• header

EARCUFF

IMG_9334.JPG

Earcuff HERE

Tog en liten snabb bild på min nya balla earcuff! Älskar att addera stora glittrande smycken till vardagsoutfiten, speciellt till stickat. Gillar den combon! :-)

Ni ska få hela outfiten senare. Nu ska jag möta upp Shiva och så ska vi hem och laga mat. Jag är så sugen på pasta så ska nog göra pasta med räkor i en gräddig pestosås!

// Took a quick little photo of my new cool earcuff! I love adding big sparkling jewellery to my everyday outfit, especially to knitted sweaters. Love that combo! :-) I’ll post the whole outfit later. Now I’m gonna meet up with Shiva, we’re gonna go to my place and make dinner. I’m craving for pasta today so I think I’m gonna make pasta with shrimps in a creamy pesto sauce!

23 Comments

Maria

Kenza hoppas du är inte eller inte blir mindcontrolled av någon!!Jag har hört om det här med “sex kitten” proggramming i några år då och då. Det är när oskyldiga normala vackra tjejer ska agera utåt mer och mer provocerande sexuellt i media och i sitt eget liv. Det kan man googla upp. Jag bara säger gå inte med på någonting om inte är det ni vill. Ta och bara säg NEJ till dom som övertalar till något sånt!Om ni inte märkt men det känns som att bara utseendet spelar roll i media och det tydligen går inte att lyckas som kvinna i media branschen om man inte ska visa sig provocerande sexuellt. Då undrar man varför kan inte en kvinna lyckas i branchen utan att ta av sig kläderna?Tänkt på det och googla upp det med sånt(Googla detta, “sex kitten” proggrammin) Ta hand om dig Kenza och säg bara ett stort Nej till allt du vill säga Nej till!!Kram

Reply
Sammy

I love this ear cuff! Although I think they always look gorgeous on, I always feel really awkward wearing one, they always seem too heavy or bulky, but I do look forward to seeing the whole outfit.
Hope you enjoyed your pasta!

Sammy xo.

littlefickleblog.blogspot.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*