• header

RORSCHACH

KenzaZouiten_IvyRevel_top_st-3

KenzaZouiten_IvyRevel_top-1

KenzaZouiten_IvyRevel_top_st-1

KenzaZouiten_IvyRevel_top_c-1

KenzaZouiten_IvyRevel_top-2

KenzaZouiten_IvyRevel_top-3

KenzaZouiten_IvyRevel_top_st-2

KenzaZouiten_IvyRevel_top_st-4

Top from IvyRevel (AW14 out soon! I’m wearing size S) // shorts and shoes from Zara // Balenciaga bag // Prada sunglasses

Såhär såg jag ut igår på modeveckans andra dag! Kan inte fatta att jag orkade gå i dessa skor i tolv timmar haha. Rätt bekväma alltså! Nu håller jag på och gör mig i ordning. Idag är det sista dagen på modeveckan och jag ska b.la. se AltewaiSaome och Ida Klarmborn.

Har massvis med andra bilder att bjuda på från igår också men jag hinner inte få upp det nu. Funderar på att kanske ta med mig datorn idag för jag har en fet lucka mellan två visningar ikväll. Frågan är bara om jag orkar släpa med mig den… ;p Om inte så hörs vi senare ikväll! Eller nej förresten, kika in här vid lunch för då kommer en rolig tävling upp som handlar om….London….och…Rita Ora! :-)

// This is what I looked like on Fashion week day 2! I can’t believe I walked in these shoes for twelve hours haha. Pretty comfy! Now I’m getting ready. Today it’s the last day of FW and I’m gonna go to five shows, among them are AltewaiSaome and Ida Klamborn. I’ve got lots of other photos from yesterday as well but I don’t have time to post them now. I’m thinking about bringing my laptop with me today because I have a big break between two shows tonight. The question is if I want to carry it around all day though.. ;p If not I’ll talk to you later tonight! :-)

60 Comments

Nina

Är det fortfarande så varmt i Stockholm alltså? Fusk… Här i Halland kämpar temperaturen upp till 20 grader men det blåser kallt :/

Reply
Phuong

Men Gud vilken läcker tröja! Längtar tills den kommen upp på webbshopparna!

Reply
Issa

Hej, jag undrar hur du gör för att förhindra att tårna glider fram när du har öppna skor :)

Reply
Anette Starby

Jättesnygg outfit du hade igår på dag 2! Jag älskar att se bilder från era dagar på modeveckan eftersom jag inte är där. Ha en toppen dag 3!
Mvh Anette Starby

Reply
Sara

Hej Kenza! Du har ju Triangl-bikinis och jag tycker att de är såå fina, dock är de väldigt dyra för en fattig student som mig…. Du hade inte viljat ge oss läsare rabatt på dessa underbara bikinis på något sätt? Kram!

Reply
tilda

Jag hade så jäkla gärna velat åka och se Rita Ora för att hon gör så sjukt grym musik. Jag hörde henne första gången på Craig Davids låt. Tror det var runt 2008 sedan dess har jag helt enkelt bara fastnat. Hennes röst är så sjukt unik och därför tycker jag om henne. Om man bortser lite från bara hennes musik, så tycker jag bara “Rita” är så jäkla tung. Hela hennes stil är 2 die for! Att hon va på turné med Coldplay, älskar jag! Hon är liksom signad för Roc Nation och kör sin musik men, ändå gör hon en turné med Coldplay vilket är sjukt nice för att dem faktiskt är välidgt olika. Tycker det är sjukt synd dock att hela media världen har gett sig på henne.. Jag själv tror ju att jag kan klä mig som en “rita”
( I Tryy) haha!
Jag tycker jag borde vinna för att jag verkligen vill uppleva allt detta. Adidas lanseringen !!!!! det pirrar i min magen bara jag tänker på den! Att få hänga med dig, din vän o Rita hade bara varit sjukt nice. OCH en sak till LONDOOON BAEEEE!! aaaghhh hela London e bara underbart. Jag själv är en tjej på 20 år som bor i sthlm sedan ett år tillbaka. Jag är väl musik och skor freak helt enkelt. älskar att resa, festa och umgås med nära&kära. Väljer ni mig kommer vi ha en galen resa =D

Ha en super dag i solen!
Kram Tilda

Reply
ish

oh my gosh i love the top! and i’m so happy you used a watchmen refferal :D
makes me love you even more haha
the heels are also amazing, so pretty <3__<3
xx ish
tiny-heart-beats.blogspot.com

Reply
Helena

Oj.. Här är det bara 15 grader och grått ute.. Om man ändå fortfarande kunde klä sig sådär!

Reply
Ulrica

kommer t-shirten du har på dig på bilden komma upp på Ivy Revel? Den är så otroligt snygg men när jag var inne på hemsidan nyss fanns den endast i helvitt :(

Reply
Millan

Hej, undrar samma som Ullrica . :) Kommer tröjan komma upp på nätet? Har varit inne och tittat men inte hittat den.

Reply
Malin Lindvall

äääälskar den tröjan och måste ha den! men kan inte hitta den på ivyrevel.com. snällllllllla svara på detta. vart kan jag hitta den här drömtishan??? :)

Reply
Felicia

Måste bara fråga, är skröna sköna att gå in? Har alltid ont av platta skor utan platå där fram men funderar på att köpa dessa skor :) tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*