dit! Varför jag vill vinna detta är för att det skulle vara grymt! Priset ni erbjuder är helt sjukt och vem skulle inte ÄLSKA att få åka med er till London och kolla på RITA ORA’S samarbete med adidas! Hon är en så skön kvinna och absolut älskar hennes häftiga stil! Alltid uppskattat med människor som kommer med så coola stilar! Jag älskar även att dansa, jag går inte alls ut ofta men när jag väl går ut så är det för att köra fullt ut och dansa hela natten lång!

Det är många som förtjänar att vinna denna tävling och blir det jag så är jag evigt tacksam för det!

Ha det fint tjejer!

Reply
Tove Jangegård

I would die and go to London-heaven om jag fick göra den här resan med dig! Inte nog med att London är en av mina absoluta favorit städer och du en av mina favorit bloggare, utan tänk er två tillsammans? Som en perfekt kombo av skinnbyxor och jeansskjorta, som balsam för själen. Jag är 22 år, bor i Skåne och lever ett sådär lagom spännande liv. Jobbar natt inom äldreomsorgen men drömmer alltid om något större. (Funderar på att plugga till Eventkoordinator och flytta till London exempelvis). Du verkar vara en så himla go och genuin kompis, hade varit en dröm att få åka på en sån här KICK ASS weekend med dig och Shiva!

Tove Jangegård
[email protected]

Reply
Dilan Caliskan

Wow! Okej kan inte beskrivs hur grymt det skulle vara att få uppleva det här. Dels London och er! Jag heter Dilan och är 20år bor i karlskoga själv och jobbar. Jag älskar att ha kul med vänner, lyssna på musik (beyonce ( vi sågs på konserten i globen), Rihanna, chris Brown, Bruno mars osv), just nu i min vardag så står allt stilla, jag älskar att resa och har varit till London en gång tidigare men har ända sedan dess längtat tillbaka. När jag sa att allt står stilla så menar jag att jag jobbar i stort sätt varje dag och skulle vilja bara dra iväg och göra någonting annat för att få tillbaka glädjen i livet, länge sedan jag kom igång och unna mig något. Jag älskar att vara aktiv och träna men har sedan 5 månader tillbaka inte tränat någonting och att få vara med och se lanseringen av adidas skulle vara toppen som en ny start. Det 100+ i kanten för att det skulle vara med just dig Kenza och även att din vän följer med som du alltid pratar så gott om! Skulle verkligen se fram emot en trevlig resa med er alla.

Kram så länge :) <3

Reply
Amanda Wall

Hej Kenza!
Mitt namn är Amanda Wall och jag är 18 år gammal. Jag bor i sommarstaden Halmstad och studerar just nu sista året på Aspero Idrottsgymnasium där jag har inriktning gym/fitness. På fritiden så gillar jag att umgås med kompisar, gymma och att shoppa. Det bästa jag vet är att resa och det är även därför det vore en dröm för mig att få vinna denna tävlingen. Att dessutom få träffa Rita Ora (och dig) vore verkligen en upplevelse och väldigt, väldigt häftigt. Bara tanken av det gör mig så himla glad, pirrig och alldeles varm i hela kroppen. Jag hoppas därför så himla, himla mycket på att det är just jag som får denna chansen!

Varför just jag? För att det hade gett mig ett välbehövligt break i den ständiga vardagen, det hade gett mig orken och inspirationen till att orka det här sista året på gymnasiet för att sedan få springa ut med min mössa på huvudet och plöstligt ha hela världen framför mina fötter. Jag har inte så många fler anledningar än det, det hade helt enkelt gjort mig lycklig och det är inget att ta lätt på.

Reply
Yasmin Abdi

Hej! Anledning till varför jag skulle vilja följa med är för att jag för det första älskar Adidas-kollektionen som hon har gjort och hennes stil överhuvudtaget. Har även sedan långt tillbaka älskat hennes musik. Är en musikintresserad tjej som använder mig av musiken vid alla möjliga tillfällen, när jag är ledsen, glad, ska på fest, står i duschen etc. Musik är något som för mig är viktigt. Rita Ora är en artist som jag tycker om när det kommer till både musiken och till hennes attityd, så hade verkligen varit superkul att få chansen att få se kollektionen samtidigt som jag får chansen att höra och se henne live. En dröm helt enkelt! Sen är det ju ett stort plus att man får chansen att hänga med er, hur galet hade inte det varit?! Vem är jag då? Jo jag är en tjej på 18 vintrar som läser sista året på Ekonomiprogrammet på Minerva Gymnasium uppe i kalla Umeå. Försöker balansera skola, jobb, vänner och familj samtidigt som man försöker hinna med allt det där som alla ungdomar vill hinna med såsom t,.ex. att festa. Älskar musik, att resa och att lära känna nytt folk vilket jag ser detta som perfekta möjligheten att uppleva alltihopa. Ja, detta är då min motivation till varför jag skulle vilja vinna detta:) håller tummarna!!

Reply
Emmi

Kenza!
När jag läste detta vandrade tankarna direkt till min vän Meja, en övertaggad, sprallig 20-årig tjej, också en av mina bästa vänner. Jag tror att hon skulle bli så sjukt glad om hon fick åka med på denna resa då hennes sommar inte har varit den roligaste av olika skäl, och jag tror(vet) att hon skulle behöva något galet i sitt liv. För att klargöra tävlar jag alltså för hennes skull :D
Förutom att hon är världens skönaste tjej så har hon också ett stort intresse för mode, kombinerat med att hon är en gammal fotbollstjej som älskar Adidas så vet jag att detta är perfekt för henne. Du kommer inte att ångra dig om du åker med henne, det kan jag lova!
Take care :)

Reply
Sofia Rohman

Varför ska just jag vinna? Ja, varför inte? Jag gillar Ritas musik, tycker hon är riktigt cool och London är ju London. Jag är 20 år och bor i Lund. Är intresserad av kläder, event och fotografering. Ungefär som en stor del av dina läsare alltså.

Så varför just mig? Det som gör mig lite extra speciell just nu förutom det faktum att jag om några veckor flyttar till Aberdeen, Skottland för att plugga PR i fyra år så har min pojkvän sedan två år precis lämnat mig. Jag fattar fortfarande ingenting, vi hade liksom lägenheten och kontraktet klart i Skottland. Jag var iväg på Ibiza en vecka och han jobbade på wow och sen pang, hejdå. Det värsta av allt var att jag köpt flygbiljetter + hotell till London som en överraskning på våran tvåårsdag – även samma dag han gjorde slut såklart. Hur som helst, detta var mitt första seriösa förhållande, min första kärlek och därför är det jag går igenom nu, min första gång jag blir lämnad av någon jag älskar.
Jag är såklart väldigt ledsen över detta men vet att jag klarar mig minst lika bra själv och bäst mår jag när jag gör saker och håller mig upptagen. Att åka till London med dig och din vän, hade varit en sån otrolig upplevelse. En sjuk grej som hade fått mig på heeelt andra tankar, bort från honom och alla minnena. Bara vara och ha riktigt riktigt kul och framför allt, en chans för mig att skapa egna minnen.

Reply
Inga

Bästa tävlingen nånsin alltsåh..! London har varit på min bucket-list redan länge men jag har haft ingen att åka dit med (tråkmåsar alla..), har hört så mycket grymt om deras nattliv haha ;) Att träffa och hänga med dig skulle ju vara helt askul och ett minne för livet!! Och att träffa Rita Ora.. Behöver man ens säga nåt om det? Once in a lifetime thing. Adidas råkar ju också vara en stor favorit när det gäller sneakers.
Jag är en 19årig glad och rolig tjej från Finland som älskar att göra impulsiva saker :) Jag studerar inom mode och kläder och jag vet inte vad jag borde skriva om för att du skulle inse att I’m ya girl Kenza! :D
xo Inga

Reply
Jonna Bouvin

Har suttit bra länge för att komma på en motivering som slår alla andras…… Men att resa till London med er vore helt vansinnes sjukt kul! Ett minne för livet :) Har följt dig länge Kenza, så det känns redan som jag känner dig!

/En fattig, men hoppfull och festglad Uppsala-student :)

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Vilken grym vinst, skulle flippa ur av lycka om jag vann!
Rita Ora är ju helgrym och att få se henne live skulle va heelt awesome! Varje gång jag lyssnar på musik finns Rita med på listan, hon är Bäst! Även London är något jag vill uppleva. Det verkar vara en härlig stad med mycket att se. Älskar att resa och just nu skulle det passa bra med en liten spontan break från vardagen. Och vilken ära det skulle vara att få åka med (och framför allt träffa!) dig och Shiva! :)
Jessica heter jag och är 18 år gammal. Är en glad, positiv, social och spontan tjej som oftast tar dagen som den kommer. Och festglad som jag är så låter ju efterfesten sjukt bra!
Håller tummarna och hoppas på det bästa. Kram!

