• header

ORANGE

KenzaZouiten_triangl-2 KenzaZouiten_triangl-1

Bikini top from Triangl

Alltså jag har SÅ mycket fina bilder från dagen (vi var ute på en magisk liten paradis ö utanför Okinawa) men jag hinner inte gå igenom dem nu. Klockan närmar sig åtta och vi ska ut och käka middag!

Ha en härlig VALDAG allihopa! Vi är ju sju timmar före er så jag kommer vakna upp imorgon och förhoppningsvis mötas av nyheten att vi nu har en röd-grön-rosa regering. Lite pirrigt. :-)

// So I’ve got SO many beautiful photos from today (we were out on this magical little island outside Okinawa) but I don’t have time to go through them right now. It’s almost eight here and we’re gonna go out for dinner!

143 Comments

Aila

Kenza du är grym för du skriver om politik och uppmanar folk att rösta!♥ jag håller tummarna att Sverige får en ny röd-grön-rosa-regering!! Och att nästa vår får också vi finländare ;)
kram från Finland! :)

Reply
Myhrans

Åh jag hoppas också på en sådan regering! Skillnaden är att jag hoppas från höstiga kalla Sverige medans du befinner dig i paradiset haha. ;)

Reply
anonym

Har aldrig kommenterat innan (har läst din blogg under flera år dock). Jag tycker att det är så underbart att du står upp för solidariteten. Är så stolt över dig.

Reply
Ellen

Så glad av att höra att du röstat med hjärtat Kenza! Det är vad jag kallar en riktig förebild. Kram på dig!

Reply
Annie

ÅH. Gud i helskotta vad jag älskar dig Kenza. Du är en fantastisk förebild.

Reply
Ida

Hurrraaa vad glad jag blir över att höra vilka värderingar du har och vilken sida du står på!!! :)

Reply
Maria

Älskar dig för att du röstar solidariskt och inte blått som ALLA andra i bloggvärlden verkar göra. Heja dig Kenza!!!

Reply
Emelie

ÄLSKAR NÄR DU ÄR POLITISK! <3 Du är så himla vettig, en riktig förebild! SOLIDARITET <3

Reply
Alexandra

Ja det hoppas jag också. Vill verkligen inte vakna upp i morgon och läsa att alliansen sitter kvar vid makten i fyra år till. Åtta år är nog. Nu är det dags för förändring.

Reply
sophie

Är ruskigt glad att du trots pengar och kändisskap röstar på den röda sidan! <3

Reply
ellen

Åh vad glad jag blir att höra att du har en sån bra politisk synvinkel! Du är en stor förebild för många!

Reply
Emma

Gud vad skönt att höra att en storbloggare faktiskt hoppas på regeringsbyte :D Har alltid tyckt du har bra åsikter och verkar vara en sjukt fin människa och det bara stärks hela tiden! :)

Man får givetvis rösta på alliansen om man tycker det funkar som det är nu, men det tycker inte jag personligen och håller därför tummarna för ett regeringsbyte! Och det gör mig lite rädd att jag mest sett storbloggare som är för alliansen hittills om de uttryckt sin åsikt inför valet. Ni har så sjukt stor påverkan på era läsare, och därför gör det mig glad att se att det åtminstone finns en framgångsrik bloggerska som röstar röd-grönt :D

Hoppas ni har det härligt där borta i Japan (ser ju så ut iaf)! Kram ^^

Reply
Q

Jag ÄLSKAR att du är uttalad feminist och åt det vänstra hållet! Vet att du är intelligent och med hjärtat på rätt ställe, så det är ingen överraskning :) Tycker att du förtjänar att ha Sveriges största blogg, du är en bra förebild och du är bra på det du gör!

Reply
Philippa

Nej :( jag lär förlora mitt butiksjobb om de rödgröna vinner och höjer arbetsgivaravgiften! :( Alliansen<3

Reply
julia

Åh gick in för att kika om du hade skrivit något om valet, vilken glad nyhet det här var!
Heja rosa!!!

Reply
Vanja

Åhh måste bara få säga hur glad jag blev av att läsa din politiska ståndpunkt och att du som så stor förebild åt många väljer att gå ut med det! Tusen kramar och heja röd-grön-rosa regering

Reply
marj

Hi Kenza!
damn, you look different here! i love that new effortless half bun hairstyle (whatever you call it) and those sunglasses. urgghh.. :) kisses from the Philippines.. hope you come over here too.. please google about Pagudpud and Boracay beach or Palawan.. you’ll sure be in paradise! :)

Reply
Agnes

Vad glad jag blir att du skriver så. Har inte fått intrycket att du velat dela med dig av vad du röstar på vilket jag förstår fullt ut. Alltid varit övertygad om att du bryr dig om politik dock, du känns som en medveten människa! Tycker också att det är viktigt att du, som en av de mest framgångsrika offentliga egenföretagare väljer att rösta efter vad som är bra för ALLA, och inte efter vad som gynnar dig skattemässigt. Fantastiskt! Många styrkekrsmar och om du får skit för att du skrivit detta av folk som röstar blått: SKIT I DOM! Du är grym,

Reply
Hanna

TACK för att du tar ställning. Ett rött-grönt-rosa ställningstagande är verkligen behövligt bland storbloggarna. Nu håller vi tummarna för ett Sverige med en human människosyn.

