• header

IVYREVEL FREE SHIPPING

Kenzas_freeshipping-blogg-inlagg-bild3

Our free shipping campaign at ivyrevel.com starts NOW! :-) Ends on Monday the 29th.

14 Comments

Fanny

Det är tråkigt, tycker jag, att ni valt att lägga storlekarna på IvyRevel på så sätt att XL motsvarar strl 42, särskilt som ni går ända ner på strl 32 i andra änden. Jag är nästan helt säker på att det är lika många som använder strl 44 som strl 32, om inte fler. I de flesta fall motsvarar en XL åtminstone strl 44-46, så vida det inte är märkeskläder, vilket ju IvyRevel inte riktigt kan anses vara. Jag skulle gärna handla massor, men strl 42 sitter helt enkelt lite väl tight och jag vet att jag är långt ifrån ensam om det. Det hade varit väldigt, väldigt uppfriskande i denna smalhetsande värld om du hade gått emot strömmen lite och gjort mode för alla :)

Reply
D. DeMarkey

Åh den där jackan hade jag köpt utan tvekan om den bara inte var så dyr. Men för 500-700 kr mer får jag en äkta bomber från Alpha. Annars var den otroligt fin faktiskt. :)

Reply
Emma

Snälla, kan inte du tänka på hur du påverkar andra att konsumera.Du påverkar ju inte bara läsare i Sverige. Tycker du att det är okej?
Varför svarar du inte på såna här frågor?
Tänker du hur allt det här påverkar miljön?
Med makt kommer ansvar. Någonsin tänkt på det?
Det du borde göra är att åka på volontär resa. Vara ett bra föredöme för unga tjejer och visa att kläder och grejjer är inte allt!

Reply
sofia

Riktigt fin är du!
Har en fråga, vad har du för typsnitt på din tatuering i nacken? Ska själv tatuera mig inom kort och skulle verkligen vilja ha ett typsnitt i den stilen.
Tacksam för svar :-)

Reply
Livet som Emma'

Hej!
Nu har jag startat upp min blogg igen, efter att ha haft ett uppehåll på snart ett åt. Jag hoppas att du kikar in och förhoppningsvis blir inspirerad. Min blogg handlar om mode, resor och inredning.

P.s den är lite inspirerad från Kenza och Tyra :)

Reply
Viivi

Hi Kenza!
I have been follow your blog now about 2months and i have to say, i love you! Your blog is fantastic and you r so beautiful! You have good taste of fashion and i have been get there much inspiration to my own wearing. U r good also as a writer, keep it up girl! And thanks for a amazing blog :)

xx Viivi from Finland

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*