Reply
Alan

Att svara på tävlingsfrågan är inte alls komplext enligt mig! Det jag menar är att jag är en av de som absolut inte tackar nej till en sådan här möjlighet om möjligheten lyckligtvis hamnar hos mig dvs. (: Att få en gratisbiljett till London, gå på ett lanseringsevent där en A-kändis som Rita Ora befinner sig på, gå på en efterfest i en för min del säkerligen rätt så ovan miljö är som sagt något som jag absolut inte tackar nej till. Har för övrigt aldrig varit i London dessutom. Men ja, varför anser jag då att jag är det rätta valet för er? Jag är inte direkt den bästa på att berätta om mig själv eftersom jag i mångas ögon är en tillbakadragen kille, så just nu låter jag alltså med andra ord andras bedömning av mig tala istället. Är född 1991 i Linköping men bor i Malmö sedan många år tillbaka. Just nu pluggar jag IT/Telekom i Lund samtidigt som jag ströjobbar och pysslar med webbsidor. Eftersom vi lever i en väldigt ytlig mänsklighet så måste jag slutligen också passa på att kategorisera mig som icke etniskt svensk, mor är polack och far är kurd vilket gör mig till en svensk med kurdiskt/polskt-ursprung. That’s it!

Reply
Mirlinda

Hej Kenza!!!

Mitt namn är Mirlinda och jag är 26 år gammal. Jag bor nere i Malmö och ääälskar musik. Rita Ora är en artist som jag har följt sedan dag 1 (även innan hon blev signad av Roc Nation). Det skulle därför vara en stooor ära för mig att få denna chansen, att tillsammans med dig och Shiva åka till London och få se henne IRL, och dessutom få se henne uppträda och se hennes grymma kollektion!! Jag har länge väntat på att hon ska komma till Sverige, så denna chansen är heeelt galen!!! /// M

Reply
Romana

Hey Kenza,
my name is Romana, im 18 years old, im not from Sweden, Im from Slovakia. But Im ur big fan and also fan of Rita Ora. I had to translate this article,haha, :D and maybe its not possible to go from another country but i would like to meet her and also you! It would be great experience for me! If not enjoy ur trip a lot!

Reply
Manuela

De senaste månaderna har enbart bestått av jobb. Har Inte haft något ledigt alls och hade ett mål att spara ihop till en usa-resa, som tyvärr inte blev av. Känner att jag behöver ett miljöombyte och samla ny energi inför hösten. Hade jag varit vinnaren av denna grymma tävling hade du gjort denna 27-åriga tjej från goá götet såå lycklig! London är min absoluta favorit stad och Rita Ora är en så ball tjej och artist. Att dessutom få åka iväg med min favorit bloggare som jag blir så inspirerad av, skulle vara oerhört kul :)

Reply
Annie P

Hej! Jag heter Annie och fyller 21 år i år. Arbetar på ett café och tycker om att hänga med vänner, shoppa och träna. Hade tyckt det var riktigt roligt att hänga med er på denna resa, kommer att bidra med positiv attityd och lättsam stämning, I will never let you down ;) hehe.

Hade varit otroligt häftig att få höra Rita Ora live och samtidigt få ett break i min vanligtvis enformiga vardag. En bra start att kicka igång hösten på.

Kram Annie :)

Reply
Ester Landin

Hej! Jag är en 20 årig norrländsk liten sak som heter Ester som nyss börjat studera så att vara ute på resande fot är väl inget jag kommer kunna vara de närmsta åren, vilket är synd då jag verkligen tycker om att resa och se nya saker. Men man är ju inte den som är den, men det hade verkligen varit roligt att fara på en sådan fin festlighet!

Reply
Nina

Åh, underbar tävling ju! Läste ett reportage med Rita Ora den här veckan och fick verkligen upp ögonen för henne på ett helt annat sätt än att hon bara göra grymma låtar, hon och hennes föräldrar kommer precis som mig och mina föräldrar från det forna Jugoslavien och jag kunde verkligen känna igen mig i ALLT hos henne, i hennes uppväxt men också den mentalitet som hon är uppväxt med. Jag ÄLSKAR när jag kan känna igen mig så i människor.

Lite om mig då, fick väl med lite i beskrivningen ovan men utöver det är jag en sjukt glad tjej som älskar, älskar och ÄLSKAR musik, jag lever för det då det har hjälpt mig i så otroligt många svåra ögonblick i livet. Jag är 21 år och bor i Malmö, jag pluggar socionomprogrammet och i framtiden så drömmer jag om att få bli familjeterapeut så efter socionomprogrammet blir det jobb och vidareutbildning. Förutom plugget är mitt stora intresse kläder! Älskar att mixa och matcha och hålla på hemma både med mina egna kläder men också med vänners och pojkvännens. Utöver allt ovan så har jag ännu ett stort intresse vilket är fotografering, min kamera är med mig 24/7 och passionen är detaljfoton men har fått ett större intresse för porträtt på senare tid. JAPP en lång motivering blev det menmen. Håller tummarna HÅRT! Kram på dig Kenza som ger oss alla den här fina chansen :)

Reply
Gunvor

Tja! Jag heter Gunvor, är 25 år och har en cool dotter på 1.5 år. Min vardag består av träning och lek med min lilla kärlek. Det skulle vara en stor ära att få följa med er till London och verkligen få en upplevelse att aldrig glömma! Jag har aldrig varit i London och det är någonting jag verkligen skulle vilja. Jag är dålig på att motivera varför just jag ska få vinna..Men jag flyttade från alla mina vänner 2012 för att bo med min pojkvän efter 5 års distansförhållande. Sedan dess har jag haft rätt så tuft och varit ganska så ensam..Killen jobbar borta hela veckorna och bara hemma på helgerna. Har inte så många vänner där jag bor nu och helt ärligt vill jag bara ha ett break!! En härlig liten semester och njuta av livet, som den glada tjej jag är! Jag vill helt enkelt få en underbar upplevelse. Shoppa i London, SE London! Träffa dig och ha så jävla kul! :D

Reply
Nastaran Zargari

Waaddduuupp Kenza! Hoppas allt är i sin ordning i livet :)
Grejen är att jag brukar ju ofta läsa din blogg som har en dragkraft starkare än jorden! Och så fort jag läste rubriken på ditt inlägg tappade jag salamin i kaffekoppen och kunde inte lämna din blogg utan att berätta lite om vem jag är och ge dig min motivering till varför jag så gärna vill att du skall välja just MIG:

Mitt namn är Nastaran a.k.a Nasta och jag älskar att utmana mig själv i livet för att jag tror att vi människor är en samling av erfarenheter. Genom att lära känna nya människor och uppleva nya saker tror jag att man växer och blir sitt allra bästa ”jag”. Jag är en happy face, social, sprallig och målmedveten tjej på 20 år. Just nu pluggar jag ekonomi och arabiska precis som dig och Rita Ora som är två starka självständiga kvinnor har jag som dröm att flytta till arabvärlden och starta eget företag som dig och bara anställa kvinnor. GIRLPOWER, RIGHT? Dessutom älskar jag att träna och bli starkare men dock ser jag alltid så tråkig ut i mina träningskläder (svart topp till tå ) och tänkte ta ett snack med Rita Ora och se om hon skulle kunna hjälpa mig and I know She will never let me down (Låten I will never let you down som är min favorit)):):):)) och London med er två ladies skall vi inte ens snacka om not even words can describe it! Jag brukar titta på bloggen varje dag för att jag genom tiden kunnat relatera mycket som du gått igenom och det har gett mig styrka och fått mig att inte känna mig ensam.
Jag känner inte dig och vet inte men eftersom att du är en människa som är down to earth och har ett gott hjärta skulle jag kunna tro att du, jag, Shiva och Rita Ora skulle kunna lära oss en hel del av varandra!

Ojjj, nu ser jag att jag skrivit en roman men jag vill visa hur mycket jag verkligen vill detta! I really would love 2 have an english breakfast with yooou guys (british tuuurn up) och hoppas att min motivering är good enough så att du väljer mig:)

Jag kommer vänta på plinget i min mobil hela dagen tho’ :)

Tack så mycket och hoppas att vi ses.
Xoxo
Nasta. :)

Reply
Madeleine

Hej Kenza!:-)
Fan vilken grym tävling! Jag ÄLSKAR London!!:-D
Jag heter Madde och är en snart 23 årig tjej som bor i en liten by i södra Sverige.
Om dagarna pluggar jag till Socialpedagog och har inte haft mycket ledigt på länge då jag jobbat hela sommaren och nu extrajobbar jag så mycket jag kan/orkar. Men min utbildning är så rolig och intressant, trivs så jäkla bra!

