• header

NAHA

Okinawa_middag-4 Okinawa_middag-5Okinawa_middag_-1 Okinawa_middag_1-1 Okinawa_middag-6 Okinawa_middag-3

I’m wearing Levi’s shorts, Topshop top & Jennie-Ellen shoes

Ikväll gick vi ut och käkade i Naha, det är den stora staden här på ön. Vi visste inte riktigt var vi skulle käka så vi tog typ första bästa för att vi var så hungriga. Gott var det iallafall! Har fått lite restaurangtips (har tydligen en hel del japanska läsare, några här på ön till och med, hur ballt är inte det!) så det ska vi kolla upp också. :-)

Ok nu är klockan tolv på natten här så vi måste lägga oss. Imorgon ska vi upp tidigt!

// We went out in Naha tonight for dinner, that’s the big city here on the island. We didn’t really know where to go so we just took the first nice restaurant we saw because we were so hungry. It was good though! I got some restaurant tips (apparently I have a lot of Japanese readers, some of them here on this island, how cool is that!) so we’re gonna look that up. :-) Ok it’s midnight here now so we have to go to bed. We’re going up early tomorrow!

33 Comments

Anette Starby

Vad roligt att du har läsare även i Japan! Det ser så roligt ut när du står bland alla människor för de blir så små bredvid dig. Jag kan tänka mig att de springer & fotar er hela tiden för de är inte vana att se långa människor. Ha det så bra i Japan!
Mvh http://starby.devote.se

Reply
Renates Reiser

Kan tenke meg at maten var god! Japansk mat er jo noe av det beste :D Haha, kan også se for meg at du er milevis høyere enn gjennomsnittet der borte :p Kos dere videre!

Reply
Hanna

Haha älskar att du ser jättelång ut till skillnad från dem andra på sista bilen! Även fast du är väldigt medellång i Sverige(ca 170cm va?). Dock har du kanske höga klackar, men det såg lite roligt ut bara

Reply
s

snyggaste kenza!

Uppe ett inlägg om unga som skippar måltider och även min egna historia om hur ja försökte och hur det gick. Läs sprid för det är verkligen ett viktigt budskap. Alla där ute, ni är så fina så som ni är.

http://nattstad.se/schouhan

Reply
Malin

Det verkar så härligt. Unnar dig verkligen denna resa, hoppas du kan slappna av och njuta ordentligt :)

Reply
Hanna

Hej Kenza! :-) Jag vet inte om du visste, men om man söker på din blogg från en japansk dator så kommer man fram till en sida som är helt översatt till Japanska. Jag tror inte att det är google översätt som gör det, för det är absolut läsbart, är det kanske någonting som du och de som har hand om din blogg som gör det? Jag tänkte att det kanske är därför som du har så pass många japanska läsare också.

Vill även passa på att tipsa om att du absolut borde äta (förutom sushi) okonomiyaki, japansk curry och ramen medan du är i Japan. Alla tre brukar vara de rätter som svenskar tycker bäst om att äta när de kommer hit :-) Ha en fortsatt trevlig resa!

Reply
me

the most beautiful woman I have ever seen. Its fucking insane. You are out of this world. Next level beauty.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*