Reply
s

Så snygg!! Pallar ej.

Träning- kostschema upp på bloggen. Kolla in den och tyck till? Är den bra? elle inte? prova och se, läs även hur viktigt det är med måltider. Min historia om hur ja försökte skippa sånt osv hur det gick lite fel!! Viktigt budskap som ska spridas:)

http://nattstad.se/schouhan

Reply
Agnes

Åh vad jag också hoppas på en röd-grön-rosa regering. Vi får hålla tummarna, speciellt när jag är för ung för att rösta då det känns som att jag tittar på. Väldigt frustrerande. Men hoppas du har det bra och det ser ut som att det är underbart vackert. Kram!

Reply
Tea

ÅÅÅÅÅH blir så varm i hjärtat när jag ser din politiska åsikt. Du är min favoritbloggare by far.

Reply
katja

Hej vackra! Jag hoppas innerligt att det blir en röd-grön regering! Vården i Sverige idag är sämst i Norden och skolorna sämre resultat. Alla hemska utförsäkringar av sjuka människor. Säja ut vård, skola och apotek. :(

Reply
Ninni

Så roligt att följa din resa i japan! :) jag har själv varit i Tokyo nyligen och det är en underbar stad. Har du träffat på några läsare ännu?

Reply
Lina

Åå vart har du köpt solglasögonen? Skit snyggt glas :D och matchar bikinin! (som du säkert tänkte på ;) )Hoppas ni får en fortsatt bra tid där nere och en säker flygresa hem!

Reply
Natasha

HAHA sööööt. Det med valet…

Hälsa Aleks att Serbien är i VM final i basket idag… om han inte redan vet det.

Reply
Louise

skämtar du med mig att du är sosse! omg kommer aldrig kunna läsa din blogg igen, tappade all respekt för dig nu.
Take care

Reply
x

men banga dig, den ska vara blå
man har ju ingen stolthet kvar om man lever på andras pengar och statliga bidrag

Reply
K

Har aldrig kommenterat här innan, men ville bara säga att jag blev otroligt glad av att se att vår största bloggare röstar rödgrönt och vågar stå för det! <3

Reply
Ida

Vad glad jag blir att höra att du röstar med hjärtat<3 Vad skönt att någon så framgångsrik kan tänka på vad som är bäst för ALLA, även på de som har det svårt. Det behöver finnas personer med bra värderingar bland storbloggarna, du behövs. All kärlek till dig! Och hoppas på rödgrönrosa morgondag:)

Reply
Lisa

Jag respekterar dig Kenza men seriöst folk som röstar F! Röstar ansvarslöst!!!! Är verkligen Gudrun schyman och F! Vad sverige behöver idag???? Är verkligen jämstaldheten en stor fråga i sverige? Jag tycker att vi har massa andra problem som behöver prioriteras. Fine att Man röstar F! Om Man bor i ett längd där kvinnorna förtrycks men så är ju inte fallet i sverige!!!! För mig ær det like dåligt att rösta F! Som SD! Det är ansvarslöst!!!!
Naiva och unga tjejer som luras med på F! Vågen som jag hoppas snart kommer ebba ut!!!!
Jag hoppas på alliansen!!!!

Reply
Emma

Hoppas som du Kenza att vi har en annan regering i morgon, ensam är INTE stark!!

Reply
Alexandra

Kan du berätta om hur du tänkte då du röstade och vad du står för? :)

Reply
Julia

ÅH FYFAN VAD DU ÄR BRA!! Hoppas hoppas hoppas!! Dock är det helt sjukt att sd är tredje största partiet… på riktigt helt sjukt

Reply
Sara

Älskar att du som höginkomsttagare ser det stora i skatt och ett mer rättvist samhälle! Jag tjänar inte som du men bra och folk blir alltid förvånade över att jag är vänster.
Sen är en del kommentarer lite sorgliga att folk inte kan se att du har sunda värderingar och ett varmt hjärta bara utan ska hänga upp sig exakt vad du röstar på. Jag har vänner åt alla håll ( EJ SD och dyl såklart för jag umgås inte med rasister och homofober), men i övrigt skiter jag i vad mina vänner röstar på så länge deras grundvärderingar är sådana jag respekterar. Ibland hettar det till såklart men att bara umgås med folk som tycker exakt som jag skulle inte vara så kul i längden heller :)
Att tappa respekten för någon för vad de röstar på, som ngn skrev här, är en en läsare man nog ska bli glad över att bli av med! Hahha pfff liksom!
Med det sagt, heja dig och det du står för och heja ett mer rättvist samhälle!