Men, en paus från alla böcker och långa timmar på jobbet hade varit guld värt.
Jag tycker Rita Ora verkar vara en cool tjej med många bra låtar. Adidas råkar även vara mitt favoritmärke när det gäller sköna hoodies och snygga träningskläder.

Denna resan hade varit så rolig, lyckost den som får åka med dig och Shiva! Ni båda verkar vara snälla och roliga tjejer, hade inte tvekat att åka med er. :-)

Håller tummarna nu!!:-D kram!

Reply
ida

Men åh vad roligt!! jag älskar rita ora :D, har aldrig varit i london och skulle SÅÅÅ gärna vilja åka. MIn dröm :D <3

Reply
affe

Hej, affe här. Jag är en schysst tjej från Norrland som skulle tycka det vore så SJUKT HÄFTIGT att få följa med och hänga mer er i London. Mina intressen är Mode, med stort M, träna samt vara ute i naturen. Just nu läser jag 5:e (sista!) året på min utbildning i Umeå. Som person brukar mina vänner beskriva mig som väldigt snäll, social och tålmodig. Har följt din blogg i många år och din stil är verkligen inspirerande. Du bär allt från Royal- till Street style vilket jag tycker är jäkligt nice! Ingen skulle bli lyckligare än jag att vinna den här upplevelsen och jag skulle mer än gärna hjälpa er att fota till era bloggar under resan ^^,

Kram

Reply
Andrea

Rita Oras låtar förstärker ens självförtroende som kvinna. Varje gång jag känner att jag behöver bli peppad, vare sig det efter en jobbig dag i skolan eller om jag tränar så lyssnar jag på R.I.P eller Radioactive. Hon har en karisma som gör en förtrollad.
Jag är 23 och ska snart börja mitt tredje år på KTH, jag har snart varit tillsammans med min pojkvän i 7 år. Vi har bott ihop i 3 år.

Reply
Tina Khademi

PANIK! Sitter mitt i pluggandet och så råkar (“råkar” as usual) jag klicka in på din blogg, vad fan är då ODDSEN att du då erbjuder ett jävla häng med DIG OCH SHIVA! Inte nog med det.. Rita Ora? PÅ RIKTIGT. Shit just got real, och jag kan inte hantera det. Det kan typ inte bli bättre än så! Hennes röst ger mig gåshud every time, och att hon ska UPPTRÄDA!? Låt mig vinna den här tävlingen, för en gångs skull och jag LOVAR att gottgöra dig (kanske för att träffa dig igen..)!

Jag är 20 år och jobbar på Cubus (väljer du mig kan du t om få använda mitt personalkort, den du), är superglad som person, utåtriktad, full med energi och älskar att skratta. Jag har rest väldigt mycket, men aldrig besökt London (som faktiskt alltid alltid alltid varit en dröm). Hur menat är det inte då att JAG är vinnaren till denna tävling? Inte bara det, jag är också HELT LEDIG hela September, coincident? – I think not. Jag har också stenkoll på min mail, bra egenskap. OCH, jag klipper också mitt armhår! Se där!

Nej men det hade varit enormt kul att få hänga med er tjejer och få se Rita Ora live! MAD! Håller tummarna till imorgon!

Här är min mail; [email protected]
Notera” .SE ”

GIGANTISKA KRAMAR!

Reply
Nathalie

Hej!
Jag är tjugotvå-årig tjej, med stora drömmar, som bor uppe i Norrland. Denna höst var det tänkt att jag, efter mycket press från föräldrar, skulle börja studera vidare. Jag är inte riktigt välkommen att bo hemma längre, men vill samtidigt ej skaffa en lägenhet i den staden jag bor i p.g.a att den är för liten för det jag vill i mitt liv. Både studierna och erbjudande om fast arbete har jag nekat i hopp om att kunna förändra mitt liv. Jag känner mig väldigt fast. Jag hade en resa till London inplanerad med mina två bästa vänner, men av olika anledningen så kunde dom inte följa. Därför står jag nu här och trampar på samma ställe inför hösten i tvekan om vad jag riktigt vill hitta på härnäst. Jag hoppas att kunna få en chans att se vad en större stad kan erbjuda, och det skulle vara SÅ extraordinärt roligt om man dessutom fick chansen att uppleva allt vid sidan av dig och Rita Ora.

Jag skulle gärna vilja köra på “jag vinner aldrig något-kortet” men det är ju så klyschigt. Hoppas bara på att få chansen till att i alla fall få en liten ljusglimt i denna dystra framtid jag, just nu, går till mötes. Ps. Jag är extremt social, festglad och har en förkärlek för britter.

Kram, Nathalie.

Reply
johanna - flyttar till London i höst

Hej Kenza,
Jag heter Johanna och är 23 år gammal. Bor i Sthlm (och har alltid bott här) tills nästa fredag, då tar jag mitt pick och pack och flyttar till just London! Och det är en av anledningarna till att jag skulle vilja vinna den här tävlingen, det här skulle vara den perfekta starten på mitt nya liv i London. Att få träffa er och henne vore helt fantastisk! Jag har nyligen verkligen fastnat för henne och tycker hon är SÅ häftig! :)
I övrigt är jag en tjej som inte tackar nej till nya äventyr, väljer converse framför klackarna om det nalkas dans hela natten och som gillar att byta hårfärg lite för ofta. Vill nog säga att jag är ganska så enkel och alltid har nära till ett skratt :)
Jag hoppas vi ses i London!

Kram!!

Reply
maria nilsson

Hej!
Fest, shopping, mode, snygga och vackra människor, lyxiga hotell, snygga tighta festklänningar, högklackat, skratt och att ha roligt med vänner ute! Allt detta tänker jag på när jag hör LONDON!!! Jag älskar fest, lyx och goda drinkar med vänner till tidigt på morgonkvisten jag älskar sånt här!
Jag tror att vi kommer ha så kul tillsammans :D

Reply
Josefin Franzén

Om mig: En glad tjej på 18 år som älskar att träna och fota.

Detta kunde inte vara en bättre kombo, fantastisk stad, grym artist, träningskläder och träffa Kenza. Att få uppleva allt detta på en resa skulle vara ett minne för livet. :)
Kram

Reply
Linnéa

Hej,

As-schysst tävling och lika så din blogg!

Jag vill vinna biljetter till Rita Ora konserten därför jag fick biljetter till konserten av min pojkvän i födelsedagspresent och vi skulle gå tillsammans. Men nu är vi inte tillsammans längre och därmed har jag ingen biljett längre heller. Såg fram emot konserten och när jag såg tävlingen såg jag min chans att fortfarande få att gå på konserten. Rita Ora är förövrigt en grym artist och efter en jobbig tid i mitt liv skulle detta vara ett underbart sätt att få energi till kommande vinter! För energi är ju vad Rita Ora minst sagt ger. Hon är KICK AS bra och ”I will never let you down”.

Jag är en 19 årig tjej som tog studenten i juni, just nu jobbar jag och har planer på att plugga till tandläkare till nästa höst!

Kram

Reply
Amalie

Heihei Kenza (og Shiva)!
Jeg er en 18 år gammel jente fra Norge. Jeg anser meg selv som en sporty person som elsker å oppleve nye ting,og hovedinteressene mine er musikk og fashion. En annen ting jeg elsker er å reise, målet mitt er å få oppleve hele verden en dag. Men selv om jeg er glad i å reise har jeg faktisk aldri vært i London. Jeg har hørt så utrolig mye om denne fantastiske byen og det hadde virkelig vært en drøm å få være med dere dit. Når det kommer til Rita Ora ser jeg på henne som en av verdens råeste damer og en person jeg virkelig har lyst å treffe! Håper hvertfall at jeg har en mulighet til å vinne denne utrolig reisen, for det hadde vært helt sykt!
Klem fra Amalie <3

Reply
Fang

Hej
Jag har alltid varit ett stort fan av adidas, är 23 år och bo i Göteborg med min sambo. Har pluggat fram tills förra året och har inte haft möjligtheter att åka iväg på någon resa pga av student ekonomi. London är ett av mina resmål att besöka så vore super om man kan både få umgås med er och besöka London. Att man få se Rita Ora är super extra plus.

Reply
Minna

Jag vill så sjukt gärna åka till London för att hänga med er och Rita Ora eftersom att hon är så.himla.cool. Som feminist tycker jag att det är viktigt med grymma kvinnor som tar plats i den annars mansdominerade branschen och som musikälskare totaldiggar jag hur hon står bakom så många härliga låtar. Älskar i nuläget att föra till hennes musik och det skulle därför vara drömmigt som bara den att få gå på hennes EFTERFEST.

