• header

COMMERCIAL – #KENZALOVESGLITTER #MYACCESSORYDIARY

Nu kickar äntligen mina kampanjer med Glitter igång! Här ovan ser ni en av de tre reklamfilmerna som kommer på på tv hela hösten. Ni, mina läsare, är självklart först med att se den. :-)

Och med det så vill vi hälsa er välkomna till höstens bästa inspirationsplattform – My Accessory Diary! Gör som jag och skapa din egen stildagbok på Glitter.se. Det är superenkelt, ta en selfie eller en outfitbild där du stylat dig själv med dina absoluta favoritaccessoarer, ladda upp bilden på Instagram och hashtagga #myaccessorydiary så hamnar den automatiskt i din stildagbok på Glitter.se. Spana även in alla andras Accessory Diaries och få lite höstinspo!

Varje fredag väljer Glitter ut veckans snyggaste stil som hamnar i rampljuset på Glitter.se. Dessutom, hamnar du på topp 10-listan får du 30% rabatt i alla Glitterbutiker!

Håll utkik för fler spännande tävlingar. Och glöm inte haffa ett exemplar av styleguiden i butik! :-)

// My campaigns for Glitter starts now! Here’s one of three commercials that will be on television (in Sweden and Norway) this fall. You, my readers, are ofc the first one to see it. :-)

Kenza_Glitter_blogg1-2

66 Comments

ish

oh love the commercial! you look ravishing and adore the ad, you look so perfect
xx ish
tiny-heart-beats.blogspot.com

Reply
lovely

You are so beautiful!!! *-* You are really born to do Fashion! :)
Do you want maybe to do a haircare post or say what´s your favorite Beauty Proucts?
I like your blog so much!!!
<3

Reply
Malin

Har de skalat ner dina ögonbryn, de ser inte så tjocka ut på bilden..? Du som har så fina bryn!

Reply
Sofia

Men gaaaaah jag dör vad snygg du är! Bra jobbat, ser fram emot att se de andra reklamfilmerna :)

Reply
Anette Starby

Jag fick mail idag om ditt samarbete med glitter & det ska jag spana in om det är något för mig?
Vilka roliga tävlingar ni hittar på & jag tror att många kommer vara med.
Ha en bra dag!
Mvh Anette Starby

Reply
Anna

Hej! Jag har en liten fråga – och jag vet inte riktigt hur jag kan få svar på den (om du svarar här?) eller kanske, förhoppningsvis gör ett inlägg om den. Jag undrar hur du tänker om IVYREVEL’s framtid? Hur långt vill du nå med det, vad är ditt mål? Vill du bli en del av den svenska modeexporten, eller hur man säger? Och har du planer på att öppna en fysisk butik? Ok, det var ingen liten fråga, men det är så spännande att följa utvecklingen! Kram

Reply
Alex Larsson

När gjorde du fjärdern bakom örat och det är väl en cover up på en gammal tatuering du hade bakom örat?

Reply
Elle

Hejsan, jag går i trean och därmed är det min tur att ta studenten nu, vilket även betyder balen. Jag har svårt att hitta en klänning till balen då jag är rätt petig och älskar mode, då kan det ju även vara svårt att bestämma sig hehe.. Jag funderade ett tag på att kontakta Ida Sjöstedt och gå i något från couture linjen, men bor tyvärr lite långt från sthlm för att åka dit på provningar osv. Har även kollat på sidor som saks fifth avenue, net a porter osv, men aldrig hittat klänningen som jag blev kär i.. så undrar ifall du kan tipsa på sidor och även klänningar inför balen?

Reply
Jenny

Du har verkligen jätte fula öron :( du är söt och så men dem öronen alltså. Antar att du inte är så perfekt som vissa vill tro. :) och konstig ansiktsform. Inga kindben eller käkben ens. Hel smal ansikte

Reply
K

Jäkla märklig reklamfilm. Musiken är hemsk. Du gjorde ett superjobb, däremot behöver glitter anställa någon som kan klippa ihop reklamfilmer på ett annat sätt. Dessutom, vadå entreprenör? Det ordet är så uttömt. Du är väl gärna en designer, har ett eget klädmärke. Kenza – Designer hade sett så mycket bättre ut. Men seriöst, reklamfilmen är väldigt amatörmässigt klippt.

Reply
Astrid

Det känns inte riktigt som smyckena är din stil, Glitter känns ganska billigt och plastigt. Sedan är det lite lustigt på slutet när du typ “flyger” fram och man ser verkligen att det är en Greenscreen. Men du var jättefin iallafall!

Reply
Louise

Jag undrar bara en sak, jag har sett att du har något svart bakom örat. Det måste ju vara en tatuering jag har missat! Visst stod det ‘Hope’ där förut men är nu övertatuerad och är en fjäder? Eller ser jag i syne? haha! Är nyfiken! ^^ / Louise

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*