Reply
Carolina

Vi kommer direkt leta efter nya alternativ till länder att flytta till om vi får en så diktatorisk regering du hoppas på, allt för våra barns skull, de har ingen framtid i ett sådant Sverige. Vi som kämpande låginkomsttagare kommer inte ha råd att leva. Fruktansvärt hemskt att hela våra liv kan förstöras av tre extremistpartier och sossarna

Reply
Sara Lovisa

Blev positivt överraskad att du håller på de röd-gröna och inte alliansen! :)) Och jättekul att du vågar skriva ut det också!!

Reply
Wera

Hur kan man som egen företagare rösta på något rött parti eller ännu värre ett rosa?!?

Reply
Rebecka

TACK tack TACK Kenza för att du är så smart och, ofta i smyg, hintar om politik. <3 pink power <3 red regime! ut med rasisterna!

Reply
Maria

Tack för din öppenhet! Har all respekt för att du valt att hålla din politiska åsikt för dig själv tidigare, men TACK. Du gör stor skillnad genom att bara vara den du är. Du inspirerar! Kram

Reply
julia

Vad man röstar på har inget att göra med om man har ett hjärta eller ej. Vi har alla olika verklighetsuppfattning och många som röstar blått gör det för att de är övertygade om att en blå regering kan skapa ett bättre Sverige. Jag röstar blått för att jag upplever att de har en mycket mer välplanerad politik. Det är inte hjärtlöst. Skattesänkningar som har gjorts har inneburit ökade skatteintäkter, vilket innebär ökade pengar att lägga på sjukvård, skola mm. Sedan att kommunalpolitikerna inte kan sköta pengarna är en annan sak. Ett exempel är Göteborg. Här har de rödgröna haft makten i drygt 20 år och vi har ett av landets sämsta skolor samt ett av landets högsta kommunalskatter (dessutom rysligt mycket korruption bland politikerna samt avsaknad av respekt för göteborgarnas åsikter). Höga skatter är alltså inte lika med ett bättre Sverige. Och att rösta rött/grönt/rosa är inte heller lika med att man har ett hjärta. Precis som att rösta blått inte är lika med att man inte har ett hjärta.

Reply
Lina

Det ser ljust ut för de röd-gröna! SÅ gött!
Dessvärre hemskt sorgligt att de bajsbruna SD är vårt tredje största parti…

Reply
Matilda

Hej Kenza! Motivera gärna dina politiska åsikter, jag är mycket intresserad av att höra varför du röstar som du gör. Tack på förhand!

Reply
Serra

I saw so many blogger wear these bikinis and they are just beautiful. You are definitely rocking them.
Serra, xxx

Reply
Dada

Brukar aldrig orka men nu skriver jag för engångs skull. Börja dyka!!! Du befinner dig i ett av de bästa dyk platserna i världen och passa på!! Om du inte kan dyka pågrund av öron snorkla istället! Marine livet är det finaste som finns!
Ta dig tid och verkligen titta allt det vackra som finns där under! Lite trist bara att see någon ” slösa” tid vid poolen när man kan göra så mkt mer i okinawa.

Reply
Josefine

Du får självklart rösta på vad du vill, precis som alla andra i Sverige. Men trodde verkligen inte att du var vänster så känner mig en aning besviken.. Lite som ett barn får veta att tomten bara är på låtsas :-/

Reply
Naz

Åh finaste Kenza! Jag är så himla glad över det faktum att du röstade RÄTT. Jag är så himla glad över att de rödgröna äntligen har vunnit, då detta gynnar alla i samhället och inte enbart rika människor. Du är bäst, ingen protest!! Tänk om alla storbloggare vore lika kloka som dig Kenza……bloggvärlden skulle varit så mycket bättre! :)

Reply
Elin

du är fantastisk kenza! en dag som egentligen borde vara en glädjens dag förvandlades snabbt till en sorgens dag tack vare den cancersvulst till politiskt parti så många sympatiserar med. jag skäms.. jag skäms något otroligt för människors trångsynthet. solidaritet och trygghet för alla.

Reply
Wilma

Men asså skämtar ni alla? Klart som FAN kenza inte är sosse och det gör mig så arg att hon inte vågar stå upp för att hon är moderat, hon ska hela tiden vara omtyckt hit och dit därför hon säger så. Klart kenza är moderat!!

Reply
Lovisa

Detta är faktiskt en av anledningarna att jag läser din blogg, att du är så solidarisk och fin mot alla! Snygga outfits också såklart ;) men det är mer som grädde på moset! Kram!