Jag är en laid back tjej på 18 år som älskar att dansa, skämta och festivalhänga på min fritid. London är förövrigt som mitt andra hem eftersom jag pluggade i England under några månader förra året så det vore VÄLDANS TREVLIGT att få glida runt där igen (med en skön bloggare dessutom?!!)

Reply
adelina

hej !! jag är en tjej som kommer ifrån en liten stad i småland. Jag håller på att ta körkort och det är sjukt jobbigt och tungt! ( du vet ju själv pressen) . Jag går också naturvatenskapliga linjen och jobbar på ett cafe. att få åka med dig till london skulle verkligen göra hela mitt år! det hade varit så sjukt underbart! jag har följt din blogg i fem år och inspireras bara mer och mer av dig! jag tycker ritas musik är sjukt bra och london är ju bästa staden!! Eftersom att jag jobbar och pluggar så mycket blir det lätt att jag inte hinner med att hitta på roliga saker. Så den här möjligheten hade ju varit helt fantastisk! kommer säkert inte vinna men man kan ju alltid försöka :)
kram

Reply
Cajsa Carlberg

Hej fina du,

Cajsa Carlberg heter jag och jag fyllde arton bast för 2 dagar sedan och önskade mig en resa till London för att jag Ä L S K A R staden, men det va lite för dyrt för oss. Min dröm är att flytta till London och då har jag bara varit där en gång tidigare och det var helt otroligt vackert. Att hänga med er i London och vara med om en sån häftig sak vore helt enkelt en så jäkla perfekt 18 års present. En dröm. Jag är en så glad och sprallig tjej och att hänga med er vore awesome. Jag pluggar sista året på gymnasiet på Jensen Gymnasium Ekonomi/juridik, dessvärre är min dröm att bli entreprenör och syssla med massvis av härliga, nyttiga och inspirerande saker.

Jag håller alla tummar och tår att jag får äran att följa med er. Kram Kram

Reply
Evelina

Hej Kenza!
Vilken härlig tävling! Jag är en 20årig tjej som följt din blogg vääldigt länge. Jag är nästan alltid glad och har en väldigt positiv inställning på livet. Jag har varit med om en del de senaste åren och du om någon vet att det som inte tar död på dig gör dig starkare!
Jag älskar musik och att dansa. Jag har dansat sedan jag kunde gå och Rita Ora har alltid varit en grym inspiration för mig. Jag måste säga att jag inte är den mest uppdaterade när det kommer till mode, men Rita Ora’s collection för Adidas är ju bara för grym! Eftersom jag tränar mycket och är aktiv älskar jag det sportiga modet som blomstrat ut de senaste åren! Jag må inte vara uppdaterad inom all mode, men när det kommer till sport- och träningskläder har jag koll!
Det hade varit grymt att få åka till London med er! Som studerande har man inte råd att resa runt och jag har alltid velat se mer av London.
I will never let you down om ni väljer mig!

Reply
Jana

Hej Kenza!

Jana är mitt namn och är 24år bor i lilla tråkiga Småland. Jag vet inte riktigt hur man ska vinna detta när man aldrig lyckats ens vinna på trisslott, men here i go.

Jag skulle åka till London för två år sen, minns hur ofta jag kollade din sida för att få inspiration av kläder som jag kunde ha på mig i London, men samma dag så fick jag höra att min famij hamnade i bilolycka, idag är min syster handikappad för livet och allt med London blev en mardröm för mig.

Jag vill verkligen vinna, för första gången, London har varit en dröm som aldrig blev av. Rita ora är alban så som jag är, hon vågar och sticker ut och jag ser upp till henne. Hade jag träffat henne och dig, så hade det varit mer än en dröm. Jag hade fått uppleva det jag drömde om!

Så Kenza, jag hoppas att du läser detta och väljer mig. Fortsätt vara DU!

Reply
Nelly Nilsson

Jag heter Nelly Nilsson och är 18 år gammal. En otroligt sprallig och glad tjej. Varför just jag ska följa med till London?? Jag tycker att Rita Ora är en sjukt grym tjej med asfeta kläder. Jag tycker du är en av de snyggaste och grymmaste människorna som finns och har följt dig, ja jag vet inte hur länge… Det hade verkligen varit en dröm som uppfylldes om jag fick träffa både dig OCH Rita Ora. Egentligen har jag inte mer och säga än att jag hade verkligen skrikit av lycka om jag fick träffa dig och dessutom få åka till London, ett plus i kanten liksom.
STOR puss och kram till dig!!!

Reply
Alma

Hej Kenza!

Alma heter jag. Det vore så jäkla kul att få åka till London med dig och din vän Shiva. Lämna Göteborg för ett par dag och spendera dem i London på en grym efterfest. Jag tog studenten i våras och är nu ledig i två veckor innan jag börjar på högskolan där jag ska studera försäljning och marknadsföring. Detta vore det perfekta avslutet på mitt ’‘sommarlov’’. Jag älskar musik, dans, mode och att festa. Jag är en livsnjutare och försöker alltid ha kul!

Oavsett vem du väljer att ta med så hoppas jag att ni får en go resa :)
Stor kram! / Alma

Reply
Maria Narevik

Hej finaste Kenza!

Jag heter Maria, är 22 år och kommer från Göteborg, pluggar samhällsanalys och kommunikation i Halmstad. Du är min absolut största inspiration, både på ett personligt plan och modemässigt. Jag har följt din blogg i 7 år nu och tröttnar inte en sekund, klickar alltid in på bloggen flera gånger om dagen bara för att se dina senaste uppdateringar. Att ens få se dig hade varit helt fantastiskt, förstå då hur det skulle kännas att få hänga med dig och din kompis… i London! Varför ska jag vinna? Helt ärligt talat har jag inte kunnat komma iväg på väldigt länge och bara göra det jag älskar mest – shoppa, umgås med vänner och lyssna på musik. Jobb och plugg har kommit i vägen, vilket fått mig att drömma om att köpa nya kläder samt upptäcka nya platser! Att få göra det med min största idol skulle förändra mitt liv. Jag skulle äntligen få träffa dig och upptäcka vackra London, vad mer kan man begära när man följt din blogg i så många år? Har tappat ord på hur jag ska motivera mig som vinnare.. Oavsett om jag vinner eller inte så kommer jag fortsätta följa dig och kämpa tills jag får se en glimt av dig :).

Reply
Ida

Hej! Jag heter Ida och är snart fyllda tjugo och bor ute på landet i Norrland. Just nu är jag lite nere för jag slutade just mitt jobb som låg 90 mil hemifrån för att hinna vara med min pojkvän som skulle börja plugga till hösten som han gör nu. Han ville inte sedan längre vara ihop med mig eftersom han ville börja studentlivet i Uppsala stad. Därför att göra saker får en på bättre humör att göra saker tänker man inte lika mycket på det, ja att göra saker gör inte lika ont. Därför vore det härligt att få komma iväg på något kul och tänka lite på sig själv istället för att tulta om det andra flera gånger.

Reply
Hanna B

Kenza, heeej! Hoppas allt är bra med dig, jag har precis fyllt 18 och kommer därför stå inför en del nya upplevelser, ofrivilligt eller ej så är det ett fantastiskt steg att ta. Det är bara en ganska viktig punkt i mitt liv som jag varje dag försöker utveckla och förändra. Människorna som har kommit och gått i mitt liv, vänner och i skolan, har jag aldrig kunnat identifiera mig själv med. Jag har haft lite otur, faktiskt och jag själv tycker att jag förtjänar så mycket bättre än det jag fått. Tyvärr. Men detta har snarare gjort mig sjukt stark och på sätt och vis tvingat mig till att ta kontakt med andra människor och kämpa vidare i jakt på nya vänner. Trots detta har jag känt mig väldigt ensam länge, och känner att året som 18 måste vara en vändpunkt. Musiken har på många sätt räddat mig, fått mig att fortsätta kämpa. Och min familj såklart.
Jag älskar musik, kan inte leva utan det. Jag älskar att sjunga och jag har gått på olika instrument, piano, gitarr men har aldrig lyckats komma vidare. Tänk att få vara nära inspirerande människor som dig, och en så sjukt cool och grym musiker som Rita Ora. Jag behöver nånting som tar mig vidare. Genom en resa som den här till London för att se Rita Ora och få träffa dig skulle kanske livet kännas innehållsrikt, och nya platser ses. Jag har alltid velat åka till London, och har som dröm att åka dit och plugga efter skolan men saker och ting kostar pengar. Om jag inte får ta del av den här resan så kanske jag tar mig dit på annat sätt i framtiden, men om en betydligt längre tid.
Kramar
Hanna

Reply
Elsa Nilsson

Över 500 kommentarer har redan trillat in men trots det väljer även jag att delta i tävlingen, antar att det säger en del om mig. Jag är en 19-årig tjej som alltid ser positivt på saker och ting och som aldrig ger upp, inga drömmar/önskningar är för stora. Jag har precis tagit studenten och vill nu hinna vara med om så många galna äventyr som möjligt innan jag pluggar vidare om ett år. Jag diggar Rita Ora då hon är sin egen hjälte, hon står på sig, har sin egna stil, kämpar för att uppnå det hon vill och går sin egna väg helt enkelt. En dag vill jag också kunna vara en hjälte, någon som andra kan se upp till.
It’s hard to beat a person who never gives up.

