• header

PINK TACO TRUCK

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-9

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-7

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-2

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-8

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-5

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-3

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-1

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-4

KenzaZouiten_IvyRevel_tshirt_white_low-6

Top from IvyRevel (I’m wearing size XS) // skirt from Chicy // shoes from Jennie-Ellen // bomber jacket from Whyred // Le Specs sunglasses // Michael Kors watch

69 Comments

rebecka

Hej Kenza! En fundering. En smart duktig kvinna som dig som har en så stor plattform och så mkt medialmakt. Varför använder du dig inte din makt och din röst för att lyfta fram frågor som faktiskt betyder nåt? På riktigt. kvinnor och barn slaktas i Irak och Kurdistan, Palestina. Ebola bryter ut i centralafrika och det är snart ett val här i Sverige som innebär att rasister och nazister kommer sätta sitt fäste i den Svenska riksdagen och demokratin. Missförstå mig inte, jag förstår och inser att detta är en modeblogg och att läsare kikar in här för just det, mode. men jag kan inte låta bli att bli lite provocerad av att Sveriges största blogg nästan enbart består av ytlighet, flashiga fester och vackra semesterbilder. Tycker du är en positiv förebild på många sätt men jag tycker också att du har ett ansvar(ja, fast du inte bett om att din blogg ska bli så stor) att faktiskt också visa dig något aktiv i samhällsdebatter och aktiviteter. Och så pratar jag inte bara om att skänka pengar till Cancerfonden eller till ett fadderbarn. Jag pratar om att visa unga tjejer och killar att det faktiskt finns frågor som är viktiga att vi jobbar för och tar ställning för. jag tror att en liten sak som att gå och visa dig under en demostration för eller mot något skulle göra skillnad. vi alla kan göra mer för världen. Känner du inte själv ett behov att vara med och påverka och faktiskt visa det? Med vänlig hälsning, / Rebecka

Reply
Jossan

Ibland känns det som om du tänker “hmm..hur kan jag förstöra denna snygga outfit på bästa sätt? Ja men de här skorna var bland de fulare som finns, varför inte?” :P du har jättefin klädsmak men har ofta väldigt tveksamma skor :)

Reply
Julieza

Definitely love the jacket! So beautiful! :) I actually have a question, do you have an post already explaining how you edit your pictures? I really want to know if you do or don’t, but would love to see a new refresh post bout it soon in the near future maybe? :) Love the pink truck too!!!!

http://JuliezaBee.com

Reply
Josefin

Hej Kenza, har läst din blogg i många år nu och du rockar i allt du gör!
Måste säga att jag kan sakna dina gammal data bilder där du kunde skriva en text om något som rörde vid ens hjärta, ta mig inte fel din blogg är fortfarande jätte fin, men saknar de personliga inläggen. Kram på dig finis!

Reply
Julie

Hey Kenza. I’ve just started following and reading your blog. I’ve heard about your blog for maybe half a year, but never taken my time to read it, but oh my gosh, you’re such a great blogger and a huge inspiration! For the past month you’ve been my biggest inspiration when I try out new outfits and when I’m shopping. I want to do more with my style of clothing other than worn out pants and a hoodie. I want to wear skirts, high heals and accessories. You are very good at dressing and giving an outfit the little extra it need with essentials and accessories, but I have a few questions for you. I’ve seen you wear a lot of shorts, t-shirts, skirts and other light clothing, and I want to dress the same way but the weather in Norway is so cold right now that I would probably freeze to death if I were to wear the same clothing as you. Since Norway and Sweden is more or less the same when it comes to weather, my questions are: Do you ever freeze? Do you use warm jackets and scarves besides the outfit pictures? When you show us an outfit, is that the outfit you use through the whole day, or do you change after you’ve taken the photos? It might be strange asking about this, but I really want to dress fashionable but still dont freeze to death. Hope to get an answer, either on your blog or through mail.

Reply
Matilda

Haha! Älskar den rosa tacobilen ;) Sjukt fin t-shirt med!

Bloggar om allt som kommer mig för, just nu bor jag i England där jag shoppar liiiiite för mycket. Kika in vetja :)

Reply
Tekla Gustafsson

Hej! så inspirerande blogg tack för det, alltid roligt att kika in. Håller dock med det Rebecka skrev i en kommentar att det vore fint om du visade att du tar ställning, tex. för jämställdhet och mot rasism.
Så till mitt egentliga ärende. På gamla versionen av Ivyrevels hemsida hade ni skrivit ut vilken storlek av plagget modellen bär och hur lång modellen är. Jag som själv är både lång och slank vet då exakt vilken storlek jag ska ta. Tror även det ger ett bättre perspektiv på de andra storlekarna. Detta underlättar nätshoppingen enormt eftersom att storlekarna kan variera väldigt mycket från hemsida till hemsida.
Tack på förhand!

Reply
Tekla Gustafsson

Yay haha nu hittade jag det bakom MORE INFO+. fanns dock inte på DARK och det var den jag kollade in :) Jättebra tack

Reply
Jennifer

Snygga bilder!

OCH den där tacosen TACO TRUCK åt jag av när de kom till Street Feast i Dalston här i London sommaren 2013. YUM YUM come back!?

Reply
Jennifer

Your photos come out so candid. Definitely something I am still learning for my blog. You’re always a good dose of inspiration!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*