• header

FOREVER AND EVER

dkmn_host14-3

Mina bästa vänner och jag förra veckan. I lördags hamnade vi i en sån där rolig men jobbig situation som vi alltid hamnade i när vi gick i skolan (jag och Nadia brukade bli utslängda från klassrummet för att vi inte kunde låta bli att skratta..) Ni vet, när man verkligen inte FÅR skratta för att man ska sitta tyst och vara seriös och allt är så superduperallvarligt. Så, Mika sitter bredvid mig med hår för hela ansiktet för att ingen ska se henne men jag hör hur hon andas och kväver sina skratt, Nadia mittemot mig kan jag inte ens titta på för jag bara KÄNNER hur hon sitter och flinar, och Dilay (mittpunkten i denna situation) som försöker hålla koll på oss så att vi beter oss, men jag ser hur hon själv försöker att inte dra på mungipan allt för mycket. Då och då kan vi inte låta bli att få ögonkontakt men slår snabbt bort blicken för att inte brista ut i ett asgarv. Ni vet, när det egentligen inte finns något att skratta åt men man bara inte kan låta bli. Där och då kände jag att ingenting har ändrats. Vi må ha våra egna liv nu med jobb, män och andra vänner etc och vi har inte längre tid att hänga varje dag, men vi är precis lika nära. Som i mellanstadiet, som i högstadiet, som i gymnasiet. Det här är fan mina systrar, min familj. Jag dör för dem.

Bara för att de är så jävla fina så ska jag skämma bort dem med en spadag imorgon hos Njuta Spa ute i Nacka! Bara vi fyra med god mat, sköna behandlingar och kanske liiiiite skratt. ♥

// My best friends and I last week. We ended up in one of those fun but awkward situation we always got into in school (Nadia and I used to be kicked out from the classroom just because we couldn’t stop laughing..) You know, when you really CAN’T laugh because you’re supposed to sit still quietly and be serious. So, Mika is sitting next to me covering her face with hair so that nobody can see her but I can hear her breathe trying to choke her laughter, I can’t even look at Nadia on the opposite of me because I can FEEL her smiling, and Dilay (the center in this situation) who’s trying to keep an eye on us so that we behave, but I can see that she tries not to smile too much. Every now and then we can’t help but to make eye contact but quickly look away so that we don’t burst into laughter. You know, when there’s actually nothing to laugh about but you just can’t help it. There and then I felt that nothing has changed. We might have our own lifes now with work, men and other friends etc and we don’t have time to hang out everyday, but we are still just as close. As in middle school, as in junior high, as in high school. These are my freaking sisters, my family. I’d die for them. So just because they are so damn wonderful I’m gonna spoil them with a spa day tomorrow! Just us four with good food, nice treatments and maybe a liiiitle laughter. ♥

49 Comments

Anna

Vad fina ni är! Så underbart att ni har lyckats hålla ihop så länge. <3 Jag tänkte passa på att fråga vart din svarta kappa är köpt som du hade på fashionweek? Du skrev aldrig det

Reply
Alex

Men OFTA jag börjar gråta av att läsa din kärleksförklaring till dina vänner. Herregud, jag är alldeles för blödig.

Mvh 26 år haha.

Reply
amanda

blev varm i kroppen av den här texten. Så fint att hur känd osv du är så verkar du aldrig förändra dig själv eller “glömma” bort dina vänner.
har aldrig kommenterat din blogg men har läst den i flera år. Det var dags att kommentera känner jag , du är en väldigt bra förebild!
kram

Reply
Tisi

I really love you, congrats for everything! You inspire me every day..I had just a question..which filter do you use for editing your post photos? They look so elegant always

Reply
lavinya

its so nice to meet up with friends and rekindle relationships like you never were apart! Enjoy your spa! I need a good massage and sauna too! :)

Reply
ulf

Vilken underbar känsla. Våra vänner är viktiga. Det är lätt att glömma bort ibland. Nu ska jag försöka använda min fritid till att ta kontakt med ett par stycken och asgarva tills vi inte kan andas utan ligger och rullar på marken och väser. ;)

Reply
Natali - Brains and Heels

Åh, precis så är det med mina vänner också!! Vi har känt varandra hur länge som helst (sen lågstadiet) och vi träffas nu inte lika mycket som förr men ändå har man det special bound som gör att man har alla dessa interna grejer mellan varandra!

Reply
Vendela

Sån fint att det hållt alla år. De flesta utvecklas nog åt så olika håll att det där naturliga umgänget inte finns där längre, även om man fortfarande tycker om varandra och delar många fina minnen. Så grattis till er fan, ni har något speciellt :)

Reply
Dixi Wonderland

Är så glad att ni fortfarande håller ihop! Har själv haft min bästa vän i mitt liv i 16 års tid och såna vänner växer inte på träd! Hoppas ni får de super mysigt imorgon :D

Reply
Ellen

Hoppas ni får en mysig dag imorgon, jag har också tre väldigt nära vänner och jag känner att jag skulle göra allt för dem <3

Reply
Hanna

Åh, vad vackra ni är alla fyra! Det bästa som finns är att ha sådana vänner som man känner att kommer finnas där för en hela livet. Ert gäng påminner mig om mig och mina vänner, det är precis samma sak där, fast vi inte hinner ses lika ofta längre så är allt som det brukar vara sedan då vi ses. <3

Reply
Michelle

Å vad fint skrivet av dig! Känner så igen min relation till mina barndomsvänner! Hoppas ni får en skön spadag i morgon!

kram

Reply
Julia

SÅ FIN BILD! Ni ser verkligen ut som systrar även om ni inte är lika till utseendet, en kemi och som bara bästa vänner kan ha :)

Reply
Sara

Det är så skönt med såna människor man känt länge och som man inte träffar varje dag eller ens bor i samma stad som, men när man träffas så är det som att ingenting har förändrats. Det är riktig vänskap för mig <3 Och det där "otillåtna" asgarvet man försöker hålla inne… Helt underbart!

Reply
Jessika

älskar verkligen att du även delar med dig av såna här mer personliga inlägg om tankar och känslor och mer om vad som händer i din vardag. det är verkligen skönt och roligt att man ofta kan relatera till det du skriver :D du är så himla bra på att skriva också, då man verkligen fångas av det du skriver. älskar att det är sån perfekt balans av dina inlägg, då du delar med dig lagom mycket av shoppingtips, dina inköp, outfitbilder, resor och sen mer såna här jordnära inlägg :D verkligen BIG LIKE!!!

Reply
Charlotte Elgtberg

Känner igen mig i det du skriver, vilka vänner det finns i vår värld alltså. Så härligt att läsa om det, att du stannar upp och uppskattar. Vet inte hur jag ska utrycka mig riktigt men du är sådan förebild. Så glad att jag följt din blogg dagligen i fyra år, för det har gett mig så mycket!

Reply
Katrine

Det er akkurat sånn et vennskap skal være! Fine er dere alle sammen. Veldig snilt gjort av deg og skjemme bort venninnene dine med spa osv da! :-D

Reply
Chanel Golner

Gud vad fint skrivet(!) Det är så himla härligt med vänner tycker jag, speciellt barndomsvänner.
P.S det är min skola i bakrunden haha, Designgymnasiet heter skolan och jag läser linjen estet design med inriktningarna inredning och mode. Så du är en stor inspiration för mig Kenza! Kram!!

Reply
M

Finns ingen underbarare vänskap än den man har med bästisarna från förr :)
Vill ge en komplimang till Mika också, snygg! kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*