STOR KRAM!

Reply
mariaM

I really want to win this because im a hugeHUGEhuge fan of Rita ora, Im a huge fan of yours (been reading your blog for the last 5-6 years) AND its my birthday (29/08) The only problem is that im from Norway!

Reply
Hiva

Jag förtjänar att åka för att jag har allll tid i världen nu att åka, efter ett uppehåll från mina juridikstudier pga utbrändhet. wieeee :D Jag är tjej, 24 år. jävligt skön och lätt att hänga med. inte tillbakadragen. dock mogen men med fethumor!

Reply
Madelene

Jag har jobbat som en gris hela sommaren. Jobbar som makeupartist, och har tagit hand om massa underbara fest och bröllopsbrudar (jag har VÄRLDENS bästa jobb). Nu känner jag bara att jag skulle behöva komma iväg o bara ha kul o Njuta!!!!!! Och sen är jag jäkligt festsugen och älskar Rita Ora. Har inte så mycket mer än så att komma med, och det finns säkert dom som haft det ännu tuffare… Men. Jag hoppas! Kram madde

Reply
Ebba

HEEEEEJ! :D
Jag är en sprallig brud på 18 vårar som älskar livet och allt vad det erbjuder. Går för nuvarande sista året på gymnasiet och skulle därför bli jätteglad om jag fick en liten paus från vardagen och fick åka med er till London! Skrivit ihop en liten dikt som kan beskriva vår (förhoppningsvis) framtida resa!

Att vinna en helg med Kenza och Rita,
skulle få mig att börja skita.
Äta gott och dansa hela natten,
och förhoppningsvis inte bara dricka vatten.
Kanske även shoppa lite kläder,
och ta hem till Sveriges härliga väder.
Se Adidas splitternya kollektion,
och känna mig som en prinsessa på en tron.
Tar ni med mig kommer ni ej ångra er,
och jag hoppas verkligen det sker! <3

Hoppas vi ses, puss och kram :)

Reply
Yang

Jag kommenterade tidigare men glömde berätta lite om mig själv!! Så jag copy paste:ar min motivering nu och lägger till lite info om mig…

Åh herregud vad kul!

Jag skulle verkligen vilja få denna möjlighet eftersom jag älskar allt som har med den att göra, haha! Jag älskar dig och din blogg, älskar att resa, älskar mat och jag älskar Rita Oras musik och Adidas. När Adidas kom ut med informationen om Ritas kommande kollektion så lovade jag mig själv att köpa något ur den. London är en drömstad för mig speciellt eftersom jag drömmer om att få bli en kläddesigner en dag! Fyller även år dagen innan (den 3e september) men kommer inte få något av min familj till exempel pga. familjeproblem, så detta skulle bli en helt awesome födelsedagspresent. :)

Mitt namn är Yang och jag fyller snart 19 (3 september). Tog studenten i början av sommaren och är redo för nya äventyr (åker till Sydkorea i slutet av september och i december blir det även Japan)! Jag är väldigt intresserad av mode och vill bli designer som sagt, fast min studentekonomi tillåter inte mig att shoppa allt för ofta, haha </3 *le cry*
Som person är jag väldigt öppen, positiv, glad och försöker alltid se det bästa ur olika saker. Gillar att få nya erfarenheter och träffa nya människor! Förutom resor, mat och mode älskar jag också musik, vänner, kampsport, dans, konst och att spela schack.

En lagom cheesy och kanske luddig motivering, haha… Men kort sagt så anser jag att denna möjlighet är perfekt för den passar helt in i allt jag älskar! :D

Reply
Kia

Hej!

Häftig tävling :O (Y) Jag är 21år och bor i Finland. Älskar att resa och London är så häftig stad, och skulle absolut vilja åka dit igen. Har följt din blogg sedan 2009 och skulle vara sådan upplevelse att få träffa dig IRL och ännu Rita Ora. Kollade nyligen på VMA’s och hon var så ball när hon uppträdde tsm med Iggy Azalea. Tycker också om att träna så skulle vara kul att få se Adidas-kollektionen. Skulle vara så kul att få uppleva allt detta och vore verkligen sådan upplevelse som man skulle vara glad över på äldre dagar. Alltid kul att träffa nya människor :)

Reply
Haedil shahd

Tjabba Kenza!

Mitt namn är Haedil och jag är en brud från Piteå på nitton år. Medans jag skriver detta äter jag en bit choklad vilket jag egentligen inte borde, jag borde egentligen befinna mig på gymmet just nu men jag är less på alla måsten. Hela sommaren har jag sprungit fram och tillbaka mellan två jobb och däremellan har jag lyckats klämma in mysiga middagar eller utekvällar med mina vänner fyllda med skratt och vin. Och nu när hösten är här och många av de åker iväg på äventyr eller påbörjar deras studentliv är jag fast här i denna gråa och tråkiga stad. Jag vill iväg och dansa järnet medans självaste Rita Ora står på scen och totalt regerar med sin röst. För att sedan som grädde på moset få träffa henne och dra på en fet efterfest som inte involverar fyllekäk på närmaste hamburgerkedja och 3,5. Jag vill springa på Londons gator som jag hört så mycket bra om och spendera mina pengar, jag vill äta god mat och dricka vitt vin, kanske en bärs också och jaa bara NJUTA! Jag kan tänka mig att du och Shiva söker samma typ av upplevelse, om ni tror jag är “rätt person för jobbet” så har ni min mail!

Puss och kram Haedil

Reply
Lisa Helene

Hei Kenza!
Jeg er en jente fra Harstad i Nord-Norge. London er min drømmeby og du er min absolutte favorittblogger! Det har du vært nå en god stund, og om du fortsetter slik som nå, vil du forbli det framover. Det jeg liker spesielt godt med bloggen din er alle reisene du drar på, alt du opplever, og selvsagt den sinnsykt stilige og gjennomførte klesstilen din. En reise til London med deg vil gi meg en liten smakebit av livet ditt, og jeg tror jeg vil få oppleve alle de tingene jeg liker beste ved bloggen din på den reisen!
London har også lenge vært min drømme-storby, både for byens fantastiske shoppingmuligheter og det som ellers er å oppleve der! Det ville vært heeeelt fantastisk og få oppleve dette med deg! Det å få se Rita Ora gjør at jeg får enda mere lyst til å dra, siden Rita Ora er en flink artist, en vakker person og en stilig modell! Hennes musikk har jeg og venninnene mine danset mye til på sene kvelder!
Jeg håper på høre fra deg Kenza!

Epost: [email protected]

Reply
Mariem Horchani

Hej!
Mitt namn är Mariem Horchani, 22 år och bor i Trollhättan.
Jag är en otroligt härlig och glad tjej.
Min pappa är från Tunisien och min mamma från svensk, har verkligen samlat det bästa från två världar.
Lite kul att vi delar lite samma bakrund :)
Jag har jobbat med kläder och mode i fyra år, och har idag sagt upp mig för att starta ett nytt liv med studier i Göteborg.

Jag har följt sig i flera år, tycker att du är en fantastisk människa med fötterna på jorden. Blev stort imponerad och glad när du fick uppfylla din dröm med ditt egna klädmärke.

Jag tror vi tre hade rockat London, och gett dom en fest att minnas!
Jag hoppas du väljer mig, det skulle vara helt fantastiskt att få uppleva detta med just dig din nära vän!
Kram
Mariem

Reply
Anna

Hejsan Hej.
Svensk tjej i Oslo, som jobbar både med kläder och smink. Är allt från träningsnörd till festprisse. Skäms inte när jag gör bort mig och skrattar åt det mesta. Följer din härliga blogg var dag för att inspireras av allt från mode till träning.
Rita är en cool brud som stadigt följs på instagram och det hade varit pricken över i;et att få kika in hennes kollektion för Adidas, och spendera god tid med er brudar. Samt en otrolig möjlighet att träffa trevliga människor! Inte nog för att ni verkar vara sköna människor, så tror jag nog vi tre hade haft fantastiskt skoj! Måste ju förvarna att jag är skåning så inte våra språk sätter käppar i hjulet om vi ses:)
(+ Jag stormälskar London.)
Ha en fantastisk kväll.