Reply
Johanna

Så snygg! :) Men vi kan ändå inte fira idag :( Det finns bara en vinnare i detta valet och sedan finns det en röd-grön soppa som får svårt att få majoritet :( Vilken tragisk utgång på detta val :(

Reply
Julia

Röd-grön regering, ja tack! Feministiskt initiativ tycker jag dock har konstiga åsikter som absolut inte skulle kunna hålla i längden, de är extremister, inte feminister helt enkelt. Är dock SJÖLVKLART feminist själv, håller bara inte med F! :-)

Reply
Anna

Rättvis regering? Solidaritet? Herregud jag blir rädd! Folk som inte förstått att vi tagit oss igenom en global ekonomisk kris med lite damm på axlarna medan resten av våra näraliggande länder totalt raserat. Tror ni Sverige blir bättre nu med en socialistisk/kommunistisk/radikalfeministisk regering? Tack gud att inte F! tog sig in i riksdagen för då hade landet kraschat ännu mer än vad det redan kommer göra. Ni får förbereda er för politiskt kaos, därför det är bara en tisdfråga innan det bryter ut..

Reply
Caroline

Så roligt att läsa att en stor bloggare fortfarande har fötterna på jorden och röstar för värme och medmänsklighet. Tack!

Reply
Vanessa

Å vad glad jag blir att höra att du röstar röd-grönt-rosa (vad du röstar inom det är mindre viktigt enligt mig), du är så himla mänsklig och det är därför folk älskar din blogg. Att du tjänar så bra men är villig att dela med dig, – det är fint. Kram :D

Reply
Ida

Älskar att du är vänster och står för det, hoppas många som ser upp till dig tar efter :) Solidaritet!

Reply
julia

Skulle du inte kunna göra en video på dig och Aleks? (Om han vill det såklart, alla vill ju inte det.) Men skulle vilja höra hans röst och hur ni är tillsammans. ;)

Reply
Sara

Överdelen på Triangl är ju underkläder och inte baddräkt eller? :)
Jävligt snygg iaf

Reply
Isabelle

Älskar dig för att du vill ha en röd-grön-rosa regering. Det vill jag också!! Men nu blev det tyvärr lite dystert pga SD..

Reply
emma

Jag kan verkligen inte säga att jag håller med! usch vilket kaos. Hur ska sverige styras nu? SD har kommit in och jag får panik. Jag är rädd för att extremismen ska få fäste med SD men också F!. Att Borg Europas bästa finansminister är skandal. Att kronan börjar tappa i värde bara minuterna efter valresultat…

Reply
Nisse

Snart kommer Skatteverket och vill ha dina pengar. Utskickad av Löfven. No more money, no more party. Då får du sitta i din lägenhet och titta ut på ett grått Sverige. Det är inte så jävla roligt att betala 56 % i skatt och höga avgifter som du inte får förmåner tillbaka för.

Reply
Kiia

Gud vad lycklig jag blir över att du vågar stå (offentligt) för dina politiska åsikter! Ännu trevligare känns det såklart att vi delar samma politiska åsikt! Jag röstade rosa i år, men det verkar som att Sverige ännu inte är redo för Feministiskt Initiativ i regeringen. Vänta bara till valet 2018!
Men rödgrönt blev det i alla fall! Känns härligt, trots att allting är lite kaotiskt nu. Hoppas Löfven vet vad han sysslar med! :)
Kärlek till dig! ^^

Reply
anna

hej, jag älskar kenzas blogg, och respekterar hur ni väljer att rösta : )
men snälla, säg inte att alla som röstar blått är hjärtlösa, jag röstar blått och blir ledsen av att läsa hur ni tänker och tror.
Ps: ett bra “citat” till er som tänker att alla som röstar på alliansen är EGO. “Man kan inte ge något till andra, om man själv inte mår bra först” så brukar man ju säga om människor, att man måste sköta sin sömn, mat, motion osv för att kunna ge av sig själv. Lite så är det med alliansens parti också, sköter man inte sig själv “Sveriges ekonomi” så finns det INGET att ge till andra “folket” inga pengar att ge till vare sig barn, ungdomar eller gamla, sjuka eller någon. ingen pension alls att ta ut, eller något kan man ge ur en tom bössa. DET blir verkligheten med en långvarig rödgrön röra! visst rödgrönt kanske LÅTER mer icke egoistiskt och snällt, men det är inte en rimlig politik, saker kan inte bara LÅTA bra, och “snällt” det måste fungera i en verklighet också. Med vänlig hälsning anna, men jag respekterar att ni röstar annorlunda. men kanske kan ni få en tankeställare hur en som röstar blått kan tänka :) kram

Reply
anna

ps. för ni är väll medvetna om den ekonomiska kris som varit i Sverige och europa de senaste åren då alliansen styrt landet??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*