Reply
Jana

Hej Kenza.

Jag är 24år gammal tjej och bor i tråkiga småland. Jag vet inte riktigt hur jag ska vinna detta när jag aldrig ens vunnit på trisslott, heh men here i go, hoppas att du läser detta.

Detta handlar om mycket mer än bara en resa och träffa en av mina idoler, för två år sen så skulle jag åka till London, minns att jag kollade din blogg väldigt ofta för att få inspiration så jag skulle köpa samma kläder och ta med dom till London, haha jag var världens lyckligaste. Men så hände det något med min familj samma dag som jag skulle resa, var med i en bilolycka, förlorade näsan hela min familj. min lilla syster är bara 20 och är handikappad för livet pga den olyckan. Hela min värld föll, men tackar änglarna för att min familj finns idag. London resan blev aldrig av och blev en mardröms minne för mig.

Jag älskar verkligen att resa, jag har haft så sjukt mycket otur i mitt liv, denna resan tsm med Er hade varit mer än en dröm, det hade varit en ära, minne för livet. Rita Ora, är alban precis som jag. Hon sticker ut och är annorlunda, vågar och det ser jag upp till. Att få träffa henne, WOW!

Så kenza, jag håller tummarna och tår för detta. Även ifall jag inte blir vinnaren så tackar jag för att du läser, Take care!

Reply
Annmari

Chaa Kenza allt bra med dig?

Jo så här är det jag skulle bli sjuuuukt glad om jag fick chansen att åka med. Jag älskar adidas, Rita Ora och självklart dig. Har följt dig och din blogg ända sen du börja blogga.. Så att få chansen att åka på en resa med dig å din kompis hade varit dröööööm.
Har aldrig varit i London och skulle flippaaaa om jag fick åka med…för min del hade jag tyckt att det skulle bli skitkul.. Och om du väljer mig så tror jag inte att du hade ångrat ditt val.. Du hade haft amaziiing time med mig. Då jag tror att jag är minst lika galen som dig. Och att faktist få hänga med en av sina förebilder och samtidigt sitta å titta på en hade varit en .. Jadu .. Bästa daaaaan i mitt liv jovjdojvo
Jag är en tjej på 18 år snart 19 och älskar livet. För tillfället jobbar jag lite si sådär (godis havet..tar med mig på resan massa godis..snälla rädda mig från barnen å tanterna i åtminstone en helg ) och har faktist kollat på lite resor.. Och när jag såg detta tänkte jag wöööööwwww jag måste få henne å välja mig.. Så Ahh vf inte tänkte jag.. Aldrig skrivit en sån här ansökan men hade varit sjukt spännande å bli vald höhöh. Jag vill så gärna att du väljer mig då jag tror att jag inte kommer få en sån här chans mer..
såå kenzaaa if u want to be cool
U have too choose a fool
Du är ganska hipp
Och jag är väldigt flipp
Äsch jag kan inte rimma.. Ha det bra Kenza :)

Reply
Alma

Hej Kenza! Alma heter jag. Det vore så jäkla kul att få åka till London med dig och din vän Shiva. Lämna Göteborg för ett par dagar och spendera dem i London. Se Rita Ora uppträda. Wow! Jag tog studenten i våras och är nu ledig i ett par veckor innan jag börjar på högskolan där jag ska studera försäljning och marknadsföring. Detta vore det perfekta avslutet på mitt “sommarlov”. Jag älskar musik, dans, mode och att festa. Jag är en livsnjutare och försöker alltid ha kul! Oavsett vem du väljer att ta med så hoppas jag att ni får en go resa :) Stor kram! /Alma

Reply
Sama

Hej Kenza! Jag är en tjej på 18 år och jag går på gymnasiet. Jag skulle just nu inte vilja något annat mer än att vinna denna tävling!
I början på det här året fyllde jag 18 år, jag hade planerat mycket och hoppades på det bästa. Men det var även under denna perioden som en olycka inträffade den personen som betyder otroligt mycket för mig. nämligen min mormor som alltid har varit den enda personen som har stöttat mig genom livet. Den perioden var väldigt jobbig och förstörde mycket annat runt omkring. Dessutom bor min mormor inte i Sverige vilket gjorde att jag inte kunde träffa henne och vara vid hennes sida när jag saknade henne, det gjorde att allt runtomkring blev jätte jobbigt . Jag har försökt att ta mig ur den situationen väldigt många gånger mer ju längre tid det tog desto svårare blev det, jag slutade umgås med folk lika ofta och behöll mig mestadels hemma, men det var ändå en sak som alltid kunde lugna ner mig och som alltid fick mig motiverad på att upptäcka och släppa taget om det jobbiga, nämligen Rita Ora’s musik som har hjälpt mig enormt under den här väldigt väldigt jobbiga perioden. utan hennes musik hade jag nog inte klarat skolan som jag faktiskt kämpade väldigt mycket för under de sista skolmånaderna, det kanske inte verkar rimligt på vilket sätt hennes musik har hjälpt mig så mycket, men jag tror att även jag egentligen inte vet hur den har hjälpt mig.. eller åtminstone inte något jag kan visa eller berätta för att få folk att förstå, men det är en känsla som jag inte kan sätta ord på .Att kunna få den möjligheten att resa iväg och göra något kul vilket jag inte gjort på länge skulle verkligen ändra på hela min situation. Jag skulle bli oerhört tacksam av att få träffa henne, att få träffa den personen som har hjälpt mig genom den jobbigaste perioden i livet, men framför allt att få tacka henne

Reply
Sofia

Hej Kenza! Mitt namn är Sofia, är en glad tjej på 22 år och bor i Norrtälje. Har följt din blogg under en längre tid tillbaka, tycker du verkar som en riktigt härlig och ärlig tjej med en stark personlighet, vilket är bra.
Det känns som det du skriver i bloggen är genuint! Tycker att du får till en bra och skön blandning på mode, vänner, familj, härliga bilder och att du delar med dig av dina egna erfarenheter till dina läsare.
Det ger en ärlighet och att man kan relatera till det när man läser! Så tack.

Lite kort om mig själv: Är en lättsam och social tjej, tycker mycket om att träffa nya människor :) Har haft ett genuint intresse att arbeta och insperera människor i olika åldrar länge. Så lärare blir nog ett bra yrke för mig!
Jag tycker väldigt mycket om mode och indredning, tycker om att få bakgrunden till modet i det hela. Ofta ligger det så mycket härliga historier och energi bakom arbetet!
Tycker mycket om att umgås med mina vänner och gå härliga promenader med min lilla hund.

Min motivering: Om lite mindre än en vecka så börjar jag på högskolan, på en 4-års utbildning till Grundskolelärare. Det ska bli riktigt kul men självklart lite nervöst! Och det skulle vara så himla kul att få chansen att åka med er till London och göra något riktigt roligt innan jag börjar mitt 4-åriga pluggande. Se Rita Ora som är riktigt grym! Bara få skämma bort sig själv lite, tillsammans med ett trevligt sällskap att lära känna. Det skulle vara en upplevelse som man kommer vara tacksam för och kunna minnas tillbaka till senare i höstmörkret.
Tror och hoppas att vi skulle kunna få en riktigt rolig och mysig vistelse i London! Så det är min motivering. Hoppas på det bästa! :)

Ha det fint och tack på förhand!

Reply
Fanny

Halloj Kenza!

Detta kanske låter lite dumt, men snälla ta mig med på detta feta äventyr så jag slipper gå i skolan. Jag antar att du kan relatera till den enorma skoltröttheten som cirkulerar i kroppen så fort man sätter sin fot där. Jag har just börjat trean på gymnasiet och allt jag vill är att gå när jag väl kommit till skolan. London är min favoritstad i hela världen och jag planerar att flytta dit efter studenten. Rita Ora är en av de mest inspirerande kvinnorna jag vet om (förutom min mamma och Beyoncé då), att få umgås med er (!!), kika på adidaskläder OCH se Rita Ora, come on hell yes när åker vi?

Kram och puss!
/Fanny

Reply
Ann

Hej Kenza!

Den här tävlingen är tusan den bästa jag någonsin kommit över på internet. Att få chansen att få träffa både dej och Rita Ora är bara för mycket i sig, och sen att få göra det i en stad som London också. Jesus asså. Kort och gott vore det sååå grymt festligt att spendera nån dag med dej och Shiva i London. Det känns för overkligt bra för att ens våga drömma om det.

Jag är en glad stockholmstjej på 18 vårar, på fritiden hänger jag med vänner, bloggar och sjunger. Jag skulle bli oändligt glad om jag fick följa med er på denna makalösa resa då jag är ett stort fan av din blogg, rådiggar Ritas musik och har ett stort intresse för mode. Drömmer helt enkelt om liven både du och Rita lever och att bara få låtsas leva som er en helg med en cool fashionabel trip till London med Ritas lansering för Adidas vore sååå ballt.

Skulle bli så lycklig om du hade mig i åtanke när du gör ditt val. Massa kramar från Ann Vilhelmsson

Reply
Shakiba

Kenza! Jag är en tjej på 18 somrar. Jag gillar att shoppa, älskar allt inom mode & design + alla lyxiga, exklusiva märken. Allt från bilar till kläder, till skor, väskor etc. Jag bor i lilla staden Eskilstuna som är drygt 1 h från Stockholm. Jag har läst din ärliga & inspirerande blogg i snart 3 år. Din blogg har verkligen hjälpt mig i vissa jobbiga tillfällen, blir så glad att läsa inlägg som du skriver. Men mest av allt skulle jag bli överlycklig om jag fick spendera dagar med dig i London OCH dessutom träffa Rita Ora. Jag känner att vi kommer klicka väldigt bra, snacka om allt mellan himmel och jord. Jag hoppas verkligen att du kan tänka dig och ta med mig till London :) önskar dig all lycka & välj smart. Kram

Reply
Jossan

Hej Kenza,
Nittonårig social tjej som precis tog studenten, woop! Gillar allt som har med musik, fest, shopping, resor, bebisar, vin, god mat och härligt umgänge att göra.

Jag älskar London, ska förhoppningsvis flytta dit i höst som au pair och skulle vara hur roligt som helst att besöka London en gång till innan. Jag skulle älska att få hänga med er på en galen party natt med Rita Ora. Både du och Rita Ora är sjukt grymma tjejer och jag vet att det skulle bli en resa jag sakta skulle glömma.

Ha det bra,
Jossan

Reply
Philip Svensson

Hej mitt namn är Philip, 18 år och är från södra Sverige.
Har nyligen fått ett stort intresse för mode, och det började faktiskt med att jag beställde en ultrafin tröja från just adidas. Därför skulle det vara superkul att få testa på det så kallade “fashion-livet” och speciellt då det är adidas då jag creavar den nya sporttrenden något enormt och är taggad till tusen på denna release. Att träffa Rita Ora är bara en stor bonus på det hela. Tror även det skulle vara en lärorik resa om jag väljer att efter gymnasiet studera mode-journalistik vilket jag har kikat närmare på de senaste dagarna.

Reply
Ella

Hej Kenza!
Brukar inte medverka i tävlingar då jag aldrig vinner men denna tävling kan man inte avstå från, denna tävling är ju bara too good to be true! :D
Det finns inte ord som ens kan beskriva hur mycket jag vill åka med er till världens bästa stad och träffa Rita Ora och hänga med er i London. Haft det väldigt jobbigt i fyra år pga privata saker framtills studenten som jag inte ens firade.
Mitt namn är Ella,jag kommer från Finland/Algeriet, fyller 20 år i slutet av december och jag bor i Stockholm med mina föräldrar och min underbara vovve (alaskan malamute). Tog studenten nu i juni,gick naturlinjen med inriktning hund så nu är jag arbetssökande. Älskar musik, mode,SKOR, shoppa,träffa vänner, gå ute i naturen osv. Nu hoppas jag verkligen att jag har fått ett mail från er imorn. :)

Reply
Ebba

Jag kommer vara ärlig nu, inget smörande här inte.. Jag jobbar ihjäl mig just nu och skulle DÖDA (eller ja, kanske inte..) för att få komma iväg från verkligheten ett tag, hänga med härliga människor och dansa hela natten lång! Kenza, jag utmanar dig i en dance off på efterfesten om jag vinner!
Kanske ska berätta också att jag är en 22 årig tös från Stockholm!

Kenza, skicka mig till London, du kommer INTE att ångra dig :D

Reply
Maria

Hej! Jag heter Maria, eller Mia som mina kompisar oftast tilltalar mig med.Bor i den lilla staden Karlskrona, där det inte händer så värst mycket + att skolan precis dragit igång igen så en sån här resa skulle ju verkligen liva upp stämningen :D
Är en glad och sprallig nybliven 18åring som skulle bli ÖVERLYCKLIG om man fick vara del av denna resan! London är en av mina favoritstäder och att få åka dit med dig skulle vara helt fantastiskt, vi skulle ha de så jäkla gött!! Bara de skulle vara en resa jag sent skulle glömma men att ÄVEN få hänga med och se Rita Ora, som jag ÄLSKAR och även se hennes kollektion skulle vara helt sjukt!
Jag har väldigt lätt för att träffa nya människor, och är ofta på ett väldigt gott humör( förutom när jag är hungrig hehe). ÄLSKAR att vara spontan och hitta på grejer och säger sällan nej till äventyr!!
Så skulle jag vinna denna resan så lovar jag dig att vi kommer ha det så jäkla kul och kommer njuta och ta vara på vartenda stund!
Vet inte vad man mer ska skriva hoppas du fått ett litet intryck av vem jag är och varför jag vill åka!
Hoppas vi ses i LONDON KENZA!!

Reply
Amanda Niemi

Jag är en 20 årig kreativ tjej från Kiruna som bland annat älskar kläder, festa, god mat, resa och umgås med min underbara vänner!
Att få följa med på den här resan och uppleva alla de sakerna du beskrev hade varit en dröm! Älskar adidas, tycker Rita Ora är en grymt cool tjej med skön stil och hennes musik är helt underbar! Har varit i London en gång för nåt år sedan och längtar verkligen efter att åka tillbaka dit, och att dessutom få hänga med dig och Shiva är ju pricken över i:et eftersom jag har följt din blogg i flera år och älskar din stil och ni verkar båda vara riktigt härliga personer :)
Om jag hade blivit den lyckliga vinnaren så hade det varit en ljusglimt inför det kommande mörkret här och fått det att kännas mycket lättare att stiga upp på morgonen när solens strålar inte längre når lilla Kiruna och det blir mörkt dygnet runt under vintern.. :) Kram!

Reply
Emma

Jag tog studenten nu i våras och allt jag vill är att åka iväg någonstans och uppleva saker. Men jag har inte riktigt kommit igång. Jag vikarierar lite inom hemtjänsten och även om jag trivs så vill jag iväg. Bort. Jag känner mig lite nere för att jag inte riktigt kan ta tag i mig själv. Att få åka till min favoritstad London skulle verkligen vara precis vad jag behöver. Att få komma bort lite, se något annat, träffa nya människor och festa skulle sitta väldigt fint! Och kanske skulle det sätta lite fart på mig.

Reply
Matilda Persson

LONDON BABY!!!!

Matilda heter jag och är en tvilling på 19 år som dessutom kan klassas som en riktig karatebrud då jag tävlat och tränat sedan 6 års ålderoch dessutom fått representerat Sverige i olika mästerskap. Bor i lilla Sundsvall tillsammans med min pappa och mina två syskon och jobbar för tillfället ihjäl mig för att spara ihop pengar för att kunna resa framöver. DOCK känner jag att jag behöver något roligt som händer i mitt liv, TYP NU innan jag går under. Behöver nått som jag kan leva på hela hösten för att undvika den årliga deppiga perioden som lätt smyger sig på då kvällarna blir mörkare och temperaturen kyligare. Att få åka med er vore därför seriöst DRÖMMEN! Att få hänga med er vet jag redan vore svinkul (Shíva verkar ju svinskööö!!!n) men att dessutom få lyssna på Rita Ora, förhoppningsvis shoppa en massa ur hennes kollektion för Adidas och sist men inte minst, dansa ihjäl mig på en fet efterfest. Får ärligt talat rysningar av bara tanken. Dessutom ser jag det som en jädra utmaning då jag aldrig riktigt gjort någonting själv utan någon vid min sida att luta mig mot!

Puss puss

Reply
Nina Bukvic

Mitt namn är Nina Bukvic och jag är 23 år gammal. Jag kommer från Malmö, är student och har flera olika extra jobb. Älskar att hålla igång och njuta av livet. Jag vill åka till London eftersom det är min drömstad. För två år sen besökte jag London för första gången och redan då visste jag att jag en dag kommer bo där, det är min stad. Att få möjligheten att åka till London och se Rita Ora hade varit en dream come true. Jag har följt Rita Oras karriär enda sen Jay-Z signade henne. Att dessutom få träffa dig, i London, med Rita Ora, är en otrolig upplevelse! För övrigt är jag besatt av hennes stil och hennes samarbete med Adidas är fantastiskt. Om jag hade vunnit denna tävlingen hade jag varit tacksam i en livstid!

Reply
Saga

Hej Kenza!

Kul med en sån rolig tävling! :D Här kommer min motivering : Jag har precis fått mitt riktigt första jobb i Stockholm vilket jag är enormt stolt över. Jag har haft det tufft i flera år med olika saker men nu har allt ändrats till det positiva vilket jag mig sjukt glad!! Varför jag vill vinna är för att du är en stor inspiration för mig samt min största passion i livet är att sjunga och Rita Ora sjunger fruktansvärt bra! Jag tycker jätte mycket om henne och hennes låtar :) Om jag vinner skulle det vara den bästa presenten någon har någonsin gett mig speciellt en sjukt bra start för innan jag börjar att jobba :)

För övrigt är jag en sjukt glad & framåt tjej på 18 år som älskar att sjunga, träffa nya människor, äta god mat haha och festa såklart! Detta vore det ultimata för mig, en perfekt ny början! Bli totalt inspirerad! :D

Kramar Saga från Stockholm

Reply
Jo

Hej kenza!

Jag vet inte om jag faktiskt ens kan vinna detta eftersom att jag bor i tyskland men jag testar!

Here we go, Mitt namn är Jo (josefine) och jag lämnade sverige för att jobba utomlands när jag var 19 är gammal. Efter 3 ar runtom den spanska Balearen, enormt mycket mer erfarenhet och krossat hjärta landade jag i tyskland där jag kärade ner mig i min nuvarande man och jobbar inom fitness och dans.

Jag förbereder mig just nu inför tyska Idol där en av latarna jag valt att ga pa auditon med är Rita Oras ” I will Never let you down”
Att fa träffa Rita ora i Person vore det bästa som kunde Hända mig just nu och förhoppningsvis “a sign”..
Att dessutom fa sällskapa dig Till London som jag följt sen Start och vart jag än befunnit mig i världen vore en absolut Traum :)

Reply
Joanna

503 kommentarer men asså varför inte? ;p en gång skrev jag en motivering till varför jag och brorsan skulle få hänga med Steve Angello som är vår största idol och gissa vilka som fick hänga med Steve Angello? har aldrig vunnit något innan Steve Angellogrejen, gissa om jag orsakade trafikkaos på E4:an när dom ringde och sa att jag hade vunnit. Därför skrämmer inte 503 kommentarer mig, bara att kriga ;) Fast nej nu ljög jag, en gång när jag var liten vann jag byggare bob leksaker och min kusin vart så arg på mig för att jag vann och inte han att han bet mig :(

Jag är 20, bor i Stockholm, börjar plugga på karolinska på måndag men man kan ju inte gå i skolan utan att skolka, och dessutom, vem skulle inte dissa provrör och labbrockar för att skaka rumpa med Kenza & Shiva? jag är flygrädd och skaka rumpa och mat är det bästa som finns. Jag har asdåligt lokalsinne och är bra på att hitta saker som folk tappar bort ;p Typ örhängen och spikar och gamla kvitton. Min största dröm är att dissa plugg och bli en asbra DJ på heltid. Rita Ora har en asgrym röst och när jag har blivit asbra på att göra musik hoppas jag att hon vill sjunga i en av mina låtar *emoji med hjärtögon*

Ha det grymt vem ni än tar med er!! (men jag lovar att ni skulle uppskatta mina hittaborttappadesakerskills och att jag skulle ta med en karta för att inte tappa bort er fniss) puss puss

Reply
Ellinor Jensen

Hejsan. Jag skulle gärna vilja följa med eftersom att… Lets face it… Vem vill inte följa med till London på gratis resa? Och att Rita Ora är med i bilden gör hela resan roligare! Dessutom är jag en glad och rolig tjej så du skulle inte ångra dig om jag fick hänga på :)
/Ellinor

Reply
Kajsa Charliesdotter Carlsson

Tjaa Kenza!
Jag heter Kajsa, är 22 år och jobbar som mode- och skönhetsred. på tidningen FRIDA. Läste om detta detta eventet någonstans och tänkte att det hade varit sjukt kul att gå på, så fick jag syn på detta! Drömmen ju! Jag älskar Rita Ora, och inte minst hennes tidigare samarbete med Adidas. Hade varit sjukt kul med att se hennes samarbete med Adidas, att åka till London men framför allt hänget med er, haha. Minns en grym påskfest vi hade hos Calle o Matilda då ni var med, kan tänka mig att göra om samma grej fast i London!

Kram på dig!

Reply
Mathilda

WOW vilken chans! Snacka om att slå ihop tre grejer jag älskar i en och samma grej! London, kläder, och musik! Jobbar med att sälja sportkläder så skulle vara sjukt häftigt att få lite inspiration genom en sån här resa! Har planerat massa gånger nu att dra iväg en weekend till London men inte blivit av pågrund av jobb… Skulle jag vinna det här har jag ingen anledning till att ställa in! En resa med dig och Shiva till London för att få se Rita Oras kollektion skulle vara superkul!

Lite om mig: Jag heter Mathilda och är 20 år. Jobbar med att sälja sportkläder. Jag är väldigt glad, och har nära till skratt. Jag hoppas och tror att folk tycker att jag är en person som är lätt att umgås med! Älskar att dansa, både kurser och på klubben ;) Älskar även att resa och shoppa massa! Låter ju som vilken tjej som helst som är 20 år men det är jag inte… Låt mig hänga med er så bevisar jag det :)

Massa kramar
Mathilda

Reply
Josefina

Hej Kenza! Jag heter Josefina och studerar inom skönhetsbranschen till bland annat stylist och detta skulle vara en så otroligt givande och rolig upplevelse! Skulle vara så kul att få åka till London som jag drömt om länge och dessutom i superbra sällskap! ;)Tycker plaggen rita ora designat för adidas är så häftiga så skulle verkligen vara roligt att få ta del av detta evenemang!

Kramar!

Reply
Malika

Hej fina Kenza! Jag är en helt vanlig tjej på 18 år som går tredje året ekonomi inriktningen på gymnasiet, just nu längtar jag tills studenten :). Jag bor utanför Stockholm. Mina intressen är mode, shopping, träning och jag gillar att laga mat.

Jag vill verkligen åka till London för att det är nytt för mig. Rita är helt gym och sjukt cool artist, hennes låtar är min musiksmak. Jag älskar ju såklart dig Kenza ,din stil är inspiration för alla unga coola tjejer som älskar mode <3. Ett resa till London med dig och en träff med stora amerikanska stjärnan Rita Ora, är mer än en dröm. Det känns overkligt för mig att vinna tävlingen men tack för dig som erbjuder såna fina chanser. :)

Reply
Josefine

Alltså WOW vad bra tävling och jag önskar så mycket att det var jag som vann… Jag borde nu vara inne i mina höstrutiner med mina högskolestudier som börjar snart men jag känner att jag behöver göra något mer av sommaren innan jag kickar igång hösten ordentligt med plugg. Jag är en tjej på 22 år som uppskattar allt i livet och försöker leva i nuet och vara lite spontan(denna resa vore ju det!!). Att jag inte varit i London ännu förutom en mellanlandning är ju något jag måste ändra på. Jag tror den här helgen kommer bli megakul på alla sätt och vis, därför vill JAG vara med! Jag är väldigt glad som person och tycker om att träffa nya människor. Att få resa med dig, din fina vän Shiva och få uppleva lanseringen Adidas och Rita Oras samarbete skulle vara ett minne för livet, både att umgås med er och att gå på eventet. Adidas kläder är ju snyggare än snyggast och jag lyssnar på RIta Ora nu som är grym. ALLT detta nästa vecka skulle vara bäst och vara en perfekt start på hösten!! KRAM

Reply
Melodi Fekri

Hey!

Jeg er en norsk jente (vent litt.. forstår du egentlig hva jeg skriver? hm..) anywhoo, jag ar en norsk tjej – hehe, neida. Jeg kom over ditt innlegg idag, og det er første gangen jeg har valgt å melde meg på en tævling. Jeg vet ikke om det er mest for å møte på Rita Ora, eller for å kunne treffe deg, men en fet tid i London vil det uansett bli!

Jeg er 20 år, bor i Oslo og studerer jus (juridik). Bortsett fra det liker jeg å møte nye mennesker og ha det kult. “Im in love with places Ive never been to and people Ive never met”.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*